ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *** مانیتوری برای مطالعه ***

moj2000
08-06-2010, 06:12
با سلام به همه دوستان می خواستم یه مانیتور بخرم با مشخصات زیر:

1-هفده اینچ باشه.
2- چون من زیاد از روی مانیتور، کتاب مطاله می کنم خیلی برام مهم هستش که کمترین اثر رو روی چشمها داشته باشه.
3- اگر واید نباشه خیلی بهتر هست.
4- بودجه در حدود 200 تومن.

دوستان با توجه به این مشخصات (مخصوصا اینکه چشم رو اذیت نکنه چون گاهی 6 تا 7 ساعت از روی مانیتور مطالعه می کنم) یک مانیتور از سامسونگ، AOC، ال جی معرفی کنید. لطفا قیمت رو هم ذکر کنید.
با تشکر.

samsung021
08-06-2010, 10:50
با سلام به همه دوستان می خواستم یه مانیتور بخرم با مشخصات زیر:

1-هفده اینچ باشه.
2- چون من زیاد از روی مانیتور، کتاب مطاله می کنم خیلی برام مهم هستش که کمترین اثر رو روی چشمها داشته باشه.
3- اگر واید نباشه خیلی بهتر هست.
4- بودجه در حدود 200 تومن.

دوستان با توجه به این مشخصات (مخصوصا اینکه چشم رو اذیت نکنه چون گاهی 6 تا 7 ساعت از روی مانیتور مطالعه می کنم) یک مانیتور از سامسونگ، AOC، ال جی معرفی کنید. لطفا قیمت رو هم ذکر کنید.
با تشکر.

سلام دوست عزيز
الان قيمت 17 و 19 فرقي نداره
بنابراين اصلا به صرفه نيست كه 17 بگيري
ضمنا چون همه رو به مانيتور هاي بزرگ آوردن مانيتور هاي 17 ديگه تكنولوژي خوبي ندارن...

شما بايد مانيتور بگيري كه رزولوشن پايين باشه اينجوري متون و تكست رو ميتونيد درست تر ببينيد
به نظر من بهترين مانيتور اينه:

1954S كه سري كريستاله. بيچاره 100 سال باهاش كار كني آخ نميگه
قيمتش 165 تومنه
كيفيتش عاليهههههههه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه نمايش گسترده
كنتراست منحصر بفرد 70,000:1
طراحي بسيار زيباي بدنه مشكي براق و كريستالي
مجهز به تکنولوژي DFC
داراي كليدهاي لمسي
زمان پاسخدهي سريع (5ms)
مجهز به موتور پردازش تصوير
مجهز به كليد (4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect) fun
مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)

19" Wide
1440 x 900
f-Engine
(70,000:1) DFC
5ms

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر از برند AOC ميخواي اينو بگير: قيمتش حدود 130

931vwa

19" Wide
1440 x 900
DCB
كنتراست 60,000:1
2ms
Speaker
DVI

ess_1362
08-06-2010, 10:53
سلام

با این قیمت شما می تونی یک مانیتور بزرگتر بخری

اگر اهل گیم نیستید اول از همه 20700 از سامسونگ با قیمت کمتر 200 تومن بهترین گزینه هست که 20" واید هست

حدود 200 تومن می تونید AOC 2236SWA هم بگیرید که هم فول HD هست و هم 22"

با حدود 210 تومن می تونید LG WW2261VP که فول HD و 22" هم هست بگیرید

amd>intel
08-06-2010, 11:14
من با این موافقم AOC 2236SWA

mehdi_halla
08-06-2010, 17:07
من با نظر samsung021 کاملا موافقم.خودمم مثل شما مانیتور و بیشتر برا وبگردی ومطالعه متون و pdf میخواستم ..به این نتیجه رسیدم که جناب سامسونگ گفتن.
در ضمن برند AOC هم خیلی خوبه داداشم داره؛ کیفیتش خیلی خوبه .

Ultra_Black
08-06-2010, 18:32
پیشنهاد من:
Samsung P20500
LG W2053TQ
هر دو حدود 185 تومن

moj2000
09-06-2010, 05:46
از جواب سریع دوستان تشکر می کنم.
یکی از فامیل هامون یه مانیتور بزرگ خرید. حالا یادم نیست چند اینچ بود ولی فکر کنم 22 بود. می گفت بخاطر اینکه بزرگه، کل صحنه مقابل آدم رو پر می کنه و نورش زیاده و چشم رو اذیت می کنه انگار یه لامپ جلوت روشن. نمی دونم این سلیقه اونه یا واقعا همین طوره. من خیلی برام مهمه چون بیشتر از کامپیوترم برای مطالعه و تحقیق استفاده می کنم.
بخاطر همین گفتم 17 باشه ولی با نظرات شما متقاعد شدم 19 بگیرم. اگه واقعا مانیتور بزرگتر برای مطالعه بهتره حرفی ندارم بزرگتر بگیرم، و حتی بودجه رو هم افزایش بدم.
در ضمن من اصلا اهل بازی و فیلم دیدن با کامپیوتر نیستم. بجز تحقیق، با فتوشاپ و ورد هم زیاد کار می کنم. بخاطر همین فول اچ دی بودن اصلا برام مهم نیست پس نمی خوام پول اضافی بدم در ضمن شنیدم مانیتور های فول اچ دی چون ریزلیشن بالائی دارند چندان برای مطالعه خوب نیستند. حتی یکی می گفت پدر چشم رو در میاره. نمی دونم درسته یا نه. هر کی یه چیزی می گه آدم سر در گم می شه. لطفا راهنمائی کنید.
در ضمن از مانیتورهای واید هم خوشم نمیاد. احساس می کنم که تصویر رو می کشند و غیر واقعی نشون می دند. مخصوصا تو فتوشاپ خیلی این مسئله مهم هست. ولی از طرفی دیدم که عده ای از طراح ها از مانیتور واید استفاده می کنند! واقعا قضیه از چه قراره؟ دوستانی که در این ضمینه هم تخصص دارند راهنمائی کنند لطفا.

moj2000
09-06-2010, 06:03
شما بايد مانيتور بگيري كه رزولوشن پايين باشه اينجوري متون و تكست رو ميتونيد درست تر ببينيد

مي تونم بپرسم چرا؟

به نظر من بهترين مانيتور اينه:

1954S كه سري كريستاله. بيچاره 100 سال باهاش كار كني آخ نميگه
قيمتش 165 تومنه
كيفيتش عاليهههههههه

اینی که معرفی کردی، ریزولیشنش پائینه؟ چنده؟
سری کریستال چه خصوصیتی داره؟

saeed774
09-06-2010, 10:39
مانيتور من P20500 هست که 20 اينچه . از نظر کيفيت تصوير و رزوليشن هم در حد عالي هست ولي فول اچ دي نيست .

