ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سامسونگ S5620 Monte - امكانات بالا ، قيمت مناسب

outpost
07-06-2010, 11:27
سامسونگ S5620 Monte

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1-صفحه نمايش لمسي خازني با ابعاد 3 اينچ،رزولوشن WQVGA و تفکيک 256 هزار رنگ

2-منو و محيط کاربري TouchWiz 2.0 بهينه شده با قابليت اجراي چند برنامه به صورت همزمان

3-حافظه داخلي 200 مگابايت،پشتيباني از کارت حافظه microSD تا 16 گيگابايت با قابليت تعويض هنگام روشن بودن دستگاه

4-دوربين 3 مگاپيکسل مجهز به فوکوس ثابت و تشخيص لبخند

5-Wi-Fi 802.11 b/g

6-GPS+A-Gps

7-بلوتوث 2.1 مجهز به A2DP

8-،پشتيباني از پورت microUSB

9-ورودي استاندارد جک 3.5 ميليمتري صدا

10-مجهز به سيستم صداي فراگير DNSe

11-راديو FM استريئ مجهز به RDS

12-نمايش دهنده فايل هاي Office

13-قفل هوشمند

14-پشتيباني از سايت ها و شبکه هاي اجتماعي

15-شتاب سنج داخلي،چرخش خودکار صفحه نمايش

16-قيمت مناسب

17-Turn to Mute

قيمت با گارانتي بطور تقريبي 210.000 تومان ( در تاريخ 17-03-89)

perjixen
07-06-2010, 11:37
17-Turn to Mute

اين همونيه كه توي امل اينا -اومنيا- بود.؟! :31:
رو به آسفالتش ميكردي تا خفه بشه.؟!؟!؟

واقعا فوق العادست ، كلا ميگم ... هوا ، آب ، خاك ... گوشي :31:

outpost
07-06-2010, 12:08
اين همونيه كه توي امل اينا -اومنيا- بود.؟! :31:
رو به آسفالتش ميكردي تا خفه بشه.؟!؟!؟

واقعا فوق العادست ، كلا ميگم ... هوا ، آب ، خاك ... گوشي :31:

بله همونه. البته توي Jet هم وجود داره.

تو موقعيهاي زيادي ميشه ازش استفاده كرد.

مثلا شب ميخواي بخوابي ، گوشي رو برگردون ، خود سايلنت ميشه.

توي جلسه كاري هستي و يه نفر هي زارت و زوت بهت زنگ ميزنه ، گوشي رو كه روي ميزته ، بدون اينكه باهاش ور بري برگرون خودش سايلنت ميشه.

==================

چندتا عكس ديگه :

======

صفحه در GsmArena

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

perjixen
07-06-2010, 12:24
گوشي رو برگردون ، خود سايلنت ميشه.
كاش ميشد اين قابليت رو روي زن‌ها نسب كرد ... همين كه ميخوان پر چونگي كنن ... برشون‌گردوني :31:

يه پيشنهاد ، عكس پست اول رو عوض كن ... خيلي زاغارته !!!
الان عكساي اين يكي پست رو ديدم كمي بش اميدوار شدم.

aliugd
07-06-2010, 12:30
كاش ميشد اين قابليت رو روي زن‌ها نسب كرد ... همين كه ميخوان پر چونگي كنن ... برشون‌گردوني :31:

:39::39:
خدا بگم چی کارت نکنه... بابا اینو اگه خانومم ببینه هر جا باشی میاد پیدات میکنه یه کتک مفصل حوالت میکنه ها...:31:

outpost
07-06-2010, 15:48

outpost
08-06-2010, 07:37
يه چند ساعتي با اين گوشي كار كردم

موارد زير برام جالب بود كه براتون ميگم :

1- اصلا اثر انگشت روش نمي مونه.

2- با اينكه LCD با 256 هزار رنگ داره ، اما كيفيت LCD در عمل فوق العادست. اصلا آدم انتظار اين كيفيت رو نداره.

3- تاچش كه واقعا عاليه. با كوچكترين تماس ، عمل ميكنه.

4- ميگن باطريش خيلي قويه. 4 يا 5 روز رو راحت جواب ميده.(صاحب گوشي ميگفت)

5- دوربنش عالي نيست ، اما كيفيتش خوبه و كار آدم رو راه ميندازه.

6- صداي اسپيكرش خيلي بلنده.

در كل گوشي خيلي عاليه و به نسبت قيمتش خيلي مي ارزه.

outpost
08-06-2010, 08:50
Quad-band GSM/EDGE, UMTS 900/2100, HSDPA 3.6 Mbps
3" capacitive TFT touchscreen of WQVGA resolution, 256K colors
TouchWiz 2.0 Plus user interface with multitasking support
200 MB onboard storage, hot-swappable microSD card slot (up to 16GB)
3 megapixel camera with smile detection, QVGA video @ 15fps
Secondary video-call camera
Wi-Fi connectivity (b/g)
GPS receiver with A-GPS; Free GPS navigation with NAVTEQ maps
Bluetooth 2.1 with A2DP, USB v.2.0
microUSB slot (with charging support)
Standard 3.5 mm audio jack
DNSe sound enhancements
Find Music recognition service
FM radio with RDS
Office document viewer
Smart unlock
Social networking integration with direct file uploads
Accelerometer for auto screen rotate, turn to mute

=========

سايت PhoneArena هم يه Preview از اين گوشي گذاشته.

kotlet110
11-06-2010, 12:24
دوستان من میخوام یه گوشی بگیرم بین این مدل و s5233 star موندم نمیدونم کدومو بگیرم . امکاناتشون تقریبا یکیه و این مدل فقط مثل اینکه agps و wi-fiعلاوه بر اون مدل داره .
حالا wi-fi به کنار ولی این agps تو ایران اصلا استفاده داره؟ نظر شما چیه ؟
درضمن اگر ممکنه یه جایی که قیمت خوب دارن بهم معرفی کنین . الان چنده قیمتش؟
گوشیمو دزدیدن میخوام شنبه 22 خرداد(:21:) اگر برادران مارو نزنن و اجازه بدن برم یکی بگیرم .
ممنون میشم راهنماییم کنین.

