PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : و باز هم کمک در مورد آنریل ...

hamid_axel
08-06-2010, 04:47
سلام و عذر خواهی بی دلیل خدمت دوستان

من یه داستان خفن , یه گیم پلی خفن , و خلاصه همه ی چیز های ساخت یه بازی نسبتا خوب رو جمع کردم فقط یه سوال دارم .

من میخوام از موتور آنریل استفاده کنم , میتونم بازی که ساختم رو تو ایران بفروشم ؟ چون می گن شرکت سازندش برای استفاده غیر تجاری ساختتش .

اگر نمیشه دوستان یه موتور بازی سازی بهم معرفی کنن که هم گرافیک و امکاناتش بالا باشه هم بشه بازی رو فروخت .

keb
08-06-2010, 09:28
سلام و عذر خواهی بی دلیل خدمت دوستان

من یه داستان خفن , یه گیم پلی خفن , و خلاصه همه ی چیز های ساخت یه بازی نسبتا خوب رو جمع کردم فقط یه سوال دارم .

من میخوام از موتور آنریل استفاده کنم , میتونم بازی که ساختم رو تو ایران بفروشم ؟ چون می گن شرکت سازندش برای استفاده غیر تجاری ساختتش .

اگر نمیشه دوستان یه موتور بازی سازی بهم معرفی کنن که هم گرافیک و امکاناتش بالا باشه هم بشه بازی رو فروخت .

چزت و پرت گفتن. تو ایران اپیک گیمز می خواد چی کارت کنه؟ برو بفروش اپیک گیمز جز گریه کردن کار دیگه نمی تونه بکنه:31:

parvizamd
08-06-2010, 14:29
قانون ایپک برای تجارت با UDK
اگر بازی شما تجاری باشه
(مبلغ فروش (دلار)-5000 دلار )میشه 25 درصد از فروش شما

tovamohammad
08-06-2010, 15:22
قانون ایپک برای تجارت با UDK
اگر بازی شما تجاری باشه
(مبلغ فروش (دلار)-5000 دلار )میشه 20 درصد از فروش شما

درسته:20: البته 25 درصد از فروش

parvizamd
08-06-2010, 16:12
ویرایش شد!

Armin060
18-06-2010, 09:48
چطوری باید این پست رو پاک کنم ( شرمنده البته ) :13:

hamid_axel
18-06-2010, 09:49
دوستان یه سوال دیگه هم برام پیش اومد.

من تو چند تا فروم خوندم که بعضی ها می گفتم موقع کار با موتور آنریل کامپیوتر هنگ میکنه . یه نفر گفته بود اشکال از نرم افزاره.

می خواستم ببینم نظر دوستان چیه ؟ من می خوام تا چند وقت دیگه کار رو شروع کنم . نریم وسط کار یه هو هنگ کنه زحمتامون به باد بره !

NewBigIdea
18-06-2010, 09:52

من تو چند تا فروم خوندم که بعضی ها می گفتم موقع کار با موتور آنریل کامپیوتر هنگ میکنه . یه نفر گفته بود اشکال از نرم افزاره.

می خواستم ببینم نظر دوستان چیه ؟ من می خوام تا چند وقت دیگه کار رو شروع کنم . نریم وسط کار یه هو هنگ کنه زحمتامون به باد بره !
هنگ که هر نرم افزاری ممکنه بکنه، شما اگه هر چند دقیقه یک بار یا بعد از انجام چند تا عمل Ctrl+S رو بزنی مشکلی پیش نمیاد. البته نمی دونم Unreal خودش AutoSave نداره؟

tovamohammad
18-06-2010, 12:07

سلام

نمی دونم شما کجا اینو خوندی ولی نه تا جایی که من شنیدم و دیدم، کامپیوتر هنگ نمی کنه،:13: فقط بعضی وقتا خود UDK هنگ می کنه.

اینم دو تا دیلیل داره، اول اینکه چون ماهی یه بیلد از UDK میاد، این نسخه ها Stable نیستن، و دوم که بیشتر هم همینه، به خاطر عدم اطلاع کاربر هست. یه سری کارهای اشتباه هست که کاربر به خاطر ندونستن انجام می ده و باعث می شه UDK هنگ کنه.

البته در هر دو صورت نگران چیزی نمی خواد باشی، با استفاده از Autosave عملا زحمت چندانی از شما نمی پره، فوقش کار 3-2 دقیقه ی آخر رو باید تکرار کنی.

بازم اگه خیلی برات کار حیاتی بود، می تونی زمان Autosave رو از Statusbar یا منو کم کنی.

این که گفتم از بی اطلاعی کاربر، یعنی شما اگه خوب UDK رو یاد بگیری دیگه مشکل زیادی پیش نمی یاد:5:، مثلا برای خودم اوائل UDK بیشتر قفل می کرد، ولی به عنوان مثال تو ماهه گذشته فقط یه بار پیش اومد، که اونم اشکال از من بود.
شما هم اگه واقعا قصد داری با این انجین کار کنی، این قدر این دست اون دست نکن، زودتر شروع کن. با توجه به اینکه انجین بزرگی هست و چیزای زیادی هست که باید یاد بگیری.

فعلا.:8: