ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتوری که بهترین کیفیت تصویر و کم ترین آزار رو به چشم می رسونه؟

EhsanEricsson
06-06-2010, 13:33
من یه مانیتور میخوام با این مشخصات :

بهترین کیفیت تصویر ، کمترین آسیب رسانی و آزار به چشم ، 19 اینچ یا بزرگتر و wide

چی بهم پیشنهاد میدید و حدود قیمتشم اگه ممکنه بگید

( بیشتر کار من مربوط میشه به طراحی فتوشاپ ، طراحی سایت - کلا چون با دیدن اشیاء عکسها و کلمات و متن های ریز سرو کار دارم کیفیت و رزولیشن برام خیلی مهمه که چشمم اذیت نشه )

Ultra_Black
06-06-2010, 13:58
حداکثر بودجتون؟

EhsanEricsson
06-06-2010, 14:11
حداکثر بودجتون؟
بودجش مهم نیست ، ولی خوب واسه اینکه قیمتش معقول باشه به این نکاتم دقت داشته باشید که فقط تصویر خوب میخوام و بقیه ی امکانات مثل تیونر و انواع و اقسام ورودی خروجی ها و .. رو اصلا نداشته باشه هم مهم نیست چون احتیاجی ندارم ، فقط بهترین تصویر رو از کارت گرافیک بکشه بیرون و چشمو اذیت نکنه

Ultra_Black
06-06-2010, 15:25
اگه بودجه مهم نیست توصیه می کنم که مانیتور با پنل IPS بگیرید که کیفیت و وضوح رنگها توش خیلی بهتر و عالی تر از پنلهای TN هست ولی قیمتشون هم خیلی بالاتر از سایر LCD هاست (حداقل 500-600 تومن)
ولی اگه بودجتون محدوده بهتره یه مانیتور LCD با پنل TN و سیستم تنظیم رنگ SRGB بگیرید مثل Samsung XL2370 (حدود 330 تومن)

EhsanEricsson
06-06-2010, 17:25
اگه بودجه مهم نیست توصیه می کنم که مانیتور با پنل IPS بگیرید که کیفیت و وضوح رنگها توش خیلی بهتر و عالی تر از پنلهای TN هست ولی قیمتشون هم خیلی بالاتر از سایر LCD هاست (حداقل 500-600 تومن)
ولی اگه بودجتون محدوده بهتره یه مانیتور LCD با پنل TN و سیستم تنظیم رنگ SRGB بگیرید مثل Samsung XL2370 (حدود 330 تومن)
یه نمونه از اون اولی رو میشه مثال بزنی؟

بعدم اینکه نمونه ی اولی که قیمتش دوبرابر نمونه ی دومی هست ، آیا واقعا کیفیت تصویرش هم دو برابر هست؟!

Ultra_Black
06-06-2010, 17:37
یه نمونه از اون اولی رو میشه مثال بزنی؟
Dell Ultra Sharp U2410
قیمت دقیق ندارم ولی بالای 600-700 هست

بعدم اینکه نمونه ی اولی که قیمتش دوبرابر نمونه ی دومی هست ، آیا واقعا کیفیت تصویرش هم دو برابر هست؟!
نمیشه گفت دو برابر ولی کلا یه مانیتور حرفه ای هست با زاویه دید خیلی بالا و وضوح رنگهاش خیلی طبعیتی تر و واقعی تر از TN هست
تمام گرافیستهای حرفه ای دنیا از مانیتور با پنل IPS استفاده می کنند

EhsanEricsson
06-06-2010, 18:36
عکسشو دیدم مانیتور قشنگیم هست این دل اولترا
ممنون - یکی از این دو تا رو تا چند وقت دیگه بالاخره باید اوکی کنم - با این مانیتوری که الان دارم چشام داره در میاد:13:
( Hansol 710 A -17inch :31: )

samsung021
08-06-2010, 11:31
عکسشو دیدم مانیتور قشنگیم هست این دل اولترا
ممنون - یکی از این دو تا رو تا چند وقت دیگه بالاخره باید اوکی کنم - با این مانیتوری که الان دارم چشام داره در میاد:13:
( Hansol 710 A -17inch :31: )

مانيتور با پنل IPS مانيتور هايي هستن كه مخصوص طراحي هستن
اين مانيتور ها اصولا زمان پاسخ كمي دارن
ولي تنها نكته اي كه دارن پالت رنگ بسيار كامل هست. در واقع مخصوص كار گرافيكي هستن و نميشه گفت كيفيت تصوير بي نظيري دارن. چون براي ديدن فيلم مثلا كيفيت خوبي ندارن (چون زمان پاسخ گويي پاييني دارن)
در واقع فقط براي ديدن تصاوير ثابت و عكس مناسب هستن.
همه ال اي دي ها هم پنل SRGB ندارن. مثلا من 2370 رو نميدونم. ولي مثلا 2286 الجي پنلش رو مطمئن هستم كه ‌‌‌‌‌srgb هست و قيمتش هم 285 تومنه

حالا SRGB چيه:
اگر مانيتوري سيستم SRGB داشته باشه پنل رنگش نسبت به RGB كامل تره . علاوه بر اون زمان پاسخ گووي و كنتراست بهتري هم داره. پس كيفيت ها بهتره هم در عكس و هم در فيلم

ولي پنل ‌IPS كيفيت تصاوير ثابت را خيلي بهتر نشون ميده از SRGB

از اونجايي كه با متون كار داري به هيچ عنوان سراغ 2370 نرو چون چشمات رو نابود ميكنه و فول هم هست . متون رو ريز ميكنه . پس بهتره اگر تا 600 هزينه ميكني DELL و اگر ميخواي فيلم ها رو هم ببيني 2286 به نظرم خيلي عاليه براي شما:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين هم مشخصات

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

h k_pax
08-06-2010, 12:16
دوستان عزیز یه سیستم دارم با مشخصات زیر: main-board: asus p5kpl-am cpu: intel dual-cure E5200 2500 GHs ram: 2gb windows 7 و گرافیگش هم آنبورد هست حالا میخوام مانیتور ال سی دی 22 یا 23 واید بخرم آیا برای اینکه تصویر بهتری داشته باشم باید کارت گرافیک هم بخرم؟ یا همون آنبورد هم میتونه تصویر خوبی ارائه بده؟ کار اصلیم هم دیدن فیلم هست (با کیفیت بالا) پیشنهاد شما چیه؟ مانیتور چی بخرم؟ سامسونگ یا ال جی؟ خودم از مدلهای زیر خوشم اومد: LCD Samsung 23 P23700 LCD Samsung 22 P23500 LG W2253 W2261 VP نظر شما چیه؟ حداکثر بودجه 270000 تومان ممنون

sir payman
08-06-2010, 12:44
با این سیستم اگر مانیتور fullHD بگیرید نمیتونید بازی کنید ولی اگر بازی نمیکنید پیشنهاد من 23500 هست و اگر سایز پایینتر میخواید 2261 هم خوبه.

EhsanEricsson
08-06-2010, 12:52
مانيتور با پنل IPS مانيتور هايي هستن كه مخصوص طراحي هستن
اين مانيتور ها اصولا زمان پاسخ كمي دارن
ولي تنها نكته اي كه دارن پالت رنگ بسيار كامل هست. در واقع مخصوص كار گرافيكي هستن و نميشه گفت كيفيت تصوير بي نظيري دارن. چون براي ديدن فيلم مثلا كيفيت خوبي ندارن (چون زمان پاسخ گويي پاييني دارن)
در واقع فقط براي ديدن تصاوير ثابت و عكس مناسب هستن.
همه ال اي دي ها هم پنل SRGB ندارن. مثلا من 2370 رو نميدونم. ولي مثلا 2286 الجي پنلش رو مطمئن هستم كه ‌‌‌‌‌srgb هست و قيمتش هم 285 تومنه

حالا SRGB چيه:
اگر مانيتوري سيستم SRGB داشته باشه پنل رنگش نسبت به RGB كامل تره . علاوه بر اون زمان پاسخ گووي و كنتراست بهتري هم داره. پس كيفيت ها بهتره هم در عكس و هم در فيلم

ولي پنل ‌IPS كيفيت تصاوير ثابت را خيلي بهتر نشون ميده از SRGB

از اونجايي كه با متون كار داري به هيچ عنوان سراغ 2370 نرو چون چشمات رو نابود ميكنه و فول هم هست . متون رو ريز ميكنه . پس بهتره اگر تا 600 هزينه ميكني DELL و اگر ميخواي فيلم ها رو هم ببيني 2286 به نظرم خيلي عاليه براي شما:

اين هم مشخصات

یعنی مانیتورم نباید فول اچ دی باشه؟
دوم اینکه من منظورم از کیفیت بیشتر این هستش که هر چیز ریزی رو خوب نشون بده ، البته کیفیت رنگ هم مهمه اما نشون دادن اجزای ریز تصویر و متون ریز مهمتره .