شما ميتوني نور تصوير رو در حالت تنظيمات پيش فرض که بنام Text هست، بذاري تا خودش طبق استانداردهاي تعيين شده تنظيمات رو اعمال کنه و به اين ترتيب به چشم آسيبي نخواهد رسيد . در اين حالت کنتراست تصوير در حد مطلوبي پايين مياد و نوشته ها هم بسيار خوانا هستند .

در کل من از اين مانيتور خيلي راضي هستم پيشنهاد ميکنم مدل 20700 سامسونگ رو بخري

mehdi_halla
09-06-2010, 13:01
مانيتور من P20500 هست که 20 اينچه . از نظر کيفيت تصوير و رزوليشن هم در حد عالي هست ولي فول اچ دي نيست .

شما ميتوني نور تصوير رو در حالت تنظيمات پيش فرض که بنام Text هست، بذاري تا خودش طبق استانداردهاي تعيين شده تنظيمات رو اعمال کنه و به اين ترتيب به چشم آسيبي نخواهد رسيد . در اين حالت کنتراست تصوير در حد مطلوبي پايين مياد و نوشته ها هم بسيار خوانا هستند .

در کل من از اين مانيتور خيلي راضي هستم پيشنهاد ميکنم مدل 20700 سامسونگ رو بخري

با احترام به نظر آقا سعید؛ من این مانیتور رو خوب نمی دونم برا مطالعه .رزولیشن ذاتیش 900*1600 هستش که برا مانیتور 20 اینچ نوشته ها رو ریز میکنه نسبت به یک مانیتور 17 با رزولیشن ذاتی768*1024 .به نظر من یکی ا زاینا رو بگیر:
ال جی:
W1952TQ
W1943SE

erfan_abedi_CB
09-06-2010, 14:51
از جواب سریع دوستان تشکر می کنم.
یکی از فامیل هامون یه مانیتور بزرگ خرید. حالا یادم نیست چند اینچ بود ولی فکر کنم 22 بود. می گفت بخاطر اینکه بزرگه، کل صحنه مقابل آدم رو پر می کنه و نورش زیاده و چشم رو اذیت می کنه انگار یه لامپ جلوت روشن. نمی دونم این سلیقه اونه یا واقعا همین طوره. من خیلی برام مهمه چون بیشتر از کامپیوترم برای مطالعه و تحقیق استفاده می کنم.
بخاطر همین گفتم 17 باشه ولی با نظرات شما متقاعد شدم 19 بگیرم. اگه واقعا مانیتور بزرگتر برای مطالعه بهتره حرفی ندارم بزرگتر بگیرم، و حتی بودجه رو هم افزایش بدم.
در ضمن من اصلا اهل بازی و فیلم دیدن با کامپیوتر نیستم. بجز تحقیق، با فتوشاپ و ورد هم زیاد کار می کنم. بخاطر همین فول اچ دی بودن اصلا برام مهم نیست پس نمی خوام پول اضافی بدم در ضمن شنیدم مانیتور های فول اچ دی چون ریزلیشن بالائی دارند چندان برای مطالعه خوب نیستند. حتی یکی می گفت پدر چشم رو در میاره. نمی دونم درسته یا نه. هر کی یه چیزی می گه آدم سر در گم می شه. لطفا راهنمائی کنید.
در ضمن از مانیتورهای واید هم خوشم نمیاد. احساس می کنم که تصویر رو می کشند و غیر واقعی نشون می دند. مخصوصا تو فتوشاپ خیلی این مسئله مهم هست. ولی از طرفی دیدم که عده ای از طراح ها از مانیتور واید استفاده می کنند! واقعا قضیه از چه قراره؟ دوستانی که در این ضمینه هم تخصص دارند راهنمائی کنند لطفا.

1- همين 19 كه فرمودين هم قيمتش خوبه هم مناسبه
2- رزولوشن اين مانيتور 1440 در 900 هست كه از فول اچ دي كه 1920 در 1080 هست كمتره
3- شما هر ماينتور ال سي دي بگيري ممكنه چشمت اذيت بشه . براي همين مثل من كه روزي 10 ساعت ممكنه با مانيور كار كنم بايد به صورت دستي برايتنس و gama رو بياري پايين
4- نه شما وايد بگير عادت ميكني. همه طراح ها هم ويد استفاده ميكنن. يه دكمه روي مانيتور 1954 داره كه اگر اون رو بزني تصوير مانيتور وايد رو 4:3 يا غير وايد نشون ميده. ولي مطمئن باش بعد از مدت كوتاهي عادت ميكني و تصوير به نظرت نرما مياد

مي تونم بپرسم چرا؟

اینی که معرفی کردی، ریزولیشنش پائینه؟ چنده؟
سری کریستال چه خصوصیتی داره؟

رزولوشن بالا تكست ها رو خيلي كوچيك و ريز ميكنه

رزولوشن اين مانيتور 1440 در 900 هست كه از فول اچ دي كه 1920 در 1080 هست كمتره

sir payman
09-06-2010, 15:34
1- همين 19 كه فرمودين هم قيمتش خوبه هم مناسبه

PPI بالا تکستها رو ریز میکنه نه رزولوشن بالا و بالا بودن رزولوشن لازمه اش ppi بالا نیست.:10:

moj2000
09-06-2010, 16:26
سلام

با این قیمت شما می تونی یک مانیتور بزرگتر بخری

اگر اهل گیم نیستید اول از همه 20700 از سامسونگ با قیمت کمتر 200 تومن بهترین گزینه هست که 20" واید هست

حدود 200 تومن می تونید AOC 2236SWA هم بگیرید که هم فول HD هست و هم 22"

با حدود 210 تومن می تونید LG WW2261VP که فول HD و 22" هم هست بگیرید

عليك سلام:11:
میشه از اینهائی که معرفی کردید مخصوصا20700 یه لینک بزاری.

من با این موافقم AOC 2236SWA

چطور؟ خودت از این استفاده کردی؟ با اینکه HD هست بازم برای مطالعه خوبه؟

من با نظر samsung021 کاملا موافقم.خودمم مثل شما مانیتور و بیشتر برا وبگردی ومطالعه متون و pdf میخواستم ..به این نتیجه رسیدم که جناب سامسونگ گفتن.
در ضمن برند AOC هم خیلی خوبه داداشم داره؛ کیفیتش خیلی خوبه .

