ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك هواداران كره شمالي ؛ نخستين افتخار قاره كهن در جهان

صفحه ها : 1 [2]

گرافيكار
16-06-2010, 00:02
تازه اين ضعيفترين برزيل 10 دوره اخير بود
من تا حالا برزيلو اينجور نديده بودم
بي در و پيكر
پاساي اشتباه
بي ستاره
بازيكناي شبيه آدم آهني

d2000
16-06-2010, 00:03
شما هم شورش نکن دیگه کره خوب بود ولی این که بگیم با ناداوری و نامردی بی انصافیه منصف باشیم هممون

Alamate Soal
16-06-2010, 00:03
حتي تساوي هم حق كره نبود بايد بازي رو ميبرد .
از نظر آمار هم بهتر بود كه بيشتر دويده ولي نتيجه . . . :41:

گرافيكار
16-06-2010, 00:05
كره شمالي هيچي از برزيل كم نداشت ! برزيل با نامردي و چنگ و دندون برنده بازي شد :(
:18:
شما نامردي رو تعريف كن ما هم بفهميم
نامردي؟:18:
چي چي؟:18:
گفت نامردي:18:
بابا تيمي كه نماينده ملتش نيست و به گفته سرمربيش فقط براي رهبرشون بازي ميكنن
طرفداري داره

thecrow
16-06-2010, 00:08
کره شمالی فوق العاده بود

نگید برزیل ضعیف بازی کرد... برزیل نتونست جلوی کره شمالی قوی بازی کنه
باید از خودشون خجالت بکشن که ب اختلاف یک گل کره شمالی رو بردن تازه کلی شادی هم می کردن

Alamate Soal
16-06-2010, 00:12
كره شمالي به حقش در اين بازي نرسيد :( فوتبال واقعا بي رحمه :(

Hectorist
16-06-2010, 00:12
در یک کلام فوق العاده بازی کرد کره شمالی. امیدوارم بازی های بعدیش رو هم همینطور ادامه بده.

taia
16-06-2010, 00:17
من البته طرفدار کره ی شمالی نیستم، ولی به هر جهت آبروی آسیا تو جام جهانی این سه تا تیم هستند، استرالیا که عملا به زور وارد سهمیه شده، کره ی جنوبی که عالی کار کرد، ژاپن هم خوب برد، کره شمالی هم گرچه باخت ولی قشنگ باخت، در مقابل برزیل باخت اونم 2 - 1 ، حالا برزیل خوب نبود و بازی نکرد و اینها دیگه از اون حرفهاست! تیم برزیل در جام جهانی بازی می کنه، دیگه این توان آخر برزیل امروز هست، پس به نظر من کره با این نتیجه از آبروی فوتبال آسیا دفاع کرد.

نظر من اینه.

نمی دونم واقعا کسی طرفدار کره شمالی هست یا نه :دی ولی اگر هست به طرفداراش تبریک می گم

amirarsalaan
16-06-2010, 00:27
به نظر من هیچ چی از ارزشهای کره شمالی کم نشد :40:

ادامه ی راه به صعود کره شمالی و رسیدن کره ای ها به مرحله ی فینال می انجامد :8:

برزیل باید امشب جشن بگیرد چون خیلی خوش شانس بود شانس بیاورند تا پایان جام دیگر با کره شمالی برخورد نکنند :21: چون انتقام بدی در انتظارشان هست گیریم این جام هم برزیلی ها حذف شوند و به کره شمالی دیگر برخورد نکنند :31: اما سالهای بعد چه ؟ کره هنوز ۶ تا طلب دارد و برزیل باید بترسد از روزهای انتقام :18::18::18:

عمو شما بازیهای بعد کره در این گروه را چگونه پیش بینی می کنید ؟؟؟

ghahremanimehdi
16-06-2010, 02:36
اولش که بازیکنها وایساده بودن و سرود ملی کره شمالی رو پخش میکرد یکی از بازیکنای کره داشت گریه میکرد بیچاره باورشون هم نمیشد که بیان جام جهانی . اون صحنه خیلی نارحت شدم

Mr Andersson
16-06-2010, 02:37
درود;

به طرفدارن و مردم کره شمالی تبریک.. از اینکه به جای ایران رفتن و جانانه بازی کردند واقعا خوشحالم.. در ضمن :
بر هر چی دیکتاتوره لعنت (بشباد). بیچاره مربیشون که باید پاچه خواری کنه. راستی این داستان طرفداران چینی چی بود؟ کره شمالی پول داده بود جای مردم خودش برند؟ البته میدونید که تو کره شمالی همه فکر میکنن بهترین وضعیت دنیا رو دارن و فکر میکنن مردم همسایشون (کره جنوبی) دارن از گرسنگی میمیرن!! واسه همین اونجا خروج از کشور کلی دردسر داره.

.......

mani6606
16-06-2010, 06:07
اما خوب روحیه خودشون رو بعد از دریافت دوگل حفظ کردند اگر ایران بود سنگین ترین شکست تاریخش رقم می خورد همان بهتر که به جای ایران کره شمالی رفت.واقعا خوش میام از تیمهای که از اسم حریف نمیترسن و بازی گروهی رو در دستور کارشون میذارن حالا در ایران بازیکنان آنچان غرور دارند که همیشه تکروی میکنند و چیزی به نام بازی گروهی نمیشناسند .

H A M A S
16-06-2010, 06:33
درود به تیم کره شمالی

kkkaktoos
16-06-2010, 07:16
طوفان زرد هنوز فروکش نکرده

خیلی خوب بازی کردند اما دوست داشتم گل اول رو کره شمالی میزد

mx_2dar
16-06-2010, 08:11
کره اگر رو اشتباه گل رو دریافت نمی کرد قطعا برنده بازی بود :d درود بر کره دورد بر کیم یابو:d درود بر کمونیست های باغیرت قاتل :d
ولی جدا اگر ایران بود خودشون رو میباختن و کمتر از 4 5 تا نمیخوردن اعتماد به نفس کره ای ها عالی بود و گلی هم که زدن کلی حال کردم :d

mstf666
16-06-2010, 08:15
کره شمالی خیلی خوب بازی کرد .عالی بود.
تبریک میگم به هوادارانش.:40:

max_3d
16-06-2010, 08:18
کره اگر رو اشتباه گل رو دریافت نمی کرد قطعا برنده بازی بود :d درود بر کره دورد بر کیم یابو:d درود بر کمونیست های باغیرت قاتل :d
ولی جدا اگر ایران بود خودشون رو میباختن و کمتر از 4 5 تا نمیخوردن اعتماد به نفس کره ای ها عالی بود و گلی هم که زدن کلی حال کردم :d
اگر اون گلی که الکی خوردن گل اول برزیل رو میگم نمیخوردن به جرعت میتونم بگم بازی 1 بر 0 به نفع کره تموم میشد :41:
مرتیکه اومد توپ رو وارد محوطه جریمه کنه رفت تو گل به این میگن خر شانسی :18:ای ننگ بر برزیل:13:

D r i v e r
16-06-2010, 08:23
ول کن بابایی...توی کره کلی کار دارید باید بهشون برسید.برید آقاجون..ااااااااققققققققاا اااااااجون:27:
جدای از فوتبال
کره شمالی یکی از خطر ناکترین کشور های جهانه
در مورد فوتبال دیشب هم انصافا کره شمالی خیلی خوب بازی کرد
نظر شخصیم اینه که از نظر بدنی کم آوردن وگرنه باز هم میتونستن مقاومت کنن
گل اول رو هم که دیدین رو اشتباه 100% دروازه بانشون خوردن

اولش که بازیکنها وایساده بودن و سرود ملی کره شمالی رو پخش میکرد یکی از بازیکنای کره داشت گریه میکرد بیچاره باورشون هم نمیشد که بیان جام جهانی . اون صحنه خیلی نارحت شدم
شاید دلیلش چیز دیگه ای بوده

Hamid-kakero
16-06-2010, 09:43
ایول کره شمالی

mx_2dar
16-06-2010, 09:46
خوب طرفداران کره شمالی داره زیاد میشه :31: محسن این طرفداران رو باید برای بمباران اتمی افریقای جنوبی سازمان دهی کنیم:31: هر کی می خواد میتونیم به موشک های بالستیک ببندیمشون بفرستیم افریقای جنوبی اسمشون تو تاریخ ثبت شه :31:

M . Sayid
16-06-2010, 09:58
دیشب 2 چیز با هم به ذهنم خطور کرد
1 اگر ما جای کره شمالی می بودیم چند گل می خوردیم؟
2 چجوری از این تیم 4 امتیاز گرفتیم:31:

محصص یا صدر بود که گفت این بازیکنا 6 ماه بدور از رسانه ها وهمه چی تمرین کردن منم با خودم گفتم چقدر با ما فرق دارن بعضی بازیکنای ما باید حاشیه سازی کنن و خبرساز بشن تا بتونن توی تیمای خوب بازی کنن و اگر خبرنگاری نباشه که بگه فلانیاین کارو کرد فلانی اون کارو کرد ، زود فراموش میشن

یه تیکه فردوسی پور گفت : کلا کره شمالی کشور ایزوله ایه :31:منم یاد فیلم دهکده افتادم

AMIR REZAs
16-06-2010, 10:09
واقعا حال کردم..............:5:
عالی بازی کردن عالی..............
اون مهاجمشون که اشک ریخت فوق العاده بود......... ولی اگه آخرش تک روی نمی کرد مساوی هم میتونست بشه.

aRThaS_08
16-06-2010, 10:28
کره خوب بازی کرد! نیمه اول

نیمه دوم گند زد! در حد یه تیمی مثله ایران بازی کرد نیمه دوم : دی اما باز آخر نیمه دوم هم خوب بود و یه گل زد!

Iman_m123
16-06-2010, 10:31
در کل تیم کره خوب بسته بازی میکرد ( نظر من )
ولی اون مهاجم شماره 9 خیلی بدم اومد ازش ! چرا ؟ چون همش شوت میزد و کار دیگه ای نمیکرد .
اگر جاش چان سینگ جوو ( :31: ) رو اورده بودن بهتر بود ... :31:

fire159
16-06-2010, 10:46
تبریک میگم به تیم کره شمالی
بازی خوبی کردن /
باید بازی یک یک مساوی توم میشد / حق برزیل نبود . چون گل اولشون شانسی با تغییر جهت توپ رفت تو دروازه / این هم از توپ جدیدشون

hamid_diablo
16-06-2010, 10:58
سلام

حیف شد کره باخت به نظر من خیلی خوب دفاع کرد
رو ضد حملات هم با اینکه زهردار نبود ولی جلوی برزیل عالی بود
کاکا اصلا تو بازی نبود یا بهتر بگم کره ایها اون از بازی خارج کردن
در هر حال ای کره رقیب سختی برای پرتغال و ساحا عاجه
فقط یه خورده قدرت بدنیشون پایینه
امیدوارم به عنوان نماینده آسیا بهترو بهتر بشه
مهاجم کره هم فکر کنم بعد از مسابقات راهی اروپا بشه
خیلی قشنگ گریه میکرد ثابت کرد که یه شرقی متعصبه

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

چه چيزايي ميگيدا:31:
آمريكا با عراقم (صدام) هم دوست بود[/QUOTE]

اینکه چین یا روسیه از کشوری حمایت کنن دلیل نمیشه که اون کشورها بدبخت میشن

SI-SA
16-06-2010, 11:06
از نظر من کره با توجه به کره بودنش خیلی بهتر از برزیل با اون همه اسم و رسمش بازی میکرد، این برزیلی که ما دیدیم اصلا برزیلی بازی نمی کرد، ولی این کره خیلی خیلی جنگنده بازی می کرد، سراسر انگیزه بود این تیم. خیلی خوشم اومد.

SI-SA
16-06-2010, 11:23
تایید میشه! وقتی من صحنه اشک ریختن بازیکن برزیل بعد از زدن گل اول رو دیدم، فهمیدم که اینا با چه عذاب و زحمتی این گل رو به برزیل زدن!! یعنی برزیل که غول تیم های دنیاست و نماد فوتباله، بزور با نتیجه 2-1 کره شمالی که تو رده بندی فیفا یک میلیاردم هست رو شکست دادن... درسته کره شمالی مزخرف ترین حکومت و دولت دنیا رو در حال حاضر دارن و تنها دوستاشون حکومت های کمونیستی و دیکتاتوری دیگه دنیا مثل چین و ونزوئلا و ایران هستند، ولی دلیل نمیشه به مردمش شما انگ وارد کنید، اونها با این همه بدبختی و مشکلاتشون نشون دادن برای قهرمانی حداقل از برزیل "شایسته" تر هستند.

