مشاهده نسخه کامل
: شاهی
saeednag
05-06-2010, 10:48
من تو باغچه ی حیاطمون شاهی کاشت احساس میکنم ورس داره یعنی خم میشن از چی میتونه باشه؟مرسی
شاید زیادی رشد کردن و نچیدیشون
مکسش رو موزاری؟؟؟؟
من تو باغچه ی حیاطمون شاهی کاشت احساس میکنم ورس داره یعنی خم میشن از چی میتونه باشه؟مرسی
سلام :20:
جالبه که شما همه نوع گل و درخت و سبزی رو تو باغچه تون میکارین باید باغ بزرگ و جالبی داشته باشین ، خوب یکی از دلایل ورس این میتونه باشه که کود ازته بهش زیاد دادین بیش از حد قد کشیده و استحکامه لازمو نداره و دچار ورس میشه! از طرف دیگه اگه هر گیاهی تومکانی با سایه زیاد+ آب زیاد کاشته بشه دچار ورس میشه
saeednag
06-06-2010, 09:20
سلام :20:
جالبه که شما همه نوع گل و درخت و سبزی رو تو باغچه تون میکارین باید باغ بزرگ و جالبی داشته باشین ، خوب یکی از دلایل ورس این میتونه باشه که کود ازته بهش زیاد دادین بیش از حد قد کشیده و استحکامه لازمو نداره و دچار ورس میشه! از طرف دیگه اگه هر گیاهی تومکانی با سایه زیاد+ آب زیاد کاشته بشه دچار ورس میشه
کود ندادم هشونتازه ماله 2هفتس زیاد بزرگنیستن که سنگینی کنن.شاهی هم آفتاب دوست هم سایه دوست>خودم هم موندم چشونه؟از آب زیاد دادن وغیر اصولی آب دادن هم میشه؟
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
شاید زیادی رشد کردن و نچیدیشون
مکسش رو موزاری؟؟؟؟
رشدشزیاد نیست 2هفتس کاشتم.عکسش میتونم بذام>
mahla moin
15-08-2010, 09:27
خب حتما زیاد بهش آب دادی یا نه بر عکس کم آب شدند درضمن کود زیاد هم با عث پژمرده شدنش میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.