مشاهده نسخه کامل
: فیلمبرداری با چند دوربین وضبط آن
fawad_qadri
07-06-2010, 19:29
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من همیشه این سوال در ذهنم خطور می کند که خیلی از فیلم هاو سریال ها را با چند دوربین ضبط می کنند حالا من سوالم اینه که این فیلم ها به چه صورت ضبط می شوند یعنی هر صحنه با یک دوربین و یک فیلم مجزا ضبط میشه یا نه تمام دوربین ها به یک دستگاه ضبط کننده متصل هستند در یک فیلم ضبط می شوند و تدوین فیلم به چه صورت است دوستان که در این زمینه مهارت دارند خواهش" یه خورده توزیع بدن ممنون می شوم
Mr Andersson
08-06-2010, 01:46
درود;
در سریالها و فیلمها دو دوربین بصورت مجزا فیلم میگیرند و در انتها کارگردان یا تدوین گر برداشت مناسب و دوربین مناسب رو انتخاب میکنه و در "خط تولید" نرم افزار جا گذاری میشه گاهی هم تصاویر بصورت تگ دوربین گرفته میشه و بعدا جاگذاری میشه که اینجا کلاکت نقش مهمشو ایفا میکنه اما در مورد برنامه های پخش زنده کارگردان تلویزیونی در پشت میز فرمان تصویر تمام دوربین ها رو داره و در اونجا سوئیچ میکنه و دوربین مورد نظر رو رو آنتن میفرسته.
.......
fawad_qadri
11-06-2010, 19:08
سلام
مرسی Mr Andersson عزیز منظورم بیشتر صحنه های است که دو هنر پیشه رویرو هم نشستند که هر کدوم از پشت بغل همدیگر فیلمبرداری میشوند اگر اینا به صورت مجزا ظبط بشوند خوب کار تدوینگر که خیلی سخت نمیشه در مورد اینجور صحنه ها اگر توزیع بدید خیلی ممنون می شوم
Mr Andersson
11-06-2010, 21:15
درود;
عرض کردم که عزیز اونا با دو دوربین گرفته میشه.. البته معمولا برای فیلمها و سریال های سنگین از همون یه دوربین استفاده میشه. اما معمولا شما تو سریال های سطح پائین تر یا مثلا سریال های طنز چند دوربین بصورت همزمان ظبط میکنن.. تو فیلم هایی مثل ایکس من هم شما چند دوربین میبینید که از نماهای مختلف بصورت همزمان فیلم میگیرند.
.......
M Like Mother
12-06-2010, 06:01
توضیح دوستمون کامل بود اما منم کمی بالای منبر برم
تقریبا همه فیلم های سینمایی ایران با یک دوربین فیلم برداری می شوند. حالا شما هر صحنه ای رو میخواهی تو ذهنت تداعی کن. چون توی سینمای حرفه ای از دوربین های نگاتیو دار با قیمت های بالا استفاده می شه. و استفاده از مثلا دو دوربین هزینه بر و به دلایلی دیگری لازم نیست.
تو تله فیلم ها و سریالها ( چون هزینه ی تجیهزاتش کمتره و برخی دلایل دیگه مانند سرعت بیشتر و دقت کمتر ) بعضی اوقات از دو دوربین یا بیشتر استفاده می کنند. تو سریالهای طنز و بیشتر فی البداهه معمولا 2 تا 3 دوربین تو صحنه هست و همه هماهنگ هستند چه کادری رو بگیریند. یا بعد از گفتن فلان دیالوگ تغییر کادر بدهند و یک کارگردان تلویزیونی وجود داره که با یک سوییچ انتخاب می کنه که کدام تصویر بره تو خروجی و رو نوار ضبط بشه یعنی تصویر برداری و تدوین تقریبا همزمان انجام میشه. و بعد یه تدوین نهایی انجام میشه. سرعت کار اینجوری خیلی بالاتره . ولی کار مو به مو و دقیق از آب در نمی آد.
در فیلمهای هالیودی حرفه ای در برخی از صحنه از 2 و شاید تا 5 دوربین استفاده کنند. بیشتر صحنه های گذرا مانند انفجار و تصادف که دیگه برگشت پذیر نیستند و از چند زوایه نیاز به تصویر برداریست یا کارهای اکشن دیگه. و بعضی وقتها هم برای استفاده در جلوه های بصری ( افکت هایی که با نرم افزار رو فیلم میذارن. یه گستره ی خیلی وسیع از هر چیزی که فکر کنی )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.