مثلا من وقتی الان تو همین مانیتوری که دارم وقتی تو فتوشاپ یه متنی رو مثلا با فونت 6 یا 8 تایپ میکنم و تصویر طراحی رو روی پرینت سایز میزارم فونت خونده نمیشه . اما وقتی پرینت میگیرم رو کاغذ خونده میشه .
دوست دارم همونجور که رو کاغذ همه چیرو خوب میبینم و چشم هم اذیت نمیشه تو مانیتورم بتونم تو همون سایز ببینم .

البته زمان پاسخگویی پایین هم ممکنه برام مشکل درست کنه ، چون بالاخره گاهی ممکنه یه فیلم بخوام ببینم یا بازی کنم ( البته کم پیش میاد)

حالا با این تفاسیر چی خوبه؟ قیمتم یه دودوتا چارتا کردم دیدم DELL برام یکم گرون میشه

sir payman
08-06-2010, 13:03
از اونجايي كه با متون كار داري به هيچ عنوان سراغ 2370 نرو چون چشمات رو نابود ميكنه و فول هم هست . متون رو ريز ميكنه .

اين هم مشخصات

نه متون رو ریز نمیکنه چون PPI این مانیتور 100PPI هست و تکستها و کلا همه چیز اندازشون نرمال هست.

RealDesigner
08-06-2010, 13:54
دوستان عزیز یه سیستم دارم با مشخصات زیر: main-board: asus p5kpl-am cpu: intel dual-cure E5200 2500 GHs ram: 2gb windows 7 و گرافیگش هم آنبورد هست حالا میخوام مانیتور ال سی دی 22 یا 23 واید بخرم آیا برای اینکه تصویر بهتری داشته باشم باید کارت گرافیک هم بخرم؟ یا همون آنبورد هم میتونه تصویر خوبی ارائه بده؟ کار اصلیم هم دیدن فیلم هست (با کیفیت بالا) پیشنهاد شما چیه؟ مانیتور چی بخرم؟ سامسونگ یا ال جی؟ خودم از مدلهای زیر خوشم اومد: LCD Samsung 23 P23700 LCD Samsung 22 P23500 LG W2253 W2261 VP نظر شما چیه؟ حداکثر بودجه 270000 تومان ممنون

شما با اين main board كه داري نه تنها فيلم با كيفيت ميتوني ببيني بلكه بلوري پلير هم ميتوني بخري فيلم ببيني. اصلا هم نياز به كارت گرافيك نداري براي فيلم ديدن
و اما در مورد مانيتور :
بهترين كيفيت رو 2262 داره. خيلي كيفيتش عاليه- قيمتش هم مناسبه كنتراستش هم perfect:

21.5" Wide
1920 x 1080
f-Engine
(70,000:1) DFC
2ms
DVI
Full HD
Fun
Smart

قيمت 225

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

ضمنا زاويه ديد اين مدل خيلي خوب و زياده و مناسبه فيلم ديدنه

alpha007
08-06-2010, 14:00
از اونجايي كه با متون كار داري به هيچ عنوان سراغ 2370 نرو چون چشمات رو نابود ميكنه

کاملا رد میشه
در حالیکه هنوز تعداد زیادی از این مانیتور تو سطح کشور توزیع نشده چطور درباره ضرر و زیانش اینطور با قطعیت صحبت میکنید؟

h k_pax
08-06-2010, 15:27
کد:

قيمت 225

تو این لینک که دادی نوشته قیمت 256
اگه اینجوری باشه فکر کنم Samsung P23500 بهتره
راستی گارانتی این P23500 مال کجاست؟

EhsanEricsson
08-06-2010, 18:39
یعنی مانیتورم نباید فول اچ دی باشه؟
دوم اینکه من منظورم از کیفیت بیشتر این هستش که هر چیز ریزی رو خوب نشون بده ، البته کیفیت رنگ هم مهمه اما نشون دادن اجزای ریز تصویر و متون ریز مهمتره .

مثلا من وقتی الان تو همین مانیتوری که دارم وقتی تو فتوشاپ یه متنی رو مثلا با فونت 6 یا 8 تایپ میکنم و تصویر طراحی رو روی پرینت سایز میزارم فونت خونده نمیشه . اما وقتی پرینت میگیرم رو کاغذ خونده میشه .
دوست دارم همونجور که رو کاغذ همه چیرو خوب میبینم و چشم هم اذیت نمیشه تو مانیتورم بتونم تو همون سایز ببینم .

البته زمان پاسخگویی پایین هم ممکنه برام مشکل درست کنه ، چون بالاخره گاهی ممکنه یه فیلم بخوام ببینم یا بازی کنم ( البته کم پیش میاد)

حالا با این تفاسیر چی خوبه؟ قیمتم یه دودوتا چارتا کردم دیدم DELL برام یکم گرون میشه
جواب این بنده خدا رو هم بدید دیگه :46:

alpha007
08-06-2010, 18:43
جواب این بنده خدا رو هم بدید دیگه :46:
قیمت مانیتورهای خاص از dell بالاست
یه مدل از همین نوع مانیتورها الان تو بازار تهران یک میلیون و صد داره فروخته میشه
قیمت پایینتر هم هست ولی خب رده کیفی متفاوت داره
تا چقدر میتونید هزینه کنید؟

EhsanEricsson
08-06-2010, 19:12
قیمت مانیتورهای خاص از dell بالاست
یه مدل از همین نوع مانیتورها الان تو بازار تهران یک میلیون و صد داره فروخته میشه
قیمت پایینتر هم هست ولی خب رده کیفی متفاوت داره
تا چقدر میتونید هزینه کنید؟
تو رنج .300.000.

alpha007
08-06-2010, 19:36
تو رنج .300.000.
تا 300 تومان پنل ips پیدا نمیکنید
تو تهران به این عظمت فقط چند جای محدود هست که این نوع مانیتورهای خاص رو میفروشن تازه اونم با اختلاف قیمت فوق العاده فاحش با بازارهای جهانی
مثلا مانیتور ویژه ای از dell که تو دنیا داره 590 دلار فروخته میشه اینجا بالای یه تومان قیمتشه

EhsanEricsson
08-06-2010, 19:42
تا 300 تومان پنل ips پیدا نمیکنید
تو تهران به این عظمت فقط چند جای محدود هست که این نوع مانیتورهای خاص رو میفروشن تازه اونم با اختلاف قیمت فوق العاده فاحش با بازارهای جهانی
مثلا مانیتور ویژه ای از dell که تو دنیا داره 590 دلار فروخته میشه اینجا بالای یه تومان قیمتشه
یعنی حتما باید ips باشه تا این نیاز های من رو براورده کنه :

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

کیفیت رنگ اگه خیلی خیلی هم فوق العاده نباشه عیبی نداره ، مهمتر واضح نشون دادنه

alpha007
08-06-2010, 20:55

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

اگر این طوره که نیازی به خرید این نوع مانیتورها ندارید
من میتونم الان مانیتوری رو بهتون پیشنهاد بدم که تو تهران هم پیدا میشه و قیمتش حول و حوش 1800 تا 1900 هزار تومانه و حتی بیشتر (البته اگه مشتریش باشی:46: که ظاهرا نیستی )
چون وضوح برات مهمه این مدلها رو بهتون پیشنهاد میدم
23500
23700
2370
که مانیتورهای با کیفیت و مرغوبی هستن
از الجی هم2286 هست
اگه بخوام بیشتر برات لیست کنم زیاد میشه نیازی هم نیست
ولی تا 300 یا یه کم بالا پایین همینهان
البته 2370 گرونتره

EhsanEricsson
08-06-2010, 22:51
(البته اگه مشتریش باشی:46: که ظاهرا نیستی )

چرا مشتریش هستم . من واسه خودم حدود 300.000 هزینه میکنم ، اما واسه شرکتی که توش کار میکنم هم احتمالا یکی از اون ips ها رو میگیرم ،

الان تو شرکت 4 تا کامپیوتر apple داریم که کیفیت تصویرش خوبه اما نمیدونم apple سیستم تصویرش ips هست یا نه

alpha007
08-06-2010, 23:15
چرا مشتریش هستم . من واسه خودم حدود 300.000 هزینه میکنم ، اما واسه شرکتی که توش کار میکنم هم احتمالا یکی از اون ips ها رو میگیرم ،

الان تو شرکت 4 تا کامپیوتر apple داریم که کیفیت تصویرش خوبه اما نمیدونم apple سیستم تصویرش ips هست یا نه
در کل افراد کمی دنبال این مانیتورها میرن
چون هزینه یه مانیتور معادل با خرید یه سیستم کامله
برندهای این نوع مانیتورها که بیشتر تو ایران یافت میشه ایناست:
DELL
HP
البته خیلی از اینها قیمتشون باندازه خون پدر فروشنده ست (بخاطر بازار آشفته داخل)
در کل توصیه نمیشن
روی مدلهایی که تو پستهای قبلی گفتم مانور بده برای خرید
در ضمن یه سری مانیتورهای اپل هم پنل ips نیست

erfan_abedi_CB
09-06-2010, 14:55

2262 بگير
براي فيلم كاملا مناسبه و مشكلي هم نداري
2262 بهترين مانيتور فول اچ دي هست و كنتراستش هم 70.000 هست. خيلي خوبه كيفيتش:

صفحه نمايش گسترده
كنتراست 70,000:1
داراي بدنه مشكي براق با قاب كريستالي
مجهز به تکنولوژي DFC
زاويه ديدبسيار وسيع
زمان پاسخدهي بسيار سريع (2ms)
مجهز به موتور پردازش تصوير

Alireza_PCNet
09-06-2010, 15:36

نه بابا
گرافيست شركت ما 2261 داره و كلي هم راضيه
هم كيفيت بالاست و هم رنگاش خوبه
ولي براي كار چاپي كلا ال سي دي رنگ هاش با اون چيزي كه چاپ ميشه فرق داره. البته گرافيستا خودشون ميدونن و همه از اطلس رنگ استفاده ميكنن واسه كار چاپ .. براي همين ميتوني همون 2262 يا اگر 225 تومن ميدي يه 2262 بگيري كه كيفيتش از هر مانيتوري كه تو عمرت ديدي (البته از برند هاي سامسونگ و الجي) بهتره

تو این لینک که دادی نوشته قیمت 256
اگه اینجوری باشه فکر کنم [/COLOR]Samsung P23500 بهتره
راستی گارانتی این P23500 مال کجاست؟

تو لينك ميززنه 265 قيمتش حدود 35 تومن كمتره
تو بازار ميتوني 220 تا 225 پيدا كني

اگر واسه خودت 300 هزينه ميكني 2250 بگير. همه چيش عاليه
مانيتور ال اي دي با زمان پاسخ گويي 5 ميلي ثانيه
خيلي خوبه كيفيتش من ديدم تو باازرار
البته خودم نخريدم ولي ديدم و كيفيتش خوبه

خسته نباشي
پنل هاي اپل IPS هست معمولا. هزينه الكي نكن عزيزم. اصلا كيفيت رنگ و پنل اپل از همه چي بهتره شما ميخواي بري سراغ يه برند ديگه؟

alpha007
09-06-2010, 18:49
خسته نباشي
پنل هاي اپل IPS هست معمولا. هزينه الكي نكن عزيزم. اصلا كيفيت رنگ و پنل اپل از همه چي بهتره شما ميخواي بري سراغ يه برند ديگه؟
اپل همه مانیتورهاش پنل ips نیست
از روی قیمتشون هم میتونید متوجه این قضیه بشید
البته قیمتهای بازار ایران نه (چون اصلا خیلیهاش گیر نمیاد)

EhsanEricsson
09-06-2010, 20:40
ولي براي كار چاپي كلا ال سي دي رنگ هاش با اون چيزي كه چاپ ميشه فرق داره. البته گرافيستا خودشون ميدونن و همه از اطلس رنگ استفاده ميكنن واسه كار چاپ ..
من خودم اطلس رنگم ، چشم بسته مانیتور سیاه سفیدم باشه رنگ چاپ رو عین رنگین کمون در میارم :31:

ميتوني همون 2262 يا اگر 225 تومن ميدي يه 2262 بگيري كه كيفيتش از هر مانيتوري كه تو عمرت ديدي (البته از برند هاي سامسونگ و الجي) بهتره

------------------------

اگر واسه خودت 300 هزينه ميكني 2250 بگير. همه چيش عاليه

بالاخره 2262 یا 2250 ؟:31:

خسته نباشي

نه اونا که سر جای خودش هست ، یکی دیگه هم باید اضافه بشه

Stream
09-06-2010, 20:47
بین مانیتورهای Apple که هنوز تولید و فروش میشه (که کلا چهار محصول هستند، دو تا iMac و دو تا LED Cinema) هر چهار تا IPS هستند که میشه همه محصولات فعلی Apple . ولی صفحه نمایش لپ تاپ های Apple هیچ کدوم IPS نیست.

EhsanEricsson
10-06-2010, 12:56
بین مانیتورهای Apple که هنوز تولید و فروش میشه (که کلا چهار محصول هستند، دو تا iMac و دو تا LED Cinema) هر چهار تا IPS هستند که میشه همه محصولات فعلی Apple . ولی صفحه نمایش لپ تاپ های Apple هیچ کدوم IPS نیست.
اینایی که ما داریم نمیدونم ips هست یا نه ولی خداییش تصویرش خیلی خوبه ، حد اقل بعید میدونم سامسونگ و الجی جلوش حرفی واسه گفتن داشته باشن

masoud.hasni1097
12-06-2010, 14:46
من خودم اطلس رنگم ، چشم بسته مانیتور سیاه سفیدم باشه رنگ چاپ رو عین رنگین کمون در میارم :31:

بالاخره 2262 یا 2250 ؟:31:

نه اونا که سر جای خودش هست ، یکی دیگه هم باید اضافه بشه

با اجازه وارد بحث ميشم
جفتش عاليه
ولي من كنتراست بالا بيشتر دوست ميدارم (2250)
ضمنا LED اصولا زاويه ديد بيشتري هم داره. من بودم 2250 ميگرفتم. تا چند وقت ديگه اين 2250 هم تموم ميشه همه ميافتيم دنبالش..
ضمنا نگران زمان پاسخ گويي نباش. با كنسول هم بازي كني زمان پاسخ 5 رو از 2 تشخيص نميدي چه برسه در كارهاي گرافيكي و بازي هاي PC. مطمئن باش داداش

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

بابا اطلاعاتتت
ماشالله 90% اطلاعاتتون هم غلطه هااااااااااا:21::21::21::21:
شوخي كردم عيب نداره

alpha007
13-06-2010, 23:41
با اجازه وارد بحث ميشم
جفتش عاليه
ولي من كنتراست بالا بيشتر دوست ميدارم (2250)
ضمنا LED اصولا زاويه ديد بيشتري هم داره. من بودم 2250 ميگرفتم. تا چند وقت ديگه اين 2250 هم تموم ميشه همه ميافتيم دنبالش..
ضمنا نگران زمان پاسخ گويي نباش. با كنسول هم بازي كني زمان پاسخ 5 رو از 2 تشخيص نميدي چه برسه در كارهاي گرافيكي و بازي هاي PC. مطمئن باش داداش

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

بابا اطلاعاتتت
ماشالله 90% اطلاعاتتون هم غلطه هااااااااااا:21::21::21::21:
شوخي كردم عيب نداره

دوست عزیز اگه منبع اطلاعات شما نته برای من هم همینطوره
ذهنیت من درباره اپل کلا جالب نیست:46:
بگذریم
اما درباره مانیتورهای ips چون خودم الان یکیشون رو دارم تجربه میکنم و مدتها دربارش تحقیق کردم اطلاعات خوبی بدست اوردم

masoud.hasni1097
14-06-2010, 13:32
دوست عزیز اگه منبع اطلاعات شما نته برای من هم همینطوره
ذهنیت من درباره اپل کلا جالب نیست:46:
بگذریم
اما درباره مانیتورهای ips چون خودم الان یکیشون رو دارم تجربه میکنم و مدتها دربارش تحقیق کردم اطلاعات خوبی بدست اوردم

من بيشتر سعي ميكنم بر اساس تجربياتم بگم

ميشه بگي مانيتورت چيه؟ IPS گفتين دارين
قيمتش چنده؟ از كجا خرييدي؟ ميشه مشخصات فني رو هم بگي لطفا

alpha007
14-06-2010, 17:59
من بيشتر سعي ميكنم بر اساس تجربياتم بگم

ميشه بگي مانيتورت چيه؟ IPS گفتين دارين
قيمتش چنده؟ از كجا خرييدي؟ ميشه مشخصات فني رو هم بگي لطفا
مانیتور من dell u2410 هستش
پنجشنبه هفته پیش خریدمش به قیمت یک میلیون و پنجاه هزار تومان که یک و صد میگفت ولی با مکافات پنجاه تومان تخفیف داد بالاخره!
اینم مشخصاتش:
Panel Size:
24-inch (518.4 mm) viewable area
Aspect Ratio
Widescreen (16:10)
Panel Type:
IPS - In Plane Switching
Optimal Resolution:
1920 x 1200 at 60 Hz
Contrast Ratio:
1000 to 1 (typical)
Dynamic Contrast Ratio:
80,000:1 (Max)
Brightness:
400 cd/m2 (typical)
Response Time:
6ms (gray to gray) Typical
Max Viewing Angle (vertical/horizontal)
178º vertical / 178º horizontal
Color Support:
1.07 billion colors
Color Gamut
110% (CIE 1976)
Pixel Pitch:
0.27 mm
Internal Processing
12 bits
Pixel Per Inch
94
Support and Compatible with Industry Color Space
AdobeRGB (96% Coverage)
sRGB emulates 72% of NTSC Color (100% Coverage)
xvYCC Compatibility
Device Type
Widescreen Flat Panel Display

راستی درباره مانیتورهای اپل هم که صحبتش شد امکان خریدش برام مهیا بود_البته نه تو بازار داخل-نمیدونم اصلا هست یا نه) ولی حقیقتا ذهنیت خوبی دربارش ندارم نسبت به مثلا همین مانیتوری که خریدم
من تصمیمم برای خرید بین hp و dell بود
ولی خودمونیم از کسی که 90% اطلاعاتش غلطه که اینهمه اطلاعات نمیگیرن:46:

Advanced Ali-001
14-06-2010, 20:09
والا منم موندم تو منجلاب یه مانیتور ایسوس هست خیلی غوله تو رایان صبا هست اون بهتر از XL2370هست؟؟؟؟
برای چشم هم که آزار نرسونه چی خوبه زیر450تومن؟؟؟؟؟؟؟

alpha007
14-06-2010, 23:25
والا منم موندم تو منجلاب یه مانیتور ایسوس هست خیلی غوله تو رایان صبا هست اون بهتر از XL2370هست؟؟؟؟
برای چشم هم که آزار نرسونه چی خوبه زیر450تومن؟؟؟؟؟؟؟
2370 که یه چیز دیگه ست
درباره ضرر این مانیتور روی چشم زیاد شنیدم اما همش ناشی از توهماته
به ریویو های معتبر جهانی رجوع کنی خودت به اینکه 2370 ضرر داره یا نه میرسی
درباره ایسیوس هم اگه منظورت 238h همون مدل نوع led دارش هست اینم نمونه خوبیه ولی جای تحقیق تفحص بیشتر داره
چرا ؟
چون زیاد نیستن کسانی که این مانیتور رو خریدن و استفاده کردن

Advanced Ali-001
15-06-2010, 00:17
2370 که یه چیز دیگه ست
درباره ضرر این مانیتور روی چشم زیاد شنیدم اما همش ناشی از توهماته
به ریویو های معتبر جهانی رجوع کنی خودت به اینکه 2370 ضرر داره یا نه میرسی
درباره ایسیوس هم اگه منظورت 238h همون مدل نوع led دارش هست اینم نمونه خوبیه ولی جای تحقیق تفحص بیشتر داره
چرا ؟
چون زیاد نیستن کسانی که این مانیتور رو خریدن و استفاده کردن

نه آلفا جان من دیگه نمیتونم سامسونگ سینک مستر1750رو تحمل کنم فردا میفروشمش p23700میگیرم واقعا یزیده این چشممو ازیت میکنه....

EhsanEricsson
15-06-2010, 00:26
درباره ضرر این مانیتور روی چشم زیاد شنیدمن
خوب چیا شنیدی؟ :20: قدیما که review نبوده میگفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها :31:

alpha007
15-06-2010, 08:53
نه آلفا جان من دیگه نمیتونم سامسونگ سینک مستر1750رو تحمل کنم فردا میفروشمش p23700میگیرم واقعا یزیده این چشممو ازیت میکنه....
مانیتورهای خوب بازار رو برات لیست میکنم هرچند شاید خودت هم به این نتایج رسیده باشی:
به ترتیب:
23700
23500
و 2370 در به در شده که هنوز اثری از آثارش نیست:20:
2286 از الجی
بهر حال خرید هر کدوم از اینا پشیمونی به بار نمیاره
ما رو هم بی خبر نذار:11:

alpha007
15-06-2010, 09:02
خوب چیا شنیدی؟ :20: قدیما که review نبوده میگفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها :31:
بعضی از دوستان که لطف دارن نسبت به الجی از سامسونگ زیاد گلایه میکنن
شاید بدلیل حس رقابت بین سامسونگ و الجی باشه که از دیرباز بینشون وجود داشته و روی دوستان هم اثر سوء گذوشته:46:
میگفتن که 2370 چشم رو اذیت میکنه و کسانی که ازش استفاده میکنن سوزش چشم پیدا میکنن و ....
ولی این قضیه تحت هیچ عنوان درست نبود و تنها با اهداف تخریب کننده بیان میشده
چون خودم هم با 2370 کار کردم و کاملا تایید شده میدونمش
بهر حال دوستداران الجی همیشه به سامسونگ ارادت خاصی داشتن

EhsanEricsson
15-06-2010, 10:53
بعضی از دوستان که لطف دارن نسبت به الجی از سامسونگ زیاد گلایه میکنن
شاید بدلیل حس رقابت بین سامسونگ و الجی باشه که از دیرباز بینشون وجود داشته و روی دوستان هم اثر سوء گذوشته:46:
میگفتن که 2370 چشم رو اذیت میکنه و کسانی که ازش استفاده میکنن سوزش چشم پیدا میکنن و ....
ولی این قضیه تحت هیچ عنوان درست نبود و تنها با اهداف تخریب کننده بیان میشده
چون خودم هم با 2370 کار کردم و کاملا تایید شده میدونمش
بهر حال دوستداران الجی همیشه به سامسونگ ارادت خاصی داشتن
من نمیخوام از هیچ کدوم طرفداری کنم ، ولی کلا فکر میکنم بر خلاف تصورات و تبلیغاتی که وجود داره الجی حداقل تو محصولات تصویریش مثل پنل السیدی یا LED و .. چیزی کم از سامسونگ نداره ، حالا مانیتور های السیدیش رو نمیدونم اما خودم یه پنل السیدی الجی دارم که واقعا با مدلهای بالای سامسونگ قابل رقابته و تو مواردی هم سرتره ،
اما بین مردم انگار جا افتاده که تو همه چی سامسونگ بهتره ، اما بزرگتر بودن برند سامسونگ دلیل بر بهتر بودنش تو همه چیز نیست .
ولی مثلا مانیتورهای CRT الجی تولید مادیران آشغاله ، اما واسه سامسونگ بهتره

Advanced Ali-001
15-06-2010, 13:14
سلام آلفا بازم امروز رفتم بازار ولی بازم 23700رو دلم نیومد بخرممیرم دنبالxl2370 یا اون ایسوس خفنه.....
قربونت داداش:10:

Ultra_Black
15-06-2010, 14:17
ا اون ایسوس خفنه.....منظورتون این مدل هست دیگه؟!

Asus MS238H

WLED و قیمتش حدود 360 تومن هست

alpha007
15-06-2010, 14:38
من نمیخوام از هیچ کدوم طرفداری کنم ، ولی کلا فکر میکنم بر خلاف تصورات و تبلیغاتی که وجود داره الجی حداقل تو محصولات تصویریش مثل پنل السیدی یا LED و .. چیزی کم از سامسونگ نداره ، حالا مانیتور های السیدیش رو نمیدونم اما خودم یه پنل السیدی الجی دارم که واقعا با مدلهای بالای سامسونگ قابل رقابته و تو مواردی هم سرتره ،
اما بین مردم انگار جا افتاده که تو همه چی سامسونگ بهتره ، اما بزرگتر بودن برند سامسونگ دلیل بر بهتر بودنش تو همه چیز نیست .
ولی مثلا مانیتورهای CRT الجی تولید مادیران آشغاله ، اما واسه سامسونگ بهتره

بله حرف شما درسته
داشتن تعصب بیجا گاهی اوقات باعث گمراهی بقیه خریدارهای یه کالا میشه (که تو اینجا مانیتور مد نظرمونه)

