ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بچه گربه گاز گرفت!

online_amin
07-06-2010, 22:09
سلام,

یه دوتا بچه گربه تو خونه مون به دنیا اومده و من وقتی خواستم یکی شون رو منتقل کنم یا گاز بدی گرفت و به مقدار خیلی کم خون اومد.

میخوام بدونم مشکلی که پیش نمیاد؟ (با توجه به اینکه تو این فیلم ترکی حلالم کن طرف رفت سریع واکسن زد آیا لازمه من هم کاری انجام بدم یا نه این گربه های ایران بی خطر هستند؟)

mohsen_gh1991
07-06-2010, 22:18
بهتره بری یه درمونگاه خودتو نشون بدی....آخه هر چی نباشه بزاغ دهنشون آلودس.

Old_Chater
07-06-2010, 22:20
نمي خوام بترسونمت اما بذاق دهن گربه اگه وارد خون بشه ميتونه باعث ايجاد بيماري اسكيزوفرني بشه
سريعا به پزشك مراجه كن

Macushla
07-06-2010, 22:29
نه بابا بچه رو اينقدر نترسونيد ،
اون موقع كه گاز گرفت بهتر بود با بتادين شست و شو بدي .
درمانگاه نشون بدي خوبه . ولي چيزي نيست كه خيلي نگران كننده باشه .

ياد يه چيزي افتادم .
هفته پيش يه بچه اورده بودن بيمارستان گوشش رو الاغ گاز گرفته بود !!!! خدا رو شكر با چند تا بخيه مشكل حل شد .:31:

*Necromancer
07-06-2010, 22:32
نمي خوام بترسونمت اما بذاق دهن گربه اگه وارد خون بشه ميتونه باعث ايجاد بيماري اسكيزوفرني بشه

آقا این فرنی که می گی بیماری روانیه به خین ربط نداره که

کلا هر جانوری شما رو گاز گرفت سریعا" به پزشک مراجعه کرده و واکسن کزاز و هاری بزنید

mortezaon
07-06-2010, 22:33
سلام دوست من
من خودم 2 تا گربه دارم
اگه امشب تب نكردي مشكلي نداري
نترس گربه هاي من تا حالا منو 50 مرتبه گاز گرفتن

.

bushido
07-06-2010, 22:42
اگر گربه مریض باشه اونوقت ممکنه مریض شی در غیر این صورت من شنیدم بزاقه گربه میکروب کشه و توی اسلام گفته شده اگر گربه ناگهان میاد سر غذای تو و میخوره مستحبه باقیمانده غذاشو بیرون نریزی و خودت بخوریش

حالا اشکال نداره آدم یک روزی میمیره حالا این جوری مردنم خیلی جالبه :16: بچه های اینجا هم خیلی آدمای فیلمی هستن
اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی ،روان‌گسیختگی بیشتر بهت توضیع نمیدم در موردش خودت برو بخون

.::SMS::.
08-06-2010, 01:21
منو یه بار میمون گاز گرفت رفتم دکتر برام واکسن کزاز نوشت و گفت اگه گربه یا سگ یا این جور جک و جونور گازت میگرفت، باید هاری هم میزدی

amin_fixfox
08-06-2010, 01:37
هفته پیش بچه دوست برادرم منو گاز گرفتم، منم باید برم هاری بزنم؟ :15:

online_amin
08-06-2010, 06:49
من که الان نه تب کردم نه چیز دیگه ای.

حالم از دیروز هم بهتره. نکنه یه محرک به هم تزریق شده؟

Old_Chater
08-06-2010, 08:36
من که الان نه تب کردم نه چیز دیگه ای.

حالم از دیروز هم بهتره. نکنه یه محرک به هم تزریق شده؟

آرامشه قبل از طوفانه

tonio_m2000
08-06-2010, 08:40
براي گاز گرفتگي حيوانات واكسن هاري تزريق مي كنن، برو دكتر خداي نكرده مشكلي پيش نياد برات نهايت درد يه آمپوله ديگه بهتر از اين نيست خدا نكرده دور از جون هاري بگيري؟ :46::10:

amd>intel
08-06-2010, 08:55
اگر تهرانی برو انیستتو پاستور و سری واکسن های هاری رو شروع کن . محل زخم رو با آب و صابون بشور

ms368
08-06-2010, 09:52
من دو سال پیش یه توله سگ گازم گرفت
جای زخمش طوری نبود که برم پیش پزشک ولی رفتم
3 تا آمپول واسم نوشت که تقریبا فلجم کرد و بعد جای زخم رو کند و با بتادین شتشوش داد و با گاز بستش ( البته توی سه مرحله )
البته همه اینا مجانی بود و هیچ هزینه ای از کسی نمیگرفت
نمیدونم کجا بود ولی بیشتر به دانشگاه علوم پزشکی میخورد ( پزشکش هم یه پیر مرد65 ساله بود و گیر داده بود به بابام که بیا با هم یه بیزینس جدید بزنیم پول دارشیم ، پول از من ، کار از تو ) :دی

دکتره تعریف میکرد که یه یارویی رو سگ هار گرفته بود و همینجوری سرخود جای زخم رو بسته بود ( بدون مراجعه به پزشک ) و بعد هاری گرفته بود و دیگه نمیشد معالجش کرد طوری که به تخت میبستنش و جرات نمیکردن بازش کنن

حتما به پزشک مراجعه کن .

amd>intel
08-06-2010, 10:05
سگ و گربه اگر گاز بگیرن خطر ابتلا به هاری و کزاز خیلی بالاست . البته کزاز بیشتر ولی هم باید واکسن هاری باید بزنید و هم کزاز

morsadr
08-06-2010, 12:54
دوست عزیز در گزیدگیهای حیوانات کار اول شستشو با آب و صابونه وسپس استفاده از مسکن و ضد التهاب .
تزریق واکسن کزاز بهتره انجام بشه ( البته اگر واکسیناسیون کزاز شما تاکنون کامل نیست ) . در مواردی که زخم عمیقه و شک به کزاز زیادتره و واکسناسیون هم کامل نبوده تزریق تتابولین که آنتی بادی بر علیه میکروب کزازه هم توصیه می شود .
در مورد هاری اگر شک به هاری در حیوان گزنده وجود داره واکسیناسیون هاری واجبه و در غیر اینصورت واجب نیست ولی انجام آن هم مشکلی نداره .:11:

KOREA DPR
08-06-2010, 18:34
هيچ اتفاقي نميافته دوست عزيز نگران نباشين
فقط نزارين زخمتون زياد چركي بشه

faded
08-06-2010, 20:37
این چرندیات هیچ ربطی به تالار پرسش و پاسخ پزشکی نداره
پافشاری نکن، از رو برو .

اگه این جوری بود که باید نصف مطالب این تالار رو پاک کنن:46:

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

قبلا یک بار گربه ام من رو گاز گرفت چند بارم گربه من رو چنگ زده اگر گربه ها واکسن زده باشن محل زخم رو با آب و صابون شستن و استفاده از مواد ضد عفونی کننده فکر کنم کافی باشه ولی اگر نیستن بهتره برید دکتر که واکسن هاری و ضد کزاز بزنن .

قله بلند
08-06-2010, 21:39
سلام. راه ها رو بعضی از دوستان گفتند. اگر تهران هستید باید برید انیستیتو پاستور تا اقدامات لازم انجام بشه. چون همین اتفاق برای یه نفر توی تهران افتاده بود و رفت پاستور. در شهرهای دیگه هم به نظر بیمارستان یا درمانگاه. بالاخره باید اقدام کنید.