H A M A S
16-06-2010, 11:24
توی گل نوشته تیم کره شمالی به سرعت داره به یکی از پرطرفدارترین تیم های جام جهانی تبدیل میشه
================================================== ===============
آفرین به غیرت بازیکناش(همه چه مزدور های دولتی و چه مزدورهای غیردولتی به این نکته اذعان دارن!)
نترس بودن
به نظر من اشک ریختن بازیکن کره هنگامیکه داشت سرود ملیش پخش میشد به تمام دریبل های کریس و مسی میارزه

راستی دید که کریس چه فحش های به بازیکن ساحل عاج میداد
مقایسه کنید با جرکتی که بازیکن کره هنگامی که داور به نفع برزیل گرفت برگشت یک لبخند زد به داور و با بازیکن برزیل دست داد و به بازوش زد
خیلی حرکتش جالب بود....
==============================
با این بازی من به تیم های دیگر آسیا هم امیدوار شدم
به امید موفقیت همه شون

masud-000000
16-06-2010, 11:40
بـــــعضی دوستان مثل اینکه با تیم های فقیر مشکل جدی دارن...
این دوستان بهتره هر چه سریعتر خودشون رو به ..... معرفی کنن...
حالا خوبه این تیم کره بود که بهتر بازی می کرد ...
یارو اومده با فونت 90 نوشته که باختید....
واقعا آدم چه فکری می کنه در مورد این افراد؟

واقعا فوتبال فقط نتیجست؟؟؟؟ اگه اینطوره که دیگه واسه چی بازی ها رو نیگاه کنیم ..فقط فهمیدن نتیجه کافیه...

واقعا حرکات بعضی دوستان قابل تامله...:13:
یا علی.:11:

SI-SA
16-06-2010, 11:43
من با توجه به شناختی که از دولت این کشور داشتم، برخلاف خیلی ها باعث میشه از این تیم بدشون بیاد ، من بیشتر از این تیم خوشم اومد ، خیلی با احساس و با انگیزه بازی می کردند، معلوم بود که از لحاظ مهارت های فوتبالی خیلی از برزیل پایین تر بودند، ولی اون انگیزه و شور و شوق موقع بازیشون، اون دفاع های جانانه شون 10 برابر بهتر از برزیل بود ... دلم واسه شون میسوزه، خیلی مظلوم هستند بیچاره ها!

salarhiv
16-06-2010, 12:41
اقا من با وجود این که اعتقادی به تیمهای اسیای ندارم و به دلیل حس ناسیونالیستی به تاریخ ایران از کشورهای شرقی و عربی به شدت متنفرم ,ولی واقعا باید کاپو بدن به کره ی شمال که اینقدر مردونه بازی می کنن. به جز بحث فوتبالیش,من از غیرت و تعصبشون خوشم اومد.که تو زمین واقعا واسه کشورشون می جنگیدن.

اونا رو که دیشب دیدم تاسف خوردم واسه فوتبالیست های ایران که یه زمانی تو بهترین لیگها بازی می کردن,ولی اینقدر شل و بی غیرت بازی کردن که عابروی هرچی اسم ایرانیو بردن.همون بهتر که نرفتن جام جهانی تا به جای راه رفتن اونا بازی زیبا و با تعصب کره ی شمالی رو ببینیم.

Alamate Soal
16-06-2010, 12:54
كاش مربي و بازيكناي ما از همين كره شمالي يه ذره درس غيرت ياد بگيرن !

caca_caca888
16-06-2010, 13:04
اونا رو که دیشب دیدم تاسف خوردم واسه فوتبالیست های ایران که یه زمانی تو بهترین لیگها بازی می کردن,ولی اینقدر شل و بی غیرت بازی کردن که عابروی هرچی اسم ایرانیو بردن.همون بهتر که نرفتن جام جهانی تا به جای راه رفتن اونا بازی زیبا و با تعصب کره ی شمالی رو ببینیم.
آبرو با الفه:31:

راستي حالا كرم يه بازي قشنگ كردشا......جوجرو آخر پاييز ميشمرن

Alamate Soal
16-06-2010, 18:26
كره شمالي واقعا تيميه كه ايران بايد فوتبال رو ازش ياد بگيره .
اونقدر انگيزه داشتن كه بعد از خوردن حتي 2 گل ؛ باز هم روحيه خودشون رو نباختن و نزديك بود يه تساوي هم بگيرن
همه بايد به اين نماينده قاره آسيا افتخار كنيم :46:

آرسـام
16-06-2010, 20:34
مهاجم کره چرا گریه میکرد؟

nafe-bandar
16-06-2010, 21:16
اول قصدم شوخي بود ولي الان جدي ميگم ايول به كره!
اسپانيا هم كه ر..!
فقط آسيا!
يك آسيا يك كره !:31:

yuseph
16-06-2010, 21:23
مهاجم کره چرا گریه میکرد؟
شاید با این گل جون خانواده خودش ودیگر اعضای تیم رو نجات داده باشه واز فرط شادی گریه میکرده.

nafe-bandar
16-06-2010, 21:28
بخاطره عشقه به وطن و غرور به كشورش!
هم موقع سرود ملي هم بعد گل!
اگه 4 تا ازينا تو تيم ايران بودن الان برزيل باس لنگ مينداخت برادر من!:31: مداركش موجوده!:31:

amirarsalaan
16-06-2010, 23:23
کره شمالی البته مطمئنن یک پای فینال خواهد بود و بازی اول نخواستند دستشان را رو کنند :5:
اما اگر یک درصد هم آن ها بالا نیایند چیزی از ارزشهاشون کم نمیشه فوتبال فقط نتیجه گرایی نیست :8:

sasan816
17-06-2010, 12:20
انصافآ بگیم در برابر برزیل خیلی عالی بود

caca_caca888
18-06-2010, 08:55
جومونگ و سوسانو و . . . مال كره جنوبي هستند در مورد چيزي كه نميدونين حرف نزنين .

بازي فوتبال كشور خودش كه سهله بازي هاي ديگه رو هم پخش كرد و فقط بازي آمريكا و انگليس و همينطور بازي هاي كره جنوبي رو پخش نكرد .

اونجا تلفن همراه ممنوع نيست و ده ها هزار نفر تلفن همراه دارن ولي هزينش زياد هست و مردمش نميتونن با درآمد پايين بخرنش دولت به خيلي از نظامي ها و خبرنگارها و برخي مشاغل ديگه تلفن همراه داده . اتوموبيل هم اونجا براي مردم فروخته نميشه چون بنزين كافي ندارن و همين وسايل نقليه عمومي و نظامي با مشكل تامين سوخت مواجه هستند .

فرهنگ از ديد هركسي فرق ميكنه بعيد نيست مردم كره شمالي هم چنين نظري در مورد امثال شما داشته باشن

چي ميگي؟!
از چيه كره دفاع ميكني؟!
شما ميخواي بري به كره شمالي دليل نميشه كه انقدر الكي ازش دفاع كنيد.
ايشونم سوسانو و جومونگو به شوخي گفتند...

من دوست ندارم درباره ي بحثي غير از جام جهاني حرف بزنم.
اما خوب نميشه .

از مديران عزيز تقاضا ميكنم همه ي 7-8 تا پست اخير رو حذف كنن چون هيچ ربطي به اين تاپيك ندارن و فقط اسپم ها و پست هاي سياسي هستند .

2 تا چيز رو هر روز بيشتر از ديروز دارم باور ميكنم :‌

1- كره شمالي حتما در اين جام موفق ميشه
2- خانواده هاي بعضي از يوزرها رو گروگان گرفتن كه حتما بيان تو اين تاپيك و حتما پست هاي بي مصرف ارسال كنن !

بعضي ها فكر كردن ورزش رو اگه قاطي اين چيزاي سياسي كنن خيلي گنده هستند و خيلي ميدونن ! در صورتي كه همه دانششون رو ميشه در همون شايعه هايي كه اكثرا توسط خودم درست شدن خلاصه كرد.
شما خودتون شروع كرديد...
راستي هنوز كره شمالي هيچ موفقيتي كسب نكرده....
من خودم خيلي دوست دارم كره شمالي خوب بازي كنه...اما امضاي شما ديگه خيلي عجيب غريبه......

Alamate Soal
18-06-2010, 09:22
شما خودتون شروع كرديد...
راستي هنوز كره شمالي هيچ موفقيتي كسب نكرده....
من خودم خيلي دوست دارم كره شمالي خوب بازي كنه...اما امضاي شما ديگه خيلي عجيب غريبه......

به هيچ وجه اينطور نيست ؛ اون شبي كه من اين تاپيك رو زدم شما نديدين كه در همون نيم ساعت اول حدو 7-8 صفحه همش داشتن بمب اتم و اين چيزا رو مينوشتن كه منم فقط دوبار مجبور شدم جوابشون رو بدم تا سوءتفاهمات برطرف بشه

برزيل كرهش مالي رو با گل شانسي برد ! كره شمالي هم حتي بعد از دريافت دوتا گل روحيه خودش رو از دست نداده بود و اين خودش يه موفقيت بزرگه كه اگه يه تيم آسيايي ديگه به جاش بود راحت 7-8 تا گل ميخورد ! تا الان هم آبروي آسيا رو حفظ كرده

به نظر نمياد شما از موفقيت كره شمالي خرسند باشين ؛ وگرنه محتواي پست هاتون فرق ميكرد . امظاي من هم اميدواري هست

Leyth
18-06-2010, 09:53
وقتی یه تیم - که روی کاغذ شدیدا بازندست - میاد این طوری جلوی گنده تیم ِ جهان وامیسته، می‌بازه اما با غرور می‌بازه، باختنشم لذت داره.
لذتش می ارزه به طرفدار یه تیم گنده بودن و چهارده تا گل زدن :20:

به نظر من، تا حالا بهترین بازی رو بین تیمهای ضعیف جام جهانی، همین کره شمالی انجام داد. (البته از اینکه گفتم «ضعیف» از طرفداراش عذر خواهی می کنم) . این تیم گرچه تکنیک نداشت، ولی یک چیزی داشت به اسم اتحاد. همه با هم می رفتن جلو، همه با هم دفاع می کردن. ...

hamid_diablo
18-06-2010, 10:47
منم امیدوارم که کره صعود کنه

caca_caca888
18-06-2010, 11:02
به هيچ وجه اينطور نيست ؛ اون شبي كه من اين تاپيك رو زدم شما نديدين كه در همون نيم ساعت اول حدو 7-8 صفحه همش داشتن بمب اتم و اين چيزا رو مينوشتن كه منم فقط دوبار مجبور شدم جوابشون رو بدم تا سوءتفاهمات برطرف بشه

برزيل كرهش مالي رو با گل شانسي برد ! كره شمالي هم حتي بعد از دريافت دوتا گل روحيه خودش رو از دست نداده بود و اين خودش يه موفقيت بزرگه كه اگه يه تيم آسيايي ديگه به جاش بود راحت 7-8 تا گل ميخورد ! تا الان هم آبروي آسيا رو حفظ كرده

به نظر نمياد شما از موفقيت كره شمالي خرسند باشين ؛ وگرنه محتواي پست هاتون فرق ميكرد . امظاي من هم اميدواري هست

كرهش مالي خيلي باحال بود:31: :11:
خوب كره خوب بازي كرد . اما هيچ امتيازي تا الان نداره...
به نظرتون ميتونه پرتغال رو ببره.
برزيل اون تيمو ضعيف فرض كرد.
اما پرتغال اونو جدي ميگيره.
پرتغال دوره ي قبل چهارم شد؟يا سوم؟ در صورتي كه برزيل عقب تراش حذف شد...
آخه امضاتون خنده داره...
اما مردم كره جنوبي خيلي حالشون گرفته شده ها...ميگن كره شمالي اونطوري بازي كرد ما اينطوري:31:
هيچ تا حالا به مردم كره جنوبي بيچاره فكر كردين؟كره جنوبي يه شبه جزيرست كه كره شمالي بالاش قرار داره.يعني بيچاره ها راه زميني به خارج كشور ندارن!!!!

Alamate Soal
18-06-2010, 11:11
وقتی یه تیم - که روی کاغذ شدیدا بازندست - میاد این طوری جلوی گنده تیم ِ جهان وامیسته، می‌بازه اما با غرور می‌بازه، باختنشم لذت داره.
لذتش می ارزه به طرفدار یه تیم گنده بودن و چهارده تا گل زدن :20:

به نظر من، تا حالا بهترین بازی رو بین تیمهای ضعیف جام جهانی، همین کره شمالی انجام داد. (البته از اینکه گفتم «ضعیف» از طرفداراش عذر خواهی می کنم) . این تیم گرچه تکنیک نداشت، ولی یک چیزی داشت به اسم اتحاد. همه با هم می رفتن جلو، همه با هم دفاع می کردن. ...