Dark.Life
11-06-2010, 14:10
دوستان من میخوام یه گوشی بگیرم بین این مدل و s5233 star موندم نمیدونم کدومو بگیرم . امکاناتشون تقریبا یکیه و این مدل فقط مثل اینکه agps و wi-fiعلاوه بر اون مدل داره .
گوشیمو دزدیدن میخوام شنبه 22 خرداد(:21:) اگر برادران مارو نزنن و اجازه بدن برم یکی بگیرم .

به جز gps و وای فای تاچ خازنی داره و اینترفیس و سرعتشم بالاتره
agps تو ایران کاربرد داره ... کاربردشم اینه که وقتی میخای از gps استفاده کنی با gprs یه مقدا خیلی کمی دانلود میکنه و سرعت وصل شدن gps خیلی بالاتر میره ... فقط gprs باید داشته باشی
پیشنهاد من s5560 marvel ه چون دوربینش 5 ه و فوکوس و فلش داره فقط gps نداره ... تاچشم خازنی نیست ولی خیلی حساسه ... قیمتشم195 تومنه

aliugd
11-06-2010, 15:16
سلام دوست من، اگه بین این دو مدلی که گفتین، گیر کردین پیشنهاد میکنم همین monte رو بگیرین، از همه نظر بهتره:20:
از جمله صفحه ی خازنی، سوکت صوتی 3.5 میلیمتری که خیلی بدردت میخوره، gps,wifi, اسپیکر قوی تر و کارت حافظه ی اون که بیرون گوشی هست و نیازی نیست برای در آوردن رم در پوش باتری رو باز کنین ...
من اگه جای شما بودم همین رو میگرفتم

kotlet110
11-06-2010, 15:42
سلام دوست من، اگه بین این دو مدلی که گفتین، گیر کردین پیشنهاد میکنم همین monte رو بگیرین، از همه نظر بهتره:20:
از جمله صفحه ی خازنی، سوکت صوتی 3.5 میلیمتری که خیلی بدردت میخوره، gps,wifi, اسپیکر قوی تر و کارت حافظه ی اون که بیرون گوشی هست و نیازی نیست برای در آوردن رم در پوش باتری رو باز کنین ...
من اگه جای شما بودم همین رو میگرفتم
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز
حتما همینو میگیرم چون اون سوکت صوتی 3.5 میلیمتری که گفتی واقعا لازم دارم چون میخوام به پخش ماشینم وصلش کنم این خیلی برام مهمه :31:
فقط یه سوال دیگه این a-gps که نوشته داره منظور اینه که علاوه بر gps اینم داره؟
منظورم اینه گوشی هایی که a-gps دارن ، gps داخلی هم خودشون دارن یا نه .( یعنی a-gps یه قابلیت اضافه بر gps هست یا کلا فرق میکنه)
من زیاد از این چیزا سر در نمیارم . گوشی قبلیم N82 بود که به رحمت خدا رفت اون gps داشت حالا نمیدونم A-gps هم داشت یانه . روی اون برنامه اسمارت کام ریخته بودم خیلی به درد میخورد . البته میدونم این گوشی جاواست و از اون برنامه ها روش نصب نمیشه ولی میخوام بدونم برای این هم برنامه ای شبیه اون هست که بشه درست و حسابی از gps اون استفاده کرد . البته در صورتی که اینم gpsداشته باشه .
ممنون میشم سریعتر دوستان راهنماییم کنن چون حتما فردا میخوام برم یکی بگیرم.

aliugd
11-06-2010, 16:43
حتما همینو میگیرم چون اون سوکت صوتی 3.5 میلیمتری که گفتی واقعا لازم دارم چون میخوام به پخش ماشینم وصلش کنم این خیلی برام مهمه :31:
منظورم اینه گوشی هایی که a-gps دارن ، gps داخلی هم خودشون دارن یا نه .( یعنی a-gps یه قابلیت اضافه بر gps هست یا کلا فرق میکنه)
من زیاد از این چیزا سر در نمیارم . گوشی قبلیم N82 بود که به رحمت خدا رفت اون gps داشت حالا نمیدونم A-gps هم داشت یانه . روی اون برنامه اسمارت کام ریخته بودم خیلی به درد میخورد . البته میدونم این گوشی جاواست و از اون برنامه ها روش نصب نمیشه ولی میخوام بدونم برای این هم برنامه ای شبیه اون هست که بشه درست و حسابی از gps اون استفاده کرد . البته در صورتی که اینم gpsداشته باشه .
این گوشی قابلیت GPS به همراه A-GPS رو داره. من اطلاعات زیادی در رابطه با A-GPS ندارم، اما اینجا حرف دوستمون (Dark.Life) رو نقل قول میکنم امیدوارم که به دردتون بخوره: " agps تو ایران کاربرد داره ... کاربردشم اینه که وقتی میخای از gps استفاده کنی با gprs یه مقدا خیلی کمی دانلود میکنه و سرعت وصل شدن gps خیلی بالاتر میره ... فقط gprs باید داشته باشی" . خودشون هم اگه این پست رو بخونن ممکنه بیان توضیح بدن تا منم ازشون چیزی یاد بگیرم:20:.
یه قابلیت خوب دیگه هم داره به نظرم ، اینه که FM Recording داره یعنی وقتی به رادیو گوش میدین، اگه خواستین میتونین اون برنامه یا آهنگ یا هر چیزی که داره الان از رادیو پخش میشه رو ضبط کنین، که این ویژگی رو استار نداره...