تو که کارت شبیح من هستش مانیتور چیه؟ ازش راضی هستی یا می خوای عوضش کنی؟

پیشنهاد من:
Samsung P20500
LG W2053TQ
هر دو حدود 185 تومن

ممنون که جواب دادی من همیشه از نظرات شما در تاپیکهای مختلف استفاده می کنم.
میشه بگی چرا این دو مدل رو پیشنهاد دادی؟

moj2000
09-06-2010, 17:25
1-
3- شما هر ماينتور ال سي دي بگيري ممكنه چشمت اذيت بشه . براي همين مثل من كه روزي 10 ساعت ممكنه با مانيور كار كنم بايد به صورت دستي برايتنس و gama رو بياري پايين

ميشه در مورد تنظیمات مانیتور بیشتر توضیح بدی. توی تنظیمات مانیتور من گزینه ای در مورد Gama نداره. فرق برایتنس با کنتراست چیه؟ هر دوشون نور صفحه نمایش رو بالا و پائین می کنند.

PPI بالا تکستها رو ریز میکنه نه رزولوشن بالا و بالا بودن رزولوشن لازمه اش ppi بالا نیست.:10:

ppi چی هست؟ از کجا می شه مقدارش رو دید و یا تنظیمش کرد؟

sir payman
09-06-2010, 17:41
PPI مخفف pixle per inch هست یعنی تعداد پیکسلی که در یک اینچ مربه قرار داره و قابل تنظیم هم نیست.
اگر PPI یک مانیتور 100*100 پیکسل در یک اینچ بود شما کاهش سایز فونت ندارید ولی اگر بیشتر از 100 تا بود تکستها و ایکونها کوچیک میشن.
به طور مثال در مانیتورهای 23" که fullHD هستند اندازه متون کاملا عادیه ولی در مانیتورهایی مثل 22500-700 و 2261 چون PPI بالاتری دارند تکستها و ایکونها کوچیکتر از حد معمول هستند و باعث میشن که خواندن متون توشون کمی سخت بشه.
مقدارش رو هم توی مشخصات فنی مانیتورها گاها میگن.

bida
10-06-2010, 20:37
PPI مخفف pixle per inch هست یعنی تعداد پیکسلی که در یک اینچ مربه قرار داره و قابل تنظیم هم نیست.
اگر PPI یک مانیتور 100*100 پیکسل در یک اینچ بود شما کاهش سایز فونت ندارید ولی اگر بیشتر از 100 تا بود تکستها و ایکونها کوچیک میشن.
به طور مثال در مانیتورهای 23" که fullHD هستند اندازه متون کاملا عادیه ولی در مانیتورهایی مثل 22500-700 و 2261 چون PPI بالاتری دارند تکستها و ایکونها کوچیکتر از حد معمول هستند و باعث میشن که خواندن متون توشون کمی سخت بشه.
مقدارش رو هم توی مشخصات فنی مانیتورها گاها میگن.

خوب با این حساب مانیتوری که مشکل اندازه متن نداشته باشه تو رنج 20 اینچ و قیمت حدود 200 تومن کدومه؟

mehdi_halla
11-06-2010, 18:52
عليك سلام:11:
تو که کارت شبیه من هستش مانیتور چیه؟ ازش راضی هستی یا می خوای عوضش کنی؟

مانیتور من lg w2286l هستش خوبه 22 اینچه و رزولیشن ذاتیش 1050*1650 هستش بنابراین متن رو ریز نمیکنه.من برا خودم یه نوع استدلال کردم زمان خرید برای انتخاب رزولیشن وقطر مانیتور.گفتم انداره قطر مانیتور رو به رزولیشن تقسیم میکنم یه عددی بدست میاد که هر چی بزرگتر باشه اندازه متن بزرگتره اینجوری چند تا مانیتور که مد نظرم بود رو بررسی کردم 2286 رو انتخاب کردم.

خوب با این حساب مانیتوری که مشکل اندازه متن نداشته باشه تو رنج 20 اینچ و قیمت حدود 200 تومن کدومه؟

صفحه قبل 2 مدل رو نوشتم مشخصاتش رو سرچ کنین .

erfan_abedi_CB
12-06-2010, 09:15

حرف خود منو با يه روش ديگه تكرار كرده...
2086 بگير 215 تومن
فول نيستا. خوشگله ولي و كيفيتش هم خوبه:
زمان پاسخ گوييش خيلي پايينه 2 كه اين عاليه و كنتراستش هم 70.000

قيافش هم عين 2286 هست ولي اين LCD نه LED

20" Wide
1600 x 900
f-Engine
(70,000:1) DFC
2ms
Smart Package
DVI

از سامسونگ اگر ميخواي هم 20500 كه گفتن گزينه خوبيه

erfan_abedi_CB
12-06-2010, 09:34
ميشه در مورد تنظیمات مانیتور بیشتر توضیح بدی. توی تنظیمات مانیتور من گزینه ای در مورد Gama نداره. فرق برایتنس با کنتراست چیه؟ هر دوشون نور صفحه نمایش رو بالا و پائین می کنند.

ppi چی هست؟ از کجا می شه مقدارش رو دید و یا تنظیمش کرد؟

دوست عزيز
اگر بري توي منوي مانيتورت از روي دكمه هاي مانيتور ميتوني Gamma رو ببيني (brightness-contrast -gamama)
اين سه تا بغل هم هستن

برايتنس و كنتراست فرق داره يكم- ولي براي مانيتور ها برايتنس اغلبشون 300 و 250 هست و چون تقريبا يكي هست توي گزينه هاي مقايسه بهشون اشاره نميشه

sir payman
12-06-2010, 10:57
در 20" میتونید 20500 و 20700 رو انتخاب کنید و هردوشون ه خوب هستند و در 22" هم هر مانیتوری که 1680*1050 بود خوبه مثل 2286 و در 23" هم مانیتورهای fullHD رو میتونید انتخاب کنید مثل 23500 , 23700 و xl2370.
این مدلهایی که گفتم هیچ کدوم تکستها رو ریز نمیکنن و اندازه فونتها کاملا نرمال هست.

حرف خود منو با يه روش ديگه تكرار كرده...

من حرف شما رو تکرار کردم؟شما داشتید اطلاعات کاملا غلط میدادید و من درستش رو گفتم.
شما ریز شدن رو به خاطر رزولوشن میدونستید ولی من توضیح دادم که ربطی به رزولوشن نداره , چطور حرفهای شما رو تکرار کردم؟

erfan_abedi_CB
13-06-2010, 11:55
در 20" میتونید 20500 و 20700 رو انتخاب کنید و هردوشون ه خوب هستند و در 22" هم هر مانیتوری که 1680*1050 بود خوبه مثل 2286 و در 23" هم مانیتورهای fullHD رو میتونید انتخاب کنید مثل 23500 , 23700 و xl2370.
این مدلهایی که گفتم هیچ کدوم تکستها رو ریز نمیکنن و اندازه فونتها کاملا نرمال هست.

