ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در باره ابزار ها

سونامی
04-06-2010, 14:24
دوستان می خواستم شما بگید این ابزار ها چی کار می کنند و کار بردشون چی هست

من یه مدتی هست که با فتو کار می کنم یه چی ز هایی فهمیدم ولی می خواهتم شما بگید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

spiring water
05-06-2010, 18:06
سلام.
دوست عزیز این جور سوال کردن به معنیه آموزش کامل برنامه ی فوتوشاپه!!
تقریبا کاربرد 50% ابزارهای photoshop رو پرسیدید!
خواهشا آموزشهایی که در فروم و جود داره رو بخونید و اگه جاییش رو متوجه نشدید بپرسید.
و برای هر سوال یه یه تاپیک جداگانه بزنید.
موفق باشید

سونامی
10-06-2010, 11:37
دادا کسی نیست کمک کند

Saeed kmss-D
10-06-2010, 12:15
سلام...

دوست عزیز؛
من هم صحبت دوست قبلی رو تایید میکنم، (پست 2 )

شما که میخواید کار با فتوشاپ رو شروع کنید و یادگیری رو آغاز کنید، بهتره ابتدا به سراغ قسمت های مهم تر و عمومی تر برید، و کم کم جلو برید.
اما خیلی از ابزار هایی که شما الان به تصویر کشیدید ، واقعا فعلا نیازی نیست بلد باشید! منظورم اینه که استفاده و کاربرد چندانی نداره!
پیشنهاد میکنم به جای صرف وقت روی این موضوعات حاشیه ای بیشتر به خود فتوشاپ توجه کنید تا مراحل یادگیریتون تسریع بشه.

----------------------------------

یه چند تاش که مهمتره رو توضیح میدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Healing Brush که در دو حالت در مجموعه ابزار دیده میشه، ابزار خوب و قوی برای ترمیم هست و در واقع در رتوش کاربرد داره.
به این ترتیب که در حالت ( Sopt ) خود ابزار سعی میکنه از ناحیه اطراف، بافت رو روی قسمت مورد نظر قرار بده و و از نظر نور و رنگ با زمینه مطابقت بده!
و حالت دوم چیزی شبیه به Stamp هست که شما باید از قسمت دلخواه و مشخص ( با نگه داشتن At ) روی ناحیه مورد نظر قرار بدی.

در حالتی که 3D شما فعال باشه، یک سری از ابزار ها هم فعال میشه و این گزینه به شما اجازه میده که صفحه کاری رو در زاویه ها و جهت های مختلف جا به جا کنید.
که البته گفتم باید بخش 3d فعال باشه! ( Edit>Preferences>Preferences>GPU Setting )

خب این ابزار تایپه دیگه!
اگه منظورتون آخرین عضو این مجموعه س، که عملیات تایپ رو به صورت عمودی امکان پذیر میکنه با این تفاوت که متن در اختیار شما نمیزاره و فقط سکلتشن اون رو میتونید داشته باشید!

مثل ابزار hand اگه 3d فعال باشه میتونید استفاده کنید!
زیاد در پیش نباش.

Blur tool کار فیلتـر Blur رو به صورت دستی تر و مقطعی تر و کنترل شدت رو انجام میده!
برای محو کردن و همگن سازی محیط و رنگه!

بعد از اینکه با استفاده از ابزار Pen محدوده ای رو رسم کردید میتونید با این ابزار اندازه و ناحیه رو کنترل کنید.
کلا هر Work Path رو میتونید باهاش تنظیم کنید.

موفق باشید♥♥♥