مشاهده نسخه کامل
: اتصال سوكت power,reset,H>DD LED,POWERLED
aaaammmm87
06-06-2010, 16:13
سلام
ايا موقعي كه اين سوكت هايي كه گفتم رو موقع اتصال به مين منفي و مثب اونا رو دقت نكنيم امكان خرابي مين وجود داره يا نه ؟ اصلا اگه كلا برعكس بزنيم همه رو چي؟ usb چطور ؟ (من خودم چند سال پيش كابل usb رو اشتباهي وصل كردم و موقعي كه usb اتصال كردم مينم سوخت )مين هاي جديد چي ؟(درسته كه جديدا امكان اتصال به صورت اشتباهي واسه usb وجود نداره به خاطر اون سوكتي كه سوراخ نيست ولي در صورت اتصال چي ميشه ؟):20:
چي گفتم :31::46:
amd>intel
07-06-2010, 10:25
اشتباه تو نصب پینهای usb باعث خرابی مادربرد میشه . من خودم رو از این قضیه راحت کردم . چون کیسهای کولر مستر که میبندم فیشهای usb جلو یک تکه هست و راحت نصب میشه . بدون دردسر
aaaammmm87
07-06-2010, 15:09
اشتباه تو نصب پینهای usb باعث خرابی مادربرد میشه . من خودم رو از این قضیه راحت کردم . چون کیسهای کولر مستر که میبندم فیشهای usb جلو یک تکه هست و راحت نصب میشه . بدون دردسر
سلام
دوست عزيز پين هاي H.D.D LED , POWER SW , RESET,POWER LED چي ؟
diligent68
07-06-2010, 17:12
سلام
ايا موقعي كه اين سوكت هايي كه گفتم رو موقع اتصال به مين منفي و مثب اونا رو دقت نكنيم امكان خرابي مين وجود داره يا نه ؟ اصلا اگه كلا برعكس بزنيم همه رو چي؟ usb چطور ؟ (من خودم چند سال پيش كابل usb رو اشتباهي وصل كردم و موقعي كه usb اتصال كردم مينم سوخت )مين هاي جديد چي ؟(درسته كه جديدا امكان اتصال به صورت اشتباهي واسه usb وجود نداره به خاطر اون سوكتي كه سوراخ نيست ولي در صورت اتصال چي ميشه ؟):20:
چي گفتم :31::46:
در مورد یو اس بی که کیس های نسل جدید و صاحب نام مثل گرین کولر مستر و .... دیگه کاری کردن که نتونید پین هارو جا به جا بزنید این از این ولی در مورد ال ای دی ها باید بگم مشکلی پیش نمیاد فقط اگه پاور ال ای دی و H.D.D LED جا به جا نصب بشن خب بر عکس روشن میشن و همین طور در مورد سوئیچ ها که البته بگم به صورت عادی نمی تونید جا به جا بزنید چون هردو 2 پین هستن ولی یکیشون وسطش یه جای خالی داره که اشتبا نمیشه :11:
amd>intel
09-06-2010, 08:45
اکثر بردها با رنگ بندی مشخص کردند . همینطور تو دفترچه برد هم راهنماش هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.