مشاهده نسخه کامل
: با یک انبار 70 متری چه کنم..؟
سلام ؛ ما یه انبار 70 متری تو ویلای شخصی خودمون داریم ؛ الان می خوایم از انبارش به بهترین شکل ممکن
استفاده کنیم , می خواستم بدونم نظر شما چیه ؟ اُونجا میشه چه کارایی انجام داد..؟
ما خودمون رو پرورش قارچ نظر داریم ؛ ولی باز می خوام روش فکر شه ؛ از دید شما گزینه بهتری هم هست..؟
سلام ؛ ما یه انبار 70 متری تو ویلای شخصی خودمون داریم ؛ الان می خوایم از انبارش به بهترین شکل ممکن
استفاده کنیم , می خواستم بدونم نظر شما چیه ؟ اُونجا میشه چه کارایی انجام داد..؟
ما خودمون رو پرورش قارچ نظر داریم ؛ ولی باز می خوام روش فکر شه ؛ از دید شما گزینه بهتری هم هست..؟
اره فکر خوبیه پرورش قارچ تو این فضا مناسبه البته اگه بتونین خوب بازاریابی کنین.شرایطش چطوریه (منظورم از نظر تهویه، نور ....) پرورش کاکتوسم گزینه خوبیه بهش فکر کنین:20:
اره فکر خوبیه پرورش قارچ تو این فضا مناسبه البته اگه بتونین خوب بازاریابی کنین.شرایطش چطوریه (منظورم از نظر تهویه، نور ....) پرورش کاکتوسم گزینه خوبیه بهش فکر کنین:20:
از نظر نور زیاد وضع جالبی نداره ولی تهویه خوبه ؛ بد نیست..
بعد از کاکتوس شما رو چیزه دیگه هم نظر داری..؟
دوستان نظر دیگه ای ندارن..؟
armin_mx
08-06-2010, 12:53
پرورش کاکتوس بازارش نسبت به قارچ چطوره ؟
یه کار که از لحاظ زمان هم زیاد وقت آدم رو نگیره!:20:
پرورش کاکتوس بازارش نسبت به قارچ چطوره ؟
یه کار که از لحاظ زمان هم زیاد وقت آدم رو نگیره!:20:
چون میگین نور خوبی نداره گیاهان سایه دوست مثل سرخس میتونه خوب باشه ولی در مورد بازار من اطلاعات زیادی ندارم :19:که بگم قارچ خوبه یا...؟؟؟؟!
به نظره من دنبال قارچ نباش.آخه الان قارچ فقط در شرایط صنعتی بازده داره.اونم قارچ دکمه ای نه قارچ صدفی.که پرورشش خیلی سخت و فنیه. از فکره قارچ بیا بیرون.
اگه انبارتون تو شمال باشه میتونهپرورش سیکاسم فکر کنی خوب فروش میره من خودم تو فکرشم اگه میرم تو نخشچون کم شمال میرم و زمینم یکمی مشکل مالکیتی داره زیاد پگیر نیستم ولی قارچ گذینه خوبیه
armin_mx
10-06-2010, 21:09
اگه انبارتون تو شمال باشه میتونهپرورش سیکاسم فکر کنی خوب فروش میره من خودم تو فکرشم اگه میرم تو نخشچون کم شمال میرم و زمینم یکمی مشکل مالکیتی داره زیاد پگیر نیستم ولی قارچ گذینه خوبیه
آره دقیقا انبار تو شمال هست و فاصله ی ما تا انبار 40 کیومتر هستش
سیکاس هم گزینه ی مناسبی هست ولی نه برای انباری که نور نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.