الجی هم مانیتورهای خوبی داره نمونش 2286 که تصویرشو دیدم و از همه لحاظ کاراییش تست شده ست
منتهی یه سری ویژگیها هست که یه عده دنبالشن مثل فول اچ دی بودن و ...
ماشالا نمایندگیهای عرضه داخلی مثل همین مادیران (یا سامسونگ به یه نوع دیگه) هم بهتره که اسم عاملیت فروش محصولات این برندها رو از خودشون بردارن چون فعالیت هاشون اصلا رضایت مشتری رو بهمراه نداره
مثلا الجی حالا مرتب بیاد و خدمات 2 ساعته ارائه بده و تبلیغات آنچنانی بکنه و .... فایده ای نداره که.....
مثلا اگه مانیتور 2486 از الجی رو وارد میکردن و فروشش آغاز میشد دیگه کسی برای فول اچ دی نبودن 2286 مردد نبود و بسته به نیازش حالا اینکه فول اچ دی باشه یا نباشه یه مدل (2286 یا 2486 ) رو انتخاب میکرد

این مانیتور lcd ایی که دارید مدلش چیه؟

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

سلام آلفا بازم امروز رفتم بازار ولی بازم 23700رو دلم نیومد بخرممیرم دنبالxl2370 یا اون ایسوس خفنه.....
قربونت داداش:10:
ایشالا بزودی بریزن تو بازار و شما هم بخریش و از 1750 ت خلاص شی:46:
:10:

EhsanEricsson
15-06-2010, 14:43
بله حرف شما درسته
داشتن تعصب بیجا گاهی اوقات باعث گمراهی بقیه خریدارهای یه کالا میشه (که تو اینجا مانیتور مد نظرمونه)

الجی هم مانیتورهای خوبی داره نمونش 2286 که تصویرشو دیدم و از همه لحاظ کاراییش تست شده ست
ماشالا نمایندگیهای عرضه داخلی مثل همین مادیران هم بهتره که اسم عاملیت فروش محصولات این برند رو از خودشون بردارن چون فعالیت هاشون اصلا رضایت مشتری رو بهمراه نداره
حالا مرتب بیان خدمات 2 ساعته ارائه بدن و تبلیغات آنچنانی بکنن و .... فایده ای نداره
مثلا اگه مانیتور 2486 از الجی رو وارد میکردن و فروشش آغاز میشد دیگه کسی برای فول اچ دی نبودن 2286 مردد نبود و بسته به نیازش حالا اینکه فول اچ دی باشه یا نباشه یه مدل (2286 یا 2486 ) رو انتخاب میکرد

من مانیتور السیدی ندارم ، منظورم از پنل السیدی تلوزیون السیدی بود ، مدل: LH500

---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------

راستی مانیتورهای السیدی الجی هم همون تولید مادیرانه مثل CRT های الجی؟

Advanced Ali-001
15-06-2010, 14:44
منظورتون این مدل هست دیگه؟!

Asus MS238H

WLED و قیمتش حدود 360 تومن هست

بله حرف شما درسته

ماشالا نمایندگیهای عرضه داخلی مثل همین مادیران (یا سامسونگ به یه نوع دیگه) هم بهتره که اسم عاملیت فروش محصولات این برندها رو از خودشون بردارن چون فعالیت هاشون اصلا رضایت مشتری رو بهمراه نداره
مثلا الجی حالا مرتب بیاد و خدمات 2 ساعته ارائه بده و تبلیغات آنچنانی بکنه و .... فایده ای نداره که.....

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

ایشالا بزودی بریزن تو بازار و شما هم بخریش و از 1750 ت خلاص شی:46:
:10:

ASUS - 26" - VK266H + SPEAKER
آلترا بلک جان وآلفای عزیز یک کلام به من بگید400تومن دارم چیکار کنم چشمم.......
پدرم درومد....

_ice_
15-06-2010, 14:52
والله من نمیدونم مال خودم بهترین هست یا نه !

اما مدلش اینه :

SyncMaster P20500

قیمتشم 200 تومان بود 3 ماه پیش گرفتم

خیلی ازش راضیم و هر کدوم از دوستام میان پیشم تحریک میشن که عین مال من بخرن:31:

Reza Razor
15-06-2010, 15:03
سلام
آقا عجب مانیتورهایی زده این اسوس
فقط چجوریان ؟ WLED چیه ویژگی هاش؟
من T1900 دارم میخوام بفروشم 22500 بگیرم الان اینو دیدم درنگاه اول عاشق شدم !
فرق Asus MS238H با 6H در چیه ؟

T1900 رو چند بفروشم خوبه ؟

xerxes again
15-06-2010, 15:09
والله من نمیدونم مال خودم بهترین هست یا نه !

اما مدلش اینه :

SyncMaster P20500

قیمتشم 200 تومان بود 3 ماه پیش گرفتم

خیلی ازش راضیم و هر کدوم از دوستام میان پیشم تحریک میشن که عین مال من بخرن:31:
400 پول داره نمیاد p20500 بخره.

Ultra_Black
15-06-2010, 15:17
پدرم درومد.... تصویر این مدل رو دیدم،کیفیتش چنگی بدل نمیزنه ولی Asus MS238H تصویر خیلی خوبی داره

فرق Asus MS238H با 6H در چیه ؟
مهمترین مزیتش نسبت به Asus MS236H اینه که WLED هست و کنتراستش بالاتره و همچنین طراحیش هم زیباتره

فقط چجوریان ؟ WLED چیه ویژگی هاش؟

Advanced Ali-001
15-06-2010, 15:19
تصویر این مدل رو دیدم،کیفیتش چنگی بدل نمیزنه ولی Asus MS238H تصویر خیلی خوبی داره

مهمترین مزیتش نسبت به Asus MS236H اینه که WLED هست و کنتراستش بالاتره و همچنین طراحیش هم زیباتره

این چیه الترا بلک واه واه حالم بهم خورد!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم هفته دیگه بگیرم بیخیالXL2370نمیاد!!!!!!!!!!!
یه مانیتور بهتر ا این با400تومن وجود خارجی نداره آلفا آلتراهلپم کنین!

Ultra_Black
15-06-2010, 15:22
این چیه الترا بلک واه واه حالم بهم خورد!!!!!!!!!!!!!
سلیقه ای هست ولی به نظر من طراحی خیلی زیبایی داره

یه مانیتور بهتر ا این با400تومن وجود خارجی نداره آلفا آلتراهلپم کنین!
از لحاظ تصویر فقط همین مدلی که معرفی کردم قابلیت رقابت با XL2370 رو داره...

alpha007
15-06-2010, 17:08
پدرم درومد....
علی جان من این مانیتور رو تو یه نمایشگاه دیدم که طرف برای فروش از این نمونه نداشت برای استفاده خودش اورده بود و داشت استفاده میکرد
پیشنهاد میکنم که دنبالش نری
همینطور پیشنهاد میکنم بیشتر از 23 اینچ نگیری
درسته که تفاوت 23 و 25.5 اینچ (یا همون 26 ) زیاد نیست ولی همین یه اینچ یه اینچ میبینی که مانیتورت خیلی بزرگ میشه
چون خودم تجربشو دارم آدم موقع استفاده از pc با یه مانیتور اینچ بالا حس خوبی بهش دست نمیده
البته این سلیقیه
مطلب دیگه ای هم که هست وجود وبکم و اسپیکره. درسته که الان چندین برند (مثل acer و aoc ) دارن این ابزارها رو روی مانیتورهاشون میزارن ولی واقعا تا بهشون احساس نیاز نشه صرف کردن هزینه براشون لازم نیست
ببین که به وبکم و اسپیکرش نیاز داری یا نه
پس دو مورد شد:
احتیاج نبودن یه مانیتور اینچ بالا
وجود وبکم و اسپیکر که اگه لازمته در کنار یه مانیتور داشته باشیش
همه اینها به طرف ایسیوس در کنار سام و الجی(که سردمداران تولید مانیتور تو دنیان) در تولید مانیتور حرف خاصی برای گفتن نداره جز همین مدلهای جدیدسری ms که زده
در کل مانیتور بدی نیست نمیشه کامل کنارش زد ولی خب دیگه
حرف جناب آلترا هم درباره تصویرش درسته
وقتی آدم تصویر 2286 و 2370 رو تو ذهنش با این مانیتور مقایسه میکنه همه چیز دستش میاد
فردا زنگ میزنم خود سام سرویس بپرسم ببینم چی شد پس این 2370
جوون مردم که نمیتونه تا ابد منتظر بمونه:46:

Advanced Ali-001
15-06-2010, 20:05
علی جان من این مانیتور رو تو یه نمایشگاه دیدم که طرف برای فروش از این نمونه نداشت برای استفاده خودش اورده بود و داشت استفاده میکرد
پیشنهاد میکنم که دنبالش نری
همینطور پیشنهاد میکنم بیشتر از 23 اینچ نگیری
درسته که تفاوت 23 و 25.5 اینچ (یا همون 26 ) زیاد نیست ولی همین یه اینچ یه اینچ میبینی که مانیتورت خیلی بزرگ میشه
چون خودم تجربشو دارم آدم موقع استفاده از pc با یه مانیتور اینچ بالا حس خوبی بهش دست نمیده
البته این سلیقیه
مطلب دیگه ای هم که هست وجود وبکم و اسپیکره. درسته که الان چندین برند (مثل acer و aoc ) دارن این ابزارها رو روی مانیتورهاشون میزارن ولی واقعا تا بهشون احساس نیاز نشه صرف کردن هزینه براشون لازم نیست
ببین که به وبکم و اسپیکرش نیاز داری یا نه
پس دو مورد شد:
احتیاج نبودن یه مانیتور اینچ بالا
وجود وبکم و اسپیکر که اگه لازمته در کنار یه مانیتور داشته باشیش
همه اینها به طرف ایسیوس در کنار سام و الجی(که سردمداران تولید مانیتور تو دنیان) در تولید مانیتور حرف خاصی برای گفتن نداره جز همین مدلهای جدیدسری ms که زده
در کل مانیتور بدی نیست نمیشه کامل کنارش زد ولی خب دیگه
حرف جناب آلترا هم درباره تصویرش درسته
وقتی آدم تصویر 2286 و 2370 رو تو ذهنش با این مانیتور مقایسه میکنه همه چیز دستش میاد
فردا زنگ میزنم خود سام سرویس بپرسم ببینم چی شد پس این 2370
جوون مردم که نمیتونه تا ابد منتظر بمونه:46:

یعنی واقعا با400تومن فقط xl2370همینو بس؟
اره چرا مگه این چیا داره از چشم محافظت میکنه؟
ترو خدا راهنمایی کنین من برم بگیرم.......
بعد از xl2370 چی خوبه p23700???????????

alpha007
15-06-2010, 20:31
یعنی واقعا با400تومن فقط xl2370همینو بس؟
اره چرا مگه این چیا داره از چشم محافظت میکنه؟
ترو خدا راهنمایی کنین من برم بگیرم.......
بعد از xl2370 چی خوبه p23700???????????
ببینید اگه چشمتون حساسه و با هر lcd ایی نمیسازه این چیزی نیست که بتونید موقع خرید تشخیصش بدید
تا مانیتور رو خونه نیارید و ازش چند ساعتی استفاده نکنید متوجه این موضوع نمیشید کار توی اتاق تاریک و خلاصه با بالا پایین کردن همه جوره مانیتور میتونید پی به این موضوع ببرید(پشت ویترین مغازه که معیار خوبی برای تشخیص حساسیت و این صحبتها نیست)
حالا اگه قیمت یه مانیتور 400 نشد هم نشد
23700
23500
2286
مدلهای خوبین
این مدل جدید ایسیوس هم که ظاهرا خوشت نیومده
پس امکان انتخاب میاد پایین
در ضمن هیچ کدوم از مانیتورها هم چیزی ندارن که بگی از چشم محافظت میکنه
فقط چیزی که من دیدم و کار کردم از این سه مدل بالا+2370 مطلبی دال بر ضرر روی چشم برخورد نکردم
بعد از 2370 23700 و 2286 خوبه که فول اچ دی نیست

pouryakhan
16-06-2010, 09:30
سلام دوستان ،بهترین مانیتور 20 ال جی تا t220 چه مدلی هست؟ با مشخصات زیر:

* 20 واید(محدودیت جا دارم بزرگتر نباشه)، ms 2
* زاویه دید مناسب
*کیفیت تصویردر حد 2261
این سه تا مدل چجوریاست کیفیتش؟
2086T
2061TQ
2053TQ

خودم تو فکر 2086T هستم که ظاهرا جدیدتره،کسی این مدلو داره؟کیفیتش چطوره؟اصلا کیفیت کدوم مدل مثله 2261 هست؟

دو سوال جدیدم دارم:
1.آیکون ها و متون توی یه مانیتور 20 با 1600*900 بزرگتره ،یا توی مانیتور 21.5 فول اچ دی مثه 2261؟ (من با متون ریز مشکل دارم!)

2.اگه مثلا رزولوشن 2261 که فول اچ دی هست رو، روی 1680*1050 بذاریم کیفیت تصاویر افت می کنه؟من جایی خوندم در lcd رزولشنی غیر از همون عدد اصلی باعث افت کیفیت میشه...
ممنون:40:

Advanced Ali-001
16-06-2010, 13:00
کلا بیخیال یه مانیتوری به من بگین که به چشم آزار نرسونه چمیدونم زیاد نیگا کنم چشمم درد میگیره تا 400تومن.....
اصلا چیزی هست با این عنوان ؟؟؟؟؟
مارکهای ال جی واپلو aoc,asus چه فرقی باسامسونگ دارن که کل بازار شده سامسونگ.....
من تو بازار چندین تا آشنا دارم امروز بکوب براشون جنس منس میاد شایدمxl2370بیادباید زنگ بزنم ازشون بپرسم!:46:

alpha007
16-06-2010, 13:19
کلا بیخیال یه مانیتوری به من بگین که به چشم آزار نرسونه چمیدونم زیاد نیگا کنم چشمم درد میگیره تا 400تومن.....
اصلا چیزی هست با این عنوان ؟؟؟؟؟
مارکهای ال جی واپلو aoc,asus چه فرقی باسامسونگ دارن که کل بازار شده سامسونگ.....
من تو بازار چندین تا آشنا دارم امروز بکوب براشون جنس منس میاد شایدمxl2370بیادباید زنگ بزنم ازشون بپرسم!:46:
داش علی مانیتورهای خوب و گرون قیمت تو بازار هست
من خودم پنجشنبه 2410 از dell گرفتم 1050000 تومان
ولی خب هرکسی پول واسه اینجور مانیتورها نمیده
از 2370 هم اینطور که آمارشو گرفتم خود خود سام سرویسی ها هم دقیق نمیدونن چی به چیه!
نمیدونن کی میاد
واقعا خیلی با حال ان
ببینم 2286 رو دیدی تصویرشو خوشت نیومد ازش؟

Advanced Ali-001
16-06-2010, 20:40
ببینم 2286 رو دیدی تصویرشو خوشت نیومد ازش؟
آلفا من تو بازار دیدم واقعا2252از این بهتره به قران بقل هم بودن 2252 بهتر بود!
تو سامسونگ ها هم واقعا23700از همشون بهتره!!!!!
چیکار کنم من مردم!

alpha007
16-06-2010, 21:54
چیکار کنم من مردم!

پس اگه دیگه تصمیم گرفتی که تو همین روزها خرید کنی 23700 بهترین انتخابه
اوایل ورود 23700 یه عده ازش یه سری مشکلات رو مطرح کردن و شاکی بودن ولی من تو این چند مدته از کسانی که دارن از 23700 و 23500 استفاده میکنن چیز بدی نشنیدم
23700 بهترین انتخابه قبلن هم گفته بودم حالا که 2286 رو نپسندیدی و از m238 هم خوشت نیومد فقط 23700 می مونه
مطمئن باش با هرکس هم که مشورت کنی مدلهای پیشنهادیش خارج از این چیزایی که من پیشنهاد دادم بهت نیست
تنوع بازار ما خیلی کم و بیخوده
مثلا اگه الجی 2486 رو زودتر وارد میکرد یه نمونه واقعا عالی بود حالا که نه این هست و نه 2370 دیگه امکان انتخابت میاد پایین
امیدوارم کمکی کرده باشم

Advanced Ali-001
17-06-2010, 08:28
پس اگه دیگه تصمیم گرفتی که تو همین روزها خرید کنی 23700 بهترین انتخابه
اوایل ورود 23700 یه عده ازش یه سری مشکلات رو مطرح کردن و شاکی بودن ولی من تو این چند مدته از کسانی که دارن از 23700 و 23500 استفاده میکنن چیز بدی نشنیدم
23700 بهترین انتخابه قبلن هم گفته بودم حالا که 2286 رو نپسندیدی و از m238 هم خوشت نیومد فقط 23700 می مونه
مطمئن باش با هرکس هم که مشورت کنی مدلهای پیشنهادیش خارج از این چیزایی که من پیشنهاد دادم بهت نیست
تنوع بازار ما خیلی کم و بیخوده
مثلا اگه الجی 2486 رو زودتر وارد میکرد یه نمونه واقعا عالی بود حالا که نه این هست و نه 2370 دیگه امکان انتخابت میاد پایین
امیدوارم کمکی کرده باشم

نه نه من نمیگیرم تاxl2370 بیاد من فقط اونو میگیرم وسلام!!!!!!!!
تصمیم خودمو گرفتم....:19:
از همتون ممنونم مخصوصاًآلفا وآلترا جان:40:

EhsanEricsson
17-06-2010, 11:13
اومد یه خبرم به من بچوق

erfan_abedi_CB
19-06-2010, 12:13

چیکار کنم من مردم!

