مشاهده نسخه کامل
: خرید دوربین سونی (تا 250 تومن)
سلام
دوستان من میخوام یه دوربینی بگیرم برای عکاسی و همین طور فیلم برداری در حدود زیر 250 تومن بودجه دارم.
اولویت من عکاسیه ولی میخوام کیفیت فیلمش هم قابل قبول باشه .در واقع برای مصارف خونگی میخوام.
البته سونی رو رو ترجیح میدم در ضمن این مدل ها مد نظرم هست هر کی کار کرده با اینا حتما نظر بده:
sony w350
sony w370
sony w220
ممنون.
topoly1000
04-06-2010, 18:51
من با سونی کار نکردم .
اگه می تونی یه کم دیگه هزینه کن مثلا 100 تا 150 دیگه .
چون بعد یه مدتی تو می خوایی بهترشو بگیری از الان با بهتر شروع کن .
المپیوس یا کنون خوبن .
سعی کن از شرکت های دوربین ساز دوربین بخری .
بدون که سونی دوربین هم می سازد .
سلام
دوستان من میخوام یه دوربینی بگیرم برای عکاسی و همین طور فیلم برداری در حدود زیر 250 تومن بودجه دارم.
اولویت من عکاسیه ولی میخوام کیفیت فیلمش هم قابل قبول باشه .در واقع برای مصارف خونگی میخوام.
البته سونی رو رو ترجیح میدم در ضمن این مدل ها مد نظرم هست هر کی کار کرده با اینا حتما نظر بده:
sony w350
sony w370
sony w220
ممنون.
سلام
سونی دوربینای داره که بیشتر مردم گول ظاهر ، کیفیت LCD و . . . میخورند.(یکیش منم) در این قیمت میشه گفت بهترین دوربین SX120 هستش که نسبت به قیمتش عکسهای عالی میگیره.
اینم بگم که دوربین دیجیتال چیزی نیست که آدم بخاد هی عوض کنه . اگر امکانش هست بودجه بیشتر کنی دوربینهای بهتری هم هستند.
البته باز به خودت مربوط میشه که بخای برای دوربین پول بیشتری بدی یا نه!
:11:
سلام
sony w350
sony w370
sony w220
ممنون.
سلام دوست من :10:
سری W سونی یه سری خوب ست نسبت به سری T . از این بین W350 یکی از پرفروش ترین دوربین های شرکت سونی است . از قابلیت های این سری میشه به پانارومای 360 درجه ! بدنه آلومینیومی ضد خش - 14 مگاپیکسل ( که حسنی حساب نمیشه البته و جنبه تبلیغاتی بالایی داره !) و کیفیت فیلم برداری Hd . اشاره کرد .
قیمت از 345 تا 355 بسته به نوع گارانتی
w370 را پیشنهاد نمی کنم بخاطر داشتن لنز 37 میلیمتری که یه لنز واید حساب نمیشه !
w220 اگه بتونی گیر بیاری (که بعید میدونم ) یکم قدیمی شده !قیمت 220هزار
اما دوست من ، شما اگه از برند کانن خرید کنی برات بهتره .
برای دلیل ارجاعت میدم به لینک زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مطالبم برات مفید بوده باشه :11:
HardWare Professor
04-06-2010, 21:52
اقا یه 50 تومن دیگه بزارو حدود 300 تومن w390 بگیر که عالیه
همچنین در حین فیلم برداری میتونی زوم کنی
tirdad_60
04-06-2010, 22:32
سلام
بهتره سوالات خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید تا در آینده دوستان دیگه هم استفاده کنند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما
سری W سونی یه سری خوب ست نسبت به سری T . از این بین W350 یکی از پرفروش ترین دوربین های شرکت سونی است . از قابلیت های این سری میشه به پانارومای 360 درجه ! بدنه آلومینیومی ضد خش - 14 مگاپیکسل ( که حسنی حساب نمیشه البته و جنبه تبلیغاتی بالایی داره !) و کیفیت فیلم برداری Hd . اشاره کرد .
تایید میشه اما کلا سونی فقط با تبلیغات میفروشه نه کیفیت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.