outpost
12-06-2010, 10:18

با نرم افزار TrekBuddy ميتوني از GPS گوشي براي شهرهاي ايران استفاده كني. البته نرم افزارش خيلي ساده است و قابل مقايسه با اسمارت كام نيست.

reallovegach
17-06-2010, 12:11
سلام
بچه ها رنگای مختلف این گوشی تو ایران هست ؟
قیمتش الان چنده ؟
من خودم گوشی استار دارم ولی میخوام یه گوشی که wifi و gps داشته باشه بخرم.
یکم سرچ کردم تو سایتای مختلف دیدم انگار این گوشی از همه نظر و مخصوصا قیمت مناسبه.

reallovegach
17-06-2010, 16:14
بچه ها اگه کسی این گوشیو داره بیاد راجع بهش توضیح بده بدونیم کیفیتش چجوریه

kotlet110
17-06-2010, 20:30
من خریدم . از بازار موبایل تو حافظ از خود نمایندگی مایکروتل 220 تومن . 4 تا ترکیب رنگی داره . بغل ها نارنجی و پشت مشکی یا خاکستری و بغل نقره ای باز هم با همین دو رنگ پشت . من نارنجی مشکی گرفتم بنظرم خوشگلتره.
درمورد گوشی هم بگم کیفیت خیلی خوبی داره. راستش من قبلا نوکیا داشتم . فکر میکردم نوکیا اول و آخر گوشیه ولی با دیدن گوشی های سامسونگ نظرم عوض شد . فراتر از حد انتظار من بود . تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت جاوا بودنشه که اونم به دلیل اینکه من دیگه زیاد دنبال برنامه بازی و این چیزا نیستم دیگه برام فرقی نمیکنه . در مقایسه با گوشی قبلیم که N82 بود میتونم بگم تنها برتری اون همون سیمبیانش بود و بس .
جاتون خالی امروز جی پی اسش رو هم راه انداختم با همین برنامه trekbuddy و خیلی عالی هم کار میکنه .
کیفیت تصویرش محشره . بنظرم سرعتش از گوشی قبلیم خیلی بالاتره . تاچش که فوق العاده ست . و از همه مهمتر باطریشه .
با همون نیمه شارژی که بصورت اولیه باطریش داشت من نزدیک 3 روز کاملا باهاش کار کردم !! نمیدونم اینا باطریشون چیه ولی انگاری خیلی قویه.به شما توصیه میکنم اگر میخوای wifi و gps داشته باشه حتما همین مدل رو بگیر که با توجه به امکاناتش قیمت بسیار خوبی هم داره .

reallovegach
17-06-2010, 22:37
من خریدم . از بازار موبایل تو حافظ از خود نمایندگی مایکروتل 220 تومن . 4 تا ترکیب رنگی داره . بغل ها نارنجی و پشت مشکی یا خاکستری و بغل نقره ای باز هم با همین دو رنگ پشت . من نارنجی مشکی گرفتم بنظرم خوشگلتره.
درمورد گوشی هم بگم کیفیت خیلی خوبی داره. راستش من قبلا نوکیا داشتم . فکر میکردم نوکیا اول و آخر گوشیه ولی با دیدن گوشی های سامسونگ نظرم عوض شد . فراتر از حد انتظار من بود . تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت جاوا بودنشه که اونم به دلیل اینکه من دیگه زیاد دنبال برنامه بازی و این چیزا نیستم دیگه برام فرقی نمیکنه . در مقایسه با گوشی قبلیم که N82 بود میتونم بگم تنها برتری اون همون سیمبیانش بود و بس .
جاتون خالی امروز جی پی اسش رو هم راه انداختم با همین برنامه trekbuddy و خیلی عالی هم کار میکنه .
کیفیت تصویرش محشره . بنظرم سرعتش از گوشی قبلیم خیلی بالاتره . تاچش که فوق العاده ست . و از همه مهمتر باطریشه .
با همون نیمه شارژی که بصورت اولیه باطریش داشت من نزدیک 3 روز کاملا باهاش کار کردم !! نمیدونم اینا باطریشون چیه ولی انگاری خیلی قویه.به شما توصیه میکنم اگر میخوای wifi و gps داشته باشه حتما همین مدل رو بگیر که با توجه به امکاناتش قیمت بسیار خوبی هم داره .

ممنون از راهنماییت
صداش چطوره ؟
تشخیص دست خط داره یا نه ؟
صفحه کلید qwerty فارسی داری ؟
توی پکش چی داره ؟
بدون گارانتی چند بود تو بازار ؟
ببخشیدا اینقد سوال میپرسم

pdf و فایل های آفیسو باز میکنه ؟

Highbury
17-06-2010, 22:57
اگه میشه صداش رو با ان82 مقایسه بکن
فیلمبرداریش چطوره؟

Dark.Life
17-06-2010, 23:24
صدای اسپیکرش از ان82 بیشتره
هدفونش متوسطه
رو فیلم برداریش حساب نکن qvga 15fps

mahroo_z1
03-07-2010, 14:22
سلام دوستان:5:

aliugd
03-07-2010, 15:15
سلام دوستان:5:

ممنون امین جان جالب بود
راستی زیاد آدامس نجو واسه دندونات خوب نیستا:46:

shahramcat
03-08-2010, 11:30
من 2 روز پیش گوشی رو از نمایندگی کامتل برج ملت گرفتم به قیمت 197 تومن .

برای خانوم بچها ! سفیدش رو گرفتم . در کل گوشی بسیار خوبی هست مخصوصا شارژش .

J.F.K
03-08-2010, 19:57
این گوشی عالیه

moslem47
03-08-2010, 22:59
اگه سیستم عامل داشت 100 در 100 می خریدمش. ولی حیف..........

soroush1362
02-09-2010, 15:19
سلام
دوستان اگه ممکنه بگید این گوشی دقیقا چه ترکیب رنگهایی رو داره؟ و اینکه بدنه در چه رنگهایی مات و در چه رنگهایی براقه؟ فقط خواهشا دقیق بگید.
ممنون :11:

rajer
02-09-2010, 16:50
سلام این گوشی محدودیت نصب برنامه های جاوا داره ؟؟؟

Makan_noor
03-10-2010, 12:50
سلام

سلام این گوشی محدودیت نصب برنامه های جاوا داره ؟؟؟

خير

دوستاني كه اين گوشي رو دارن و يا كلا از برنامه trekbuddy واسه gps استفاده ميكنن ميشه بگن چجوريه؟من اين برنامه و نقشه هاي مربوطه رو نصب كردم ولي هر چي صبر ميكنم چراغ بالاش سبز نميشه و همش زرده.در فضاهاي باز مختلف هم امتحان كردم.اين چراغ زرد يعني چي؟و اينكه اين a-gps چجوري كار ميكنه تا اتصال به ماهواره سريعتر صورت بگيره؟

Ali_Moradi
28-10-2010, 23:16
امروز گرفتم این گوشی رو برای خواهرم ، 190 تومن با گارانتی مایکروتل.

اول اینکه ظاهرش خیلی قشنگه (من صورتی با دور سفید گرفتم).
تاچش عالی هست ، مثل x6
و کلا سرعت خوبی داره...

فقط یه دوتا سوال ،
همراه این گوشی مموری نداشت و مجبور شدم 8 تومن بدم بابت مموری (البته کلا این مدل همه فروشندها گفتم مموری همراش نیست)

و دیگه اینکه هندزفری این گوشی چه مدلی هست ؟! آخه هندزفری که توش بود از اینایی که دورش یه لایه جیر داره داخل گوش میرفتن نیست! ،از این معمولیاست. برای همه از این نوع هست یا ممکنه عوضش کرده باشن؟

Makan_noor
29-10-2010, 00:33

تاچش عالی هست ، مثل x6
و کلا سرعت خوبی داره...

فقط یه دوتا سوال ،
همراه این گوشی مموری نداشت و مجبور شدم 8 تومن بدم بابت مموری (البته کلا این مدل همه فروشندها گفتم مموری همراش نیست)

و دیگه اینکه هندزفری این گوشی چه مدلی هست ؟! آخه هندزفری که توش بود از اینایی که دورش یه لایه جیر داره داخل گوش میرفتن نیست! ،از این معمولیاست. برای همه از این نوع هست یا ممکنه عوضش کرده باشن؟
منم مدتی قبل این گوشی رو واسه داداشم گرفتم.همراه گوشی مموری نبود و هدفونشم از این مدلی بود که شما گفتین و زیاد جالب نیست.خوبیش اینه که جک 3.5 داره و هر هدفونی خواستی میشه روش استفاده کرد.راستی من هنوز نتونستم با gps این گوشی وصل بشم و از برنامه ترک بادی استفاده کنم.کسی اینجا تونسته؟

khoshi2009
12-12-2010, 07:05
برنامه‌هاي جاوا رو كه بيشتر از 1 مگ هستند ميشه روش نصب بشه؟ مثلا نقشه تهران. چون تا اونجايي كه شنيدم اكثر گوشيهاي سامسونگ و ال جي اين محدوديت را دارند.

Makan_noor
13-12-2010, 11:33
برنامه‌هاي جاوا رو كه بيشتر از 1 مگ هستند ميشه روش نصب بشه؟ مثلا نقشه تهران. چون تا اونجايي كه شنيدم اكثر گوشيهاي سامسونگ و ال جي اين محدوديت را دارند.
بله نصب میشه و محدودیت نداره.

khoshi2009
14-12-2010, 13:34
اگه اينطور باشه خيلي عاليه، چون گوشي شيكي است و باطريش هم كه خوبه. ولي يه سوال داشتم به نظرتون اين گوشي بهتره يا سوني اريكسون xperia x8 ؟ امكانات هر دوي آنها تقريبا شبيه همند. البته نسبت به اين سامسونگ يكم قيمتش بالاتره و تنها مزيتش هم اينكه كه سيستم عامل آندرويد داره. حالا نمي دونم داشتن سيستم عامل آندرويد چقدر به درد آدم مي خوره؟‌ اصلا برنامه‌هاي فارسي براي آندرويد وجود داره؟‌ نظر شما چيست؟
با تشكر

Scud_MD2
14-12-2010, 16:40
Monte قرار بود كه با سيستم عامل بادا عرضه بشه
هنوز خبري نيست؟

NikYar
14-12-2010, 19:27
بروبکس سامسونگی ! :31: یه نفر یه راه حل درست و درمون برای محدودیت حجمی توی نصب برنامه های جاوا بگه !!! یه سری از این کدهای *#------# هست ولی هیچکدومش کار نمی ده :13:

minimax2
15-12-2010, 11:06

تاچش عالی هست ، مثل x6
و کلا سرعت خوبی داره...

