ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كدام انجمن ساز رايگان از همه بهتره

khalilonline
08-06-2010, 18:51
سلام من ميخوام يه انجمن بزنم مي خوام از يك انجمن ساز رايگان استفاده كنم كه سايت پشتيبان در ايران داشته باشه و از بقيه انجمن سازها بهتر باشه.

من خودم روي phpbb تاكيد داشتم ولي ميگن اين انجمن ساز به سايت مايكروسافت واگذار شده و نام آن aspbb شده حالا از دوستان ميخوام منو راهنمايي كنيد.
راستي اسم سايت پشتيبان اون انجمن سازي كه مورد نظرتون هست را بگذاريد.
با تشكر

vatan2009
08-06-2010, 19:25
در کل انجمن زدن دیگه جوات شده و بدرد نمیخوره
رایگان هم smf و phpbb خوبند و قدرتمند
mybb هم خوبه و بیشترین شباهت را به ویبولتین داره
ولی قدرت phpbb خیلی عالیه و کد نویسیش هم راحت مثل ویبولتین هم داغون نیست ادم تو کد نویسی و تغییر توش گم میشه از بس که بد کد نویسی شده این ویبولتین ولی خوب ساپورتش عالیه
پس رایگان ها شد : phpbb و در درجه های بعد smf , mybb و دیگر هیچ..

neopersia
08-06-2010, 21:21
سلام من ميخوام يه انجمن بزنم مي خوام از يك انجمن ساز رايگان استفاده كنم كه سايت پشتيبان در ايران داشته باشه و از بقيه انجمن سازها بهتر باشه.

من خودم روي phpbb تاكيد داشتم ولي ميگن اين انجمن ساز به سايت مايكروسافت واگذار شده و نام آن aspbb شده حالا از دوستان ميخوام منو راهنمايي كنيد.
راستي اسم سايت پشتيبان اون انجمن سازي كه مورد نظرتون هست را بگذاريد.
با تشكر
واگذار نشده! این دروغ آوریل بود که تو سایت phpbb منتشر شد بعد هم اعلام شد که سرکاری بوده و به مناسبت اول آوریل منتشر شده

amir raya
09-06-2010, 12:51
من MYBB رو پیشنهاد میکنم. هم پشتیبانی خوبی داره هم امکانات و ظاهر خوب.

khalilonline
09-06-2010, 19:28
حالا سايت رسمي phpbb همون پشتيبان آن كدوم سايته آدرسشو لطف كنيد.
با تشكر

senaps
09-06-2010, 19:53
منم اگه اجازه بدین،mybb رو پیشنهاد میدم...بیشترین شباهت به ویبولتین،بیشترین پلاگین و ها و کد های اسون برای ادیت..امنیت مناسب و سرعت خوب.....
امکانات مدیریتیش خیلی بیشتره نسبت به smf یا phpbb...برای سایت پشنیبان phpbb هم نمی دونم شرمنده!

tazphoenix
09-06-2010, 21:12
سایت رسمی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فارسی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ
ستاره ها رو حذف کن.