مشاهده نسخه کامل
: WeTravel موقعيت ياب و مسيرياب صوتى با نقشه 3 بعدى براى ا GPS ا
WeTravel
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار همانند TrekBuddy و GpsMid کاملا رایگان هست و
استفاده از آن نياز به اتصال به اينترنت ندارد (البته غیر از امکاناتی مثل هواشناسی و..) اين برنامه اولين برنامه GPS جاوا هست كه نقشه ی سه بعدی دارد
مسير يابى صوتى از دیگر مزایای این برنامه است
بعد از اكستراكت فايل فشرده zip برنامه، تمام پوشه هاى خارج شده از آنرا روى مموری بريزيد و هر يك از فایل هاى پايين را داخل پوشه خودش بریزید:
•Memory / WeTravel / Map / #نقشه#
•Memory / WeTravel / Voices / #صدا#
•Memory / WeTravel / Menus / #منو#
•Memory / WeTravel / Config / #زبان#
حالا فایل jad را كه از حالت فشرده خارج كرده بوديد را روى گوشى اجرا کنید تا برنامه نصب شود
به تمام سوالات جواب مثبت دهيد
پوشه ى نقشه اى را كه اكستراكت كرده بوديد و داخل پوشه مربوطه ريخته بوديد را از گزينه Map انتخاب كنيد
نام شهر خود را وارد كنيد مثلا mashhad توجه كنيد: اگه پيدا نكرد به فارسى تايپ كنيد مثلا تهران
نام منطقه اى كه در آن هستيد بنويسيد مثلا shohada
حالا نقشه با كليد مربع# كوچك مىشود و با كليد9 زوم مىشود
براى اتصال به GPS براى گوشيهايى كه مجهز به اين سخت افزار هستند، menu را بزنيد سپس از گزينه settings گزينه GPS را انتخاب كنيد و آنرا روى گزينه دوم يعنى internalGPS قرار دهيد
بازدن كليد3 به موقعيتى كه در آن هستيد مىرويد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود برنامه WeTravel.zipبا حجم 6.5MB
دانلود نقشه ايرانباحجم 16MB
فعلا فقط شهرهاى بزرگ مانند تهران مشهد تبريز كرج در اين نقشه هستند و نقشه راه هاى تمام شهرهاى كوچك هم در اين نقشه وجود دارد
دوستان مىتونيد نقشه بقيه كشورها را از
[B]اين لينك دانلود كنيد. نقشه ايران وهمسايگان ايران كه در خاور ميانه هستند در قسمت
Middl East هست
انتخاب صدا ودانلود آن (درصورت تمايل)
دانلود منو (در صورت تمايل)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود اسکین و پلاگین (در صورت تمایل)
اين هم سايت سازنده اين برنامه:
فايل ترجمه زبان اين برنامه به فارسى را كه خودم ترجمه كردم در پست بعدى ضميمه مىكنم..
اين برنامه روى گوشى خودم سونى اريكسون C702 خوب كار مىكنه
اگه سوالى داشتين درخدمتم
mahdi1360
13-06-2010, 20:48
با این برنامه میشه رو نقشه زوم کرد یا مثل TrekBuddy ثابت هستش؟
بله دوست عزيز ميشه زوم كنيد. با زوم مثبت ميشه به قدرى زوم كرد كه كوچه ها و خيابانها بزرگ ديده بشن و با زوم منفى ميتونيد اونقدر زوم كنيد كه كل نقشه جهان روى صفحه گوشيت ديده بشه
امكانات ديگه اى داره كه TrekBuddy نداره مثل
1- چرخش نقشه در حركت: وقتى دارى حركت مى كنى نقشه را به طرف مسيرى كه دارى حركت مى كنى، مى چرخونه بنابراين اگه گوشيتو روبروت نگه دارى، مسيرى را كه دارى به طرفش حركت مىكنى نشون ميده.
2-نقشه ٣بعدى: نقشه را از زاويه 45درجه نشون ميده نه 90درجه به اين صورت كه نقشه را مستقيم از بالاى سر نشون نميده بلكه از پهلو نشون ميده؛ خيابانهاى نزديك را بزرگ و خيابانهاى دور را كوچك نشون ميده كه اينطورى جذابيت بيشترى داره.