فقط یه دوتا سوال ،

من 2 ماه پیش تهیه کردم با گارانتی ماکروتل ... همون اول بردمش گارانتی چون سری اولشون اس ام اس خالی می فرستاد ... مموری همراهش نبود ... یه هدفون عالی 3.5 میلی متری تو گوشی همراهش بود ...
بعضی موقع ها ریست می شد یا هنگ می کرد ... منم فروختمش رفت :31:

NikYar
16-12-2010, 16:36
بروبکس سامسونگی ! :31: یه نفر یه راه حل درست و درمون برای محدودیت حجمی توی نصب برنامه های جاوا بگه !!! یه سری از این کدهای *#------# هست ولی هیچکدومش کار نمی ده :13:

یکی نیست جواب ما را بده !!! :19:

rayasan
20-01-2011, 17:26
سلام دوستان
من ميخوام اينو بخرم. خيلي در موردش تحقيق كردم. ميدونم گوشي خيلي توپيه. فقط نميدونم بين اينو ،‌ b3410w كدومو انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟
راستي مونته ميتونه آفيسو نمايش بده؟

d.b23
22-01-2011, 17:44
سلام دوستان
من ميخوام اينو بخرم. خيلي در موردش تحقيق كردم. ميدونم گوشي خيلي توپيه. فقط نميدونم بين اينو ،‌ b3410w كدومو انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟
راستي مونته ميتونه آفيسو نمايش بده؟
شما یا اینو بگیر یا Wave525

AMIRH21
24-03-2011, 15:50
سلام کسی میدونه چرا opera mini جدیدا رو این گوشی کار نمی کنه ؟
من 5 / 5.1 و 6 رو امتحان کردم ولی هیچکدوم صفحه باز نمیکنه چیکار کنمش
این گوشی فلش پلیر داره؟و تنظیمات gprs این گوشی کوجا هست ؟

mahdistar
29-03-2011, 18:33
بالاخره رفتم خریدم....یک ساعت پیش از نمایندگی شماره 2.قیمت:170 تومان.رنگ سفید-قرمزشو گرفتم....

واقعا فوق العاده است....دارم ذوق مرگ میشم....هرچی میخوام داره.....جی پی اسش فوق العاده است...تازه من هنوز هیچی سر در نمیارم...یه برنامه داره به اسم گوگل اونو باز کردم در عرض 3ثانیه مکانمو پیدا کرد.
تازه امکان مکان یابی و رهیابی هم داره...بهت میگه از کجا بری....جالب تر این که بهت میگه این مسیر در حال حاضر ترافیک داره یانه!!!!!!!!!!جالب تر از اونم این که نقشه رو هم به صورت دیجیتال هم به صورت ماهواره عین گوگل ارت نشون میده...واقعا لذت بردم....فقط چون فعلا بلد نیستم ازم شارژ کم کرد...نمیدونم جی پی اس تنهاش چطوریه،که ازم شارژ کم نکنه...سرعت لود شدن هر جای نقشه خیره کننده است.
پانورماشم تست کردم خیلی عالیه....در ضمن تنظیمات عکسشم خیلی جالبه...مخصوصا واسه اونایی که معنی اصطلاحا رو نمیدونن با عکس بهتون نشون میده(فوق العاده است)
تو خود نمایندگی که بودم با همین گوشی از طریق وای فای وصل شد به شبکه یه نرم افزار جی پی اسو با حجم 2مگ در عرض 30 ثانیه دانلود کرد...هنوز ندیدم چیه،خدا کنه فارسی باشه!

mahdistar
29-03-2011, 18:44
اینا رو نوشتم که هر کی مثل من خواست بره گوشی بخره،مثل امروز صبح گول نخوره:
امروز صبح بعد از چند سال وفاداری به سامسونگ داشتم با حرف یه آقایی که موبایل فروشی داشت،ذهنم میرفت طرف نوکیا...
چون من بخاط جی پی اس گوشیمو عوض کردمو اینو خریدم....اون آقاهه میگفت جی پی اس درست حسابی اگه میخوای باید نوکیا بگیری...گوشی های سامسونگ جی پی اسشون نمیدونم فلانه،...رد یابی نداره،شما باید یه مسیریو اول بری بعد اونو سیو کنه،تا بعدا بهت نشون بده،گفتم یعنی اگه حتی هزینه هم ازم کم بشه،از گوگل مپش نمیشه،میگفت نه...اصطلاحات قلمبه سلمبه هم به کار میبرد...خلاصه نا امیدم کرد....ولی من بدون این که دیگه بپرسم از بس که عاشق برند سامسونگ،گفم بیخیال رفتم خریدم،ولی الان دیدم غولیه واسه خودش....
میخواستم مثل بعضی از دوستای خوب بگم تو این قیمت عالیه و قابل قبوله ولی نمیگم....چون واقعا ارزشش بیشتره تا 220 تومانم شرف داره به بعضی شرکتای معروف دیگه که پول برندشونو میخورن...منم از این پولا ندارم خرج برند کنم....
مرسی سامسونگ....
سوالی چیزی در مورد گوشی داشتین در خدمتم...البته اگه بلد باشم:دیکامپیوتریه واسه خودش::دی :دی

