ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایت dvd چگونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

telsat
05-06-2010, 14:32
دوستان من می خوام یه چندتا فایل با پسوندts رو توو یه دی وی وی رایت کنم که بتونم تو dvdplayer بتونم تماشا کنم با همون کیفیت. اما با نرو نمی تونم رایتش کنم و فقط پسوند vob رو میشناسه من چیکار کنم؟

Dew Drop
05-06-2010, 14:43
سلام
باید فرمت اونارو تغییر بدید بعد رایتش کنید.

telsat
05-06-2010, 16:34
میشه بگید چجوری؟یعنی با کانورتور؟؟؟؟؟؟؟؟؟

payan_zaman
05-06-2010, 22:23
میشه بگید چجوری؟یعنی با کانورتور؟؟؟؟؟؟؟؟؟

می تونی از نرم افزار nerovision فرمت فایلاتو تبدیل به dvd کنی
راه حل بعدی استفاده از نرم افزار ashampoo burning studio هست که به نظر من از Nero خیلی خوش دست تره
و برای رایت فایلات و پخش اونها در dvd player نیازی به نرم افزار جانبی نداره و بصورت مستقیم تبدیل به dvd می کنه

telsat
09-06-2010, 11:06
دوست عزیز میشه بگین چجوری با برنامه ashampoo burning studio این کار رو انجام بدم؟

kral_pontiac
10-06-2010, 14:21
برای رایت دی وی دی نیاز به برنامه های DVD Maker دارین که واسه دی وی دی منو و . . .هم طراحی کنید.
مثل :converXtoDVD

payan_zaman
20-06-2010, 11:17
دوست عزیز میشه بگین چجوری با برنامه ashampoo burning studio این کار رو انجام بدم؟

برای این کار کافی هست گزینه CD AND DVD Video را انتخاب کنی و در پنجره باز شده فایلهای ویدئویی را انتخاب کنی نکته ای که هست شما نمی تونید از فرمتهای غیر رایج مثل ts استفاده کنی برای این منظور ابتدا باید با برنامه Mcfunsoft Video فایل TS رو تبدیل به فرمتهای رایج ویدوئی مثل AVI - MPEG و.. کنی سپس در Ashampoo لود کنی و به راحتی تبدیل به DVD کنی

saeed774
20-06-2010, 11:47
برای رایت دی وی دی نیاز به برنامه های DVD Maker دارین که واسه دی وی دی منو و . . .هم طراحی کنید.
مثل :converXtoDVD

اين برنامه ساده ترين و بهترين و سريع ترين نرم افزار هست و از تمام فايل هاي ويدئويي پشتيباني ميکنه . در ضمن براي DVD شما منو هم ميسازه .

VSO ConvertXToDVD 4.0.12.327 Final

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Password:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجم : 18.22 مگ

kral_pontiac
20-06-2010, 23:42
داش سعید من هم به دوستمون همینو پیشنهاد دادم !! :دی

saeed774
21-06-2010, 11:14
داش سعید من هم به دوستمون همینو پیشنهاد دادم !! :دی

خوب عزيزم من که تشکر هم کردم و از شما نقل قول هم کردم که ! :10:

ولي من براي تاييد حرف شما و راحتي کار لينک دانلود هم دادم .

HORROR
24-06-2010, 01:21
مثل اینکه این رفیقمونم مشکل ما رو داره... من از ماهواره ضبط میکنم و کیفیتش هم خوبه و حجمشم کمه
ولی وقتی اونو به dvd تبدیل میکنم هم کیفیتش بد میشه وصاش هم به هم میریزه و حجمشم زیادتر میشه!؟

HORROR
01-07-2010, 03:45
سلام
رفقا بهترین نرم افزار برای ویرایش فایل TS ... Total video Converter هستش.. اما پس از وارد کردن فایل تو برنامه گزینه
Try to decod With MS DX9...انتخاب کنید تا صوتو تصویر به هم نریزه... بعد به هر فرمتی که دلتون خواست تبدیلش کنین..