ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پیام dispaly driver stoped responding and has recoverd

esf-kh
05-06-2010, 08:34
درود

مشکلی که من دارم بخشی از اون مربوط به ویندوز سون میشه . که در تاپیک زیر هم همین سوال را پرسیدم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشخصات سیستم من :

cpu : amd phenom xII 550
moder board : gigabyte ma78gds3h
ram : 3 gig
gerapic : ATI RADEON hd 4550 یک گیگ رم
پاور Green GP530AB

از وقتی ویندوز سون رو نصب کردم گاهی با باز کردن برنامه ها یا پنجره ای صفحه قفل میشه و بعد سیاه میشه و دوباره به حالت عادی بر می گرده و تو taskbar پیغام dispaly driver stoped responding and has recoverd رو می ده . گاهی اوقات هم صفحه آبی مرگ ظاهر میشه . و دو سه بار هم صفحه مونیتور مثل وقتی که تلویزیون هیچ برنامه ای نداره و برفک نشون میده برفکی میشه . ویندوز سون msdn که دستکاری نشده هم رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد . در system rate پایین ترین رتبه 5.1 است و مربوط به گرافیک Aero می باشد . به نظر شما مشکل از کجاست ؟ لازم به ذکر هست تمام درایورها رو نصب کردم . آپدیت هاش رو هم گرفتم و نصب کردم . با برنامه های بک آپ گیر از درایور سیستم رو چک کردم و هر چی درایور که آپدیت نیوده را آپدیت کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست . الان تم ویندوز رو تو حالت کلاسیک قرار دادم . با توجه به اینکه سیستم از نظر کارآیی سیستم پایینی نیست مشکل از کجا میتونه ناشی بشه ؟

EXTREME
05-06-2010, 13:20
اگه تو xp این اخطار نمیاد پس گرافیک ایراد نداره
احتمالا این گرافیک برای ویندوز سون پایین و ضعیف باشه
شاید با آپدیت بایوس هم مشکل حل بشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینکو نگاه کن میتونه بهت کمک کنه راه های زیادی رو گفته از جمله نصب catalyst 7.4
که core clock رو بیارید پایین ترو راه های دیگه