h_zaman06
29-03-2011, 20:02
اینا رو نوشتم که هر کی مثل من خواست بره گوشی بخره،مثل امروز صبح گول نخوره:
امروز صبح بعد از چند سال وفاداری به سامسونگ داشتم با حرف یه آقایی که موبایل فروشی داشت،ذهنم میرفت طرف نوکیا...
چون من بخاط جی پی اس گوشیمو عوض کردمو اینو خریدم....اون آقاهه میگفت جی پی اس درست حسابی اگه میخوای باید نوکیا بگیری...گوشی های سامسونگ جی پی اسشون نمیدونم فلانه،...رد یابی نداره،شما باید یه مسیریو اول بری بعد اونو سیو کنه،تا بعدا بهت نشون بده،گفتم یعنی اگه حتی هزینه هم ازم کم بشه،از گوگل مپش نمیشه،میگفت نه...اصطلاحات قلمبه سلمبه هم به کار میبرد...خلاصه نا امیدم کرد....ولی من بدون این که دیگه بپرسم از بس که عاشق برند سامسونگ،گفم بیخیال رفتم خریدم،ولی الان دیدم غولیه واسه خودش....
میخواستم مثل بعضی از دوستای خوب بگم تو این قیمت عالیه و قابل قبوله ولی نمیگم....چون واقعا ارزشش بیشتره تا 220 تومانم شرف داره به بعضی شرکتای معروف دیگه که پول برندشونو میخورن...منم از این پولا ندارم خرج برند کنم....
مرسی سامسونگ....
سوالی چیزی در مورد گوشی داشتین در خدمتم...البته اگه بلد باشم:دیکامپیوتریه واسه خودش::دی :دی

البته اون آقا هم بیراه نگفته ... نوکیا از لحاظ جی پی اس تو ایران خیلی موفق عمل کرده ... نقشه های شهرها با مکان ها و جزییات بالا را به صورت رایگان در اختیار می زاره ...

اما خوب سامسونگم ... سامسونگه دیگه ...
فقط قبلا شنیده بودم این نرم افزاری که الان داری استفاده میکنی 30 روزه هست و باید بخریش ... درسته ؟ ببین رایگانه ... یا اینکه 30 روزس ؟

mahdistar
30-03-2011, 11:44
البته اون آقا هم بیراه نگفته ... نوکیا از لحاظ جی پی اس تو ایران خیلی موفق عمل کرده ... نقشه های شهرها با مکان ها و جزییات بالا را به صورت رایگان در اختیار می زاره ...

اما خوب سامسونگم ... سامسونگه دیگه ...
فقط قبلا شنیده بودم این نرم افزاری که الان داری استفاده میکنی 30 روزه هست و باید بخریش ... درسته ؟ ببین رایگانه ... یا اینکه 30 روزس ؟

منظورت گوگل مپه؟!!!
فعلا که پیغامی چیزی نداده مبنی بر این که محدودیت زمانی داره....حالا 30 روز دیگه معلوم میشه؟
ولی تو قسمت جی پی اسش که میری...نوشته بارگیری که وقتی بارگیری میکنی،مثل این که بروز میشه و یه جا دیگش مینویسه که مدت اعتبار مثلا 158 ساعت!!!
راستی اون برنامه که دیروز گفتم و نگاه کردم،اسمش جابینه،کاملا فارسیه و رایگان هم هست،با جی پی اس گوشی کار میکنه،دیگه ازت پول کم نمیکنه!مکان یابی هم داره،رهیابی هم داره،....نقشه به صورت دیجیتاله...
تازه بازم نرم افزارای بهتری هم هست،میخوام برم دانلود کنم....محدودیت حجمی نداره خدارو شکر!!!!
فقط در یک کلام بگم خوراک اینترنته،همه چیزشو تو سه سوت آپدیت میکنه،فقط کافیه یه ایرانسل توش بزاری و بسته افزایشی فعال کنی!!!صفحه های اینترنتو کامل لود میکنه،تو اینترنت فلشش هم فعاله و فایلای فلش رو نشون میده!!!
صداشم واقعا فوق العاده است....تنظیمات اکولایزرش زیاده!!!بلندی صداشم خیلی عالیه،گوشی رو از پشت هم که رو زمین میزاری صدا خفه نمیشه!!!!
راستی قطب نما هم داره که درست کار میکنه!!!

AMIRH21
04-04-2011, 15:35
من الان یک ماهی هست این گوشی رو خریدم google map که هیچ پیقامی بهم نداده هنوز که برنامه 30 روزه باشه من چند جا دیدم که میشه گوشی رو android & bada کرد هردوش رو گوشی جواب میده دمبالشم اگه کسی چیزی میدونه بگه
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم برنامه kies رو اجرا میکنم بعضی وقتا بهم ارور میده بعد گوشی خاموش روشن میشه و هرچی ریختم رو گوشی پاک میشه بعضی وقتا هم که وصل میکنم بدون اینکه چیزی نشون بده گوشی رو خاموش روشن میکنه چیکارش کنم ؟
این هم یه فیلمه که نشون میده گوشی رو android کرده

این هم یه firmware هست که میگن با این سیستم عامل از java میشه bada

من میخوام android کنم اگه کسی میدونه چطوری هست کمک کونه مرسی

mahdistar
06-04-2011, 11:17
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم برنامه kies رو اجرا میکنم بعضی وقتا بهم ارور میده بعد گوشی خاموش روشن میشه و هرچی ریختم رو گوشی پاک میشه بعضی وقتا هم که وصل میکنم بدون اینکه چیزی نشون بده گوشی رو خاموش روشن میکنه چیکارش کنم ؟
زنگ بزن اینجا:(8230)،وصل شو به کارشناسشون،ازش بپرس اگه تلفنی حل شد که بهتر اگه نشد ببر بده نمایندگیش،گارانتی مایکروتل مگه نگرفتی؟
در مورد تغییر سیستم عاملشم بپرس،قطعا اگه شدنی باشه بهت میگه!!!
من که از همین جاواش خیلی راضیم،تا حالا حدود 20-25تا نصب کردم،1دونه eror هم نداده،پرحجم ترین جاوایی هم که نصب کردم،14مگ بود!