Epicuru
08-06-2010, 21:57
آقا منو تریوندین
من میخوام یه بچه گربه بگیرم فکر میکردم هاری و اینا مال سگاس !
اگر واکسن زده باشن دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟

ms368
09-06-2010, 08:55
آقا منو تریوندین
من میخوام یه بچه گربه بگیرم فکر میکردم هاری و اینا مال سگاس !
اگر واکسن زده باشن دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟

مشکلی نداره

ببر دامپزشکی معاینش میکنه ، آمپولم میزنه بهش و ممکنه یه قرص هم بهت بده که قاطی غذاش کنی

online_amin
10-06-2010, 07:35
والا من اصلا این روزها وقت ندارم که برم جایی چی برسه دکتر و .... (البته میدونم این درمانگاههای معمولی حتما بهم میخندن و میگن برو اینجا خارج نیست و از این حرف ها. )

اون گازی که گرفته بود یه زخم کوچک تر از نوک سوزن بود که فعلا در حال نابودی هست.

اما هنوز مطئمن هم نیستم که منو گاز گرفت یا منو چنگ زد :دی

.::SMS::.
10-06-2010, 08:01
اما هنوز مطئمن هم نیستم که منو گاز گرفت یا منو چنگ زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازش بپرس:5:

یه سوال اطلاعات عمومی:
اگه ویروس هاری (نمیدونم عامل این بیماری ویروسه یا چیز دیگه) وارد بدن بشه، چقدر طول میکشه تا خودشو بروز بده؟ علائم اولیه چیه؟

bushido
10-06-2010, 11:25
والا من اصلا این روزها وقت ندارم که برم جایی چی برسه دکتر و .... (البته میدونم این درمانگاههای معمولی حتما بهم میخندن و میگن برو اینجا خارج نیست و از این حرف ها. )

اما هنوز مطئمن هم نیستم که منو گاز گرفت یا منو چنگ زد :دی

اسکیزوفرنی

حالا باید حتما بری دکترچه کاری واجب تر از این
مطمئن باش با این چیزایی الان گفتی دکترا بهت توجه خاصی میکنن:24:

Meisam Khan
05-07-2010, 18:10

اما هنوز مطئمن هم نیستم که منو گاز گرفت یا منو چنگ زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر شما هنوز زنده ای؟!:31:
سریع جواب بدخ نگرانتم:27:

hamed malekpour
05-07-2010, 19:25
نه هنوز زنده است؟
آخرين فعاليت ها: امروز 07:00 PM

S@nti@go_s&k
05-07-2010, 19:27
نه هنوز زنده است؟
آخرين فعاليت ها: امروز 07:00

احتمالا گربهه بوده :31:

alidata2010
05-07-2010, 19:33
من یه جا خوندم اگه گربه گازت بگیره یک ماه بعد میمیری :31:
نترس شوخی کردم :31:

online_amin
06-07-2010, 07:40
نه بابا,

اتفاقا از وقتی این گربهه گازم گرفته حالم بهتر شده :دی

زنده زنده :دی

فقط صبحها وقتی بلند میشم میبینم خیلی خسته ام و بعضی جاهام زخمیه :دی فکر کنم آدم گربه ای شدم (آدم گرگی یا WereWolf انسانهای دو شخصیتی :دی)

نه من خوبم. مشکلی پیش نیومد. از همه ممنونم. اون گربهه هم اومد بجه هاش رو تو دهنش گرفت بردش رو پشت بوم و از اونجا هم بردشون یه خونه دیگه. دیگه ازشون خبری ندارم.

PaRkOr
13-07-2010, 11:44
گوشش رو الاغ گاز گرفته بود !!!!
:39: مگه خر هم آدم رو گاز میگیره؟ آدم دیگه به هیچ موجودی نمیتونه اعتماد کنه :دی
من که یه هفت هشت سال پیش یه بچه گربه انگشتمو گاز گرفت. نه اون موقع نه حالا هیچیم نشده.
یا هووووووووووووووووو