3-مسيريابى صوتى: در برنامه TrekBuddy ميشه مسيريابى كرد ولى نه مثل اين برنامه. در اين برنامه بعد از وارد كردن نام مقصد،(اگه موجود باشه) با كشيدن خط از مبدأ تا مقصد از كوتاه ترين راه از داخل خيابانها و كوچه ها شما را به صورت صوتى (به انگليسى) راهنمايى مى كنه حتى خيابانهاى يكطرفه خلاف جهت را پيشنهاد نميكنه (اگه كسى فايلهاى صوتى برنامه را به فارسى ترجمه كنه، خدا خيرش بده!).
4- زبان فارسى: خودم فايل زبان اين برنامه را براى راحتى كار فارسى كردم. اگه خوب ترجمه نكردم مى تونيد به سليقه خودتون تغيرش بديد.
توى مشخصاتتون ديدم بچه مرند كرمان هستيد بعد از اين همه توضيحات بايد بگم اين برنامه فعلا فقط نقشه شهرهاى بزرگ مانند تهران مشهد اصفهان وكرج را دارد
اينو هم بگم كه درباره برنامه TrekBuddy اگه نقشه اى كه دانلود كرديد قابليت زوم داشته باشه، ميتونيد در اون با كليد9 نقشه را زوم كنيد
اگه نقشه TrekBuddy با قابليت زوم خواستى با ايميلم تماس بگير:
Mahdi.Sakhaey@gmail.com
موفق باشيد
mahdi1360
14-06-2010, 22:14
بله دوست عزيز ميشه زوم كنيد. با زوم مثبت ميشه به قدرى زوم كرد كه كوچه ها و خيابانها بزرگ ديده بشن و با زوم منفى ميتونيد اونقدر زوم كنيد كه كل نقشه جهان روى صفحه گوشيت ديده بشه
امكانات ديگه اى داره كه TrekBuddy نداره مثل
1- چرخش نقشه در حركت: وقتى دارى حركت مى كنى نقشه را به طرف مسيرى كه دارى حركت مى كنى، مى چرخونه بنابراين اگه گوشيتو روبروت نگه دارى، مسيرى را كه دارى به طرفش حركت مىكنى نشون ميده.
2-نقشه ٣بعدى: نقشه را از زاويه 45درجه نشون ميده نه 90درجه به اين صورت كه نقشه را مستقيم از بالاى سر نشون نميده بلكه از پهلو نشون ميده؛ خيابانهاى نزديك را بزرگ و خيابانهاى دور را كوچك نشون ميده كه اينطورى جذابيت بيشترى داره.
3-مسيريابى صوتى: در برنامه TrekBuddy ميشه مسيريابى كرد ولى نه مثل اين برنامه. در اين برنامه بعد از وارد كردن نام مقصد،(اگه موجود باشه) با كشيدن خط از مبدأ تا مقصد از كوتاه ترين راه از داخل خيابانها و كوچه ها شما را به صورت صوتى (به انگليسى) راهنمايى مى كنه حتى خيابانهاى يكطرفه خلاف جهت را پيشنهاد نميكنه (اگه كسى فايلهاى صوتى برنامه را به فارسى ترجمه كنه، خدا خيرش بده!).
4- زبان فارسى: خودم فايل زبان اين برنامه را براى راحتى كار فارسى كردم. اگه خوب ترجمه نكردم مى تونيد به سليقه خودتون تغيرش بديد.
توى مشخصاتتون ديدم بچه مرند كرمان هستيد بعد از اين همه توضيحات بايد بگم اين برنامه فعلا فقط نقشه شهرهاى بزرگ مانند تهران مشهد اصفهان وكرج را دارد
اينو هم بگم كه درباره برنامه TrekBuddy اگه نقشه اى كه دانلود كرديد قابليت زوم داشته باشه، ميتونيد در اون با كليد9 نقشه را زوم كنيد
اگه نقشه TrekBuddy با قابليت زوم خواستى با ايميلم تماس بگير:
Mahdi.Sakhaey@gmail.com
موفق باشيد
من بچه مرند کرمان هستم :18: پس چرا فکر میکردم بچه مرند تبریزم :31:
در مرد برنامه TrekBuddy باید بگم که نقشه شهر خودمونو دارم اما فقط سه تازوم داره که برای زوم کردن باید هزار مرحله طی کنی که اونم به درد نمیخوره منظورم این بود که این برنامه شما مثل اسمارتکام میشه رو نقشه ها زوم کرد . البته از حرفاتون اینطور متوجه شدم که میشه دانلود میکنم و نصبش میکنم. با تشکر از شما :11:
ببخشيد من مرند را با زرند اشتباه گرفتم!