AMIRH21
07-04-2011, 10:25
اره میکروتل هست از نمایندیگی گرفتم برنامه های مخصوص خود گوشی رو نصب کردی ؟
من فقط یه فایل پیدا کردم 44 مگابایت که 66 بازی با 2 تا برنامه داشت مخصوص خود گوشی پیدا کردم برنامه های و بازی های که گرفتی از کوجا گرفتی؟

زنگ زدم ادرس خیابون مطهری رو داد گفت باید ببرم اونجا شما وقتی وصل می کنی این مشگل رو نداره ؟

mahdistar
07-04-2011, 15:37
اره میکروتل هست از نمایندیگی گرفتم برنامه های مخصوص خود گوشی رو نصب کردی ؟
من فقط یه فایل پیدا کردم 44 مگابایت که 66 بازی با 2 تا برنامه داشت مخصوص خود گوشی پیدا کردم برنامه های و بازی های که گرفتی از کوجا گرفتی؟

زنگ زدم ادرس خیابون مطهری رو داد گفت باید ببرم اونجا شما وقتی وصل می کنی این مشگل رو نداره ؟
از همین سایتای ایرانی خودمون...تو گوگل سرچ کن:نرم افزار جاوا، تا دلت بخواد سایته!!شما لابد فقط دنبال نرم افزار سامسونگی!!!اون واسه قدیما بود،این گوشی 90 درصد بازیها و نرم افزارای جاوا روش نصب میشه،حالا هرچی میخواد باشه،البته باید دقت کنی،بازی هایی که دانلود میکنی،رزولیشنش به گوشی بخوره!!فقط بازی!
ولی من الان آدرس منبع خود سایتایی که داخل برنامه نوشته(برنامه هایی که دارم)،رو برات مینویسم!حتما برو به همشون یه سر بزن!
البته من نمیدونم شما چه برنامه هایی میخوای ولی خوب ضرر نداره:دی
samatoos.ir
jhoobin.com
mobinmobile.com
mobiliha.ir
mobile4use.com
اینم سایتای دیگه که ازشون برنامه گرفتم:تو قسمت نرم افزارای موبایل- جاوا هر چی بدردت میخوره دانلود کن!
topdownload.ir
persianmob.net
-------------.com
و از همه مهم تر:
جی اس ام آریا.کام
..........................
راستی راحت ترین کاری که میتونی بکنی اینه که از طریق خود گوشیت،برنامه samsungapps اجرا کن،البته اگه اینترنت گوشیت فعاله ها!بعدشم تو قاره ها گزینه middle east&africa رو انتخاب کن و بعدشم گزینه ایران و بعدشم یه سری نرم افزار هست که میتونی خیلی راحت از طریق همین گوشی دانلود کنی،از جمله نرم افزار جابین(که واسه جی پی اس رایگان گوشیته)!!البته کشورای دیگه هم هست،ولی بعضیاش پولیه:دی

نه،واسه من مشکلی نداره خدارو شکر.ولی خیالت راحت،ببر بده نمایندگیش،خدمات پس از فروش سامسونگ فوق العاده عالیه،سریع کارتو را میندازن!

mahdistar
07-04-2011, 15:51
نرم افزاری من بیشتر مذهبی و ادبی و از این چیزاست،به علاوه دیکشنری عربی به فارسی،انگلیسی به فارسی و برعکس
یاهو مسنجرم روش نصب کردم،یه برنامه جالب هست که لیست تمام شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک و...توشه،خیلی زیادن،-mini opera نصب کردم-نقشه کامل تهران که از سایت شهرداری دانلود کردم(خیلی کامله)-تقویم سال 90 که خیلی جالبه و امکان یادداشت داره و مناسبتای هر روز و توضیح داده!مفاتیح الجنان و رساله احکام و چند تا کتاب شعر و...اینا رو نصب کردم.یه کتاب الکترونیکی پزشکیه،واقعا کامله!!نرم افزار دروغ سنجه که کار باهاش یکم سخته،قرانه که امکان انتخاب قاری و پخش صوتی داره و خیلی چیزای دیگه که یادم نمیاد خلاصه 183 مگ بازی و برنامه نصب کردم دیگه!:دی

AMIRH21
08-04-2011, 08:39
برنامه و بازی های این گوشی 240x400 touch هست از برنامه های خود گوشی منظورم این بود حالا پنج شنبه که نبودن گفت شنبه برم گوشی رو نشون بدم ببینم چیمیشه
راستی با کدوم kies گوشی رو وصل میکنی همون که تو سی دیش بود یا 2 رو دانلود کردی ؟
من با wifi گوشی می رم اینترنت باخط کاری نداره
مشگل رو خودم حل کردم مشگل از رمی که توگوشی انداخته بودم بود یه رم دیگه 4 انداختم هنوز که مشگلی نداره البطه قبلی هم 4 بود تا ببینیم چی میشه راستی اگه بازی جالبی برا گوشی پیدا کردی اسمشو بزار من بیشتر با کتابو بازی سرو کار دارم pdf بیشتر میریزم رو گوشی راستی برو تو کیبرد گوشی و بزن #1234#* چیزی که مینویسه فریمویر گوشیت هست برا عوض کردن سیستم عامل گوشیت بهش نیاز داری بدونی چی هست من هنوز دمبالشم که عوض کنم

shahruz
09-09-2011, 22:41
سلام دوستان
گوشی سامسونگ مونته گوشی خوبیه یا نه؟
من واسم نصب برنامه و اینترنتش مهمه.نصب برنامه روش سخته؟چجوریه؟

