ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلشمو نمیخونه...

Vahid.Mob.14
04-06-2010, 22:43
سلام به همگی. من یه فلش PNY 4 GIG دارم. یه ساله ازش استفاده میکنم که الان هر چی میزنم این اخطار رو پایی صفحه میده(رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم نشد)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل از چیه دوستان؟

mohsenfhm
04-06-2010, 23:10
سلام به همگی. من یه فلش PNY 4 GIG دارم. یه ساله ازش استفاده میکنم که الان هر چی میزنم این اخطار رو پایی صفحه میده

مشکل از چیه دوستان؟

دوست عزیز این پیام نشون میده که سیستم شما قادر به تامین توان الکتریکی برای پورت یو اس بی نیست .

فلش رو به خود مادربرد وصل کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه :13:

amins2007
04-06-2010, 23:45
با ابزار های دیگه ی یو اس بی مشکل نداری؟

Vahid.Mob.14
05-06-2010, 13:07
با ابزار های دیگه ی یو اس بی مشکل نداری؟

نه. حتی دوتا فلش دیگه که سیلیکون پاوره راحت میاره.

amins2007
06-06-2010, 12:08
روی سیستم دیگه هم جواب نداد دیگه؟ درسته؟
امکان داره فلشت خراب شده باشه
ضربه نخورده؟؟

Vahid.Mob.14
06-06-2010, 13:52
تا اونجایی که میدونم ضربه نخورده. البته خیلی دست به دست شده.

آره رو دوتا سیستم دیگه هم امتحان کردم. نشد.

Vahid.Mob.14
06-06-2010, 14:02
آقا الان یه چیزی فهمیدم.

مثلا اگه 10 بار من فلش رو بزن تو دستگاه شاید یه بارش وصل شه. قاتی داره.

به نظرتون مشکل از چیه؟

amins2007
07-06-2010, 09:19
فکر کنم آخرای عمر فلشت باشه

amd>intel
07-06-2010, 11:06
با فلش دیگه هم تست کردی ؟

Vahid.Mob.14
08-06-2010, 10:33
با فلش دیگه هم تست کردی ؟

آره. همین الانم که دارم مینویسم دو تا فلش تو جلوی کیسه.

delnavazan
24-06-2010, 23:12
دوستان ، منم یه همچین مشکلی دارم. ولی نکته عجیب اینکه بعضی از فلشها را روی کامپیوترم نمیشناسه و بعضی دیگرو میشناسه! تو خونه دوتا سیستم دارم بعنوان مثال فلش همکارم را که به سیستم قدیمی وصل میکنم میشناسه ، اما در سیستم جدیدم خیر!!! در حالی که فلش خودمو هر دوتا سیستم میشناسن! متأسفانه این مشکل فقط یه بار و یه فلش مموری نبوده و نیست!! دست کم سه تا فلش همین اواخر امتحان کردم - یعنی کار ضروری پیش اومد- اما هیچکدومو نشناخت!...
سیستم جدیدم ویندوز7 و آنتی ویروس اوست روش نصبه و همیشه هر دوشون آپدیتن....!
لطفا امداد رسانی اورژانسی.....!!!!!!

delnavazan
24-07-2010, 22:35
خب!... کسی که به دادمون نرسید! در عین حال مشکل حل شد! ولی دوست داشتم تجربه عجیب خودمو در اختیار دوستان قرار بدم؛ شاید جایی ؛ مورد مشابهی ؛ چیزی ... پیش اومد و بدرد خورد!!
من روی سیستمم یه رم ریدر (به جای فلاپی درایو) نصب کرده بودم که با خارج کردن اون از مدار، تمام مشکلاتم حل شد!! جالبه ، نه؟؟!!!! به هر حال ظاهرا یا این قطعه مشکل سخت افزاری داره و یا کلا با سیستمم سازگاری نداره.... فعلا بی خیالش شدم!

meti20
25-07-2010, 08:50
سلام به همگی. من یه فلش PNY 4 GIG دارم. یه ساله ازش استفاده میکنم که الان هر چی میزنم این اخطار رو پایی صفحه میده(رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم نشد)

مشکل از چیه دوستان؟

باید فلشتو باز کنی، 4 تا سیم به کیت اصلی فلش وصل هستش.به احتمال زیاد یکی از اون سیمها،لحیمش باز شده.باید با یه لحیم نوک تیز دوباره لحیمش کنی.من خودم تا حالا چندتا فلش که مشکلشون این بوده تعمیر کردم.
یاعلی

Tenacious
25-07-2010, 09:26
من هم یه فلش داشتم که دقیقاً همین مشکلو داشت، روی ویندوز XP همین ارورو می داد، روی چند تا کامپیوتر امتحان کردم و این ارورو دیدم، وقتی فلشو به کامپیوتری وصل می کردم که روش ویندوز ویستا بود، جواب گرفتم!
کاری که کردم این بود: با آنتی ویروس McAfee توی محیط Safe mode ویندوز یه اسکن کردم، از اون به بعد فلشم درست کار کرد!

نمیدونم حالا واقعاً ویروس بوده یا اینکه از شانس من فلش یادش افتاده که باید درست کار کنه!

spr_secret
22-08-2010, 00:30
باید فلشتو باز کنی، 4 تا سیم به کیت اصلی فلش وصل هستش.به احتمال زیاد یکی از اون سیمها،لحیمش باز شده.باید با یه لحیم نوک تیز دوباره لحیمش کنی.من خودم تا حالا چندتا فلش که مشکلشون این بوده تعمیر کردم.
یاعلی

سلام
من 2 تا فلش دارم كه چند وقت پيش اينطوري شدن و روي سيستمهاي ديگه كار ميدن ولي رو سيستم خودم كار نميدن
و ديروز هم يه هارد WD رو 24 ساعت كامل به سيستم متصل كردم و بعد يهو اينطوري شد و همين پيغام رو ميداد و ديگه كار نداد
هارد نو هست به نظر شما اشكال سخت افزاري داره يا برق usb مشكل داره
در ضمن چراغ led روي هارد و فلش ها روشن ميشه و حتي هارد كار ميكنه ( چون لرزش داره ) ولي همين پيغام رو ميده و هيچ .........

spr_secret
22-08-2010, 10:30
سلام
فلش و هارد اکسترنال من هیچ کدوم روی سیستم خودم جواب نمیدن و دقیقا همین ارور که عکسش در پستهای بالا هست رو میده ولی روی سیستمهای دیگه راحت و بدون مشکل جواب میده...( پس فلشها سالم هستن)
چند تا فلش دیگه هم روی سیستم خودم امتحال کردم و اونها مشکلی ندارن....(پس احتمالا سیستم هم سالمه)
پس چرا فقط این 3 تا رو نمی خونه

تنها چیزی که میدونم اینه که هر 3 تا برای مدت چندین ساعت به سیستم متصل بودن و هیچ کاری نمیکردن ولی سیستم روشن بود وبرق توی اونها بوده

خواهش میکنم راهنماییم کنید

spr_secret
23-08-2010, 17:11
سلام به دوستان گلم

خودم حلش کردم ...............................

یه سیم earth به کیس کامپیوترت متصل کن حل میشه