فك ميكنم نقشه اى شما داريد يك نقشه نيست، 3تا نقشه با زومهاى مختلف هست چون اگه اون نقشه اطلس باشه، بايد از گزينه load atlas انتخاب بشه و در اين صورت فقط با 2كليد 9 و انتخاب، ميتونيد زوم مورد نظرتونو انتخاب كنيد
من اطلس تبريز را ندارم ولى اگه بخاى مىتونم طريقه ساختشو به وسيله يكى دوتا برنامه روى كامپيوتر براى برنامه TrekBuddy بهت بگم
من تابحال با اسمارت كام كار نكردم ولى فك مىكنم شبيه همون باشه البته فك نمىكنم به اون برسه
با كليد 9 زوم مثبت ميشه و با كليد # زوم منفى
با اينكه امكانات اين برنامه بيشتر از TrekBudyy هست ولى من با TrekBudyy راحتترم
باتشكر
mahdi1360
15-06-2010, 14:38
دارم دانلود میکنم نصبش کنم ببینم چطوریه. فقط چرا زبان انگلیسی تو قسمت صدا ها نبود:13: فارسی هم که مطمعنا نداره :31:
فراموش كردم فايل زبان فارسى برنامه را ارسال كنم!
فك مىكنم چون من يه عضو جديدم نميتونم فايل ارسال كنم. يا نه برا همه همينطوريه؟
چطورى بايد فايل زبان فارسى برنامه را ارسالش كنم؟؟
mahdi1360
15-06-2010, 21:12
فراموش كردم فايل زبان فارسى برنامه را ارسال كنم!
فك مىكنم چون من يه عضو جديدم نميتونم فايل ارسال كنم. يا نه برا همه همينطوريه؟
چطورى بايد فايل زبان فارسى برنامه را ارسالش كنم؟؟
حالا خیلی مونده فایل ارسال کنی :31:
حالا خیلی مونده فایل ارسال کنی :31:
پس هركى فايل زبان فارسى اين برنامه رو خواست بگه براش ايميل كنم بعد خودش زحمت آپلودشو بكشه
حجمش 3_4كيلوبايت بيشتر نيست
mahdi1360
16-06-2010, 20:58
نصبش کردم از TrekBudyy خیلی بهتره ممنون:11:
columbia.2003
29-06-2010, 13:11
سلام
من دانلودش کردم ولی موقعی که میخواهم روی کامپیوتر extract ش کنم winrar هرور میده چه کار کنم؟
سلام
من دانلودش کردم ولی موقعی که میخواهم روی کامپیوتر extract ش کنم winrar ارور میده چه کار کنم؟
سلام دوست عزيز
ببخشيد دير جوابتو دادم چند روز نيامدم
اگه تا الان مشكلت حل شده كه چه بهتر اگه مشكلت حل نشده بدون يا فايل را ناقص دانلود كردى ويا اشكال از اكستراكتت بوده
موفق باشى
ashlee_m20
08-08-2010, 16:26
سلام اقا سخی
یه سوال K810 ایا GPS داره؟
سلام اقا سخائی
یه سوال K810 ایا GPS داره؟
سلام دوست عزيز
نه اين گوشى سخت افزار GPS داخلش نداره
توى گوشيهاى سونى اريكسون جاوا اينها GPS دارن:
به تربيب قيمت:
C702 W760 G705 C903 W715 C905 W995
شنيدم سخت افزار GPS توى بازار پيدا ميشه كه به شكل هندزفرى بلوتوث ويا هندزفرى سيم دار هست كه با اتصال اون به گوشى، گوشى GPS دار ميشه ولى خودم نديدم
اينم دليلش:
سلام
من این برنامه رو گوشیم(2710)ریختم.جواب هم داد ولی هر بار که میخوام زوم کنم یا برم تنظیمات منو یا حتی وقتی می خوام رو نقشه با کلید های 4جهته حرکت کنم چند بار پشت سرهم درخواست تایید میکنه.منظورم اینه که بله یا خیر برای تایید میخواد.چطوری میشه این مشکلرا برطرف کرد؟در ضمن 2710 navagation edition هست ولی چون نوکیا مپ فقط نقشه تهران رو داره حال نمیده! :-(
pooria-ir
10-08-2010, 20:14
دوست عزیز پس نقشه هاش کو؟
پست اول لینک دانلود نقشه ها هست.