ممنون

morteza.so
25-02-2012, 13:21
سلام دوستان
من یک گوشی سامسونگ s5620 دارم. مدتیه وقتی می خوام sms بفرستم پیغام میده: ارسال پیام در هنگام ارسال ممکن نیست و پیام هم نمیره. باید یکبار گوشی رو خاموش روشن کنم درست میشه. دوباره بعد از چند روز همین مشکل پیش میاد. کسی میدونه مشکل چیه؟

i.g.s
03-04-2012, 19:53
من الان یک ماهی هست این گوشی رو خریدم google map که هیچ پیقامی بهم نداده هنوز که برنامه 30 روزه باشه من چند جا دیدم که میشه گوشی رو android & bada کرد هردوش رو گوشی جواب میده دمبالشم اگه کسی چیزی میدونه بگه
این هم یه فیلمه که نشون میده گوشی رو android کرده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم یه firmware هست که میگن با این سیستم عامل از java میشه bada

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن میخوام android کنم اگه کسی میدونه چطوری هست کمک کونه مرسی
این لینک تبدیل جاوا به بادا یه جوریه میگه باید اکانت پریمیوم باز کنی.
لطفا یه لینک دیگه بذارید

i.g.s
03-04-2012, 20:07
سلام دوستان
من یک گوشی سامسونگ s5620 دارم. مدتیه وقتی می خوام sms بفرستم پیغام میده: ارسال پیام در هنگام ارسال ممکن نیست و پیام هم نمیره. باید یکبار گوشی رو خاموش روشن کنم درست میشه. دوباره بعد از چند روز همین مشکل پیش میاد. کسی میدونه مشکل چیه؟
شما باید گوشیتو فلش کنی.اینجورری احتمال میدم 80% درست میشه.

i.g.s
03-04-2012, 20:14
سلام دوستان من یه s5620 monte دارم که میخوام سیستم عاملشو تغییر بدم.
آیا اصلا میشه سیستم عامل گوشی رو تغییر داد؟
اگه میشه یه راهی برای اینکه سیستم عامل گوشیمو به آندروید یا بادا تبدیل کنم بهم بگید ممنون میشم.:11:

morteza.so
04-04-2012, 14:12
شما باید گوشیتو فلش کنی.اینجورری احتمال میدم 80% درست میشه.
ممنون از راهنماییتون
فلش یعنی چی؟ چطوری انجام میشه؟

i.g.s
26-04-2012, 20:12
کسی نبود جواب بده؟؟؟؟:42::42::42::33::33::37::37:

kactos
26-04-2012, 20:52
از اون سوالها بودا ! :18:
سیستم عامل قابل ارتقاء هست، اما نمیشه یک سیستم عامل دیگه نصب کرد چون هر سیستم عامل نیاز به پردازنده و سخت افزارهای خاص خودش رو داره؛ شما نمیتونید روی یک گوشی سیمبیان، اندروئید یا چیز دیگری نصب کنید، توضیحات بیش از این در این مقال نمیگنجه !

fardin1417
01-05-2012, 18:05
سلام دوستان یه s5560دارم ومیخوام سیستم عاملشو عوض کنم میشه یانه لطفا سریع جواب بدین یه سوال دیگه چطوری فایل های حفاظت شده ای گوشی رو حذف کنم

مصطفی
01-05-2012, 18:09
جواب سریع همونه که kactos گفت

fardin1417
02-05-2012, 20:58
دوست عزیز سوال دوم چی

مصطفی
02-05-2012, 21:14
با روش امضام چیزی پیدا نکردم و توی فروم های پچ و روت هم چیزی پیدا نکردم
ولی یکی برات پیام خصوصی میفرستم ولی امتحانش شاید ضرر داشته باشه

i.g.s
03-05-2012, 18:07
بچه ها من راه تغییر سیستم عاملو فهمیدم:46:
البته این راه فقط شکل ظاهری رو تغییر میده و کمی گوشیتونو کند میکنه:13:
اول باید گوشیتونو با MFJF1 فلش کنید
دوم باید پچ Monte Hero رو دانلود کنید که براتون لینکشو خواهم گذاشت.
بعدش پوشه ی res رو توی phone memory کپی کنید
بعد پوشه ی res2 رو توی memory card کپی کنید و اسمشو به res تغییر بدید
سوم باید توی پوشه ی Patches پوشه ی MFJF1 با فایل apps و rsrc2 گوشیتونو فلش کنید.
تموم شد.

i.g.s
04-05-2012, 14:34
بیاید به وبلاگم و طریقه ی تغییر دادن سیستم عامل و لینک فایل ها رو گذاشتم.
به نظرم فقط توی وبلاگ من میتونید به جواب سوالاتون برسید

i.g.s
05-05-2012, 21:37
دوست عزیز سوال دوم چی
من درست منظور شما رو نفهمیدم:9: یه کم بیشتر توضیح بدید.
آیا منظور شما قفل خصوصی هست؟:13:
یا اینکه فایل ها رو با برنامه ی خاصی قفل کردید؟
یا اصلا یه چیز دیگه؟:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:: 9:

pouriapesar
28-05-2012, 15:03
سلام .نمی دونم سوالم رو جای مناسبی مطرح کردم یا نه .اگر از دوستان کسی میدونه چطور میشه پسورد ستاره دار در داخل خود گوشی که به عنوان مثال برای یک سایت مثل ما اسپیس ذخیره شده رو بدست اورد و نمایش داد؟گوشی سامسونگ مونته هست.یا اگر میدونید باید به کدام تاپیک مراجعه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

navabnavab
09-07-2012, 20:27
بیاید به وبلاگم و طریقه ی تغییر دادن سیستم عامل و لینک فایل ها رو گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرم فقط توی وبلاگ من میتونید به جواب سوالاتون برسید

سلام دوست عزیز .. توی وبلاگتون هم نظر دادم.. لطفا عکسای اندروید کردن رو برام بفرستید ... ممنون
neautish.1371@gmail.com