2370 ال اي دي سامسونگ؟ اون كه همه ميدونن دشمن چشم هست. من كم كم دارم شك ميكنم كه به دليل همين ايرادش وارد نشده
آقا اشتباه نكن . 2370 جدا خود آزاري اگه بخريش
تو فروم سرچ كن همه ازش ايراد گرفتن . گفتم چشم رو اذيت ميكنه نور بيش از حدش!!! اونوقت ايجا ....

Ultra_Black
19-06-2010, 12:34
2370 ال اي دي سامسونگ؟ اون كه همه ميدونن دشمن چشم هست. من كم كم دارم شك ميكنم كه به دليل همين ايرادش وارد نشده
تو فروم سرچ كن همه ازش ايراد گرفتن . گفتم چشم رو اذيت ميكنه نور بيش از حدش!!! اونوقت ايجا ....
اولا که Brightness این مدل 250 هست که از خیلی مدلها پایین تره
ثانیا میشه به راحتی و در صورت تمایل نورشو کاهش داد
لطا مدل و برندی رو تخریب نکنید!!!

EhsanEricsson
19-06-2010, 12:40
خودتم استفاده کردی؟ یه لینک از جایی که همه شاکی بودن بده ما هم ببینیم

samira_googleOne
19-06-2010, 13:15
خودتم استفاده کردی؟ یه لینک از جایی که همه شاکی بودن بده ما هم ببینیم

توي فروم هست. پره د رمورد اين ايراد
بچه هايي كه بازي كرده بودن چند ساعت و ميگفتن خيلي خوب نبوده روي چشمون
ضمنا هر ايرادي كه پيدا ميشه رو همه امتحان نميكنن. يه سري تجربه ميكنن و بقيه ميتونن استفاده كنن و يا خودشون تجربه كنن..
من هم زياد شنيدم در اين مورد كه نشتن پاي اين مانيتور يك مقدار اذيت كنندس. مخصوصا براي دوستاني كه قبلا LCD استفاده نكردن و يا تجربه خوبي از استفاده كردن از ‌LCD نداشتن

EhsanEricsson
19-06-2010, 13:26
ضمنا هر ايرادي كه پيدا ميشه رو همه امتحان نميكنن. يه سري تجربه ميكنن و بقيه ميتونن استفاده كنن و يا خودشون تجربه كنن..
من هم زياد شنيدم در اين مورد كه نشتن پاي اين مانيتور يك مقدار اذيت كنندس. مخصوصا براي دوستاني كه قبلا LCD استفاده نكردن و يا تجربه خوبي از استفاده كردن از ‌LCD نداشتن
خوب اگه اینجوری باشه شرط عقل اینه که آدم ریسک نکنه و یه مدل دیگه بخره
به نظر منم فقط دیدن مشخصات خوب روی کاغذ کافی نیست ، آدم از تجربه ی بقیه هم باید استفاده کنه ،
حالا اگه یکی فقط قصد خراب کردن یه مدل یا برند رو داره اون جای خود داره ، اما اگه عده ی زیادی ناراضی باشن بحث فراتر از خراب کردن یه برند میشه

alpha007
19-06-2010, 13:35
شدیدا تکذیب میشه
شما خودت 2370 رو استفاده کردی که با صراحت میگی دشمن چشمه؟!
کی ازش ایراد گرفته؟ لینکش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

خوب اگه اینجوری باشه شرط عقل اینه که آدم ریسک نکنه و یه مدل دیگه بخره
به نظر منم فقط دیدن مشخصات خوب روی کاغذ کافی نیست ، آدم از تجربه ی بقیه هم باید استفاده کنه ،
حالا اگه یکی فقط قصد خراب کردن یه مدل یا برند رو داره اون جای خود داره ، اما اگه عده ی زیادی ناراضی باشن بحث فراتر از خراب کردن یه برند میشه
بله تجربه دیگران مفیده ولی بشرطی که اون فرد ، فرد با تجربه ای باشه:27:

Advanced Ali-001
19-06-2010, 13:37
آلفا چیا میبینم......
ترو خداتا400تومن یه مانیتور خوب ازهمه لحاظ مخصوصاًکم ضرربودن برای چشم....
آقا من خیلی گیرم3شنبه مانیتور میگیرم....
آلفا آلترا جون من....

alpha007
19-06-2010, 13:38
لینک؟؟؟؟
تا ببینیم این ایرادهایی که میگید کجاست که ما ندیدیم و نشنیدیم و خودمون موقع کار با 2370 بهش بر نخوردیم!!!

Ultra_Black
19-06-2010, 13:39
بشنو،باور نکن....!:13:

alpha007
19-06-2010, 13:41
آلفا چیا میبینم......
آقا من خیلی گیرم3شنبه مانیتور میگیرم....
آلفا آلترا جون من....
صحبتهای این دوستامون فقط منحصر به شنیده های نادرستشونه
منتظرم تا یکی از این دوستان بیاد و لینک یکی از ایرادهایی رو که میگه برام بزاره تا با دلایل مستدل همش رو رد کنم

EhsanEricsson
19-06-2010, 13:42
بله تجربه دیگران مفیده ولی بشرطی که اون فرد ، فرد با تجربه ای باشه:27:
اگه عده ی زیادی ناراضی باشن باتجربه بودنشون مهم نیست ، مهم اینه که حس بدی رو تجربه کردن .
البته هنوز دوستان لینک ندادن :27: :46:

alpha007
19-06-2010, 13:46
اگه عده ی زیادی ناراضی باشن باتجربه بودنشون مهم نیست ، مهم اینه که حس بدی رو تجربه کردن .
البته هنوز دوستان لینک ندادن :27: :46:
کدوم حس دوست عزیز
حس که نشد دلیل
چه حرفها میزنید
دلیل بیارن که 2370 چشم رو خراب میکنه(خودشون کار کردن کجا دیدن؟؟؟؟؟)
هنوز که 2370 نیومده که!!!
قبل از عید هم زیر 150 تا سام سرویس ریخت تو بازار
این دوستان رفتن از تک تک 150 نفر پرس و جو کردن؟
تو کدوم فروم اروپایی-امریکایی این حرف زده شده که 2370 چشم رو خراب میکنه؟؟
با کدوم دلیل؟

Ultra_Black
19-06-2010, 13:51
XL2370 جزو پرفروشترین مانیتورهای دنیاست...
مگه چنین چیزی ممکنه که چشم ها رو اذیت بکنه و پر فروش باشه؟!
تو کدوم Review به این موضوع اشاره شده؟! یا تو کدوم فروم خارجی چنین چیزی بیان شده...؟!
عده ای قصد دارند با تخریب برندهای دیگه و بویژه سامسونگ،محصولات LG و مادیران رو تبلیغ کنند!!!(که البته شما تمام پستهاشون رو بررسی کنید به حرف من میرسید)

EhsanEricsson
19-06-2010, 13:53
کدوم حس دوست عزیز
حس که نشد دلیل
چه حرفها میزنید
دلیل بیارن که 2370 چشم رو خراب میکنه(خودشون کار کردن کجا دیدن؟؟؟؟؟)
هنوز که 2370 نیومده که!!!
قبل از عید هم زیر 150 تا سام سرویس ریخت تو بازار
این دوستان رفتن از تک تک 150 نفر پرس و جو کردن؟
تو کدوم فروم اروپایی-امریکایی این حرف زده شده که 2370 چشم رو خراب میکنه؟؟
با کدوم دلیل؟
حس اذیت شدن چشم دیگه .

ولی من الان یه سرچی کردم فقط یکی دو جا دو سه نفر (که یکی دوتا شونم همینایی بودن که الان تو این تاپیک گفتن ضرر داره! ) گفته بودن که چشم رو اذیت میکنه ، اما دلیل و مدرکی براش نیاورده بودن

احتمالا کیفیتش خیلی خوبه بعضیا چشماشون تعجب میکنه :31:

alpha007
19-06-2010, 13:54
تبلیغ یه برند ویه مدل خاص تحت هیچ عنوان کار درستی نیست
اطلاعات نادرستی که داره ارائه میشه واقعا از حد و حیطه اطلاع رسانی صحیح ، که وظیفه این انجمنه خارجه

Ultra_Black
19-06-2010, 13:55
احتمالا کیفیتش خیلی خوبه بعضیا چشماشون تعجب میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% همینطوره....
:16::16::16:

alpha007
19-06-2010, 13:58
حس اذیت شدن چشم دیگه .

