ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعال شدن كاربر Administrator

aminmousavi86
17-04-2006, 03:03
با سلام خدمت دوستان
لطفآ بفرمایید که چگونه می توان کاری کرد که کاربر Administrator هنگام شروع ویندوز همراه بقیه Userها به طور اتوماتیک ظاهر شود؟ (بدون کلیدهای Alt+Ctrl+Del و در حالت Normal ویندوز)

Elfin-D
17-04-2006, 03:14
بالا امدن با safe mode

Captain Nemo
17-04-2006, 11:23
سلام
اگه اشتباه نکنم ، کافیه یه اکانت به اسم Administrator تو User And Accounts بسازی.

حالا من یه سوال دارم دقیقا برعکس همین سوال: چجوری میشه یه اکانت رو مخفی کرد. منظور از مخفی اینه که فقط تو صفحۀ log on دیده نشه، وگرنه از تو Computer management قسمت Local Users And Groups قابل روئیته.

کاپتان هادی
17-04-2006, 12:16
سلام
اگه اشتباه نکنم ، کافیه یه اکانت به اسم Administrator تو User And Accounts بسازی.

حالا من یه سوال دارم دقیقا برعکس همین سوال: چجوری میشه یه اکانت رو مخفی کرد. منظور از مخفی اینه که فقط تو صفحۀ log on دیده نشه، وگرنه از تو Computer management قسمت Local Users And Groups قابل روئیته.
امكان ساختن يوزري به اين اسم وجود نداره بعد تويه قسمت ويندوز سايت MRM يك اموزش كامل درباره يوزرهاي xp گذاشته حتما سر بزنيد

Captain Nemo
17-04-2006, 13:15
امكان ساختن يوزري به اين اسم وجود نداره بعد تويه قسمت ويندوز سايت MRM يك اموزش كامل درباره يوزرهاي xp گذاشته حتما سر بزنيد

من خودم چک نکرده بودم، اما اگه اینطوریه ، کافیه یوزر Administrator رو پاک کنیم (از تو Computer Management|Local Users And Groups) و بعد دوباره این دفعه از طوی user accounts بسازیمش.
البته حتما حتما حتما یه جایی تو registry یا group policy هست که مخفی یا مخفی نبودن یوزر رو کنترل میکنه. اونو باید پیدا کنیم.

دوست عزیز اگه امکانش هست لینک اونجایی رو که میگی بزار.