من حرف شما رو تکرار کردم؟شما داشتید اطلاعات کاملا غلط میدادید و من درستش رو گفتم.
شما ریز شدن رو به خاطر رزولوشن میدونستید ولی من توضیح دادم که ربطی به رزولوشن نداره , چطور حرفهای شما رو تکرار کردم؟

خودت ميگي فول اچ دي با سايز زير 22 فونت ها كوچيك ميشه بعد ميگي من حرف شما رو نزدم
ضمنا با عرض معذرت من اطلاعات و حرف شما رو قبول ندارم. فول اچ دي چه سايز 22 چه 20 فرق نداره و به هر حال فونتها كوچيكتر ميشه
از هر آدم فني بپرسيد ميگه براي كار تكست خوندن و متن خوندن بهتره رزولوشن كمتر باشه ... حالا شما به اطلاعات تئوري خودت اصرار داري براي من مهم نيست ... هر كس ميتونه تئوري نظريه بده مهم اينه كه عملي چه درسته

sir payman
13-06-2010, 12:52

ببینید این صحبت شماست که گفتید رزولوشن بالا تکستها ریز میکنه و من توضیح دادم که به رزولوشن مربوط نیست و به PPI مربوط میشه.به نظرتون این 2 تا جمله اصلا به هم شبیه هستن؟فکر نمیکنید که جمله من دقیقا نقطه مقابل جمله شماست.

خودت ميگي فول اچ دي با سايز زير 22 فونت ها كوچيك ميشه بعد ميگي من حرف شما رو نزدم
این فقط یک مثال بود که افرادی که اطلاعات کافی ندارند راحتتر متوجه بشن وگرنه حتی مانیتور با رزولوشن 2560*1600 میتونیم داشته باشیم که متون و ایکونها رو ریز نکنه.

شما میگید fullHD
ضمنا با عرض معذرت من اطلاعات و حرف شما رو قبول ندارم. فول اچ دي چه سايز 22 چه 20 فرق نداره و به هر حال فونتها كوچيكتر ميشه
من این اطلاعات رو از خودم در نیاوردم که کسی بخواد قبول کنه یا نه بلکه اطلاعاتی علمی و قابل اثبات هستن حالا اگر فکر میکنید که اطلاعات یک فروشنده بیسواد بیشتر به خودتون مربوط میشه.

فول اچ دي چه سايز 22 چه 20 فرق نداره و به هر حال فونتها كوچيكتر ميشه
ببینید شما قبلا یک چیز دیگه ای میگفتید که نقل قولش رو هم اول همین پست گذاشتم و توی اونجا کوچکترین حرفی از تناسب بین رزولوشن و سایز نزدید و فقط گفتید که رزولوشن بالا تکستها رو کوچیک میکنه که این حرف 100% اشتباه هست.

از هر آدم فني بپرسيد ميگه براي كار تكست خوندن و متن خوندن بهتره رزولوشن كمتر باشه ... حالا شما به اطلاعات تئوري خودت اصرار داري براي من مهم نيست ... هر كس ميتونه تئوري نظريه بده مهم اينه كه عملي چه درسته
من نمیدونم که فنی به چه کسی میگید ولی هر کسی که هست اگر نظری غیر از این داشته باشه داره اشتباه میگه.
نظریه تئوری یعنی چی؟وقتی چیزی کاملا به اثبات میرسه در عمل هم نتیجه کاملا مشابه هست.اینطور که شما میگید یعنی مسائلی که در استاتیک با زحمت زیاد حل میشن در عمل چیزی غیر از اون هست؟اگر اینطور بود الان خیلی از سازه ها از بین رفته بودن.
و حالا چون خیلی دوست دارید به صورت عملی هم بهتون ثابت بشه این عکس رو میذارم.
این عکس رو با خط کش یا هر چیزی اندازه بگیرید اگر اندازش 2 اینچ یا 52 میلیمتر بود کاهش اندازه فونت و ایکونها رو ندارید و اگر کوچکتر بود یعنی PPI مانیتور شما بیش از 100 پیکل در اینچ هست و برای خوندن متون به مشکل بر میخورید.دیگه مهم نیست رزولوشن چند باشه فقط کافیه که در هر اینچ 100 پیکسل داشته باشیم.
پس حالا متوجه شدید که اگر تئوری درست باشه در عمل چیزی غیر از اون رو نخواهیم دید. !!
بیاید اگر اطلاعات دقیقی در مورد چیزی نداریم حداقل با پافشاری بیمورد بر روی مسئله اطلاعات غلط به کسی ندیم , قرار نیست که همه در مورد همه چیز اطلاعات داشته باشن.:11:

pouryakhan
16-06-2010, 11:20
آقای پیمان مانیتور ال جی که ppi اون بیشتر از 100 نباشه نداریم؟البته 20'' .
این 3 تا کدوم هیچکدوم بدرد مطالعه نمیخوره؟
2086T
2061TQ
2053TQ

moj2000
18-06-2010, 10:56
ولی فکر کنم حرف آقای erfan_abedi_CB منطقی باشه.
چون ریزلیشن صفحه در واقع تعداد پیکسلها و نقاطی است که در صفحه مانیتور وجود داره پس هرچی این نقاط نسبت به انداز صفحه نمایش بیشتر باشند قاعدتا باید باید نوشته ها و ... ریز تر نمایش داده شوند. مثلا: متن در صفحه نمایش 22 اینچی با ریزلیشن 1680*1050 درشت تر باید باشد نسبت به همان متن در صفحه نمایش 22 اینچی با ریزلیشن 2560*1600.
البته این نظری کارشناسی نیست اما به نظر درست می رسه. تا نظر دوستان چی باشه؟:20:

samira_googleOne
19-06-2010, 12:24
آقای پیمان مانیتور ال جی که ppi اون بیشتر از 100 نباشه نداریم؟البته 20'' .
این 3 تا کدوم هیچکدوم بدرد مطالعه نمیخوره؟
2086T
2061TQ
2053TQ

چرا دوست عزيزم
هر سه تاش خوبه
من 2086 رو ترجيح ميدم . هم زيبايي ظاهريش خوبه هم براي مطالعه رزولوشن مناسبي داره

چون ریزلیشن صفحه در واقع تعداد پیکسلها و نقاطی است که در صفحه مانیتور وجود داره پس هرچی این نقاط نسبت به انداز صفحه نمایش بیشتر باشند قاعدتا باید باید نوشته ها و ... ریز تر نمایش داده شوند. مثلا: متن در صفحه نمایش 22 اینچی با ریزلیشن 1680*1050 درشت تر باید باشد نسبت به همان متن در صفحه نمایش 22 اینچی با ریزلیشن 2560*1600.

