مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مودم GSM/GPRS
ehsanonlineco
06-06-2010, 23:31
با سلام. بنده قصد دارم یک مودم GSM/GPRS خریداری کنم که به پورت USB متصل بشه. این مودم رو برای ارسال و دریافت sms و فکس و همینطور کانکت شدن به اینترنت روی لپتاپ نیاز دارم. توی اینترنت جستجو کردم و چند مدل رو پیدا کردم. می خواستم ببینم اگر کسی از دوستان از این مودم ها داره یا استفاده کرده، تجربه اش رو بگه و مدلی رو معرفی کنه تا به من در خریدش کمک بشه :31:
با تشــــکر
ehsanonlineco
10-06-2010, 09:16
خیلی جالبه که هیچ کس در این مورد اطلاعی نداره :31:
خوب شما همون مدل هایی رو که پیدا کردی رو بذار اینجا دوستان میبینند و نظر خودشون رو میگن (اگر به دنبال همفکری هستید)
warrior2roma
08-09-2010, 17:18
سلام
شما میتونید یکی از مودم های زیر رو با قیمت مناسب خریداری کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ترتیب 65، 75، 85
اطلاع از امکانات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
jomong666
12-09-2010, 00:11
من از بازار رضا یک مدل خریدم که قابلیت 3g هم داره.
در ضمن قبل از خرید شما به من بگین آیا با موبایل از جی پی آر اس استفاده کردین .
اگه استفاده کردین و ادج فعال بود یعنی سرعت روی 25 بود
اون موقعبرین بخرین .و گرنه میرید مثل من می خرین سرعتتون هم میانگین 5 است . این یعنی ادج در محل شما فعال نیست
اگر هم خواستی بخری بازار رضا..........پلاک 4 همه جور مودم داره ...مغازه های دیگه گرون می دن.
من خریدم قطعه ها چینین ...موقع نصب بازی در میارن ولی بعد 10 روز قلقش میاد دستت .چون محل ما ادج نداره پولی که دادم حروم شد 85000 خریدم .
البته برای لب تاب خوب است . چون حداقل تو سفر و جاهایی که میری اینترنت داری .
moein160
10-02-2011, 20:42
سلام به همه
فعال بودن ( ا د ج ) هست؟
چه جوری باید فهمید که فعال هست یا نه؟
اکه واسم توضیح بدید ممنون میشم
وقتی با موبایل وصلی بالای صفحه گوشیت (زیر یا بالای سیگنال آنت (بستگی به گوشیت داره) حرف G یا E مینویسه !
اگه G بود یعنی GPRS و اگه E بود یعنی EDEG
erfan3333
14-02-2011, 21:45
فقط کابل گوشی :20:
بی دردسر و بی هزینه :31::5:
mkhr2max
09-03-2011, 13:28
فقط کابل گوشی :20:
بی دردسر و بی هزینه :31::5:
شارژ و دشارژ شدن سریع باطری
البته لوازم الکترونیکی یه ساعت کاری دارند
باطری هم جزو اون ساعت حساب میشه
yadegare_behesht
09-03-2011, 23:14
توی بقیه تاپیک های در مورد این مودم ها گفتم
موبایل بهتر و به صرفه تره تا مودم
اگه گوشی با سیستم عامل سیمبیان بگیری ، با نصب یه نرم افزار میتونی آنتن ادج رو هم سرچ کنی و به طور دستی انتخاب کنی
سلام من دو ماهی هست که از چنین مودمی استفاده می کنم من قبلا از دایال آپ استفاده می کردم . الان هم خیلی راضی هستم. سرعت دانلودش خوبه نسبتا .
و اما در مورد مدلها:
من DILINK و HSDPA را پیشنهاد می کنم , خودم HSDPA سون ساپورت را دارم 75 هزار تومان خریدم
البته دی لینک کمی گرانتر هست . تا یادم نرفته حتما نوع 3g ساپورت را خریداری کنید.
hermione
25-03-2011, 12:24
به نظر من از گوشی استفاده کنید و دیگه اینکه خیلی از لپتاپ های جدید slot سیم کارت دارن و میتونید سیم کارت اونجا بزارید و از اینترنت استفاده کنید .
