PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : GeForce 8400

sam123
05-06-2010, 11:43
سلام دوستان

من یه لپ تاپ مدل دل xps m1330 دارم که جدیدا مشکل گرافیکی پیدا کرده و گفتن که چیپستش باید عوض بشه

می خواستم قیمت چیپستش رو بدونم به من گفتن 80 تومن یه جا هم گفتن از 50 تومن هست تا 150 تومن می خواستم منو راهنمایی کنید تا یه چیپست خوب با قیمت مناسب بگیرم

راستی چیپست لپ تاپ بستگی به کارت گرافیک اون داره یا به گرافیک ربطی نداره؟

با تشکر

JEskandari
06-06-2010, 11:54
خوب چیپست که خوب و بد نداره اگه عوض کنن باید دقیقا همون مدل خودش بگذارند اونجا
خوشبختانه جنسی هم هست که اصل وبدل نداره

sam123
06-06-2010, 12:19
خوب چیپست که خوب و بد نداره اگه عوض کنن باید دقیقا همون مدل خودش بگذارند اونجا
خوشبختانه جنسی هم هست که اصل وبدل نداره

ممنون از پاسخ شما

الان که بردم نمایندگی دل تو شیراز گفت اصلا چیپست قابل تعویض نیست و باید مادربرد رو عوض کنی 450 تومن هزینشه :41:

ایا واقعا نمی شه چیپست رو عوض کرد؟؟!

JEskandari
06-06-2010, 12:32
ممنون از پاسخ شما

الان که بردم نمایندگی دل تو شیراز گفت اصلا چیپست قابل تعویض نیست و باید مادربرد رو عوض کنی 450 تومن هزینشه :41:

ایا واقعا نمی شه چیپست رو عوض کرد؟؟!

معمولا چیپست به تنهایی توسط تولید کننده فروخته نمیشه که مثلا مثل قطعات یدکی توی بازار باشه
و همچنین برای نصب انها روی مادربرد از تکنولوژی نصب سطحی استفاده میشه که به همین دلیل عوض
کردن اونهم کار هرکسی نیست.

کسانی هم که مثلا چیپست را میگن عوض میکنن احتمالا لپ تاپ خارج گارانتی داشتن که قسمتی از آن
سوخته و دیگر قابل استفاده نبوده و لذا لپتاپ را تکه تکه کرده و از آن برای قطعات یدکی برای لپتاپ های
دیگر استفاده میکنند . (البته اونها هم احتمالا برد را کامل عوض کنن)

sam123
06-06-2010, 13:51
معمولا چیپست به تنهایی توسط تولید کننده فروخته نمیشه که مثلا مثل قطعات یدکی توی بازار باشه
و همچنین برای نصب انها روی مادربرد از تکنولوژی نصب سطحی استفاده میشه که به همین دلیل عوض
کردن اونهم کار هرکسی نیست.

کسانی هم که مثلا چیپست را میگن عوض میکنن احتمالا لپ تاپ خارج گارانتی داشتن که قسمتی از آن
سوخته و دیگر قابل استفاده نبوده و لذا لپتاپ را تکه تکه کرده و از آن برای قطعات یدکی برای لپتاپ های
دیگر استفاده میکنند . (البته اونها هم احتمالا برد را کامل عوض کنن)

ممنون از شما

حالا که حرف گارانتی زدید اگه اینم جوابم رو بدید ممنون می شم

الان که تو سایت دل رفتم دیدم لپ تاپم تا 2011 گارانتی داره و منم دبی اشنا دارم ایا می تونم اون رو بفرسم دبی؟چون نمایندگی گفت اگه ببری دبی یا درستش می کنن یا یکی نو بهت میدن

با تشکر

saeed2u
06-06-2010, 21:09
ممنون از شما

حالا که حرف گارانتی زدید اگه اینم جوابم رو بدید ممنون می شم

الان که تو سایت دل رفتم دیدم لپ تاپم تا 2011 گارانتی داره و منم دبی اشنا دارم ایا می تونم اون رو بفرسم دبی؟چون نمایندگی گفت اگه ببری دبی یا درستش می کنن یا یکی نو بهت میدن

با تشکر
اگه میتونید حتما این کار رو انجام بدید

sam123
11-06-2010, 14:53
اگه میتونید حتما این کار رو انجام بدید

نمی دونید واسه گارانتی نیاز به فاکتور خرید هست یا نه؟