ولی من الان یه سرچی کردم فقط یکی دو جا دو سه نفر (که یکی دوتا شونم همینایی بودن که الان تو این تاپیک گفتن ضرر داره! ) گفته بودن که چشم رو اذیت میکنه ، اما دلیل و مدرکی براش نیاورده بودن

احتمالا کیفیتش خیلی خوبه بعضیا چشماشون تعجب میکنه :31:
قویا تاکید میکنم اگر همین افراد مدرک مستدلی دال بر ناکارایی 2370 دارن تو همین تاپیک بزارن تا شفاف سازی درباره این محصول بطور صحیح صورت بگیره

EhsanEricsson
19-06-2010, 14:04
قویا تاکید میکنم اگر همین افراد مدرک مستدلی دال بر ناکارایی 2370 دارن تو همین تاپیک بزارن تا شفاف سازی درباره این محصول بطور صحیح صورت بگیره
من تو تاپیکای دیگه هم دیدم ازشون خواسته بودید دلیل بیارن اما دلیلشون رو ندیدم

دوستان ضد بیست و سه هفتادیه مادیران باز ، آخه چرا زنگ مردمو می زنید فرار می کنید؟:31:

samira_googleOne
19-06-2010, 14:11
Ericson عزيز
من به شما پيغام خصوصي ميدم و لينك ها رو بهتون معرفي ميكنم. چون من و همه دوستان ميدونيم كه آقاي آلفا به همراه دوست عزيزشون اينجا فقط اسپم ميكنن و تا بگي اين مانيتور ايراد داره 20 تا پست ميدن كه پيغامت از تو صفحه حذف شه و بره عقب
الان بهت پست ميدم عزيز تو پيغام خصوصي
شما هم به هر كي خواستي بده

EhsanEricsson
19-06-2010, 14:16
Ericson عزيز
من به شما پيغام خصوصي ميدم و لينك ها رو بهتون معرفي ميكنم. چون من و همه دوستان ميدونيم كه آقاي آلفا به همراه دوست عزيزشون اينجا فقط اسپم ميكنن و تا بگي اين مانيتور ايراد داره 20 تا پست ميدن كه پيغامت از تو صفحه حذف شه و بره عقب
باشه ممنون ، منم کاملا بی طرفم ، اگه واقعا قانع بشم که 2370 واسه چشم ضرر داره میام اینجا با فونت درشت مینویسم که ضرر داره هرکیم جرات داره حرف بزنه . اگه هم قانع نشدم باز با همون فونت درشت میام اینجا مینویسم که ضرر نداره هرکیم جرات داره حرف بزنه . خداییشم بیطرفم

alpha007
19-06-2010, 17:25
Ericson عزيز
کاملا مشخصه کی داره اسپم میده
این واژه اسپم هم خوبه یاد گرفتی و از پست های دیگه دیدی:13:
خیلی راست میگی لینک رو همینجا بزار
لینک رو به خود من بده بررسیش کنم نه دیگران
من ازت لینک خواستم
کارهای ملانصرالدینی میکنی

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

بی دلیل حرف زدن جناب samira و ضدیت با یه برند خاص تو پستهای دیگه هم کاملا مشخصه:

EhsanEricsson
19-06-2010, 18:53
دوستان (doo setan ) من لینکهایی که برام فرستاده شد رو دیدم .
7-6 جای مختلف چند نفر رو دیدم که از اینکه 2370 چشم رو اذیت میکنه گله داشتن و این نکته حقیقت داره .
اما به نظر می رسه این مشکل از نور زیاد بکلایت که به صورت LED هست باشه که میبایست در زمان استفاده به صورت دستی کم بشه .
باید از یه تعداد از کسانی که این مدل مانیتور رو دارن پرسید که بعد از کم کردن نور باز هم چشمشون اذیت میشه یا نه .

به همین جهت من تاپیک مجزایی برای این داستان زدم :

alpha007
19-06-2010, 19:18
دوستان (doo setan ) من لینکهایی که برام فرستاده شد رو دیدم .
7-6 جای مختلف چند نفر رو دیدم که از اینکه 2370 چشم رو اذیت میکنه گله داشتن و این نکته حقیقت داره .
اما به نظر می رسه این مشکل از نور زیاد بکلایت که به صورت LED هست باشه که میبایست در زمان استفاده به صورت دستی کم بشه .
باید از یه تعداد از کسانی که این مدل مانیتور رو دارن پرسید که بعد از کم کردن نور باز هم چشمشون اذیت میشه یا نه .

به همین جهت من تاپیک مجزایی برای این داستان زدم :

روشنایی این مانیتور براحتی قابل تنظیمه
دو نمونه خوب بازار مثل 238 از ایسیوس و 2370 از سامسونگ هردو مقدار روشنائیشون 250 هستش که این مورد در ساخت هر دو مدل که LED هم هستن آگاهانه در نظر گرفته شده
بازم میگم لینک این مواردی که اشاره کردید رو در معرض نمایش عمومی بزارید لطفا

Advanced Ali-001
19-06-2010, 19:53
الو روشناییش کم باشه منحالم بهم میخوره!:2:
این شایعات چیه درست شده؟؟؟؟؟
اگه چشم ازیت میکنه خب دلیلشو بگین واگراشکالی داره بادلیل ومدرک بگین که من بدبخت که میخوام هزینه کنم بگیرم ظررنکنم خب چرا دعوا میکنن پدر کشتگی دارین؟:41:

alpha007
19-06-2010, 20:42
الو روشناییش کم باشه منحالم بهم میخوره!:2:
این شایعات چیه درست شده؟؟؟؟؟
اگه چشم ازیت میکنه خب دلیلشو بگین واگراشکالی داره بادلیل ومدرک بگین که من بدبخت که میخوام هزینه کنم بگیرم ظررنکنم خب چرا دعوا میکنن پدر کشتگی دارین؟:41:
روشناییش 250 هست ولی کاملا مطابق با استانداردهای ساخت اینطور مانیتورهاست
ایسیوس 238 هم همینطوره
مشخصه که عیب و ایرادی ازش پیدا نمیشه جز موارد کوچیک که از بزرگترین و کاربردیترین و گرونقیمت ترین مانیتورهای HP و DELL و ... هم میشه پیدا کرد

3dmaxacad
20-06-2010, 12:06
سلام چرا دوستان بحث به چالش کشیده شده یکی ریش سفیدی کنه حکمیت کنه موضو ع بررسی علمی و فنی مانیتورهاست ممنون

3dmaxacad
20-06-2010, 12:17
ببینید اگه چشمتون حساسه و با هر lcd ایی نمیسازه این چیزی نیست که بتونید موقع خرید تشخیصش بدید
تا مانیتور رو خونه نیارید و ازش چند ساعتی استفاده نکنید متوجه این موضوع نمیشید کار توی اتاق تاریک و خلاصه با بالا پایین کردن همه جوره مانیتور میتونید پی به این موضوع ببرید(پشت ویترین مغازه که معیار خوبی برای تشخیص حساسیت و این صحبتها نیست)
حالا اگه قیمت یه مانیتور 400 نشد هم نشد
23700
23500
2286
مدلهای خوبین
این مدل جدید ایسیوس هم که ظاهرا خوشت نیومده
پس امکان انتخاب میاد پایین
در ضمن هیچ کدوم از مانیتورها هم چیزی ندارن که بگی از چشم محافظت میکنه
فقط چیزی که من دیدم و کار کردم از این سه مدل بالا+2370 مطلبی دال بر ضرر روی چشم برخورد نکردم
بعد از 2370 23700 و 2286 خوبه که فول اچ دی نیست

سلام نظر دوستان در مورد ASUS چیه؟
کدومش بهتره 236-238-266

alpha007
20-06-2010, 12:50
سلام نظر دوستان در مورد ASUS چیه؟
کدومش بهتره 236-238-266
238
ایسیوس هم از هر نظر خوبه
فقط می مونه اینکه طرحش رو بپسندی یا نه

EhsanEricsson
20-06-2010, 19:35
سلام چرا دوستان بحث به چالش کشیده شده یکی ریش سفیدی کنه حکمیت کنه موضو ع بررسی علمی و فنی مانیتورهاست ممنون
من دارم تحقیقات بیشتری میکنم راجبش ، حکمیت با من:31:

3dmaxacad
20-06-2010, 20:34
من دارم تحقیقات بیشتری میکنم راجبش ، حکمیت با من:31:
سلام ممنون از شما