شما مودم gprs بگیرید بعد از 1 ماه ببینید دیگه اپراتور های موبایل ایران اینترنت نامحدود ارائه نمیدن پولتون بر باد رفته و هیچ تضمینی هم نیست که همیشه این سرویس نامحدود یا همون حجم 2/5 گیگ ایرانسل ارائه بشه و یه جور ریسکه .
اینم حرفیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mohammad Yek110
14-04-2011, 17:27
من از بازار رضا یک مدل خریدم که قابلیت 3g هم داره.
در ضمن قبل از خرید شما به من بگین آیا با موبایل از جی پی آر اس استفاده کردین .
اگه استفاده کردین و ادج فعال بود یعنی سرعت روی 25 بود
اون موقعبرین بخرین .و گرنه میرید مثل من می خرین سرعتتون هم میانگین 5 است . این یعنی ادج در محل شما فعال نیست
اگر هم خواستی بخری بازار رضا..........پلاک 4 همه جور مودم داره ...مغازه های دیگه گرون می دن.
من خریدم قطعه ها چینین ...موقع نصب بازی در میارن ولی بعد 10 روز قلقش میاد دستت .چون محل ما ادج نداره پولی که دادم حروم شد 85000 خریدم .
البته برای لب تاب خوب است . چون حداقل تو سفر و جاهایی که میری اینترنت داری .
ضمن تشکر دوست عزیز این ادج یعنی چه؟
من با گوشی و سیمکارت اعتباری همراه اول استفاده میکنم وقتی با اینترنت دانلود منجر دانلود میکنم transfer/rate اکثر مواقع زیر 10 و بعضی مواقع تا13و14 میره و گاهی استثنا تا 40و 50 میره ضمنا بالای گوشی کنار انتن دهی حرف eاست حلا دوست عزیز من این ادج را چطور بفهمم چنده ؟
ودر چه صورتی برم مودم یو اس بی بخرم که پولم مثل تو حروم نشه
به نظر من از گوشی استفاده کنید و دیگه اینکه خیلی از لپتاپ های جدید slot سیم کارت دارن و میتونید سیم کارت اونجا بزارید و از اینترنت استفاده کنید .
شما مودم gprs بگیرید بعد از 1 ماه ببینید دیگه اپراتور های موبایل ایران اینترنت نامحدود ارائه نمیدن پولتون بر باد رفته و هیچ تضمینی هم نیست که همیشه این سرویس نامحدود یا همون حجم 2/5 گیگ ایرانسل ارائه بشه و یه جور ریسکه .
لپ تاپ دل 1530 دارم این اسلات را داره ولی سیم کارت جواب نمی ده دوست عزیز اگه اطلاعاتی داره که بدرد ما بخوذه ممنون میشیم
mkhr2max
07-05-2011, 12:41
الان بهترین سرویس رو ایرانسل میده که در بهترین حالت آنتن دهی به اندازه 128 کیلو بیت
میشه دانلود داشت
الته تا 20 کیلو هم رفته
امیدواریم اپراتور سوم از ماهه آینده 3g ر حداقل با سرعت 512 تا ارائه بده و باعث بشه ایرانسل هم حداقل تا همون 486 کیلو بایت
سیستم edge بده
نه اینکه کم کنه
الان سرویس سرعت رو محدود کرده ایرانسل
saeedblack
09-05-2011, 21:21
به نظرمن خرید این قطعه الان اقتصادی نیست . شما یه گوشی 80 تا 90 هزارتومانی بگیری هم یه گوشی دستت داری هم یه مودم edge هست . نمونه اش 2700 نوکیا که یه 70 تومانی قیمت داره .تنها هزینه ای هم که داره هزینه ی یه باطری تو حداکثر یه ساله که نوع ارجینالش 20 تومان بیشتر قیمت نداره.
من الان گوشیمو تنظیم کردم که با بلوتوث به اینترنت کانکت شه . گوشی دقیقا تبدیل میشه به یه مودم وایرلس و تا 4 ساعتی که باطری لپ تاپ کار میده باطری اونهم جواب میده.
اگه این قطعه بین 15 تا 25 هزارتومان قیمت داشت میشد گفت که خرید اون اقتصادیه . و شایدهم بیش از این قیمتش نباشه ولی الان واسه بازارگرمی دارن با این قیمت ها میفروشنش مث گیرنده های دیجیتال که یه بازار بکر دارن وکم کم قیمت این دسته از قطعات جانبی دچار افت میشن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.