سلام
من این برنامه رو گوشیم(2710)ریختم.جواب هم داد ولی هر بار که میخوام زوم کنم یا برم تنظیمات منو یا حتی وقتی می خوام رو نقشه با کلید های 4جهته حرکت کنم چند بار پشت سرهم درخواست تایید میکنه.منظورم اینه که بله یا خیر برای تایید میخواد.چطوری میشه این مشکلرا برطرف کرد؟در ضمن 2710 navagation edition هست ولی چون نوکیا مپ فقط نقشه تهران رو داره حال نمیده! :-(
سلام دوست عزيز
هردو فايل jad و jar را داخل يك پوشه قرار بده سپس فايل jad را نصب كن
مشكلش حل ميشه
موفق باشى
با تشكر از دوست خوبمون godaze فعلا نقشه ايران اين برنامه كه در پست اول هست، نقشه شهرهاى بزرگ همچون تهران- مشهد- اصفهان- تبريز- كرج را دارد
نام و جاده خيلى از شهرهاى كوچك مثل شانديز مشهد در اين نقشه وجود دارد كه مىتوان به طرف آنها مسيريابى كرد ولى نقشه خيابانهاى آنها (نقشه شهر) در اين نقشه وجود ندارد.
با تشكر از دوست خوبمون godaze فعلا نقشه ايران اين برنامه كه در پست اول هست، نقشه شهرهاى بزرگ همچون تهران- مشهد- اصفهان- تبريز- كرج را دارد
نام و جاده خيلى از شهرهاى كوچك مثل شانديز مشهد در اين نقشه وجود دارد كه مىتوان به طرف آنها مسيريابى كرد ولى نقشه خيابانهاى آنها (نقشه شهر) در اين نقشه وجود ندارد.
با تشکر مشکل من با تنظیمات گوشی حل شد.اما در مورد نقشه ها می خواستم ببینم مثل TrekBuddy امکان درست کردن نقشه تو این نرم افزار نیست؟مثلا نمیشه نقشه های گوگل مپ رو تبدیل کنیم بریزم تو این نرم افزار؟
با تشکر مشکل من با تنظیمات گوشی حل شد.اما در مورد نقشه ها می خواستم ببینم مثل TrekBuddy امکان درست کردن نقشه تو این نرم افزار نیست؟مثلا نمیشه نقشه های گوگل مپ رو تبدیل کنیم بریزم تو این نرم افزار؟
توى سايتش يه چيزايى درباره ساخت نقشه گفته ٢تا برنامه هم گذاشته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ولى من چون زبانم خوب نيست چيزى نفهميدم و با اون برنامه هاهم نتونستم كار كنم
فكر مى كنم براى اجراى اون برنامه ها روى كامپيوتر نياز به برنامه javaRunTime باشه
اگه شما تونستيد براى اين برنامه نقشه بسازيد، توى همين تايپك آموزش بديد ممنون ميشم
سلام اقا دمت گرم. من فايل فارسي رو ميخواستم-spentodate56@yahoo.com
گویا سایتش داون شده ! نقشه شهرها رو برای این گوشی اگه کسی داره داخل سایت آپلود کنه لطفا !
کسی پاسخگو نیست ؟
نقشه ها برای این نرم افزار وجود ندارد .
We-Travel
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار همانند TrekBuddy و GpsMid کاملا رایگان هست و استفاده از آن نياز به اتصال به اينترنت ندارد (البته غیر از امکاناتی مثل هواشناسی و..)
