ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار اجرای چند نرمافزار بصورت هم زمان

xlife
06-06-2010, 09:44
با عرض سلام من درخواستم را به صورت مثال می اورم
من شبیه ساز اندرونید را در گوشیم دارم که ازمحیط زیبایی بهره می بره و هنگام روشن کردن گوشی بالا میاد یا نرم افزار Gdiskکه تم زیبایی ساختم اونم بعد از بالا اومدن گوشی اجرا می شه
همونطور که می بینید این نرم افزارها همچین قابلیتی ندارند و باید انتخابشون کرد تا اجرا بشند درکل من می خوام نرم افزاری رو که وقتی دکمه منو رو می زنم منو یک نرم افزار دیگه رو باز کنه و وقتی دکمه گالری می زنم گالری گوشی باز نشه یک گالری جانبی که نصب کردم باز بشه واز این نوع مثال ها
اگه وجود داره بزارید اگرنه من رو از این خیال واهی خلاص کنید

xlife
09-06-2010, 10:57
اگه نيست لطف كنيد بگيد

xlife
10-06-2010, 09:50
بله انگاري نيست ولي منتظر مي مونم

e.khafan!
10-06-2010, 10:37
با عرض سلام من درخواستم را به صورت مثال می اورم
من شبیه ساز اندرونید را در گوشیم دارم که ازمحیط زیبایی بهره می بره و هنگام روشن کردن گوشی بالا میاد یا نرم افزار Gdiskکه تم زیبایی ساختم اونم بعد از بالا اومدن گوشی اجرا می شه
همونطور که می بینید این نرم افزارها همچین قابلیتی ندارند و باید انتخابشون کرد تا اجرا بشند درکل من می خوام نرم افزاری رو که وقتی دکمه منو رو می زنم منو یک نرم افزار دیگه رو باز کنه و وقتی دکمه گالری می زنم گالری گوشی باز نشه یک گالری جانبی که نصب کردم باز بشه واز این نوع مثال ها
اگه وجود داره بزارید اگرنه من رو از این خیال واهی خلاص کنید

شنا میتونید از برنامه ی magik key استفاده کنید ، که توی قسمت s60 v3 هست ، سرچ کنید . البته شاید نتونید دکمه گالری رو به یک گالری دیگه انتقال بدی، ولی میتونی دکمه ی گالری رو تبذیل به play یا camera اینا بکنی .