مشاهده نسخه کامل
: phenom 9950 باید اینقدر داغ بشه؟!!!!!!!!!!!
سلام.
تازگی ها یه سیستم خریدم با سی پی یو فنوم 9950 البته دسته دوم. وقتی که ویندوز بالا میاد درجه ی سی پی 50 هست با دور فن 6175 حس میکنم که سیستم نمیتونه چند برنامگی رو خوب اجرا کنه.
مادربردش هم kuroshino هست با 2 تا رم 1 گیگ پاتریوت با پاور ای سی بل 430 .
حداکثر دماش به 65 میرسه توی کارای سنگین مثل اوردن بازی با گرافیک بالا.
به نظر شما چه توقعی از این سی پی یو داشت؟ حس میکنم سرعت سیستم کنده یه خورده
این دما برای این سی پی یو فکر کنم طبیعی باشه حالا اگه دما بالاتر رفت فن سی پی یو رو چک کنید ببینید سالم باشه اگه سرعت هم پایینه میتونه علت های مختلفی داشته باشه مثل ویروس -ضعیف بودن پاور-دمای بالای گرافیک-بدسکتور بودن هارد خرابی رم -مچ نبودن قطعات با هم و.....
TREASURES
08-06-2010, 12:31
سلام.
تازگی ها یه سیستم خریدم با سی پی یو فنوم 9950 البته دسته دوم. وقتی که ویندوز بالا میاد درجه ی سی پی 50 هست با دور فن 6175 حس میکنم که سیستم نمیتونه چند برنامگی رو خوب اجرا کنه.
مادربردش هم kuroshino هست با 2 تا رم 1 گیگ پاتریوت با پاور ای سی بل 430 .
حداکثر دماش به 65 میرسه توی کارای سنگین مثل اوردن بازی با گرافیک بالا.
به نظر شما چه توقعی از این سی پی یو داشت؟ حس میکنم سرعت سیستم کنده یه خورده
بابا مثل اینکه تابستونه هوا گرم شده معلومه دماش بالا میره :31: حالا گرافیکتون چی هست؟
zzmohsen
08-06-2010, 19:18
مشگل رم پاتريوت
منم با 2گيگ ddr3 پاتريوت همين مشگلو داشتم
يه رم ديگه از يه برند ديگه بنداز درست ميشه
یه سوال دارم
amd 955 دمای نرمالش چنده؟ مال من همیشه بالای50 هست و گاهی اوقات به 65 هم میرسه مثلا در حین بازی gta iv .
این طبیعیه؟
یه سوال دارم
amd 955 دمای نرمالش چنده؟ مال من همیشه بالای50 هست و گاهی اوقات به 65 هم میرسه مثلا در حین بازی gta iv .
این طبیعیه؟
Phenom II x4 955 و 965 هر دو دمای بالاتری دارن چون در واقع over حساب میشن...
فن توی جعبه ـشون نسبتاً خوبه ولی توصیه میشه که یه فن خنک کننده بهتر و پر قدرت تر خریداری بشه...
کلاً باید سعی کنید تهویه داخل کیس خوب باشه و دمای داخل کیس بالای 50-60 دیگه نره... اگرم که فن بهتری برای CPU بخرید که چه بهتر و بتونید دماش رو زیر 50 در حالت عادی نگه دارید...
کارت گرافیکم club 3d gt 220 هست . مگه کارت گرافیک به دمای سی پی یو ربط داره؟
راستی به نظرتون اگه یه رم با باس 1333 دو گیگ بندازم بهتر کارمیکنه یا دوتا رم یه گیگ با باس 800؟
amin_caragt2
12-06-2010, 17:07
کارت گرافیکم club 3d gt 220 هست . مگه کارت گرافیک به دمای سی پی یو ربط داره؟
راستی به نظرتون اگه یه رم با باس 1333 دو گیگ بندازم بهتر کارمیکنه یا دوتا رم یه گیگ با باس 800؟
این مدل از پردازندها بعد از مدتی حرارت دیدن وقتی یکبار فن از روشون باز میشه یه حالت اکسید پیدا میکنه و خمیر بشدت کارایی خودشو از دست میده چند مورد که تست کردم فقط با تعویض خمیر با نوع مرغوب نزدیک به 10 درجه دما کاهش پیدا کرده
البته CPU یک مدل بسیار داغ 140واتی محسوب میشه ولی نباید بیشتر از 55 درجه دماش افزایش پیدا کنه:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.