بله ؛ كره شمالي غيرت رو به جام جهاني اورده واژه اي كه ظاهرا خيلي ها باهاش بيگانه هستن :40:

M . Sayid
18-06-2010, 20:14
بذارید من یه چیز هایی رو بگم تا بقیه از کره شمالی چرت و پرت نگند

فکر میکنید شبیه ترین کشور به کره شمالی چیه ؟ عربستان هندوراس یا فلسطین ؟ نه قضیه این کشور خودمون هم بسیار شبیه به کره شمالی هست. من یه سوال از دوستان نه چندان اگاهی که میگویند تو کره شمالی دیکتاتوری هست بپرسم. تو رسانه های خارجی درباره کشور ما چی میگند ؟ حتما نمیگند که اینجا پر از گل و بلبل و صلح هست . دقیقآ چیز هایی که درباره ی کره شمالی میگند به کشور ما هم میگند. یادمه وقتی تازه عرفان اولروم به ایران اومده بود میگفتند با خودش غذا و اب اورده بود چون فکر میکرد اینجا جنگه ولی وقتی اومد اینجا فهمید که این خبر ها نیست . الان هم که با شدید تر شدن تحریم ها ( که جواب نخواهد داد ) کشور ما بیش از پیش شبیه به کره شمالی شده . همه ی این تفکرات غلط هم به خاطر شبکه های مسخره ای هست که دوستان از م.ا.ه.و.ا.ر.ه تماشا میکنند.

دلیل علاقه داشتن من به این تیم هم شبیه بودن این کشور به کشور خودمون هست

آره بابا وقتی ایران رو نشون میدن این کوره دهات های عقب مانده رو نشون میدن
مشکل اینجاست که بعضی فکر می کنن اونایی که اونطرف نشستن دارن اینا رو میندازن جلو دلشون به حال اینا میسوزه
ولی ....
کلا زنده باد سرزمین آریایی

محسن جان من فکر میکنم تیم کره شمالی بازی های بعدیشو خراب کنه البته تجربه اینو میگه

Amin
20-06-2010, 04:57
سلام
تنها دلیلی که من از روز اول این تاپیک رو نبستم این بود که فرقی بین این تیم و تیمهای دیگه قائل نبودم
درست همونجور که یه سری افراد از تیمهای قوی تر طرفداری میکنن
یه سری هم همیشه دوست دارن حامی تیمهای ضعیف تر باشن که اتفاقا موفقیت احتمالی این تیمها خیلی لذت بخش تر هم هست
تا اینجا مشکلی نیست
یه دلیل خیلی خوب و موجه هم برای وجود این تاپیک هست
اما مثل اینکه واقعا این کشور اینقدر عجیب هست که نمیشه این تاپیک بدون پست سیاسی و جر و بحث ادامه پیدا کنه
گواه این حرفم هم بیش از 100 پست پاک شده و خیلی بیشتر پستی که زیر چشمی رد کردم

زننده تاپیک هم لطف دارن تو تمام بحث های سیاسی حضور فعال دارن و همه رو جواب میدن و از ایدوئولوژِیشون هم با حرارت حرف میزنن بعدشم از دیگران میخوان که بحث هاشون رو برای تاکسی نگه دارن
در صورتیکه قرار ما از روز اول عدم شرکت و دامن ردن به بحث های سیاسی و غیر مرتبط با انجمن جام جهانی و گزارش اووونها بود

جدا از اینکه امسال جلف بازی مد شده!
و یه سری از دوستان برای خوشمزگی و سر کار گذاشتن مردم و مسخره بازی یه پستهایی تو این تاپیک دادن که آدم از شدت تعجب شاخ درمیاورد
اما اینکه بعضی ها تو این تاپیک بخوان از کشور مذکور یه مدینه فاضله بسازن و برای کمونیسم تبلیغ کنن (!!!) و از کمونیسم دفاع کنند
و جملات بی منطق و بعضا مضحکی مثل این

خود بازیکنان داوطلبانه خانواده هاشون رو در اختیار حکومت قرار دادن
رو خیلی جدی و با اطمینان تو تاپیک مطرح کنن (و احتمالا بعدش تو دلشون به همه بازدیدکنندگان تاپیک بخندن!)
اصلا قابل تحمل نیست

+

تاپیک روز مسابقه کره شمالی به مدت 24 ساعت باز و مجددا بسته میشه

Amin
21-06-2010, 13:58
امروز بازیه
الوعده وفا
بکنید صفا
بدون جفا

کوچکترین بحث غیر مرتبط و سیاسی
چه از طرف شروع کننده و چه از طرف ادامه دهنده = بن

mahdishata
21-06-2010, 14:09
امروز بازیه
الوعده وفا
بکنید صفا
بدون جفا

مشاعر ـس:31:

Mojtaba N87
21-06-2010, 14:19
اگه مثل بازی با برزیلش بازی کنه می تونه امیدوار باشه!

Alamate Soal
21-06-2010, 14:39
تاپيكي كه اينهمه زحمت توش كشيده ميشه اسباب بازي نيست كه به اين راحتي بشه باز و بستش كرد .
من درخواست ميكم اگر قراره با باز و بسته كردن اين تاپيك با احساسات هواداران غيور كره شمالي بازي كنين بهتره اين تاپيك رو به درخواست ايجاد كنندش براي هميشه ببندين .

sakura
21-06-2010, 14:44
دوستان براتون آرزوی موفقیت میکنم تا روی این کریس رونالدوی مغروره بی خاصیت رو کم کنین:10:

nafe-bandar
21-06-2010, 14:48
پرتغال نشون داده كه اونقدرا هم جلو حريفاش مقتدر نيست!
ايشالا كره هم ما هم آسيا رو سربلند مي كنه ... !

mahdishata
21-06-2010, 15:22
کریس انگار فقط به قصد تحقیر حریف کارای تکنیکی میکنه:41:
ایشالا لوله بشن این نارنگیا

nafe-bandar
21-06-2010, 15:59
انگار اين كره اي ها مي ترسن سانتر كنن!
يكم با جرات تر بشن خوب ميشه والا!

*Batman*
21-06-2010, 16:19
کره سه تایی شد!!!

---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
کره 4 تایی شد!!!!

5 تا !!!!!

Kolang
21-06-2010, 16:41
ننگ بر این کره شمالی
خاک بر سرشون... ببین چجوری آبوری آسیا رو میبرن... جلوی غنا هم 3 4 تا میخورن این بدبخت ها

yuseph
21-06-2010, 16:41
تیم پرتقال5-تیم کره شمالی0....بازی همچنان ادامه دارد.

mx_2dar
21-06-2010, 16:44
هر چی ابرو تو اون بازی جمع کرده بود تو این بازی به باد داد :31:

Alamate Soal
21-06-2010, 16:46
ننگ بر این کره شمالی
خاک بر سرشون... ببین چجوری آبوری آسیا رو میبرن... جلوی غنا هم 3 4 تا میخورن این بدبخت ها

علاوه بر ادب و فرهنگي كه در اين پست نهفته ؛ اطلاعات و دانشش هم قابل تحسينه !

كره شمالي و غنا !!!!!! احتمالا جاي ساحل عاج و غنا در گروه ها عوض شده

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

تا زماني كه آخرين مولكول اكسيژن عمرم رو تنفس كنم هوادار اين تيم هستم و عاشقش ميمونم :40:

mx_2dar
21-06-2010, 16:48
تا 7 تا نشه بازی نشه :31: ما گل میخوایم یالا :31: E مثل اینکه زد :31:

*Batman*
21-06-2010, 16:48
عمو محسن کره خراب کرد.خیلی هم خراب کرد.
7 تا ! :18:

آبروی آسیا رفت که.

vahidgame
21-06-2010, 16:49
کره شمالی شانس بیاره که دو رقمی نشه:20:
کاش قبل از زدن این تاپیک یکمی فکر می کردین.
برای کره جنوبی تاپیک زده بودین از این خیلی بهتر بود.

mx_2dar
21-06-2010, 16:50
البته رکورد عربستان هنوز نزدیم :31: کره شمالی توانش بیش از این هاست :31:

a.z.p.z
21-06-2010, 16:53
دوستان واقعا حرفی برای گفتن نداشتید ...
فک میکنم پاشون به کره برسه همشون رو تیر بارون میکنن ! ... واقعا پرتغال مردونه بازی کرد ! ...
تسلیت میگم بهتون ! ...

djmilad_mrb
21-06-2010, 16:53
ننگ بر این تیم آبرویه آسیا رو بردن :2:

a.z.p.z
21-06-2010, 16:54

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

تا زماني كه آخرين مولكول اكسيژن عمرم رو تنفس كنم هوادار اين تيم هستم و عاشقش ميمونم :40:

محسن جان اون امضات رو هم عوض کنی سنگین تری :31:

djmilad_mrb
21-06-2010, 16:56
جمع کنید این تیمتون رو بابا :2: من همون موقع هم گفتم این تیم با تفاضل منهایه 10 از گردونه رقابتها حذف میشه:2:

caca_caca888
21-06-2010, 16:56
:31::31::31::31:كره شمالي قهرمان از پيش تعيين شده اين جام:31::31::31::31:

djmilad_mrb
21-06-2010, 16:57
احتمالا از نوع پلاستیکیش بوده :31:شما زیاد جدی نگیر:27:

nafe-bandar
21-06-2010, 16:59
18 كاربر!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 18 (17 کاربران و 1 مهمان) nafe-bandar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])*, caca_caca888 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), deadman3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), dg1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), djmilad_mrb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Kolang ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Konami_Pc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), M*S*D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Mojtaba N87 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), mx_2dar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), oracleorator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), ostooreh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), radium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), RONN!E ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

يعني اين همه آدم منتظر باخت كره بيچاره بودن ؟!؟!
اين پرتغال چطور دلش اومد 7 تا بزنه آخه!
دفاع كره ضعييييييييف بود!
تاسف!
فقط تاسف ...

Mojtaba N87
21-06-2010, 16:59
جلو برزیل حوب بودن...ولی الآن نشون دادن که 2تا سهمیه هم واسه آسیا زیاده

djmilad_mrb
21-06-2010, 17:00
جلو برزیل حوب بودن...ولی الآن نشون دادن که 2تا سهمیه هم واسه آسیا زیاده

100 درصد موافقم :10:

Erfan64
21-06-2010, 17:01
این دروازه بان کره خیلی داغون بود

mx_2dar
21-06-2010, 17:01
دوستان جو سازی نکنید با یه بازی هیچ کس سقوط نمی کنه هیچ کس قهرمان نمیشه :41: ولی تیم کره با دو تا بازی نشون داد می تونه قهرمان شه ان شااله 5 6 تا تو بازی اخر می خوریم و از آخر اول می شیم :31:

zahedy2006
21-06-2010, 17:02
يعني اين همه آدم منتظر باخت كره بيچاره بودن ؟!؟!
اين پرتغال چطور دلش اومد 7 تا بزنه آخه!
دفاع كره ضعييييييييف بود!
تاسف!
فقط تاسف ...

