مشاهده نسخه کامل
: مقدار فرکانس رم
من روی سیستم یک رم kingmax 2GB دارم . روی خود برچسب رم مقدار 1333 ذکر شده است . اگر با برنامه CPU-Z بخواهیم این مقدار را چک کنیم ، به کدام قسمت این برنامه باید مراجعه کرد .
sir payman
05-06-2010, 01:45
روی تب مموری میتونید باس رو ببینید و در تب spd هم مشخصات کلی رم رو ببینید
نتایج به صورت زیر است اما مقدار 1333 جایی ننوشته است :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My%20Documents%5CMy%20Pictures [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My%20Documents%5CMy%20Pictures
alidata2010
05-06-2010, 03:14
چون رمتون دوال چنله نصف اون مقدارو مینویسه مثلا رم با باس 800 رو مینویسه 400
رم دوال چنل چه ویژگی دارد . من فکر می کردم هر وقت دو عدد رم یک شکل را در حالت خاصی با هم اسنبل کنیم به آن دوال چنل می گویند نه یک عدد رم .
alidata2010
05-06-2010, 17:13
وقتی من داشتم اون پستو میدادم عکسات لود نشده بود منم احتمال دادم که دوتا رم یک گیگ داری . البته فرقی نمیکنه همون فرکانس رو باید در 2 ضرب کنی
sir payman
05-06-2010, 18:49
چون رمتون دوال چنله نصف اون مقدارو مینویسه مثلا رم با باس 800 رو مینویسه 400
به دوال چنل مربوط نمیشه
برنامه cpu-z فرکانس رو در حالت ddr نشون میده و شما اگر سینگل هم بذارید باز هم فرکانس رو در حالت ddr نشون میده.
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
رم دوال چنل چه ویژگی دارد . من فکر می کردم هر وقت دو عدد رم یک شکل را در حالت خاصی با هم اسنبل کنیم به آن دوال چنل می گویند نه یک عدد رم .
هر وقت 2 تا رم رو در اسلاتهایی که مادربورد برای دوال مشخص کرده بذارید اتوماتیک رمها به صورت دوال کار میکنن
حقیقت را بخواهید من فکر می کردم ممکن رم قلابی باشد و به جای فرکانس 1333 فرکانس پایین تری ساپورت کند . که با حرف های شما دوستان خیالم راحت شد . پس فرکانس کاری رم سیستم من همان 1333 است .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.