دقيقا درسته
متاسفانه دوستان، اينجا علاقه دارن دنباي مسائل تئووري و محاسبه TTP ,PPi , PYP , KHY و ... اين چرت و پرتا باشن (ببخشيدا)
ولي چيزي كه واضحه اينه كه در رزولوشن بالا (1920*1080 ) فونتها خيلي ريزن
و براي كاراي خوندني مناسب نيستن. مطمئن باشيد به اين موضوع و انقدر دنبال محاسبه PIP , PYp , .. و اينا نباشيد بابا. فول اچ دي براي فيلم و بازي مناسب تره

sir payman
20-06-2010, 09:46
خب دوست من شما هم دقیقا همون ppi رو توضیح دادید و همون چیزی رو که من گفتم رو گفتید.
حرفی رو که من گفتم رو شما هم میگید بعدش میگید پست اون اقا منطقیه؟؟؟؟

Lord_theOne
20-06-2010, 16:24
چرا دوست عزيزم
هر سه تاش خوبه
من 2086 رو ترجيح ميدم . هم زيبايي ظاهريش خوبه هم براي مطالعه رزولوشن مناسبي داره

دقيقا درسته
متاسفانه دوستان، اينجا علاقه دارن دنباي مسائل تئووري و محاسبه TTP ,PPi , PYP , KHY و ... اين چرت و پرتا باشن (ببخشيدا)
ولي چيزي كه واضحه اينه كه در رزولوشن بالا (1920*1080 ) فونتها خيلي ريزن
و براي كاراي خوندني مناسب نيستن. مطمئن باشيد به اين موضوع و انقدر دنبال محاسبه PIP , PYp , .. و اينا نباشيد بابا. فول اچ دي براي فيلم و بازي مناسب تره
اماتورها این کار می کنند ولی اگر مرورگر شما را زوم کنید نوشته ها خیلی بزرگ می شود و خیلی عالی هست از 10 متری هم می تونی مطالعه کنی فرم سایت هم بهم نمی خوره اگر از فایرفکس استفاده می کنی Ctrl بگیر و بعد چند بار دکمه + را بزن بعدش اختلاف 17 اینچ و 22 اینچ را می دونی و رزلوشن
هر چه رزلوشن بالاتر باشد نوشته ها و تصاویر زیباتری دارید الان دنیا روی فول اچدی هست حتی شما براحتی می توانید طراحی کنید میکس انجام بدهید چون میزکار شما بزرگ است
شما می توانید فیلمهای با کیفیت بالا ببینید البته فیلم باید HD یا Full Hdباشد تا جزییات را نشان دهد
شما با 1920*1080 می توانید محیط راحتی داشته باشید در مورد سفیدی رنگ هم بک گراند Desktop را تیره کنید و مانیتور خوبی انتخاب کنید که تفکیک رنگش خوب باشد

moj2000
20-06-2010, 19:35
خب دوست من شما هم دقیقا همون ppi رو توضیح دادید و همون چیزی رو که من گفتم رو گفتید.
حرفی رو که من گفتم رو شما هم میگید بعدش میگید پست اون اقا منطقیه؟؟؟؟

دوست عزیز شما خودت گفتی حرف این آقا درست نیست و نظر شما با ایشون فرق می کنه
در اینجا

ببینید این صحبت شماست که گفتید رزولوشن بالا تکستها ریز میکنه و من توضیح دادم که به رزولوشن مربوط نیست و به PPI مربوط میشه.به نظرتون این 2 تا جمله اصلا به هم شبیه هستن؟فکر نمیکنید که جمله من دقیقا نقطه مقابل جمله شماست.

و اینجا

:31:ولی اگه شما هم همین حرف رو می زنید ما که با هم دعوا نداریم
با این حال من اصلا رو این نظر تعصبی ندارم و گفتم به نظرم این حرف درست میاد

اماتورها این کار می کنند ولی اگر مرورگر شما را زوم کنید نوشته ها خیلی بزرگ می شود و خیلی عالی هست از 10 متری هم می تونی مطالعه کنی فرم سایت هم بهم نمی خوره اگر از فایرفکس استفاده می کنی Ctrl بگیر و بعد چند بار دکمه + را بزن بعدش اختلاف 17 اینچ و 22 اینچ را می دونی و رزلوشن
هر چه رزلوشن بالاتر باشد نوشته ها و تصاویر زیباتری دارید الان دنیا روی فول اچدی هست حتی شما براحتی می توانید طراحی کنید میکس انجام بدهید چون میزکار شما بزرگ است
شما می توانید فیلمهای با کیفیت بالا ببینید البته فیلم باید HD یا Full Hdباشد تا جزییات را نشان دهد
شما با 1920*1080 می توانید محیط راحتی داشته باشید در مورد سفیدی رنگ هم بک گراند Desktop را تیره کنید و مانیتور خوبی انتخاب کنید که تفکیک رنگش خوب باشد

اولا که لازم نیست کلید + رو بزنید. شما کنترل رو نگه دار و اسکرول موس رو بالا یا پائین ببر
همین کار رو برات انجام میده.
دوما این راه حل فقط تو اینتر نت هست که خودم می دونستم:31: ولی توی بقیه برنامه هاچی؟
سوما عزیز من انگار شما دقت نکردی من اصلا اهل فیلم دیدن و بازی با کامپیوتر نیستم و این مانیتور رو برای مطالعه و تحقیق می خوام ولی باز از اینکه وقت گذاشتی و نظر دادی تشکر می کنم:10:ت

LeiliBaManAst
21-06-2010, 08:22

افتضاح ترين راهي بود كه پيشنهاد دادي
توي اينترنت هم وقتي اين كارو ميكني با وقتي كه سايز ها رو ميزاري رو 100% كيفيت يه مقدار تغيير ميكنه
من كه اعصابم خورد ميشه .فقط متن هاي خيلي ريز رو با اين روش بزرگ ميكنم و بعدش سريع ميزارم رو 100%
كلا همه اين روش رو بلدند خسته نباشي... ولي اين روش درستش نيست. دست اينه كه مناسب با كاربردت مانيتور بخري و رزولوشن و بقيه موارد رو در نظر بگيري
اگر اينطوري كه شما ميگيد روش درستي بود كه كلا همه كمپاني ها يه مدل مانيتور ميزدن و روش هم يه دستور كار CTRL و + ميچشبوندن

Lord_theOne
21-06-2010, 14:25
پس همون 17 اینچ براتون کافیه
همه دنیا دارند مانیتورهاشون را بزرگ می کنند ما حالا دنبال یک صفحه کوچک هستیم الان رزلوشن را اوردن بالای 1920.1080
خوب هرکسی یک سلیقه ای دارد
سعی کن از مانیتورهای استاندارد استفاده کنید چون ای سامسونگ و الج متوسط هستند بعضی از مدلهاشون خوب نیستند
معمولا هرچه رزلوشن بالا می رود کیفیت نوشته بهتر می شود
برای مطالعه من 19 واید رو بهت پیشنهاد می کنم
20 اینچهم خوبه چون کیفیتش HD هست
22 بگیری اولش برات سخته اما بعدش عادت می کنی همانطور که گفتم می تونی نوشته ها رو بزرگ کنی خیلی حال می ده همه برنامه ها هم مثل افیس قابلیت زوم هم دارند
موفق باشی

moj2000
21-06-2010, 22:41
من تا حالا فکر می کردم فقط من این مشکل رو دارم اما ظاهرا خیلیا این واسشون مهمه که در خوندن ای بوک و ... چشماشون اذیت نشه.
پیشنهاد می دم دوستان از زدن تاپیک های مشابه (که چند موردش رو در انجمن دیدم) خود داری کنند و تمام مباحث راجع به مانیتور مناسب مطالعه و ... را در همین تاپیک مطرح کنند. چون تا حالا به لطف دوستان نکات خوبی مطرح شده.