پرتغال اومده بود تا با تفاضلی ببره که در صورت برد ساحل عاج مقابل کره ، احتمال صعود ساحل عاج حداقلترین بشه

البته بعید نیست ساحل عاجی ها هم یه حالی به کره شمالی بدهند!!!

djmilad_mrb
جالبه بعضیا میگفتن تعداد نماینده هایه اروپا رو کم کنیم :18:

vahidgame
بعضی ها پیداشون نیست:31:

றД ĵ ĭ Đ
21-06-2010, 17:04
7-0

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ننگ بر این کره شمالی
خاک بر سرشون... ببین چجوری آبروی آسیا رو میبرن...

caca_caca888
21-06-2010, 17:04
آقا اين تيم غيرت رو به جام جهاني آورد.
ديديد وقتي گل ميخوردن چقدر ناراحت بودن؟:31:

Erfan64
21-06-2010, 17:05
جالبه تو تاپیک پرتغال 6 نفر بیشتر نیستن حالا اینجا 22 نفر اومدن تسلیت بگن : دی

RezaTayebiJ
21-06-2010, 17:05
می گم این بازی پخش مجدد داره از تلویزیون؟!
سربازای کیم جونگ ایل یکم خیلی گند زدن. :31:

caca_caca888
21-06-2010, 17:08
جالبه تو تاپیک پرتغال 6 نفر بیشتر نیستن حالا اینجا 22 نفر اومدن تسلیت بگن : دی
نه آخه نه تنها تيمش باغيرته طرفداراشم باغيرتند.......
اينجا 34 صفحه داره!اونجا 8 صفحه!

djmilad_mrb
21-06-2010, 17:08
خوب کسی میدونه این طوفان که میگن کجاست ؟؟؟:27:

caca_caca888
21-06-2010, 17:09
سريع حرفاتونو بزنيد كه 24 ساعت وقت داريد

tags
قهرمان جام جهاني معلوم شد, كره شمالي قهرمان زودهنگام, مخالفان بي منطق كره شمالي, طوفان زرد

றД ĵ ĭ Đ
21-06-2010, 17:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توجه ! توجه !
طوفان زرد قهوه ای شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nafe-bandar
21-06-2010, 17:11
18 به 26 افزايش يافت!
با توجه به گفته ي دوستان مي توان نتيجه گرفت كه ما ها عاشق ضايع شدن همديگه ايم!
در ضمن هنوز با نظر بعضي ها موافقم :31:
بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد !

masud-000000
21-06-2010, 17:11
غرور كره اي ها بعد بازي اول بود كه نزاشت اين تيم بياد بالا :دي
إونا هم حتما مثل ما تو 2006 فكر كردن.
اينجوري:
به برزيل مي بازيم.
برتغال رو مساوي.
ساحل عاج رو ميبريم!!!
ميريم بالا!!! :دي

caca_caca888
21-06-2010, 17:12
خوب کسی میدونه این طوفان که میگن کجاست ؟؟؟
تو سواحل نيل گون عاج طوفاني زرد رنگ به پا شده.............
ميدونين چرا ميگن طوفان زرد؟چون يه پا رو گذاشتن اينور زمين اون يكي پا رو گذاشتن اونور زمين.
يهو زمين از سبز به زرد تغيير رنگ داد:31:

SAMAN-JEEZY
چه حالی داااااااااااااد.چقد بی غیرتن این کره ایها.خاااااااک تو سرشون.واقعا همون 2 سهمیه واسه آسیا و 3 تا واسه آفریقا بسه

djmilad_mrb
من اگه به جا سپ بلاتر بودم سهمیه آسیا رو میکردم 1.5 :31:

Vahid.Mob.14
21-06-2010, 17:14
میگم چرا بعضی ها خبری ازشون نیست!!!!!!!!!!!!!!( منظورمو که میفهمید؟؟؟)

کاشکی این تیم غیرتمند و غیور :2:که کاملا آبروی آسیا رو با طوفانی که راه انداخت حفظ کرد!!! تو گروه آلمان میفتاد تا تفاضل گل آلمان هم بالا بره. :31: چه شانسی داشت پرتغال خداییش.

Gita
21-06-2010, 17:16
گناه داشتن کره ای ها
دلم براشون سوخت

vroom
21-06-2010, 17:16
ای بابا این بیچاره ها اینطوری باختن برمیگردن کشورشون یوقت اعدامشون نکنن!:دی
.لی بازی با برزیل انصافا خوب بودن.

گناه داشتن کره ای ها
دلم براشون سوخت

تایید میشه
تازه یوسفی گفت این تنها بازی ای بود که مردم کره به صورت زنده میدیدن....چه ضد حالی خوردن

bax_021
21-06-2010, 17:17
نمی دونم چی بگم
آبروی آسیا رو خریدید واقعا
افتخار کرد کل آسیا بهتون :21:

caca_caca888
21-06-2010, 17:19
ايران از كره (2006)
2-0 باخت؟

yuseph
21-06-2010, 17:19
دوستان دیگه انقدر بزرگش نکنیم.توان کره همینه چه انتظاری دارید؟خدایش اگه ایران جای کره بود چندتا میخورد؟

teza
21-06-2010, 17:21
دوستان این تیم بود میگفتید از ایران بهتره هان من یادم نمیاد ایران از هیچ تیمی هفت تا خورده باشه
بازم بگید کره بهتر از ایرانه بگید دیگه بگید کره غیرت داره ایران نداره بگید طوفان زرد بگید خوشحالم به همه ثابت شد این تیم خیلی از ایران ضعیفتره کاش ایران میرفت جام جهانی

SAMAN-JEEZY
21-06-2010, 17:22
ایران تو 2006 دو صفر باخت.تازه اون پرتغال خیلی قویتر بود

caca_caca888
21-06-2010, 17:23
دوستان دیگه انقدر بزرگش نکنیم.توان کره همینه چه انتظاری دارید؟خدایش اگه ایران جای کره بود چندتا میخورد؟
عزيز من ايران 2006 جاي كره بود...جلوي پرتغال .فقط يادم نيست چند چند باختن

H.Operator
21-06-2010, 17:26
مشکل کره این بود که بدجور روحیشون رو باختن و گرنه پرتغال همچینم مال نبود بازی قبلیش رو که یادتونه این بیچاره ها رو گیر آوردن داغ دلشون رو در آوردن امیدوارم برزیل چنان حالشونو بگیره که این بازیه با کره از چشم همه بره.
من هنوزم میگم بهتر که ایران نیومد جام.

nafe-bandar
21-06-2010, 17:27
ايران اون موقع پتانسيل بالايي داشت!(بقول معروف)
اما امسال اينقدر خرج كرديم و تازهههههههههههههه مربيمون خودش كره شمالي رو مثل كف دستش ميشناخته ...
سر در گمم :31:

றД ĵ ĭ Đ
21-06-2010, 17:28
آقا درست بعد از تموم شدن بازی یکی از همسایه های مارو با آمبولانس اومدن بردن ، بدون شک عمو محسن بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin
دوستان این تیم بود میگفتید از ایران بهتره هان من یادم نمیاد ایران از هیچ تیمی هفت تا خورده باشه
بازم بگید کره بهتر از ایرانه بگید دیگه بگید کره غیرت داره ایران نداره بگید طوفان زرد بگید خوشحالم به همه ثابت شد این تیم خیلی از ایران ضعیفتره کاش ایران میرفت جام جهانی
بازیهای تدارکاتی قبل از جام جهانی 98
ایران از تیم باشگاهی آ اس رم بدون ستاره هاش 7-1 باخت ! : دی
البته تیم تازه بدنسازی کرده بود و حال بازیکنا خوب نبود

+

ایران دوره قبل از پرتقالی که به مراتب قوی تر بود 2-0 باخت
یه گل هم که از روی نقطه پنالتی بود
ما میخواستیم اوون موقع کله همه بازیکنا رو بکنیم!

nafe-bandar
امیدوارم بیاد بالا تا جایی که بخوره به آرژانتین(البته اگر بتونه از برزیل رد کنه) اونموقع بد جور حالشو میگیرم که این بازیه با کره از چشم همه بره.

روياهاي دست نيافتني lol هه هه

Vahid.Mob.14
عزيز من ايران 2006 جاي كره بود...جلوي پرتغال .فقط يادم نيست چند چند باختن

اون ایران اون موقع بود. ایران با برانکو نه با قطبی. دوستمون منظورش این بود که صد در صد ایران الان همین جوری میباخت. البته من نمیخوام از کره دفاع کنم.

joey jordison
21-06-2010, 17:31
میگم چرا بعضی ها خبری ازشون نیست!!!!!!!!!!!!!!( منظورمو که میفهمید؟؟؟)

کاشکی این تیم غیرتمند و غیور که کاملا آبروی آسیا رو با طوفانی که راه انداخت حفظ کرد!!! تو گروه آلمان میفتاد تا تفاضل گل آلمان هم بالا بره. چه شانسی داشت پرتغال خداییش.
آخه باخت مقابل صربستان یکمی زیاد به شما فشار وارد کرده دارید حرف میزنید ها..................چه شانس میگید شما کره برزیل را داشت میخورد که نتونست.........بعد پرتغال شانس آورد
برید که مقابل غنا باختید

Alamate Soal
21-06-2010, 17:32
به اين دانشمنداني كه بازي 4 سال پيش ايران پرتغال رو الان دارن براي كره شمالي ملاك قرار ميدن ؛ توصيه ميكنم ايران اون موقع رو مقابل برزيل فعلي هم تصور كنن :31:

teza
21-06-2010, 17:34
اون ایران اون موقع بود. ایران با برانکو نه با قطبی. دوستمون منظورش این بود که صد در صد ایران الان همین جوری میباخت. البته من نمیخوام از کره دفاع کنم.

ایران عمرا هفت تا نمیخورد نمیگم نمی باخت ولی با اختلاف یک یا دو گل
ایران تا الان از کی هفت تا خورده البته بجز اون یه موردی که اقا امین فرمودند که البته هر چی من فکر میکنم اونم یادم نمیاد

H.Operator
21-06-2010, 17:35
روياهاي دست نيافتني lol هه هه
فقط یک چیز صبر داشته باش تا ببینی.

nafe-bandar
21-06-2010, 17:35
به اين دانشمنداني كه بازي 4 سال پيش ايران پرتغال رو الان دارن براي كره شمالي ملاك قرار ميدن ؛ توصيه ميكنم ايران اون موقع رو مقابل برزيل فعلي هم تصور كنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه بابا!
برزيل همون موقع اصلا :31:
فكر جالبيه :دي
اما خوب تاپيك داره ميره جلو
كدوم تاپيك از اين بيشتر جلو رفته ؟:31:

Vahid.Mob.14
21-06-2010, 17:36
آخه باخت مقابل صربستان یکمی زیاد به شما فشار وارد کرده دارید حرف میزنید ها..................چه شانس میگید شما کره برزیل را داشت میخورد که نتونست.........بعد پرتغال شانس آورد
برید که مقابل غنا باختید

آخه عزیز من منکه بد پرتغال رو نگفتم که اینجوری جوش میکنی!
بالاخره قبول کن کره هم خیلی بد بازی کرد. همش به خاطر خوب بازی کردن پرتغال نبود!
راستی غنا رو هم با همین اختلاف گل یا شایدم بیشتر میبریم. مطمئن باش.

nafe-bandar
21-06-2010, 17:36
فقط یک چیز صبر داشته باش تا ببینی.

من ميگم اصلا نمي تونه برزيل رو رد كنه ...
برادر آرژانتين جاي خود داره :31:

Alamate Soal
21-06-2010, 17:37
كره شمالي هزار تا هم گل ميخورد بازم من عاشقش ميموندم :40:

caca_caca888
21-06-2010, 17:40
كره شمالي هزار تا هم گل ميخورد بازم من عاشقش ميموندم
كاشكي اينجام ميشد ايگنورت كنم...................

Vahid.Mob.14
21-06-2010, 17:42

میشه بگی "ايگنورت" یعنی چی؟؟؟:18:

officer
21-06-2010, 17:44
ولی خدایی مردونه باخت ! خسته نباشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

beenHere-doneThat
21-06-2010, 17:44
میشه بگی "ايگنورت" یعنی چی؟؟؟:18:
ignore.

میتونی ایگنورش کنی، به این تاپیک نیا یا اگه میای پست هاش رو نخون.

کره هم کاملا کم آورده بود، امید که از دست بره تمومه.بیشتر اشتباهات بازیکنان کره باعث این شکست سنگین شد.

caca_caca888
21-06-2010, 17:45
میشه بگی "ايگنورت" یعنی چی؟؟؟
ايگنورت نه ايگنور (اون ت ضميره)
پيغاماشو نتونم ببينم.مثل بلك ليست(ليست سياه)

اينم ميشه:31:

Alamate Soal
21-06-2010, 17:46
نه بابا!
برزيل همون موقع اصلا :31:
فكر جالبيه :دي
اما خوب تاپيك داره ميره جلو
كدوم تاپيك از اين بيشتر جلو رفته ؟:31:
هدف ما جلو بردن تاپيك نيست :46: تا الان هم حدود صد پست از اين تاپيك حذف شده و تا 30-40 تاي ديگه هم پتانسيلش رو داره ولي خوشحالم كه اقلا مكانيه براي عاشقان اين تيم :40:

ببخشيد شما ؟

caca_caca888
21-06-2010, 17:50
ببخشيد شما ؟
به مغزت رجوع كن..................

بيچاره ها يه بار تلوزيونشون زنده نشون دادا...اونم كه اينطوري شد.
فكر كنم اينطور شد كه مردمشون بيدار شن........

