مشاهده نسخه کامل
: خرید رم و سی پی یو و گرافیک
GENERAL_RAAAM
06-06-2010, 12:00
با سلام خدمت شما
من امروز می خوام برم یه رم بخرم. من الان 2 تا 512 دارم و میخوام رم 4 گیگ بخرم . به نظر شما برم یک 1 gig و یک 2 gig بخرم با اون 512 ها را وردارم و 2 تا 2 گیگ بخرم.
مشخصات رم و مادر بورد و cpu :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام یه cpu خوب 100-300 تومن بخرم ، چی خوبه ؟ چطوری باید بفهمم به مادربوردم می خوره یا نه ؟ اگه میشه چند مدل خوب بین 100 و 200 - و چند مدل خوب بین 200 و 300 معرفی کنین !
یه گرافیک خوب و با ارزش هم تا سقف 150 تومن Ati or Nvidia اگه میشه معرفی کنین .:27:
خیلی خیلی ممنون:10:
Ultra_Black
06-06-2010, 12:14
سلام
من امروز می خوام برم یه رم بخرم. من الان 2 تا 512 دارم و میخوام رم 4 گیگ بخرم . به نظر شما برم یک 1 gig و یک 2 gig بخرم با اون 512 ها را وردارم و 2 تا 2 گیگ بخرم.
بهتره شما اون 2 تا 512 رو هم رد کنید برن،چون فرکانسشون هم پایینه
و 2 تا رم 2 گیگ با باس 800 بگیرید از برندهایی مثل Patriot,Kingmax,Apacer و...
جفتش با هم میشه حدود 76 تومن
اگه بخوام یه cpu خوب تا 100 تومن بخرم ، چی خوبه ؟ چطوری باید بفهمم به مادربوردم می خوره یا نه ؟
تا اونجایی که من به مشخصات مادربردتون نگاه می کردم تو رنج زیر 100 تومن قویترین پردازنده ای که میتونه ساپورت کنه E6700 هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی احتمالا میتونید پردازنده دست دوم چهار هسته ای هم مثل Q6600 و یا Q6700 هم زیر 100 تومن گیر بیارید
یه گرافیک خوب و با ارزش هم تا سقف 150 تومن Ati or Nvidia اگه میشه معرفی کنین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این رنج بهترین انتخاب 5750 هست
که قیمتش با برند Sapphire حدود 165 تومن هست
(البته باید پاورتون حداقل 450 وات واقعی توان داشته باشه)
amd>intel
06-06-2010, 12:18
شما مدل مادربردتون رو اعلام کنید . در مورد رم هم بستگی به ساپورت مادربردتون داره . ولی رمهای مشابه نتیجه بهتری میدهد
سلام
آقا من می خوام یکی از سیستم های دانشگاه رو ارتقاع بدم تا 600 تومن به نظرتون چی بگیرم خوبه
کاربری ما طراحی بنر (اونم در ابعاد بزرگ) است و همچنین ادیت فیلم
دوستان لطفا یکی کمک کنه زیاد وقت ندارم
راستی سایتی هست که بشه توش انواع انواع کارت گرافیک ها یا سی پی یو هارو با هم مقایسه کرد مثلا برای لپ تاپ میشه به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کرد
Ultra_Black
07-06-2010, 11:18
سلام
آقا من می خوام یکی از سیستم های دانشگاه رو ارتقاع بدم تا 600 تومن به نظرتون چی بگیرم خوبه
کاربری ما طراحی بنر (اونم در ابعاد بزرگ) است و همچنین ادیت فیلم
دوستان لطفا یکی کمک کنه زیاد وقت ندارم
راستی سایتی هست که بشه توش انواع انواع کارت گرافیک ها یا سی پی یو هارو با هم مقایسه کرد مثلا برای لپ تاپ میشه به سایت
لطفا تاپیک جدید بزنید و حداکثر بودجتون رو هم بفرمایید (سیستم کامل یا فقط کیس؟)
kinglife
07-06-2010, 17:35
با سلام خدمت شما
مشخصات رم و مادر بورد و cpu :
اگه بخوام یه cpu خوب 100-300 تومن بخرم ، چی خوبه ؟ چطوری باید بفهمم به مادربوردم می خوره یا نه ؟ اگه میشه چند مدل خوب بین 100 و 200 - و چند مدل خوب بین 200 و 300 معرفی کنین !
یه گرافیک خوب و با ارزش هم تا سقف 150 تومن Ati or Nvidia اگه میشه معرفی کنین .:27:
خیلی خیلی ممنون:10:
اینجور که من متوجه شدم شما حدود 600 هزارتومن بودجه دارین (البته در صورت تایید این مطلب لطف کنید جواب بدید )
و کیستون رو هم ، منظور همون رم و پردازنده و هارد و مادربرد قدیمیتون هم بالای 70 تا 80 بر میدارن
که در این صورت می تونید سیستمی به مراتب بهتر جمع کنید تا ارتقا این سیستم فعلی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.