يكى از مزيتهاى اين برنامه نسبت به رقيبانش، نمايش نقشه ها به صورت دو بعدی و سه بعدی هست
اطلاعات توریستی و روتینگ همراه با راهنمای سخنگو (به لاتين) از دیگر مزایای این برنامه است
همچنين مىتواند سرعت شما و فاصله ى مكانى و مدت زمان باقى مانده تا رسيدن به مقصد شما را نمايش دهدفعلا در نقشه ايران اين برنامه، نقشه شهرهاى بزرگ همچون تهران- مشهد- اصفهان- تبريز- كرج را دارد نام و جاده خيلى از شهرهاى كوچك مثل شانديز مشهد در اين نقشه وجود دارد كه مىتوان به طرف آنها مسيريابى كرد ولى متأسفانه نقشه خيابانهاى آنها (نقشه شهر) در آن وجود ندارد.
روش نصب برنامه:
ابتدا تمام 5 پارت ضميمه را دانلود كنيد سپس تمام آنها را در كامپيوتر سلكت كنيد و روى يكى از آنها كليك راست كنيد و گزينه اكستراكت را انتخاب كنيد تا از حالت فشرده خارج شود و به هم متصل شوند
پوشه We-Travel را بر روى يكى از پوشه هاى ممورى بريزيد
توجه داشته باشيد كه هر يك از فایل ها داخل پوشه خودشان باشند:
•Memory / WeTravel / Map / Map
•Memory / WeTravel / Voices / Voice
•Memory / WeTravel / Menus / Menu
•Memory / WeTravel / Config / Lang
حالا فایل We-Travel.jad را كه در كنار فايل We-Travel.jar قرار دارد را روى گوشى اجرا کنید تا برنامه نصب شود
به تمام سوالات جواب مثبت دهيد
صفحه اول:
از گزينه اول زبان فارسى را انتخاب كنيد
گزينه دوم بايد نام نقشه ايران را نمايان باشد
از قسمت سوم و چهارم مىتوانيد صدا و تم را انتخاب كنيد
حالا ok را بزنيد تا به صفحه بعد بريد
صفحه دوم:
نام شهر خود را وارد كنيد مثلا mashhad اگر به لاتين يافت نشد به فارسى تايپ كنيد مثلا تهران
بياييد پايين روى نام شهر خود تيك بزنيد سپس ok
صفحه سوم:
نام منطقه يا خيابانى كه در آن هستيد بنويسيد مثلا shohada
و روى آن تيك بزنيد
تنظيمات به پايان رسيد حالا نقشه با كليد مربع# زوم منفى و با كليد9 زوم مثبت مىشود
براى اتصال به GPS براى گوشيهايى كه مجهز به اين سخت افزار هستند، menu را بزنيد سپس از قسمت تنظيمات گزينه GPS را انتخاب كنيد و آنرا روى گزينه دوم يعنى اينترنال GPS قرار دهيد و ok
بازدن كليد3 به موقعيتى كه در آن هستيد مىرويد
موفق باشيد
دانلود فايلهاى ضميمه:
دانلود We-Travel Part01 باحجم 3.81MB:
دانلود We-Travel Part02 باحجم 3.81MB:
دانلود We-Travel Part03 باحجم 3.81MB:
دانلود We-Travel Part04 باحجم 3.81MB:
دانلود We-Travel Part05 باحجم 3.4MB:
موفق باشيد
فايلهاى ضميمه پست اول خراب شدن مدير محترم لطفا پست اول را ويرايش كنيد اين پست را درپست اول قراردهيد
مچكرم
:10:این سایت جدید این نرم افزار:
اینم لینک دانلود نقشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Central Asia
unj_free
08-04-2011, 13:18
سلام دوستان عزیز با تشکر فراوان به خاطر راهنمایی خوبی که در مورد برنامه we_travel فرمودید من این برنامه رو نصب کردم و به نظرم خیلی جالب اومد به خاطر امکاناتی تو منو هاش دیدم ولی هنوز نتونستم درست و حسابی باهاش کار کنم من گوشیم samsung wave 533 دارم فول تاچ و فول کیبرد هست تو برنامه کیبردشو که درست و حسابی نمی شناسه تاچ رو هم درست نمی شناسه به خاطر همین تو کار کردن یکم مشکل دارم ... حالا باهاش کار میکنم مشکلاشو در میارم .
.
میخواستم ببینم Garmin رو میشه رو گوشی های جاوا نصب کرد با تمام امکاناتش ؟
moein0111
24-06-2011, 19:52
با تشکر از شما برنامه جالبیه
farzad136310
30-09-2011, 08:41
دارم دانلود میکنم امیدوارم جالب باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.