Alamate Soal
21-06-2010, 17:52
نقل قول:
اينم ميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خداييش اگه اين اتفاق بيافته من 500 تومن ميندازم تو صندوق صدقه !

deadman3
21-06-2010, 17:55
داشتم با خودم فکر میکردم ببین الان مردم این کشور بعد این باخت چه حالی شدن ؟ الان فضای اون جامعه چجوریه ؟ مطبوعات این کشور دریاره این روز چی می نویسن . اصلا چی میتونن بنویسن . ولی یه آن یادم افتاد ای بابا ! کره شمالیه ها ! مردمش انقدر غم و غصه دارن که حالی برای حالی شدن ندارن . غم و غصه جزیی از زندگیشون . این نسل با این حس بدنیا اومدن . و اما مطبوعات ! اصلا مطبوعاتی تو این کشور وجود داره ؟. اگه امروز این کشور توی آفریقای جنوبی تو ورزشی به نام فوتبال جلو چشم جهان تحقیر شد این حقارت یادگار حضرت مارکس و نوادگانش . نوادگانی مثل کیم جونگ ایل و پدرانش که نه اندیشه مارکس رو درک نکردن و نه حتی کمنونیست لنین و دارودستشو . در هر حال اگه احساس میکنید این تحقیری که امرور کره شمالی متحمل شد فقط بعد فوتبالی داره به نظرم اشتباه میکنید خیلی خیلی فراتر از یه ورزش . امیدوارم نسل های بعد از ما یه روز اینجایی که من نشستم نشینن و این حرفا رو در مورد من نزنن که پدران ما این کارو با ما کردن . امیدوارم . گرچه همین امروزشم انقدر کوچیک شدیم که شاید قبل از اینکه برا کره افسوس بخوریم باید برا خودمون بخوریم .

Vahid.Mob.14
21-06-2010, 17:58

نه بابا چه کاریه. مگه همینجوری بده. آدم یه خط از پست بعضی ها رو میخونه تا دوساعت میخنده.:31::31::31::31:

:31::31::31:من که دلم درد گرفت از بس خندیدم.

nafe-bandar
21-06-2010, 17:59
هدف ما جلو بردن تاپيك نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا الان هم حدود صد پست از اين تاپيك حذف شده و تا 30-40 تاي ديگه هم پتانسيلش رو داره ولي خوشحالم كه اقلا مكانيه براي عاشقان اين تيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دلت پاك باشه همه چي حله!!

داشتم با خودم فکر میکردم ببین الان مردم این کشور بعد این باخت چه حالی شدن ؟ الان فضای اون جامعه چجوریه ؟ مطبوعات این کشور دریاره این روز چی می نویسن . اصلا چی میتونن بنویسن . ولی یه آن یادم افتاد ای بابا ! کره شمالیه ها ! مردمش انقدر غم و غصه دارن که حالی برای حالی شدن ندارن . غم و غصه جزیی از زندگیشون . این نسل با این حس بدنیا اومدن . و اما مطبوعات ! اصلا مطبوعاتی تو این کشور وجود داره ؟. اگه امروز این کشور توی آفریقای جنوبی تو ورزشی به نام فوتبال جلو چشم جهان تحقیر شد این حقارت یادگار حضرت مارکس و نوادگانش . نوادگانی مثل کیم جونگ ایل و پدرانش که نه اندیشه مارکس رو درک نکردن و نه حتی کمنونیست لنین و دارودستشو . در هر حال اگه احساس میکنید این تحقیری که امرور کره شمالی متحمل شد فقط بعد فوتبالی داره به نظرم اشتباه میکنید خیلی خیلی فراتر از یه ورزش . امیدوارم نسل های بعد از ما یه روز اینجایی که من نشستم نشینن و این حرفا رو در مورد من نزنن که پدران ما این کارو با ما کردن . امیدوارم . گرچه همین امروزشم انقدر کوچیک شدیم که شاید قبل از اینکه برا کره افسوس بخوریم باید برا خودمون بخوریم .

كتاب تاريخ نيستا!
تاپيك كره شماليه
بحث سره فوتباله :31:

Vahid.Mob.14
21-06-2010, 18:03

حالا بازم جای شکرش باقیه که دیگه بعضیا بعد از باخت بهونه هایی مثل غیرت بازیکنا و چیزای دیگه رو نمیتونن بیارن. وگرنه عاشق این تیم بودن که مانعی نداره!:2::2:

ali.sholug
21-06-2010, 18:04
خب پیشبینی من درست از آب دراومده تا حالا بازی سوم رو هم با اخلاف 3 گل خواهد باخت :31:

گفتم که فوتبال فقط خواستن نیست :46:

yuseph
21-06-2010, 18:10
خب پیشبینی من درست از آب دراومده تا حالا بازی سوم رو هم با اخلاف 3 گل خواهد باخت :31:

گفتم که فوتبال فقط خواستن نیست :46:

ببخشید من کاری به این دعواها ندارم.
اما خودم رفتم سراغ پیشبینی ها....درعین تعجب هیچکسی به گزینه(برد پرتقال با بیش از3گل)رای نداده:18:
شما کجا پیشبینی کردی توی دلت؟:27:

Alamate Soal
21-06-2010, 18:15
دلم ميخواد بدونم اون تيم هايي كه شماها طرفدارشون هستن اگه 4 تا بازيكنشون رو ميربودن چي ميشدن ؟؟

Vahid.Mob.14
21-06-2010, 18:20
با کمال احترام فکرنکنم ربوده شده باشن و تا اونجایی که شنیدم پناهنده شدن.

ShayaN3K
21-06-2010, 18:22
کره شمالی امروز نابود شد بنده خدا !!!

DJ POLESTAR
21-06-2010, 18:26
بنده خداها امروز پاره شدن!!!!
خدا آخر عاقبتشون رو بخیر کنه!

Alamate Soal
21-06-2010, 18:27

عجب ! از خونوادشون هم صرف نظر كردن ديگه ؟

اين مساله ضربه بزرگي به كره شمالي زده در اين جام :41:

کره شمالی امروز نابود شد بنده خدا !!!

كره شمالي عشق هست و در دل خيلي ها تا ابد زنده هست :40:

Ssarshar
21-06-2010, 18:31

قطعا !:27:

mx_2dar
21-06-2010, 18:31
کره شمالی با هندوراس در بیشترین تعداد گل خورده رقابت می کنه امیدوارم کره به حقش برسه و حداقل یه مقام برای اسیا بیاره :31:

caca_caca888
21-06-2010, 18:42
نه بابا چه کاریه. مگه همینجوری بده. آدم یه خط از پست بعضی ها رو میخونه تا دوساعت میخنده.:31::31::31::31:

:31::31::31:من که دلم درد گرفت از بس خندیدم.
خنده نداره
گريه داره.
اميدوارم هرچه زودتر تاپيك قفل بشه...

ميگن معلوم نيست چي شدن...غيب شدن...

Vahid.Mob.14
21-06-2010, 18:42

با این اوضاع کشورشون آره. صرف نظر کردن.

Alamate Soal
21-06-2010, 18:47
بچه ها گزارشگر بازي از شبكه سه كي بود ؟ در مورد كره شمالي بازم چرت و پرت گفتن ؟ در مورد اون 4 تا بازيكن حرفي زدن ؟

xerxes again
21-06-2010, 19:00
North Korea is HERO

ویرایش:
North Korea is ZERO
:31:
ولی خوب بدترین کشور دنیان چه انتظاری ازشون داشتین.
خدایی همون جلو برزیل هم کلی مرد بودن.

aRThaS_08
21-06-2010, 19:05
بازیهای تدارکاتی قبل از جام جهانی 98
ایران از تیم باشگاهی آ اس رم بدون ستاره هاش 7-1 باخت ! : دی
البته تیم تازه بدنسازی کرده بود و حال بازیکنا خوب نبود

+

ایران دوره قبل از پرتقالی که به مراتب قوی تر بود 2-0 باخت
یه گل هم که از روی نقطه پنالتی بود
ما میخواستیم اوون موقع کله همه بازیکنا رو بکنیم!
البته ایران فک کنم 2005 از رم 5-3 باخت : دی

جبران کرد! ولی فک نکنم کره هیچوقت بتونه 3تا گل به پرتغال بزنه : دی

ایران تا الان از کی هفت تا خورده البته بجز اون یه موردی که اقا امین فرمودند که البته هر چی من فکر میکنم اونم یادم نمیاد
من یادمه. باتیستوتا تو اون بازی نبود حتی : دی

گزارشگر شبکه3 کی بود؟
عجب! شما کره رو دوست دارید و بازیشو ندیدید ؟ عجب!

Alamate Soal
21-06-2010, 19:07
البته ایران فک کنم 2005 از رم 5-3 باخت : دی

جبران کرد! ولی فک نکنم کره هیچوقت بتونه 3تا گل به پرتغال بزنه : دی

من یادمه. باتیستوتا تو اون بازی نبود حتی : دی

عجب! شما کره رو دوست دارید و بازیشو ندیدید ؟ عجب!

من عاشق كره هستم عزيزم :20: بازي رو هم از Justin.tv ديدم :5:

aRThaS_08
21-06-2010, 19:08
من به این عشقت حسودیم شد :ایکس

جدن وجود هوادارانی مثل شما باعث فرح بخشی به انجمنه =))))))))))

bax_021
21-06-2010, 19:14
سرمربي تيم ملي فوتبال كره شمالي:از شكست متنفرم

جونگ هون در مورد تحقير تيمش برابر پرتغال ابراز ناراحتي کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربي تيم ملي فوتبال کره شمالي پس از شکست 7 بر صفر تيمش مقابل پرتغال در مصاحبه با شبکه ملي کشورش گفت: از شکست متنفرم و ترجيح مي‌دهم در اين لحظات با هيچ کسي صحبت نکنم.
جونگ هون افزود: اعتراف مي‌کنم برابر پرتغال تحقير شده‌ايم و وقتي يک تيم 7 بر صفر شکست مي‌خورد ديگر هيچ راهي براي توجيه وجود نخواهد داشت.
وي ادامه داد: به هر حال براي بازي سوم احترام قائليم و به خاطر کشورمان با تمام قدرت به ميدان خواهيم آمد. تجربه جام جهاني براي کره شمالي بسيار خوب بود و از اين به بعد خود را براي رقابت‌هاي آسيايي آماده مي‌کنيم.

بازم تسلیت :31:

AaVaA
21-06-2010, 19:16
Tags
قهرمان جام جهاني معلوم شد, كره شمالي قهرمان زودهنگام, مخالفان بي منطق كره شمالي, طوفان زرد

:دی

اما من هنوزم میگم کره شمالی در مقابل برزیل یک پدیده بود...حالا امروز چرا اینطوری کردن ...حیف شد !

بی باک بی بال
21-06-2010, 19:28
عیبی نداره ذور بعد

آرسـام
21-06-2010, 19:34
شما دیدید که در دقایق اولیه ، تیم من همش حمله می کرد و می تونست گل بزنه. اما توپها نرفت تو گل و این تو روحیه ما اثر گذاشت.
به هر حال هنوز هیچ چیز تموم نشده و این تازه شروع کاره.

Mojtaba-MCI
21-06-2010, 19:57
آخه خدایا یکی دوتا سه تا!بازم نه 5 تا:15:!
دیگه 7 تا چی بود:42:؟!
من فک میکردم کره آبروریزی کنه ولی دیگه نه تا این حد:18:!!!
به هرحال ، به امید پیروزی کره ی شمالی در دوره های بعدی:31:...

B L A S T E R
21-06-2010, 19:59
طوفان که چه عرض کنم در حد نسیم بود !

SI-SA
21-06-2010, 20:01
من فکر کنم اینا بعد از سالها بدبختی تو کره شمالی اومده بودن تو یه کشور آزاد ، بیش از حد کیف کرده بودن، فهمیدن که این همه سال اسباب بازی حکومتشون بودن و الان هم احتمالا اعتصاب کردن، وگرنه بعضی از گل هایی که خوردن خیلی ضایع بود... مشکوک بود :دي

max_3d
21-06-2010, 20:09
طوفان که چه عرض کنم در حد نسیم بود !

طوفان رو که بیخیال
در مورد نسیم بابا نسیم حداقل یه وزش مریضی داره ولی اینا در حد نسیم هم نبودن:18:

halflife g
21-06-2010, 20:19

بله پناهنده شدن...مثه خیلی از ورزشکارا و مجری های ما که قید خانواده ها شونو زدن و الان پناهنده شدن.(مثه اون مجری کشتی....مثه اون تیم بوکس یا دوچرخه(دقیق یادم نیس)...مثه اون همه خبرنگار...و......)

