ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد طراحی سایت

signal
08-06-2010, 09:09
سلام به همه دوستان. بنده یه تازه کارم و چند تا سوال از حضورتون داشتم. ممنون میشم جوابمو بدین.
من یه سایت خریداری کردم.
1- این سایت ویندوزه و سطحش پایینه (ارزونه) و asp و sql رو پشتیبانی نمیکنه. آیا میشه روی اون سیستم مدیریت محتوا (cms) نصب کرد؟ آیا سیستمی هست که این دو رو نخواد؟
2- من وقتی به عکس های روی هاست خودم لینک میدم، اونها رو نشون نمیده. مثلا آدرس عکس من اینطوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . ولی روی سایت نشون داده نمیشه.

اگه کمکم کنین خیلی لطف کردین

signal
12-06-2010, 15:09
ممنون میشم یکی کمکم کنه.

abdolahe
12-06-2010, 15:51
روي سايت شما بجاي خود عكس يك عكس كه ضربدر داره نشون داده ميشه روش كليك راست كرده ادرسش رو برداريد به هاستتون بريد و عكستون رو دقيقا همونجا بذاريد صفحه رو از دوباره بارگذاري كنيد ايشالا مشكل حل شده..

Web_Seo
16-06-2010, 00:29
سلام به همه دوستان. بنده یه تازه کارم و چند تا سوال از حضورتون داشتم. ممنون میشم جوابمو بدین.
من یه سایت خریداری کردم.
1- این سایت ویندوزه و سطحش پایینه (ارزونه) و asp و sql رو پشتیبانی نمیکنه. آیا میشه روی اون سیستم مدیریت محتوا (cms) نصب کرد؟ آیا سیستمی هست که این دو رو نخواد؟
2- من وقتی به عکس های روی هاست خودم لینک میدم، اونها رو نشون نمیده. مثلا آدرس عکس من اینطوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . ولی روی سایت نشون داده نمیشه.

اگه کمکم کنین خیلی لطف کردین

سلام
اين حرف منطقي نيست كه هاست ويندوز خريدين و asp ساپورت نمي‌كنه !

اصلا تمام كساني كه هاست ويندوز مي‌خرن به خاطر ساپورت asp و asp.net هستش !

اينم كه عكس نشون داده نمي‌شه ربطي به هاست نداره و شما توي آدرس دهي اشتباه داريد !

موفق باشيد .

eimanpaladin
18-06-2010, 13:17
بله هاست ویندوز مخصوص asp , asp.net است و هاست لینوکس
مخصوص php
شما می توانید دات نت نیوک را روش نصب کنید که با asp است سیستم خوبی می باشد

yuyuyu
19-06-2010, 10:01
سلام
چه جوري مي تونم توي وب بر اساس داده هاي وارد شده از طرف كاربران نمودار داشته باشم
من سايتم رو با asp.net 2008 و VB نوشتم
توروخدا هركي بلده كمكم كنه
مرسي