اما در مورد بحث ریزولیشن و ریز و دشتی نوشته ها به تفصیل بحث شد. و بهترین و عملی ترین راه حل در این مورد، راه حلی که دوستمون مطرح کرده:

من برا خودم یه نوع استدلال کردم زمان خرید برای انتخاب رزولیشن وقطر مانیتور.گفتم انداره قطر مانیتور رو به رزولیشن تقسیم میکنم یه عددی بدست میاد که هر چی بزرگتر باشه اندازه متن بزرگتره اینجوری چند تا مانیتور که مد نظرم بود رو بررسی کردم 2286 رو انتخاب کردم.

البته یه اشتباه لپی کرده: باید می گفت: یه عدد بدست میاد که هرچی کوچکتر باشه اندازه متن بزرگتره.
ریزولیشن صفحه نمایش رو به این صورت می نویسند: 900 × 1600 یعنی 1600 پیکسل در عرض مانیتور وجود داره و 900 پیکسل در طول. اگه این دو عدد رو در هم ضرب کنیم عدد 1440000 بدست میاد که در واقع تعداد پیکسلهای موجود در این صفحه نمایش است. حالا اگه بخواهیم ببینیم در هر اینچ مربع چند پیکسل و جود داره باید طول و عرض مانیتور را در هم ضرب کنیم تا مساحت مانیتور بدست بیاد بعد عدد 1440000 رو تقسیم بر مساحت مانیتور می کنیم تا ببینیم در هر سانت مربع یا اینچ مربع چند پیکسل وجود داره (فکر کنم این همون ppi هست که آقای sir payman گفتند) و به این صورت مانیتورها رو با هم مقایسه کنیم.
اما مشکلی که هست اینه که ما طول عرض مانیتور ها رو نداریم. و اینکه مثلا میگن این مانیتور 22 اینچ است. همان قطر مانیتور رو اعلام کردند. پس باید یه خط کش بگیریم و توی مغازه ها طول و عرض مانیتور ها رو اندازه بگیریم؟
اینجاست که می رسیم به راه حلی که آقای mehdi_halla مطرح کردند: بعد از اینکه دو عدد مربوط به تعداد پیکسلهای طول و عرض مانیتور را (در این مثال 900×1600) در هم ضرب کردیم و عدد 1440000 را بدست آوردیم آن را تقسیم به اندازه مانیتور (در این مثال 22 اینچ) می کنیم. که عدد بدست آمده هر چه کوچکتر باشد نشان دهنده تعداد کمتر پیکسل نسبت به اندازه صفحه نمایش می باشد که بزرگتر شدن متن را در پی خواهد داشت.
آخیش خسته شدم:19:

moj2000
21-06-2010, 23:41
من این مانیتور رو پسندیدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG E1940S

18.5" Wide
1360 x 768
f-Engine
(5,000,000:1) DFC
Mega Contrast
5ms
LED

مشخصا خوبی داره هم ال ای دی هست و هم اندازه مناسبی برام داره و مهمتر از همه اینکه بر اساس اون فرمولی که قبلا دادم عدد 56458 بدست آمد که نسبت به خیلی از مانیتور ها عدد کوچکتر هست یعنی نوشته ها بزرگتر هستند. برای مقایسه چند مدل از LG رو همراه با اعدادی که با همین فرمول حساب کردم، براتون می زارم:
E2040S: 72000
E2250T: 96446
E2050T: 72000
L1755SE: 77101
W1942SK: 68210

samira_googleOne
22-06-2010, 13:43
من تا حالا فکر می کردم فقط من این مشکل رو دارم اما ظاهرا خیلیا این واسشون مهمه که در خوندن ای بوک و ... چشماشون اذیت نشه.
پیشنهاد می دم دوستان از زدن تاپیک های مشابه (که چند موردش رو در انجمن دیدم) خود داری کنند و تمام مباحث راجع به مانیتور مناسب مطالعه و ... را در همین تاپیک مطرح کنند. چون تا حالا به لطف دوستان نکات خوبی مطرح شده.

اما در مورد بحث ریزولیشن و ریز و دشتی نوشته ها به تفصیل بحث شد. و بهترین و عملی ترین راه حل در این مورد، راه حلی که دوستمون مطرح کرده:

البته یه اشتباه لپی کرده: باید می گفت: یه عدد بدست میاد که هرچی کوچکتر باشه اندازه متن بزرگتره.
ریزولیشن صفحه نمایش رو به این صورت می نویسند: 900 × 1600 یعنی 1600 پیکسل در عرض مانیتور وجود داره و 900 پیکسل در طول. اگه این دو عدد رو در هم ضرب کنیم عدد 1440000 بدست میاد که در واقع تعداد پیکسلهای موجود در این صفحه نمایش است. حالا اگه بخواهیم ببینیم در هر اینچ مربع چند پیکسل و جود داره باید طول و عرض مانیتور را در هم ضرب کنیم تا مساحت مانیتور بدست بیاد بعد عدد 1440000 رو تقسیم بر مساحت مانیتور می کنیم تا ببینیم در هر سانت مربع یا اینچ مربع چند پیکسل وجود داره (فکر کنم این همون ppi هست که آقای sir payman گفتند) و به این صورت مانیتورها رو با هم مقایسه کنیم.
اما مشکلی که هست اینه که ما طول عرض مانیتور ها رو نداریم. و اینکه مثلا میگن این مانیتور 22 اینچ است. همان قطر مانیتور رو اعلام کردند. پس باید یه خط کش بگیریم و توی مغازه ها طول و عرض مانیتور ها رو اندازه بگیریم؟
اینجاست که می رسیم به راه حلی که آقای mehdi_halla مطرح کردند: بعد از اینکه دو عدد مربوط به تعداد پیکسلهای طول و عرض مانیتور را (در این مثال 900×1600) در هم ضرب کردیم و عدد 1440000 را بدست آوردیم آن را تقسیم به اندازه مانیتور (در این مثال 22 اینچ) می کنیم. که عدد بدست آمده هر چه کوچکتر باشد نشان دهنده تعداد کمتر پیکسل نسبت به اندازه صفحه نمایش می باشد که بزرگتر شدن متن را در پی خواهد داشت.
آخیش خسته شدم:19:

عجب فرمول باحالي
حال كردم

pouryakhan
22-06-2010, 22:05

E1940S

[LIST]
18.5" Wide
1360 x 768

مشخصا خوبی داره هم ال ای دی هست و هم اندازه مناسبی برام داره و مهمتر از همه اینکه بر اساس اون فرمولی که قبلا دادم عدد 56458 بدست آمد که نسبت به خیلی از مانیتور ها عدد کوچکتر هست یعنی نوشته ها بزرگتر هستند. برای مقایسه چند مدل از LG رو همراه با اعدادی که با همین فرمول حساب کردم، براتون می زارم:

انتخابت ظاهرا منطقی هست فقط یه نکته:این مدل پایین ترین سری LED ال جی هست (پسوندش 40 هست) ومطمنا نسبت به سری های بالاتر مثل E2050S کیفیت و زاویه کمتری داره
حداقل در مورد LCDها که این قانون صدق میکنه،مثلا خودم با W1941S کار کردم خداییش زاویه دیدش بیشتر از 120 معنی نداشت!اونم با یه تصویر با رنگ های سرد و بی روح...:13:،البته مطمئنا اینطور مشکلات تو مدلی که گفتی در این حد نیست بالاخره LEd هست، ولی قاعدتا تو LEd ها کمترین کیفیت رو داره خلاصه گفتم حواست باشه.

آقا یه سوال:
اگه یه مانیتور فول مثله 2261 رو بگیریم و رزولوشنش رو کم کنیم بذاریم رو 1680x1050 آسمون به زمین می یاد؟چی میشه؟چقدر تو کیفیت تاثیر داره در مطالعه؟تو بازی چی؟من گرافیکم 5750 هست تو رزولوشن فول با جزییات زیاد نمی کشه...اگه با جزییات جواب بدین که عالیه...

V i r u s e r
23-06-2010, 00:03
آقا یه سوال:
اگه یه مانیتور فول مثله 2261 رو بگیریم و رزولوشنش رو کم کنیم بذاریم رو 1680x1050 آسمون به زمین می یاد؟چی میشه؟چقدر تو کیفیت تاثیر داره در مطالعه؟تو بازی چی؟من گرافیکم 5750 هست تو رزولوشن فول با جزییات زیاد نمی کشه...اگه با جزییات جواب بدین که عالیه...
سلام
اسمون که به زمین نمیاد ولی اگه رزولوشن زیاد باشه با جزیات کم نتیجه ای که میگیرید خیلی بهتر از رزولوشن کمتر با جزیات بیشتره
یه بار امتحان کنید متوجه میشید
مثلا مانیتور شما ب هصورت نیتیو 1600 در 1200 هست خوب؟
حالا شما رزولوشن بازی رو میزارید رو 1280 در 960، الان کارت گرافیک یک تصویر 1280 در 960 ایجاد می کنه و به مانیتور میده
مانیتور هم مجبور میشه تصویر رو Resize کنه و بزرگش کنه که کیفیت تصویر کاهش پیدا می کنه ولی چون هر دو رزولوشن 4 به 3 هستند خیلی مشکل پیش نمیاد
ولی فرض کنید شما رو همون مانیتور رزولوشن رو بزارید رو 1440 در 900، اینجاست که فاجعه رخ میده و مانیتور باید یه تصویر 16 به 10 رو تبدیل کنه به 4 به 3 که باعث افت کیفیت شدیدی میشه

SandBanJo0nam
23-06-2010, 08:59
انتخابت ظاهرا منطقی هست فقط یه نکته:این مدل پایین ترین سری LED ال جی هست (پسوندش 40 هست) ومطمنا نسبت به سری های بالاتر مثل E2050S کیفیت و زاویه کمتری داره
حداقل در مورد LCDها که این قانون صدق میکنه،مثلا خودم با W1941S کار کردم خداییش زاویه دیدش بیشتر از 120 معنی نداشت!اونم با یه تصویر با رنگ های سرد و بی روح...:13:،البته مطمئنا اینطور مشکلات تو مدلی که گفتی در این حد نیست بالاخره LEd هست، ولی قاعدتا تو LEd ها کمترین کیفیت رو داره خلاصه گفتم حواست باشه.

آقا یه سوال:

مدل 40 زاويه كمتري داره؟؟ نه بابا اين حرفتون كاملا غير واقعي و نادرسته
1941 سري كريستال؟ كيفيت عالي داره.. زاويه ديدش مشكلي نداره.. حتما ميخواستيد بخابيد و فيلم ببينيد كه مشكل پيدا كردديد وگرنه زاويش كاملا عاديه و خوبه

ولی قاعدتا تو LEd ها کمترین کیفیت رو داره؟؟؟؟؟
اين حرفتون كه ديگه هيچي .. كلا در موردش هيچي نميگم ولي جدي خنده دار بوداااا:10:

درمورد 2261 كه رزولوشنشو كم كني....>> آسمون به زمين نمياد . ولي كيفيت واقعا بد ميشه. انگگار داري به يه صفحه تار نگاه ميكني.. اصلا نميشه باهاش كار كرد
پول ميدي كه چشت سالم بمونه اونوقت با كم كردن رزولوشن ميخوواي همه چي رو تار ببيني

---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG E1940S

18.5" Wide
1360 x 768
f-Engine
(5,000,000:1) DFC
Mega Contrast
5ms
LED

من از طذاحي اين مدل خوشم مياد .. يه جورايي كلاسيكه 1940 .. نه؟؟؟

SevenCity
23-06-2010, 10:55
فکر نمیکنید برای متون بهترین مانیتور 23 اینچ باشه؟ چون با 1080p هم مچ میشن و حروف کاملا نرمال نشون داده میشن!
من فول اچ دی 22 دارم مجبورم زوم کنم همیشه

سوال:
دوستان وقتی response time را روی fastest میزارید مشکل سایه دار شدن در حرکت دادن آبجکت ها یا هر چی را دارید؟

pouryakhan
23-06-2010, 21:50
[QUOTE=SandBanJo0nam;5095986]مدل 40 زاويه كمتري داره؟؟ نه بابا اين حرفتون كاملا غير واقعي و نادرسته
1941 سري كريستال؟ كيفيت عالي داره.. زاويه ديدش مشكلي نداره.. حتما ميخواستيد بخابيد و فيلم ببينيد كه مشكل پيدا كردديد وگرنه زاويش كاملا عاديه و خوبه

ولی قاعدتا تو LEd ها کمترین کیفیت رو داره؟؟؟؟؟
اين حرفتون كه ديگه هيچي .. كلا در موردش هيچي نميگم ولي جدي خنده دار بوداااا:10:

درمورد 2261 كه رزولوشنشو كم كني....>> آسمون به زمين نمياد . ولي كيفيت واقعا بد ميشه. انگگار داري به يه صفحه تار نگاه ميكني.. اصلا نميشه باهاش كار كرد
پول ميدي كه چشت سالم بمونه اونوقت با كم كردن رزولوشن ميخوواي همه چي رو تار ببيني[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------

عژیژ دلم 1941 که سری کریستال نبید، حداقل منکه تو مشخصاتش چیزی ندیدم...بعدم دقت کن من مشکلاتشو در مقایسه با سری بالاتر مثل 60 گفتم...یعنی قبول نداری که مثلا سری 60 مثله 2261 وبخصوص 2262 کیفیت و زاویه و فن آوری جدیدتر و بهتری دارند؟!!!!!!

LG E1940S هم همینطور ،بازم همون استدلال بالاست و با LEDهای (نه LCD) سری بالاتر مقایسش کردم...کجاش خنده دار بید؟:eh:
یه مثال ساده:شما گرافیکه 4850 رو بهتر از 5750 میدونید؟کدومو انتخاب می کنید؟

بابت سوال رزولوشن هم ممنون از دوستان..:11:

pouryakhan
23-06-2010, 22:02
سلام
اسمون که به زمین نمیاد ولی اگه رزولوشن زیاد باشه با جزیات کم نتیجه ای که میگیرید خیلی بهتر از رزولوشن کمتر با جزیات بیشتره
یه بار امتحان کنید متوجه میشید
مثلا مانیتور شما ب هصورت نیتیو 1600 در 1200 هست خوب؟
حالا شما رزولوشن بازی رو میزارید رو 1280 در 960، الان کارت گرافیک یک تصویر 1280 در 960 ایجاد می کنه و به مانیتور میده
مانیتور هم مجبور میشه تصویر رو Resize کنه و بزرگش کنه که کیفیت تصویر کاهش پیدا می کنه ولی چون هر دو رزولوشن 4 به 3 هستند خیلی مشکل پیش نمیاد
ولی فرض کنید شما رو همون مانیتور رزولوشن رو بزارید رو 1440 در 900، اینجاست که فاجعه رخ میده و مانیتور باید یه تصویر 16 به 10 رو تبدیل کنه به 4 به 3 که باعث افت کیفیت شدیدی میشه

مرسی،فک نمیکردم انقد فجیع شه..آخه تو CRT من اونقدر افت کیفیت نیست که محسوس باشه گفتم شاید LCD هم همینطور باشه...
این مشکل فقط مال LCDهاست؟یا در LED هم هست؟

samsung021
27-06-2010, 12:59
مدل 40 زاويه كمتري داره؟؟ نه بابا اين حرفتون كاملا غير واقعي و نادرسته

من از طذاحي اين مدل خوشم مياد .. يه جورايي كلاسيكه 1940 .. نه؟؟؟

مانيتوري است بسي NICEEEEE
منم از قيافش خوشوم مياد

صفحه نمايش گسترده
كنتراست 5,000,000:1
داراي بدنه مشكي براق
مجهز به تکنولوژي DFC
داراي نور پس زمينه LED
زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
مجهز به موتور پردازش تصوير

moj2000
04-07-2010, 07:44
بالا خره 1940s رو خریدم کاملا برای مطالعه مناسبه (و این بخاطر علل زیر هست):
1-ریزولیشنش نسبت بین اندازه صفحه نمایش پائینه
2- صفحش از نوع مات هست. مانیتور ها یا گلاسی هستند که حالت شیشه ای دارند و زیبا تر هستند اما نور محیط رو منعکس می کنند و چشم اذیت می شه که این مانیتور مات هست و این هم یک حسن بزرگ برای مطالعه محسوب می شه.
3-اندازه صفحه نمایش هم کاملا مناسب هست ( البته به نظر من)

من این تنظیمات رو روی این مانیتور انجام دادم:
1- گاما رو کم کردم (گذاشتم روی صفر)
2- توی ویندوز سون size Text رو گذاشتم روی %125
کمی هم کنتراست و بریگنست رو کم کردم

الآن احساس می کنم این مانیتور برای مطالعه عالیه

alilosting
04-07-2010, 08:09
بالا خره 1940s رو خریدم کاملا برای مطالعه مناسبه (و این بخاطر علل زیر هست):
1-ریزولیشنش نسبت بین اندازه صفحه نمایش پائینه
2- صفحش از نوع مات هست. مانیتور ها یا گلاسی هستند که حالت شیشه ای دارند و زیبا تر هستند اما نور محیط رو منعکس می کنند و چشم اذیت می شه که این مانیتور مات هست و این هم یک حسن بزرگ برای مطالعه محسوب می شه.
3-اندازه صفحه نمایش هم کاملا مناسب هست ( البته به نظر من)

من این تنظیمات رو روی این مانیتور انجام دادم:
1- گاما رو کم کردم (گذاشتم روی صفر)
2- توی ویندوز سون size Text رو گذاشتم روی %125
کمی هم کنتراست و بریگنست رو کم کردم

الآن احساس می کنم این مانیتور برای مطالعه عالیه

مباركه دوست عزيز
آقا بعد از يه مدت استفاده، يه ريويووو بزن ببينيم چه خبره؟

matin724
06-07-2010, 10:53
سلام. من یه مانیتور با بودجه 160000 می خواستم . الان lg 775e دارم چشمامو داغون کرده . لطقا یه مانیتور که بیشتر برای مطالعه میخام معرفی کنید(اصلا اهل بازی نیستم)
با تشکر

matin724
07-07-2010, 14:30
سلام. من یه مانیتور با بودجه 160000 می خواستم . الان lg 775e دارم چشمامو داغون کرده . لطقا یه مانیتور که بیشتر برای مطالعه میخام معرفی کنید(اصلا اهل بازی نیستم)
با تشکر

کسی که راهنمایی نکرد ، رفتم یه lg 1954 گرفتم. یه سوال ؟ تنضیماتش چجوریه؟ یرنامه داخل سی دی را نصب کنم؟

moj2000
09-07-2010, 11:48
مباركه دوست عزيز
آقا بعد از يه مدت استفاده، يه ريويووو بزن ببينيم چه خبره؟

شرمنده یه مدتی به اینترنت دسترسی نداشتم
تا حالا که ازش راضی هستم و کاملا نیاز های من رو برآورده کرده و مشکلی از لحاظ چشم هم با هاش نداشتم.
الآن سرم شلوغه ولی در اولین فرست ریویوو ازش میدم
یکی از نقاط ضعفش اینه که فقط ورودی آنالوگ داره و از دیوی آی و ... خبری نیست که البته برای من اصلا مهم نیست.

Mini Engineer
09-07-2010, 12:29
حیف ال جی 1740p دیگه گیر نمیاد والا من یکی دارم 4 ساله مثل چی داره کار میکنه و آخ نگفته ... خیلی LCD توپیه نورش هم برای مطالعه مناسبه ... واید هم نیست خوشبختانه