ولی خداییش فاجعه بازی کردن در حد افتضاح بودن.بازی بعدیش هم که با ساحل عاج....اگه اینطوری ادامه بده فکر کنم 2 هیچ یا 3 هیچ هم از اون میبازه.

d2000
21-06-2010, 20:28
تشکر ویژه از تیم کره شمالی که آبروی آسیا رو خریدن حتما دوه بعد سهمیه آسیا میشه 32 تیم

اگر پست های من رو هی هی پاک نمی کردن و الان موجود بودن میدیدن که گفته بودن برزیل بد بازی کرد شانس آوردن برزیل بازی ساحل عاج جلوشون نبود وگرنه به افتخارات آسیا باید یکی دیگه هم اضافه میشد

officer
21-06-2010, 20:54
من بازم خسته نباشید عرض میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vah!d
21-06-2010, 20:56
نه خیر ! مثل اینکه شما نمیخواین واقعیت رو قبول کنید . آقا دست بردارین تو رو خدا . 7 تا خورد کم نیست ؟ یه جوری دفاع میکنین انگار دارین از تیم ملی کشورتون دفاع میکنن . تعصب هم حدی داره آخه

ScKAT LeFT
21-06-2010, 20:57
پس چی شد ؟؟؟
7 تا خوردین که ................

*Necromancer
21-06-2010, 21:03
شنیدین 4 تا از بازیکانای کره شمالی ناپدید شدن؟؟

sakura
21-06-2010, 21:09
شنیدین 4 تا از بازیکانای کره شمالی ناپدید شدن؟؟

نه جریان چیه:18:

Alamate Soal
21-06-2010, 21:11

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ScKAT LeFT
21-06-2010, 21:12
هههههههههههههه
نه از شرمندگیشونه ...
روشون نیست جلو انظار عمومی ظاهر بشن ...

P.1052
21-06-2010, 21:18
واقعا دست این کره ای های شمالی درد نکنه.خدا اجرشون بده.بحمدالله دوره ی بعد سهمیه ی آسیا کم می شه و تیم ایران دیگه رنگ مسابقات رو هم نمی بینه.هم خیال مارو راحت کردن هم خیال مسئولان خدمتگزار ورزش ایران رو که دیگه 800 ملیون به جناب حاج آقا قطبی ندن.از این به بعد اصلا برای فوتبال هزینه نکنن و پولش رو بدن ضریح بسازن برای رهبر کره ی شمالی که چنین خدمتی به مملکت ما کرد.

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

جریان اینه که چهار تن از این بازیکنان اغتشاش گر کره ی شمالی که از آزادی فراوان!!!! در کشورشان به ستوه آمده اند به قصد اغتشاش از اردوی تیمشون فرار کرده اند و احتمالا پناهنده شده اند و اگر خانواده ای هم در وطن عزیزشان داشته باشند هم اکنون در بازداشت نیرو های امنیتی کره ی شمالی میبا شد واگر هم نداشته باشند که خوش به حالشون.

گرافيكار
21-06-2010, 21:48
اولش شكست كره شمالي برام مهم نبود
اما وقتي بعد از گل دوم فهميدم كه براي اولين بار اين بازي براي مردم رنج كشيده كره شمالي به صورت زنده پخش ميشه
با هر گل انگار يه بغضي توي گلوم بزرگ و بزرگتر ميشد
وقتي گل پنجم زده شد كارگردان سه تماشاگر كره شمالي رو نشون داد
به خدا تمام تاريخ پر درد اين ملت رو ميشد توي چشماشون ديد
بازي كه تموم شد خانمم رو ديدم كه ساكت بهم خيره شده تازه فهميدم دارم گريه ميكنم...
من به سياست هيچ كاري ندارم
فقط ميترسم
ميترسم آينده ما هم...

pouya_99999
21-06-2010, 21:54
اما وقتي بعد از گل دوم فهميدم كه براي اولين بار اين بازي براي مردم رنج كشيده كره شمالي به صورت زنده پخش ميشه
بازي كه تموم شد خانمم رو ديدم كه ساكت بهم خيره شده تازه فهميدم دارم گريه ميكنم...
فقط ميترسم
ميترسم آينده ما هم...
تا جایی که میدونم کره شمالی هیچ تماشاگر و هواداری با خودش نبرده . اینا چینی هستند که طرفدار کره شمالی شدن

ShayaN3K
21-06-2010, 21:55
فقط ميترسم
ميترسم آينده ما هم...

بابا بازی که اینقدر ارزش نداره که بخوای ....
بیخیال

گرافيكار
21-06-2010, 21:58
تا جایی که میدونم کره شمالی هیچ تماشاگر و هواداری با خودش نبرده . اینا چینی هستند که طرفدار کره شمالی شدن
يعني واقعا فكر ميكنيد توي آفريقاي جنوبي هيچ كس كه اهل كره شمالي باشه نيست؟؟؟
يه چيزايي ميفهمم كه....
خداي من:18:

Machid
21-06-2010, 22:23
فقط ميترسم
ميترسم آينده ما هم...

خلایق هرچه لایق ! حقشونه اگه یه جو عقل و شعور داشتن زیر بار همچین حکومتی نمیموندن !

pandemonium
21-06-2010, 22:50
فقط ميترسم
ميترسم آينده ما هم...
البته پست های بالا هم اشاره کردند :

اینهایی که براشون گریه کرده اید ،چینی هایی بوده اند که از حکومت کره شمالی پول گرفته اند بیاند ورزشگاه و این تیم رو تشویق کنند .

(تا جایی که در رسانه ها منتشر شده)

خود مردم این کشور اولا که نمیتونند از کشورشون خارج بشند.
(بنابراین احتمال اینکه حتی از کره ای های ساکن خارج از کره شمالی باشند بسیار کم هست)

ثانیا حتی نکته اول رو هم در نظر نگیریم ،اصلا از این پول ها ندارند که بخوان بیان افریقای جنوبی استودیوم مسابقه جام جهانی رو ببینند! بسیار فقیر هستند .

Alamate Soal
21-06-2010, 23:27
يعني واقعا فكر ميكنيد توي آفريقاي جنوبي هيچ كس كه اهل كره شمالي باشه نيست؟؟؟
يه چيزايي ميفهمم كه....
خداي من:18:

چرا تو هر كشوري يه چند نفر از اتباع كره شمالي هست ( حداقل سفير ها و ديپلمات هاي سفارتخانه ها )

البته پست های بالا هم اشاره کردند :

اینهایی که براشون گریه کرده اید ،چینی هایی بوده اند که از حکومت کره شمالی پول گرفته اند بیاند ورزشگاه و این تیم رو تشویق کنند .

(تا جایی که در رسانه ها منتشر شده)

خود مردم این کشور اولا که نمیتونند از کشورشون خارج بشند.
(بنابراین احتمال اینکه حتی از کره ای های ساکن خارج از کره شمالی باشند بسیار کم هست)

ثانیا حتی نکته اول رو هم در نظر نگیریم ،اصلا از این پول ها ندارند که بخوان بیان افریقای جنوبی استودیوم مسابقه جام جهانی رو ببینند! بسیار فقیر هستند .

البته خيلي از مهندسي و متخصصين كره شمالي به ساير كشورهاي جهان سومي ( مخصوصا خاورميانه‌) ارسال ميشن كه اغالب دانشمندان شاخه هاي مختلف فيزيك و همينطور متخصصين و مهندسين هوافضا و صنايع نظامي و . . . هستند .

اون نكته رو درست ميفرماييد كه پول ندارن . احتمالا اون چندهزار تا بليتي كه فيفا در اختيارشون قرار داده بود رو در بازار سياه فروختن و خرج تماشاگر چيني و ساير هزينه هاي تيم كردن .

به هر حال در هر كشوري به اندازه كافي شهروند چيني هست كه هيچ تيمي بدون تماشاگر نباشه

Kolang
21-06-2010, 23:48

اینو نگی چی بگی؟
آخی... بد سوختیا... عمو جون بزرگ میشی یادت میره... 7 8 تا که چیزی نیست... اونم از بدبخت هایی مثل کره شمالی و طرفداراش :10:

اما دمشون گرم... هیچ تیمی نمیتونست اینجوری آبرو ببره ها... تو هرچی بدبخت و بی عرضه و ندید بدید باشن.. تو آبرو بردن خوب استادن

*Necromancer
21-06-2010, 23:58
کره خیلی تابلو بود که 7 تا گل عمدی خورد
فک کنم چون می دونستن مسابقه زنده پخش می شه اینکارو کردن
دیگه هیچ وقت مسابقه زنده پخش نخواهد شد!

mani_2004_2006
22-06-2010, 00:13
ماشاالله 7 تا :دی پس چی شد طوفان ؟

pandemonium
22-06-2010, 00:29
یه نکته شاید جالب

اون سالی که کره شمالی به طوفان زرد معروف شد در جام جهانی ، همین تیم پرتغال 5 تا گل بهشون زد و کره شمالی رو راهی خانه اش کرد .

که از 5 تا گل ، 4 گلش رو یک بازیکن برجسته پرتغال هت تریک کرد .

کل 5 گل پرتغال در یک نیمه زده شد(نیمه دوم) .

(البته کره شمالی با نتیجه 3-5 باخت . )

و اینبار هم باز،پرتغال کره شمالی رو با نتیجه پرگل و کامل تر از بار پیش برد .

*Necromancer
22-06-2010, 00:52
اون سالی که کره شمالی به طوفان زرد معروف شد
از اون موقع سالها می گذره
نه تیم پرتغال همون تیمه
نه بازیکنای کره همون بازیکنان
اون الان باید تو خانه سالمندان باشن

Amin
22-06-2010, 01:17
که از 5 تا گل ، 4 گلش رو یک بازیکن برجسته پرتغال هت تریک کرد .

کل 5 گل پرتغال در یک نیمه زده شد(نیمه دوم) .
3 تاش رو نیمه دوم زدن

DOZD_DEL
22-06-2010, 01:22
کره شمالی له شد !:5:

LeBron
22-06-2010, 01:22
حالا به پرتغال حمله نظامی نکنن D:
رییس جمهور پرتغال:آقا بازی بود جدی نگیرین جون داداش!

pandemonium
22-06-2010, 03:07
البته خيلي از مهندسي و متخصصين كره شمالي به ساير كشورهاي جهان سومي ( مخصوصا خاورميانه‌) ارسال ميشن كه اغالب دانشمندان شاخه هاي مختلف فيزيك و همينطور متخصصين و مهندسين هوافضا و صنايع نظامي و . . . هستند .

شاید از کنسول گری شون در اونجا (اگر داشته باشند) اومذه باشند .

ولی فکر نمیکنم روابطشون با کشور افریقای جنوبی در حدی باشه که کارشناس و متخصص نظامی در اونجا داشته باشند.

افریقای جنوبی هم خود سرزمینش اینقدر ثروت و معلدن و ذخایر داره که غربی ها رو به خودش بکشونه و در زمینه های مختلف با افریقای جنوبی همکاری داشته باشند . و دیگه نیاز به کمک کشوری مثل کره شمالی نباشه !
ضمن اینکه فکر میکنم حکومت الان افریقای جنوبی چندان اهل نظامی گری نباشه و سنخیتی با کره شمالی نداره .

بنابراین به نظر من تعداد کره شمالی های مستقر در افریقای جنوبی خیلی کم باید باشه . چه برسه به اینکه بخوان همین تماشاگران اندک این تیم رو تشکیل بدند !

salarhiv
22-06-2010, 05:03
كتاب تاريخ نيستا!
تاپيك كره شماليه
بحث سره فوتباله :31:

نه بابا انصافا خیلی قشنگ نوشته.یه بار عمیق بخوونش!! من خیلی خوشم اومد. در حد سخنرانی برای کودتا بود!!

salarhiv
22-06-2010, 05:25
شاید از کنسول گری شون در اونجا (اگر داشته باشند) اومذه باشند .

ولی فکر نمیکنم روابطشون با کشور افریقای جنوبی در حدی باشه که کارشناس و متخصص نظامی در اونجا داشته باشند.

افریقای جنوبی هم خود سرزمینش اینقدر ثروت و معلدن و ذخایر داره که غربی ها رو به خودش بکشونه و در زمینه های مختلف با افریقای جنوبی همکاری داشته باشند . و دیگه نیاز به کمک کشوری مثل کره شمالی نباشه !
ضمن اینکه فکر میکنم حکومت الان افریقای جنوبی چندان اهل نظامی گری نباشه و سنخیتی با کره شمالی نداره .

بنابراین به نظر من تعداد کره شمالی های مستقر در افریقای جنوبی خیلی کم باید باشه . چه برسه به اینکه بخوان همین تماشاگران اندک این تیم رو تشکیل بدند !

