مشاهده نسخه کامل
: عرق کردن زیاد،یه خبر خوب!
kiarash3500
06-06-2010, 13:50
این یعنی این که سوخت و ساز بدنم بالاس؟
من با کمترین تحرک خیس عرق میشم...
Old_Chater
06-06-2010, 14:23
البته من فك ميكنم به خاطر بالارفتن سم خون شما باشه كف دستات هم عرق ميكنه؟
به احتمال زياد مال سموم داروهايي هست كه مصرف ميكني مخصوصا كلونازپام كه العان ديگه به صورت حرفه اي بهش اعتياد پيدا كردي
kiarash3500
06-06-2010, 14:43
نه کف دستام عرق نمیکنه
صورتم
سینه هام و زیر بغلم
Old_Chater
06-06-2010, 20:46
عزيزم سم خونت بالا رفته و اين عرق كردن بيش از حد مال همينه ربطي به سوخت ساز نداره مواظب داروهاي كه ميخوري باش
العان كلونازپام با چه دوزي مصرف ميكني؟
kiarash3500
06-06-2010, 22:23
کلونازپام رو فقط موقع فشار روحی میخورم
چون یه حالت سرخوشی میده...
Old_Chater
06-06-2010, 22:51
کلونازپام رو فقط موقع فشار روحی میخورم
مثلا تو هفته چند بار تا بهت بگم معتادش شدي يا نه
mohsenfhm
06-06-2010, 22:55
من هیچ قرصی نمیخورم و همیشه بدنم داغه و یکسره عرق میکنم . هیچی هم مصرف نمی کنم . راه درمانش چیه ؟؟
Old_Chater
07-06-2010, 07:55
عزيزم بيشتر كجاي بدنت عرق ميكنه؟
من هم دقيقا اين مشكل رو دارم.
با كوچكترين تحرك كلي عرق ميكنم. مخصوصا صورتم پر از عرق ميشه.
يه دكتري هست به اسم "دكتر خدا داد " كه درباره طب سنتي تحقيق كرده. داشتم صحبتهاشو گوش ميكردم.
ميگفت كسايي كه ماست زياد ميخورن ، بدنشون عرق زياد ميكنه. ماستشونو كم كنن تا خوب بشن.
حقيقت چيه ؟ چه ارتباطي وجود داره.
اگه سم تو بدنمه ، چكار كنم، حجامت بكنم ؟
mohsenfhm
07-06-2010, 08:25
صورت بخصوص پیشونی و زیر بغل . همیشه بدنم مثل آتیش داغه حتی تو زمستون . پاهام و دستام داره از گرما منفجر میشه :27:
oj2008pc
07-06-2010, 10:47
منم همین مشکل دارم .
البته بیشتر کف دستام عرق میکنه و بعد کف پا و زیر بغل .
یه بار دکتر رفتم یه قرصایی داد که اونارو میخوردم یکم بهتر شده بود ولی بازم فایده نداشت .
دکتره میگفت اگه قرصا جواب نده باید عمل کنی .
فک میکنم مشکلم جدی باشه . چون 4 تا پله که بالا میرم شدید عرق میکنم و نفسم به زور بالا میاد
ممکنه مشکل از قلبم باشه ؟
دوست عزیز
تعریق یک واکنش طبیعی بدن در برابر افزایش دمای بدن می باشد که با انجام تعریق بدن دمای پایه خود را پایین می آورد . یکی از علل افزایش تعریق افزایش متابولیسم و بدنبال آن افزایش دمای بدن می باشد ولی دلیل نمی شود که هر کسی که افزایش تعریق دارد افزایش متابولیسم هم دارد :41:
تعریق ارتباطی با سموم بدن ندارد و بصورت کلی چیزی به اسم سموم بدن نداریم :18::41: . ترکیب عرق بیشتر شامل آب و میزان بسیار کمی سدیم و کلراید و مختصری مواد معدنی دیگر می باشد .
افزایش بیش از حد عرق به اصطلاح بنام هیپرهیدروزیس شناخته می شود . که می تواند بعلت تراکم بیشتر غدد عرق در نواحی خاص (مثل زیر بغل ) باشد و یا بعلت افزایش فعالبت این غدد . یکی از علل مهم افزایش فعالیت این غدد استرسهای عصبی می باشند.
برای درمان این حالات می توان از محلولهای موضعی برای کاهش تعریق (Antiperspirants) استفاده کرد که بعد از چند روز نتیجه می دهند .
راه دیگر استفاده از داروهای آنتی کولینرژیک می باشد مثل اکسی بوتینین.
در موارد شدید و مقاوم عمل جراحی سیمپاتکتومی توراسیک انجام میشه . در این عمل زنجیره سمپاتیک کنار ستون فقرات قطع می شوند پس غدد عرق دیگر تحریک نشده و میزان تعریق پایین میاد. :20:
موفق باشید .:11:
قله بلند
07-06-2010, 17:02
فک میکنم مشکلم جدی باشه . چون 4 تا پله که بالا میرم شدید عرق میکنم و نفسم به زور بالا میاد
ممکنه مشکل از قلبم باشه ؟
سلام. آیا ممکنه از تیروئید باشه؟ چون وقتی من پرکاری شدید تیروئید داشتم از دو تا پله هم که بالا می رفتم به شدت خسته می شدم ولی اینجوری عرق نمی کردم.
نه بابا هیچ طورتون نیست منم خیلی عرق میکنم باید آب بیشتر بخوریمو از مام و عطر وادکلن بیشتر استفاده کنیم:5:
oj2008pc
07-06-2010, 19:43
سلام. آیا ممکنه از تیروئید باشه؟ چون وقتی من پرکاری شدید تیروئید داشتم از دو تا پله هم که بالا می رفتم به شدت خسته می شدم ولی اینجوری عرق نمی کردم.
نه آزمایش تیروئید هر سال میرم میگن مشکلی نیست .
kiarash3500
08-06-2010, 10:44
مثلا تو هفته چند بار تا بهت بگم معتادش شدي يا نه
حدودا در هفته سه شب
Old_Chater
08-06-2010, 12:06
حدودا در هفته سه شب
با چه دوزي و چند ماه ميشه گلم؟
kiarash3500
08-06-2010, 15:32
هر دفعه دو یا سه تا یه سالی میشه
چطور؟
Old_Chater
08-06-2010, 21:23
هر دفعه دو یا سه تا یه سالی میشه
چطور؟
عزيزم سعي كن از داروهاي سبكتر استفاده كني مثل لورازپام
كلونازپام خيلي سنگين و مخرب هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.