مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد طراحی سایت
سلام به همه دوستان. بنده یه تازه کارم و چند تا سوال از حضورتون داشتم. ممنون میشم جوابمو بدین.
من یه سایت خریداری کردم.
1- این سایت ویندوزه و سطحش پایینه (ارزونه) و asp و sql رو پشتیبانی نمیکنه. آیا میشه روی اون سیستم مدیریت محتوا (cms) نصب کرد؟ آیا سیستمی هست که این دو رو نخواد؟
2- من وقتی به عکس های روی هاست خودم لینک میدم، اونها رو نشون نمیده. مثلا آدرس عکس من اینطوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . ولی روی سایت نشون داده نمیشه.
اگه کمکم کنین خیلی لطف کردین
abdolahe
12-06-2010, 15:51
روي سايت شما بجاي خود عكس يك عكس كه ضربدر داره نشون داده ميشه روش كليك راست كرده ادرسش رو برداريد به هاستتون بريد و عكستون رو دقيقا همونجا بذاريد صفحه رو از دوباره بارگذاري كنيد ايشالا مشكل حل شده..
سلام به همه دوستان. بنده یه تازه کارم و چند تا سوال از حضورتون داشتم. ممنون میشم جوابمو بدین.
من یه سایت خریداری کردم.
1- این سایت ویندوزه و سطحش پایینه (ارزونه) و asp و sql رو پشتیبانی نمیکنه. آیا میشه روی اون سیستم مدیریت محتوا (cms) نصب کرد؟ آیا سیستمی هست که این دو رو نخواد؟
2- من وقتی به عکس های روی هاست خودم لینک میدم، اونها رو نشون نمیده. مثلا آدرس عکس من اینطوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . ولی روی سایت نشون داده نمیشه.
اگه کمکم کنین خیلی لطف کردین
سلام
اين حرف منطقي نيست كه هاست ويندوز خريدين و asp ساپورت نميكنه !
اصلا تمام كساني كه هاست ويندوز ميخرن به خاطر ساپورت asp و asp.net هستش !
اينم كه عكس نشون داده نميشه ربطي به هاست نداره و شما توي آدرس دهي اشتباه داريد !
موفق باشيد .
eimanpaladin
18-06-2010, 13:17
بله هاست ویندوز مخصوص asp , asp.net است و هاست لینوکس
مخصوص php
شما می توانید دات نت نیوک را روش نصب کنید که با asp است سیستم خوبی می باشد
سلام
چه جوري مي تونم توي وب بر اساس داده هاي وارد شده از طرف كاربران نمودار داشته باشم
من سايتم رو با asp.net 2008 و VB نوشتم
توروخدا هركي بلده كمكم كنه
مرسي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.