بابا خوب بدبختا همش سه تا دونه بودن تو کل ورزشگاه!!
اونقدر هم ناراحتو داغون بودن که راحت میشد فهمید کره ای هستن.
وگرنه کدوم چینی واسه کشور دیگه ای تره خورد میکنه!!:21:

من که خیلی دلم به حالشون سوخت .بدبختی تو چشماشون شناور بود!!

pandemonium
22-06-2010, 05:44

[/COLOR]تا زماني كه آخرين مولكول اكسيژن عمرم رو تنفس كنم هوادار اين تيم هستم و عاشقش ميمونم :40:

بسوزی ای عقشششش :31:

چه فضای تاپیک تلطیف شد

قدرت و طوفان و اینا خوابید عشق و صفا باقی ماند ... D:

mani6606
22-06-2010, 05:47
از اولش مشخض بود که کره شمالی حذف میشه اون بازی اولشون هم با برزیل داشتن برزیل خوب بازی نکرد وگرنه کره شمالی همش یک موقیعت بیشتر نداشت همون رو هم گل کرد.همسایه جنوبیشون که لیگ حرفه ای داره و برای تیمش کلی هزینه میکنه جلوی آرژنتین دید که چه جوری باخت.اون وقت از کره شمالی چه انتظاری دارین؟

Amin.P30
22-06-2010, 06:25
ابروی قاره اسیا رو برد...
ایران بود حد اقل غیرتشون اجازه نمیداد 7 تا بخورن..........:2:

hamid_diablo
22-06-2010, 09:24
سلام

واقا متاسف شدم

کره نسبت به بازی برزیل خیلی بازتر بازی کرد

اصلا رو دفاع تمرکز نداشت

نیمه دوم هم فکر کنم برای گل زدن به پرتغال اومده بودن

حقش 7 تا گل نبود دفاعش از هم فرو پاشیده بود

بازی بعدیش هم مقابل ساحل عاج سخته اونا قدرت بدنیه بالایی دارن

Alamate Soal
22-06-2010, 09:27
ابروی قاره اسیا رو برد...
ایران بود حد اقل غیرتشون اجازه نمیداد 7 تا بخورن..........:2:
قاره آسيا و آبرو ؟ اگه هم داشته باشه مطمعن باشين كه همين كره شمالي اولين تيمي بود كه براي آسيا آبرو كسب كرد

ايران فعلي اگه جلوي پرتغال قرار ميگرفت بيش از 7 تا هم ميخورد . اون ايران 4 سال پيش كه فقط 2 تا خورده بود به مراتب قوي تر از ايران فعلي بود و مربي باتجربه اي هم داشت

تو اين 2-3 سال اخير كدوم بازيكن ايراني رو ديدن كه در تيم ملي كشورش با غيرت بازي كنه ؟

از اولش مشخض بود که کره شمالی حذف میشه اون بازی اولشون هم با برزیل داشتن برزیل خوب بازی نکرد وگرنه کره شمالی همش یک موقیعت بیشتر نداشت همون رو هم گل کرد.همسایه جنوبیشون که لیگ حرفه ای داره و برای تیمش کلی هزینه میکنه جلوی آرژنتین دید که چه جوری باخت.اون وقت از کره شمالی چه انتظاری دارین؟

نخير از اول مشخص نبود كه قراره بازيكن ها رو بدزدن و متعاقبش خدا ميدونه كه چقدر كشور كره شمالي به بقيه بازيكنا فشار روحي آورده كه اينطوري بازي كردن :41:

بسوزی ای عقشششش :31:

چه فضای تاپیک تلطیف شد

قدرت و طوفان و اینا خوابید عشق و صفا باقی ماند ... D:

قدرت عشق از عشق قدرت خيلي ارزشمندتره :46:

rezariza
22-06-2010, 09:42
چقدر خوشحال شدم که کره شمالی 7 تا خورد تا چشم رژیم دیکتاتوری نظامی کمونیستی این کشور و به خصوص رهبر جنایتکارشون کیم جون ایل کور بشه :31:.
به امید آزادی و دموکراسی در کره شمالی و نفس کشیدن مردم کره.

Sharingan
22-06-2010, 09:43
قاره آسيا و آبرو ؟ اگه هم داشته باشه مطمعن باشين كه همين كره شمالي اولين تيمي بود كه براي آسيا آبرو كسب كرد

ايران فعلي اگه جلوي پرتغال قرار ميگرفت بيش از 7 تا هم ميخورد . اون ايران 4 سال پيش كه فقط 2 تا خورده بود به مراتب قوي تر از ايران فعلي بود و مربي باتجربه اي هم داشت

تو اين 2-3 سال اخير كدوم بازيكن ايراني رو ديدن كه در تيم ملي كشورش با غيرت بازي كنه ؟

نخير از اول مشخص نبود كه قراره بازيكن ها رو بدزدن و متعاقبش خدا ميدونه كه چقدر كشور كره شمالي به بقيه بازيكنا فشار روحي آورده كه اينطوري بازي كردن :41:

به این میگن تعصب کورکورانه.... :41:

Payan
22-06-2010, 09:56
به این میگن تعصب کورکورانه.... :41:

بابا اینا همه سر کاریه.واسه شوخی و خنده. شایدم جلب توجه. شما چرا جدی میگیری؟من میام این تاپیک فقط و فقط بخندم... شمام لبخند بزن. خیلی ها اینجا میخندن. مثلا اونایی که فکر میکنن بقیه رو گذاشتن سر کار.:46:

DJ POLESTAR
22-06-2010, 11:26
چقدر خوشحال شدم که کره شمالی 7 تا خورد تا چشم رژیم دیکتاتوری نظامی کمونیستی این کشور و به خصوص رهبر جنایتکارشون کیم جون ایل کور بشه :31:.
به امید آزادی و دموکراسی در کره شمالی و نفس کشیدن مردم کره.

و همچنین ما...!

Alamate Soal
22-06-2010, 11:57
سايت كلمه نوشته كه تلويزيون كره شمالي بعد از دريافت گل چهارم بازي رو نشون نداده !

من واقعا موندم كه بعضي ها اين حرفها رو از كجا درميارن ؟‌

Vah!d
22-06-2010, 13:59

نکنه شما خودت اونجا بودی و بازی رو کامل دیدی عمو ؟ :27:

Alamate Soal
22-06-2010, 14:21
نکنه شما خودت اونجا بودی و بازی رو کامل دیدی عمو ؟ :27:

نه عزيز دلم هنوز شرفياب نشدم به اونجا ولي كسي كه اين ادعاها رو ميكنه بايد عدله بياره براي حرفش :46:

P.1052
22-06-2010, 14:22
سايت كلمه نوشته كه تلويزيون كره شمالي بعد از دريافت گل چهارم بازي رو نشون نداده !

برات از فارس نیوز منبع می آورد خوب بود؟خب لابد پخش نکرده دیگه.
اصلا میگم جناب عمو محسن شما رهبر کره ی شمالی نیستی؟ای کلک خودتو لو دادی......:31:

karkan
22-06-2010, 14:49
آخه این همه تیم پدر و مادر دار... چرا کره شمالی عمو :2::2::2::2::2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Erfan64
22-06-2010, 14:58
برات از فارس نیوز منبع می آورد خوب بود؟خب لابد پخش نکرده دیگه.
اصلا میگم جناب عمو محسن شما رهبر کره ی شمالی نیستی؟ای کلک خودتو لو دادی......:31:
اتفاقا فارس هم این خبرو گزاشته !
بعد همه هم نوشتن بازی اول کره شمالی پخش شد کی میگفته پخش نشده ؟

Alamate Soal
22-06-2010, 20:15
با اينكه عاشق كره شمالي هستم ولي اميدوارم امشب اقلا كره جنوبي صعود كنه :41:

آرسـام
22-06-2010, 20:28
به این میگن تغییر موضع 360 درجه ای.

xerxes again
22-06-2010, 20:45
به این میگن تغییر موضع 360 درجه ای.
یعنی همون که بود ، موند؟
احتمالاَ منظورت 180 بوده.

فهمیدم شوخی کردی.:31:

با اينكه عاشق كره شمالي هستم ولي اميدوارم امشب اقلا كره جنوبي صعود كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون که دشمنتونه.

Vahid.Mob.14
22-06-2010, 22:35

تا حالا که یه گل خورده و اوته.

amirarsalaan
22-06-2010, 22:48
بر خلاف همه ی کسانی که قدرت کره شمالی رو دست کم گرفتند به نظر من اگر منطقی نگاه کنیم اتفاقن اونها خیلی هم بهتر از برتغال بودند :20: مطمئنن تو این بازی کره شمالی با بد شانسی محض روبرو شد و پرتغال رو هم که خودتون مشاهده کردین ۱۲ نفره داشت دفاع می کرد حالا یه ۷ تا ضد حمله کردن شانسی توپاشون رفت تو گل :2: خدا رو شاکرم که تو این مرحله ی غیر حساس زود کره به خودش اومد
:5: و این نتیجه شوکی خواهد بود برای بر و بچه های کره شمالی .
من مطمئنم که کره شمالی یه پای فیناله امساله اما اونجا از هلند می بازه و دوم میشه :8:

Alamate Soal
23-06-2010, 00:24
كره جنوبي صعود كرد . خيلي خوشحالم :46:

pandemonium
23-06-2010, 00:35
بچه ها توجه دارید که :

حاج عمو برچسب های تاپیک رو عوض کرده :

قهرمان از پیش تعیین شده >> قهرمان واقعی :31:

+

ربوده شدن 4 نفر

و حذف یک سری برچسب های قبلی

راستی عمو، امضای جدید مبارک باشه :31:

"قهرمان معنوی" هم میذاشتی بد نبودا D:

yuseph
23-06-2010, 01:03
میبینم که تاپیک بسته نشده.امیدوارم لیاقتش رو داشته باشید.

گرافيكار
23-06-2010, 01:42
شما اگه راست ميگي حالا دوستدار كره جنوبي شدي
ميرفتي توي تايپيك مخصوص اين تيم پست ميدادي
يا اين كارو بكنيد يا لطف كنيد و خودتونو به كره جنوبي نچسبونيد

officer
23-06-2010, 01:47
مهم اینه که کره باشه گویا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا گل خوردن بیاد راجبه کره شمالی چی بگه اخه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yuseph
23-06-2010, 01:49
شاید اینجوری بخواد حاصل دست رنجش رو(تاپیک)بالا نگه داره.

salarhiv
23-06-2010, 01:54
خداییش یه جایزه ویژه باید بدن به عمو محسن,این چند روز خیلی حال کردیم دور همی و خندیدیم!!
ولی همه ی این بحث ها بکنار.عمو محسن اگه یه روزی بهت بگن برو کره شمالی زندگی(ببخشید,بردگی)کن,می رفتی؟؟ اونم نه واسه خودت یا خونوادت یا کسی که دوستش داری.واسه دولتو کسی که خودش رو برترین ادم روی زمین میدونه.یا حداقل برای کره ایها!!
بابا این یارو یه تهدید جهانیه و هر روز یه کشور تهدید نظامی میکنه!
اگه بگی نه که منطقیه و اگه بگی اره که دیگه تابلوئه 15 روزه یه ملتیو مسخره کردی!!
این تعصبت رو هم یه نمور کم کن.به خدا اگه همچین تعصبی رو روی تاریخ ایرانو کورش کبیر داشتی تا الان دو تا شاهنامه گفته بودی!

Alamate Soal
23-06-2010, 08:25

من دوستدار كره جنوبي نشدم و نخواهم شد . از خودتون چرا حرف در ميارين شما ؟
فقط خوشحالم كه با صودش به دور بعد سهميه آسيا در دوره بعد رو نزاشت كاهش بدن .

مهم اینه که کره باشه گویا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا گل خوردن بیاد راجبه کره شمالی چی بگه اخه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كره فقط شمالي :27: هزار تا گل هم بخوره در دل عاشقانش محبوبه بازم :40:

خداییش یه جایزه ویژه باید بدن به عمو محسن,این چند روز خیلی حال کردیم دور همی و خندیدیم!!
ولی همه ی این بحث ها بکنار.عمو محسن اگه یه روزی بهت بگن برو کره شمالی زندگی(ببخشید,بردگی)کن,می رفتی؟؟ اونم نه واسه خودت یا خونوادت یا کسی که دوستش داری.واسه دولتو کسی که خودش رو برترین ادم روی زمین میدونه.یا حداقل برای کره ایها!!
بابا این یارو یه تهدید جهانیه و هر روز یه کشور تهدید نظامی میکنه!
اگه بگی نه که منطقیه و اگه بگی اره که دیگه تابلوئه 15 روزه یه ملتیو مسخره کردی!!
این تعصبت رو هم یه نمور کم کن.به خدا اگه همچین تعصبی رو روی تاریخ ایرانو کورش کبیر داشتی تا الان دو تا شاهنامه گفته بودی!

