ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد خرید مودم وایرلس

nini bad
06-06-2010, 12:04
سلام به همگی .
من می خواستم اینترنت adsl بگیرم بعد چون تو ساختمونمون یک سری افراد هستند می خئاستم اونها هم با موبایلشون از اینترنت استفاده کنند اگه می شه یک مودم adsl خوب که وایرلس هم داشته باشه بهم معرفی کنید .

نظرتون در مورد این مودم چیه ؟
Linksys wag160n
wag320n

ممنون.

ehsanonlineco
06-06-2010, 23:07
سلام.

بسته به نوع ساختمون و دیوار هاتون، باید مودم مناسبی رو انتخاب کنید. دیوار های بتنی تا حد بسیار زیادی برد وایرلس رو کم می کنن. اگه بخواین کل ساختمون رو پوشش بدید و ساختمون چندین طبقه باشه، احتمالا مجبور میشید از بریج استفاده کنید

در کل این دو مدلی که خودتون گفته بودید، مدل های خوبی هستند همینطور Wag54g2 که ارزون تر از این مدل هاست

armin3000
08-06-2010, 10:37
سلام دوستان. من یه مودم وایرلس نسبتا حرفه ای برای کارم میخوام. خصوصیتی که واسه من مهمه مدیریت پهنای باند و یا مدیریت حجم دانلود هست. متاسفانه تو این انجمن نتونستم پیدا کنم و یا کسی براش سوال نبوده.
آیا از مارکهای خوب مثل Linksys - usr - asus و یا مارکهای دیگه چیزی سراغ دارید که این قابلیت رو داشته باشه. مثلا من پهنای باند اینترنتم 512 هست و میخوام به یکی از سیستمای خونه فقط 128 تا اینترنت بدم ولی واسه LAN نمیخوام Limit کنم.
با استفاده از نرم افزار و راه اندازی Server‌ و یا ICS‌ و استفاده از ?Netlimitter‌میتونم این کارو بکنم اما میخوام خود مودم کار روتر رو بکنه و وقتایی هم که نیستم فقط مودم روشن باشه و بقیه استفاده کنن.
سایر گزینه هایی که واسه من مهمه:
- داشتن پورت LAN ( ترجیحا چهار تا) و باز خیلی ترجیحا پورتاش Giga باشن نه 10/100
- پورت USB‌مهم نیست داشته باشه.
- 802.11n رو ساپورت کنه
- NAT‌و Port Mapping‌ رو که فکر کنم همشون دارن.
- اگه MAC Filteringو یا IP Filtering‌هم داشته باشن که بهتره.
- DHCP هم که 80% شون دارن.
- در مورد خصوصیت VOIP هم که تعداد کمی از مودمها دارن لطفا یکی توضیح بده.

مودمهای Belkin و Draytek توی ایران هست؟ کسی اطلاعی داره؟

از بین این مودمها کدومو پیشنهاد میدین و قیمتاشون چه جوریه و خصوصیات خاصشون چی هست؟ البته فکر کنم اینا هیچکدوم اون قابلیت مدیریت پهنای باند رو ندارن. درسته؟

Linksys WAG320N

Billion BiPAC 7402NX

EnGenius Wireless-N Gigabit Router

ممنون میشم از راهنمایتون. ضمنا هزینه خیلی بالا هم نمیخوام بدم. مثلا بالای 130-140 تومن ارزش نداره دیگه.
ممنون از راهنماییتون.
(من خودم شیراز هستم و دارم پارس آنلاین میگیرم)

---------- Post added at 07:07 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------

سلام دوستان. من یه مودم وایرلس نسبتا حرفه ای برای کارم میخوام. خصوصیتی که واسه من مهمه مدیریت پهنای باند و یا مدیریت حجم دانلود هست. متاسفانه تو این انجمن نتونستم پیدا کنم و یا کسی براش سوال نبوده.
آیا از مارکهای خوب مثل Linksys - usr - asus و یا مارکهای دیگه چیزی سراغ دارید که این قابلیت رو داشته باشه. مثلا من پهنای باند اینترنتم 512 هست و میخوام به یکی از سیستمای خونه فقط 128 تا اینترنت بدم ولی واسه LAN نمیخوام Limit کنم.
با استفاده از نرم افزار و راه اندازی Server‌ و یا ICS‌ و استفاده از ?Netlimitter‌میتونم این کارو بکنم اما میخوام خود مودم کار روتر رو بکنه و وقتایی هم که نیستم فقط مودم روشن باشه و بقیه استفاده کنن.
سایر گزینه هایی که واسه من مهمه:
- داشتن پورت LAN ( ترجیحا چهار تا) و باز خیلی ترجیحا پورتاش Giga باشن نه 10/100
- پورت USB‌مهم نیست داشته باشه.
- 802.11n رو ساپورت کنه
- NAT‌و Port Mapping‌ رو که فکر کنم همشون دارن.
- اگه MAC Filteringو یا IP Filtering‌هم داشته باشن که بهتره.
- DHCP هم که 80% شون دارن.
- در مورد خصوصیت VOIP هم که تعداد کمی از مودمها دارن لطفا یکی توضیح بده.

مودمهای Belkin و Draytek توی ایران هست؟ کسی اطلاعی داره؟

از بین این مودمها کدومو پیشنهاد میدین و قیمتاشون چه جوریه و خصوصیات خاصشون چی هست؟ البته فکر کنم اینا هیچکدوم اون قابلیت مدیریت پهنای باند رو ندارن. درسته؟

Linksys WAG320N

Billion BiPAC 7402NX

EnGenius Wireless-N Gigabit Router

ممنون میشم از راهنمایتون. ضمنا هزینه خیلی بالا هم نمیخوام بدم. مثلا بالای 130-140 تومن ارزش نداره دیگه.
ممنون از راهنماییتون.
(من خودم شیراز هستم و دارم پارس آنلاین میگیرم)