من خودم از چندين ماه قبل دارم برنامه ريزي ميكنم كه در سال هاي آينده حتما از اين كشور بازديد كنم :11:

xerxes again
23-06-2010, 09:24
من مطمئنم که کره شمالی یه پای فیناله امساله اما اونجا از هلند می بازه و دوم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره یه پای فیناله حتماَ. فقط از گروهش نتونست بیاد بالا.:31:

teza
23-06-2010, 11:57
من خودم از چندين ماه قبل دارم برنامه ريزي ميكنم كه در سال هاي آينده حتما از اين كشور بازديد كنم :11:

اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
خوش بگذره انشالله عزت پذیرایی کامل بشه

Machid
23-06-2010, 12:36
واقعا موندم چطور هنوز بعضیا میان تو این تاپیک و با عمو محسن راجع به کره ی شمالی بحث میکنن !! بابا این تاپیک و طرفداری از کره شمالی و .. همش برای مسخره بازی بوده چرا نمیفهمید ؟ چرا نمیفهمید دارید مسخره میشید با شرکت توی بحثها و کل کل با عمو محسن ؟

Amin
24-06-2010, 00:21
واقعا موندم چطور هنوز بعضیا میان تو این تاپیک و با عمو محسن راجع به کره ی شمالی بحث میکنن !! بابا این تاپیک و طرفداری از کره شمالی و .. همش برای مسخره بازی بوده چرا نمیفهمید ؟ چرا نمیفهمید دارید مسخره میشید با شرکت توی بحثها و کل کل با عمو محسن ؟
واقعا چرا ؟!

sAeEd_kHaAn
25-06-2010, 17:09
واقعا چرا ؟!

و واقعا چرا ؟

Amin
25-06-2010, 17:34
و واقعا چرا ؟
به خاطر اینکه امروز بازی دارن تاپیکشون باز شد

Makan_noor
25-06-2010, 17:38
ولی جدا از حکومت مضخرف و رهبر دیوونه و ملت رنج کشیدش،امروز که رفتم تو گوگل عکسای پیونگ یانگ رو ببینم واقعا تعجب کردم که همچین ساختمونی اونجا چی کار میکنه.این هتل جزء 100 ساختمان بلند اول دنیا هم هست:
Ryugyong Hotel:

اینم نمونه ای دیگست از این مملکت جالب که در عین فقر مردمش چنین هتل عظیمی اصولا برای کدوم گردشگر ساخته شده.ولش کنین بابا اینا که تو نیمه اول دوتا گل خوردن که!!:27:

Alamate Soal
25-06-2010, 17:41
ظاهرا فيفا نميخواد جوابي به ربوده شدن 4 تا بازيكن بده :41:

بعيد ميدونم اگه " كاكا و روبينهو و الانو و سزار " از برزيل و " الميدا و رونالدو و تياگو " از پرتغال ربوده ميشدن اين تيم ها متيونستن امتيازي از كره شمالي بگيرن !

Alamate Soal
25-06-2010, 19:44
تنها راهي كه ميتونستن ما رو بدون امتياز حذف كنن همين بازيكن ربايي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sina1415
25-06-2010, 19:52
به امید قهرمانی کره

Alamate Soal
25-06-2010, 20:01
ايشالا در جام ملت هاي آسيا :46:

xerxes again
25-06-2010, 20:06
ايشالا در جام ملت هاي آسيا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجا که با خودمون بازی دارین.:31:

teza
25-06-2010, 20:10

نمیدونی مگه عمو محسن کره ای تشریف دارند و اعلام کردند تو جام ملتها هم طرفدار کره هست نه ایران؟؟؟؟

Alamate Soal
25-06-2010, 20:12
براي هوادار كره شمالي فرقي نميكنه تيمش با كي بازي داشته باشه !

نمیدونی مگه عمو محسن کره ای تشریف دارند و اعلام کردند تو جام ملتها هم طرفدار کره هست نه ایران؟؟؟؟

من كره اي نيستم ولي كره اي ها را دوست دارم :46:

Payan
25-06-2010, 20:13
آقا حالا اشکال نداره.ایشالا 44 سال دیگه
البته با یه برنامه ریزی اصولی و از همین امروز چرا که فردا خیلی دیره.

Alamate Soal
25-06-2010, 20:16

44 سال ديگه نه عزيزم . 6 ماه ديگه :46:
همين كه كره شمالي اومد تو جام جهاني بايد يه الگو براي ما باشه .

اگر هم بازيكناش رو نميدزديدن و دخالتي در كارهاي فني تيم نميشد به هيچ وجه اين نتايج مقابل پرتغال و ساحل عاج به دست نمي آمد .

به كره شمالي افتخار ميكنم :40:

xerxes again
25-06-2010, 20:21
اگر هم بازيكناش رو نميدزديدن و دخالتي در كارهاي فني تيم نميشد به هيچ وجه اين نتايج مقابل پرتغال و ساحل عاج به دست نمي آمد .
حالا مگه کیو دزدیدن(ببخشید پناهنده شدن) که این قدر جوش میزنی.
یه جوری می گی انگار هر کدوم هم تراز با یکی از کرایف، دی استفانو، زیدان و مارادونا بودن.

آرسـام
25-06-2010, 20:25
کره شمالی با حضور خود در جام جهانی ، آوراژ گل زده این مسابقات را بالا برد و اجازه نداد بازیها کم گل پیگیری شود.
از این بابت به خودم می بالم.

teza
25-06-2010, 20:27

منظورت از شش ماه دیگه چیه نکنه جام ملتهای اسیا را میگی :31::31::31::31::31:
اونجا هم مثل اینجا فکر کنم فقط بتونید با امارات بجنگید تو گروه تازه اگه بازیکناتون دوباره فرار نکن برن یه جا دیگه:27::27::27::27::27::27::27:

றД ĵ ĭ Đ
25-06-2010, 20:28
باز اینجا باز شد و یک سری !! شروع به بحث کردن !

چقدر باید تاسف خورد !

Alamate Soal
25-06-2010, 20:32
حالا مگه کیو دزدیدن(ببخشید پناهنده شدن) که این قدر جوش میزنی.
یه جوری می گی انگار هر کدوم هم تراز با یکی از کرایف، دی استفانو، زیدان و مارادونا بودن.

بازيكن دزدي بازيكن دزديه ؛ هيچ فرقي نميكنه كيو بدزدن . وقتي بازيكن ميدزدن هم تمرني ها مختل ميشه هم تيم ضعيف ميشه و هم در روحيه كل تيم تاثير منفي ميزاره .

کره شمالی با حضور خود در جام جهانی ، آوراژ گل زده این مسابقات را بالا برد و اجازه نداد بازیها کم گل پیگیری شود.
از این بابت به خودم می بالم.

قهرماني در جام ملت هاي آسيا هم يقينا به دل همه هواداران خواهد نشست :46:

منظورت از شش ماه دیگه چیه نکنه جام ملتهای اسیا را میگی :31::31::31::31::31:
اونجا هم مثل اینجا فکر کنم فقط بتونید با امارات بجنگید تو گروه تازه اگه بازیکناتون دوباره فرار نکن برن یه جا دیگه:27::27::27::27::27::27::27:

اونجا متاسفانه با خودمون هستن قراره خودمون رو شكست بدن :46:
با انيكه سرمربي عزيزمون اين تيم رو مثل كف دستش ميشناسه :27:

Payan
25-06-2010, 20:57

بله بله درسته. واقعیت این هست که اگه مهد فوتبال دنیا کشور دوست و برادر "مادیو" هم یه سری مشکلات نداشت و بازکناش خوب کار میکردن و کادر فنی قوی داشت امسال نه تنها تو جام حهانی بود بلکه شصت درصد قهرمان میشه.

آقا من لذت میبرم از این تاپیک خدایی اگه ببندینش من افسردگی مزمن میگیرم:31:

MoJtaBa.R
25-06-2010, 21:25

بازی برزیل با کره عادل تاسف خورد از اینکه استرالیا جز آسیاست و کلی طرف کره رو گرفت : حالا مقایسه کنین که آبرو رو کی خریده و مایه شرم کی بوده !

کره تو گروه خودش شد چهارم و استرالیا شد سوم

* * * P * W * D * L * F * A * GD * Pts * *

Korea DPR * * * * * 3 *0 * 0 * 3 *1 * 12 * -11 * 0

Australia * * * * * 3 * 1 *1 * 1 * 3 * 6 * -3 * 4

Payan
25-06-2010, 21:27
بازی برزیل با کره عادل تاسف خورد از اینکه استرالیا جز آسیاست و کلی طرف کره رو گرفت : حالا مقایسه کنین که آبرو رو کی خریده و مایه شرم کی بوده !

کره تو گروه خودش شد چهارم و استرالیا شد سوم

P W D L F A GD Pts

Korea DPR 3 0 0 3 1 12 -11 0

Australia 3 1 1 1 3 6 -3 4

جاجی من ربط فرمایش صحیح شما رو به پست خودم متوجه نمیشم که نقل قول گرفتی

MoJtaBa.R
25-06-2010, 21:30
البته انگاری دیگه کم کم اینجا بازم بسته میشه تا شوخ طبع ترین تاپیک اینجا هم بره به خاطرات !

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

جاجی من ربط فرمایش صحیح شما رو به پست خودم متوجه نمیشم که نقل قول گرفتی

پیچیده نبود ! گفتم توهم فانتزی ای که بعضیا اینجا میزدن و بی جهت بحث میکردن سر اینکه جام مال اوناست تیمشون جام که هیچی با آوراژ منفی 11 آبروی آسیا رو بردن و باعث تاسف شدن که یه همچین تیمی رفت جام جهانی و ما نرفتیم

united
25-06-2010, 21:45
به نظرم اسم تاپیکو باید عوض کنید به: کره شمالی آخرین ننگ قاره کهن در جهان

Alamate Soal
25-06-2010, 22:31
نقشه كره شمالي اين بود كه 3 تا بازي اول تاكتيك هاي اصليش رو به كار نبره و قدرت واقعيش رو نشون نده :20:

salarhiv
25-06-2010, 22:56
آخه این همه تیم پدر و مادر دار... چرا کره شمالی عمو :2::2::2::2::2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عمو جون می خواد خاص باشه!!

salarhiv
25-06-2010, 23:03
بابا عمو جون با سوات اخه چقدر الکی تعصب داری,هر چیزی حدی داره

ندیده و ندونسته یه جور از این یارو طرفداری می کنی که انگار 44 سال باهاش زیستی!!

اینقدر هم اون 4 تا بازیکن رو سرپوشی روی واقعیت قرار نده,فیفا رسما اعلام کرد خبر از پایه کذب بوده!!

می تونی خوشحال باشی که اونا به رهبرشون وفادار بودن!

Alamate Soal
25-06-2010, 23:21
فیفا رسما اعلام کرد خبر از پایه کذب بوده!!فيفا نميتونه رسما چيزي رو اعلام كنه در اين مورد ؛ فقط اظهار نظر كرده . چون مسئول تاييد يا تكذيب اين خبر فيفا نيست و از نظر سياسي دولت آفريقاي جنوبي بايد پاسخگو باشه نه فيفا .

در ضمن فيفا بدون ارائه هيچگونه مدركي گفته كه اين حرف كذبه . اگه فيفا كوچكترين مدركي داشت براي رد حرف كره شمالي تا حالا هزاران بار رو كرده بود ! همش حرف مفت زده كه ويدئو دارم و عكس دارم و . . . كه ثابت ميكنن اين 4 تا بازيكن تو تمرين هستند ! ولي هيچ مدرك قابل استنادي منتشر نشده از سوي فيفا .

اونچه كه مسلمه ؛ اين 4 تا بازيكن براي كره شمالي مهم بودن چون در غير اين صورت به آفريقاي جنوبي برده نميشدن .

آرسـام
26-06-2010, 09:50
نقشه كره شمالي اين بود كه 3 تا بازي اول تاكتيك هاي اصليش رو به كار نبره و قدرت واقعيش رو نشون نده :20:
عمو جان دیگه یواش یواش داری ما رو دست میندازی ها! :41: داشتیم؟؟؟؟؟؟ :13:

Alamate Soal
26-06-2010, 10:28
يه سوالي از همه كسايي كه در جام جهاني طرفدار تيمي هستند مكنم :

آيا اگه 4 تا از بازيكناي شما به هر دليلي ناپديد ميشدن فيفا و دولت آفريقاي جنوبي باز هم اينطوري رفتار ميكردن ؟

بچه ها تيم مورد علاقه من واقعا مظلوم واقع شد :41: