مشاهده نسخه کامل
: Split/Second
Amin.P30
22-05-2010, 10:50
دوستان LAN خالی میشه بازی کرد این بازی را ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط MULTY PLAYER خالی نه انلاین؟؟؟؟؟؟
اگر میشه کسی بازی کرده LAN????????/
حالشو میده در کل؟؟؟؟؟؟؟/
Amin.P30
29-05-2010, 13:31
LAN میشه برای PC????????????????????
فقط لن خالی نه انلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
LAN میشه برای PC????????????????????
فقط لن خالی نه انلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله LAN هم میشه بازی کرد و به شدت هم حال میده :8:
از جمله بازی هایی هست که امکانات مولتی بازی کردن رو تمام و کمال داره .
یکی از قشنگترین بازی هایی هست که تو تمام عمرم دیدم. هیجان و گرافیک وصف نشدنی. از کار رو زندگی ما رو انداخته.
دوستان بیاید همه جمع شیم یه قرار بازی Online بزاریم تو قسمت Private
بروبچ عجب آنلاینش حال میده.من که خیلی کیف کردم.:46::5:
kelas.avali
30-05-2010, 19:15
login و pasword برای انلاین بازی کردن چی باید بدی؟
لوگین و پسورد عزیزم رایگان هست.
هر چی وارد کنی اگه قبلا نگرفته باشند برات میسازه.
kelas.avali
31-05-2010, 21:02
پایه هاش شبا بیان انلاین خیلی با صفاس
Mostafa NBA
01-06-2010, 12:06
ظاهراً آنلاین این بازی نیاز به نسخه ی اصلی و اوریجینال نداره, درسته ؟!
چه کسانی حاضرند که طبق یک ساعاتی خاص آنلاین بزنیم؟
Amin.P30
01-06-2010, 12:15
LAN ش واقعا عالیه ..
بدون هیچ مشکل...
مپ اضافی نداره که بشه روی بازی اضافه کرد؟؟؟؟؟؟
ظاهراً آنلاین این بازی نیاز به نسخه ی اصلی و اوریجینال نداره, درسته ؟!
چه کسانی حاضرند که طبق یک ساعاتی خاص آنلاین بزنیم؟
امشب بین ساعت 10 تا 10:30 من با نام کاریری iRAN آنلاین می شم.
لطفا در اون ساعت همه آنلایم بشید، ضمن اینکه ID هاتون رو هم قرار بدید تا من یک Private Lobby تشکیل بدم و همتون رو دعوت کنم.
d_a_n_t_e
01-06-2010, 13:25
چرا توی آنلاین هیچکس نیست ؟
من هر چی منتظر میشم هیچکس نمیاد توی Race من.
باید کرک یا کار خاصی کرد یا اینکه کلا بشخ آنلاینش کم تراکمه
راستی ساعت 10 برای من مناسب نیست اگه ساعت 8 باشه بیشتر حال میده
آیدی من هم توی بازی Sawyer1331
چرا توی آنلاین هیچکس نیست ؟
من هر چی منتظر میشم هیچکس نمیاد توی Race من.
باید کرک یا کار خاصی کرد یا اینکه کلا بشخ آنلاینش کم تراکمه
راستی ساعت 10 برای من مناسب نیست اگه ساعت 8 باشه بیشتر حال میده
آیدی من هم توی بازی Sawyer1331
اگر الان آنلاین بشید من آی دی شما رو Add می کنم.
شما به طور Random به lobby های مختلف کانکت می شوید. بعضی مواقع حالا به علت خاص، به lobby خالی منتقل می شید. برای این که این مشکل بر طرف بشه، بعضی مواقع مجبور خواهید بود تا چند باز از lobby خارج بشید و دوباره سعی کنید.
mortezaon
01-06-2010, 14:41
lan خيلي خوبه
.
d_a_n_t_e
01-06-2010, 14:56
من الان آنلاین هستم
چرا پس رفتی تا بازی شروع شد عزیز.
d_a_n_t_e
01-06-2010, 15:21
خود به خود ارور dont send داد الان بر میگردم
سیوام همه پاک شد :18: داشتم با دو نفر دیگه آنلاین بازی میکردم آخر بازی خود بخود اومد بیرون و سیوام رفت
کسی سیو اول اپیزود 7 رو نداره :19:
بچه ها ساعت 6:30 آنلاین بزنیم؟؟؟؟
سلام به همه .
اطلاعیه . ما (یعنی من و امید ) به 6 نفر راننده مجرب و ماهر و ترجیحا متاهل (شوخی ) برای بازی آنلاین split نیازمندیم. هر کدام از شما دوستان امادگی داره به من یا امید (aha2012 ) یه پیغام بده. اضافه میکنم که بنده آنلاین این بازی رو تجربه کردم و باید بگم بسیار بسیار هیجان انگیزتر از خوده بازیه. و یه نکته که وجود داره متاسفانه تو انلاین همه یادشون میره تو پی سی با هم رفیقن.
هر کی پایس بگه.
d_a_n_t_e
01-06-2010, 19:25
من پایه بودم ولی سیوام پرید الان تازه رسیدم EPISODE 2 برای مسابقه ماشینم خیلی ضعیفه
kelas.avali
01-06-2010, 19:41
شب ساعت 8 به بعد انلاین
یوزرامم D A S H و mohsen
بچه ها اورجینال دارین که آنلاین بازی میکنین ؟ چجوری آنلاین میزنینش. من هنوز بازی دستم نرسیده و شدیداً تو کفشم. :دی
hosseincode2008
02-06-2010, 12:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب اختلافي D:
راستي دوستاني كه انلاين بازي ميكنن ساعتي چقدر از حجم كم ميكنه ؟
با نسخه کرک شده هم میشه آنلاین زد؟؟؟؟
با نسخه کرک شده هم میشه آنلاین زد؟؟؟؟
بله میشه زد.خیلی هم حال میده.فقط به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم که level تونو ببرید بالا تا در آنلاین آخر نشید چون اونایی که میان آنلاین خیلی وحشی هستند و ماشیناشونم پرقدرت و پر سرعته:5:
Mostafa NBA
02-06-2010, 15:19
دوستان لطفا , روش بازی کردن به صورت آنلاین رو توضیح بدن. من هر کاری میکنم Connection Failed میده.
بله میشه زد.خیلی هم حال میده.فقط به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم که level تونو ببرید بالا تا در آنلاین آخر نشید چون اونایی که میان آنلاین خیلی وحشی هستند و ماشیناشونم پرقدرت و پر سرعته:5:
.................................................. ..................................
آقا من 128 نامحدود دارم می تونم راحت بازی کنم دیگه log که نداره انشا الله!!!!..........من با همین اینترنت COD4 می زدم حال می کردم.پینگم هم خوب هست !!
احتیاج به نصب پچ و اینجور چیزها و نرم افزار های دیگه مثل Xfire این جور چیز ها نداره دیگه!!!!! هم بری توی بخش آنلاین و یوزر و پس بدی می ری تو بازی!!!!
دوستان لطفا , روش بازی کردن به صورت آنلاین رو توضیح بدن. من هر کاری میکنم Connection Failed میده.
سلام
توضیح خاصی نداره فقط برید تو بخش انلاین بعد یوزر و پسورد بدید که میگه این یوزر وجود نداره ایا تمایل دارید به عنوان یوزر جدید درست کنید اکی میزنید. این قسمت بعضی وقتها گیر میکنه. همون ارور کانکشن که بعد از چند بار زدن درست میشه. همین.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
.................................................. ..................................
آقا من 128 نامحدود دارم می تونم راحت بازی کنم دیگه log که نداره انشا الله!!!!..........من با همین اینترنت COD4 می زدم حال می کردم.پینگم هم خوب هست !!
احتیاج به نصب پچ و اینجور چیزها و نرم افزار های دیگه مثل Xfire این جور چیز ها نداره دیگه!!!!! هم بری توی بخش آنلاین و یوزر و پس بدی می ری تو بازی!!!!
هیچی نیاز نداره فقط همین توضیحی که گفتم. امروزم یه موده باقی موندن زدم (surviver) اول شدم. خیلی حال داد. ازاون ماشین شاسی بلندا ورداشته بودم.
Mostafa NBA
02-06-2010, 17:52
سلام
توضیح خاصی نداره فقط برید تو بخش انلاین بعد یوزر و پسورد بدید که میگه این یوزر وجود نداره ایا تمایل دارید به عنوان یوزر جدید درست کنید اکی میزنید. این قسمت بعضی وقتها گیر میکنه. همون ارور کانکشن که بعد از چند بار زدن درست میشه. همین.
وقتی ازم سوال میپرسه که تمایل دارم یا خیر , من اوکی رو که میزنم, مینویسه Signing in ولی بعدش همون ارور کانکشن میده. 25 بار امتحان کردن ولی نشد. احتمال داره از ISP باشه ؟؟ من شاتل دارم, شما چی ؟
shahabprince
02-06-2010, 18:08
وقتی ازم سوال میپرسه که تمایل دارم یا خیر , من اوکی رو که میزنم, مینویسه Signing in ولی بعدش همون ارور کانکشن میده. 25 بار امتحان کردن ولی نشد. احتمال داره از ISP باشه ؟؟ من شاتل دارم, شما چی ؟
نه فکر نکنم از ISP باشه اخه من خودم تو گیم نت با شاتل انلاین بازی میکنم.:46:
برای بنده هم بعضی مواقع این مشکل پیش میاد، اما مثلا یه 20 دقیقه بعد تست می کنم یا از بازی خارج می شم درست میشه.
دو نکته دیگه هم در این موضوع دخیل هستند،
یکی اینکه اگر روی سیستم خودتون firewall دارید یا این بسته های Internet Security شرکت های مختلف رو نصب دارید امکانش هست که اونها block کنند. که در اون صورت می بایست تنظیمات لازم رو انجام بدهید.
دوم اینکه بله امکانش هست از ISP هم باشه، به طور مثال وقتی باندویت دچار مشکل بشه و سرعت بسیار و در بیت پایین بیاد. در اون جور موارد تست کنید ببینید اصلا سایتی بالا میاد یا نه.
من وقتی رو online کلیک میکنم بعد از 4ثانیه میره تو بخش آنلاین.و هیچوقت برای من ارور سرور نداده
سلام
من احتمال رو از سرعت کانکشن میدم. برای من وایمکسه. بعضی وقتها که داخل بازی نمیشه مربوط به اینه که رسیو میره. همین. احتمالا برای شما هم مشکل از رسیو باشه. شاید...
این راه رو من امتحان کردم 100 % جواب میده.باری ارور کانکشن.
باید برید تو قسمت لن و یک مسابق انتخاب کنید.
وقتی میره تو لابی اونوقت از لابی بیاد بیرون و بعد برید به آنلاین.200% جواب میده.
موفق باشید
بچه ها آنلاین چه موقع هایی میزنید؟
یوزراتون هم بگید.
یه هماهنگی بشه یه لابی بسازیم حال کنیم.
به خدا حال میده.
saman3230
02-06-2010, 21:41
آقا من هر 2 رو گرفتم هم SPILIT و هم BLUR عجب باز ی این S{LIT فقط یه مشکلی هست موقع آنلاین بازی کردن ازم یوزر پس می خواد چی باید بزنم ؟
آقا من هر 2 رو گرفتم هم SPILIT و هم BLUR عجب باز ی این S{LIT فقط یه مشکلی هست موقع آنلاین بازی کردن ازم یوزر پس می خواد چی باید بزنم ؟
هر چی دلت خواست بزن
من یوزریو زدم که تو پروفایلم زده بودم
saman3230
02-06-2010, 21:44
خب پسورد چی ؟
saman3230
02-06-2010, 21:55
وای خدای من چه هیجانی داره
یه ماشین تو بازی آنلاین یه ماشین جلوم ترکید عجب هیجانی داره
اما ماشین من به گرده پای اونام نمیرسه که
وای خدای من چه هیجانی داره
یه ماشین تو بازی آنلاین یه ماشین جلوم ترکید عجب هیجانی داره
اما ماشین من به گرده پای اونام نمیرسه که
بالاخره درست شد.خداروشکر
پیشنهاد منو نخوندی؟تو صفحه ی قبل
بهتون گفتم که قبل از اینکه آنلاین بزنید levelتونو ببرید بالا تا آخر نشید.چون اونا واقعا ماشیناشون توپه و حرفه ای هم هستند
البته اینو من بگم که یه بار تو آنلاین اول شدم:31:
این راه رو من امتحان کردم 100 % جواب میده.باری ارور کانکشن.
باید برید تو قسمت لن و یک مسابق انتخاب کنید.
وقتی میره تو لابی اونوقت از لابی بیاد بیرون و بعد برید به آنلاین.200% جواب میده.
موفق باشید
بچه ها آنلاین چه موقع هایی میزنید؟
یوزراتون هم بگید.
یه هماهنگی بشه یه لابی بسازیم حال کنیم.
به خدا حال میده.
نشد دوست عزیز. اصلا هرموقع شب خواستم برم انلاین نشده. فقط صبح ها و ظهرها. نمیدونم چرا. راستی اون پیشنهادتو من دوصفحه قبل دادم کسی استقبال نکرد.
hesam_g59
03-06-2010, 01:26
پس چرا هیچکس آنلاین بازی نمیکنه ؟؟؟
من الان نیم ساعته آن بودم.. یه نفر چه خارجی ..چه ایرانی .نیومد
؟؟؟
shahabprince
03-06-2010, 07:17
میگم چه قدر این خارجیها تو بازی انلاین وحشی هستن نامردا خیلی واردن:31:
پایه اید چند نفری بریزیم رو سرشون خیلی حال میده.:10:
آی دی های که من تا بحال در این تاپیک دیدم:
SAWYER1331
D A S H
mohsen
آی دی خود من هم:
iRAN
مابقی دوستان هم یه همتی بکنند لطفا ID های split/second اشون رو قرار بدند.
hesam_g59
03-06-2010, 10:38
آیدی من hesam هستش...
اما دیشب که کسی آن نبود؟؟؟؟
من بازی دست خواهر زاده ام هست وقتی گرفتمش من هم میام آن لاین بزنیم با همین آدی kortol میام.....فعلا . در کف هستیم...........
آی دی های که من تا بحال در این تاپیک دیدم:
SAWYER1331
D A S H
mohsen
آی دی خود من هم:
iRAN
مابقی دوستان هم یه همتی بکنند لطفا ID های split/second اشون رو قرار بدند.
برا منم مثل همینی که اینجا هست .
mosolim
hesam_g59
03-06-2010, 11:21
عه؟؟ موسولیم رو من دیدم...
ولی نمدونم چرا هی یه دفعه بازی قاط میزنه...هنگ میکنه؟
عه؟؟ موسولیم رو من دیدم...
ولی نمدونم چرا هی یه دفعه بازی قاط میزنه...هنگ میکنه؟
سلام
آره بودی تو لابی اما وقتی رفتیم تو بازی خارج شدی من موندم و 3 نفر دیگه با اونا ریس رو رفتم. دوم شدم. یه دست دیگه هم زدم که اول شدم. کلا باحالترین ماشین آنلاینه که دیدم. یارو بی رحم اون برج گنده هو ریخت رو سره ملت. به نفع من شد که 4 تا افتادم جلو. خیلی حال داد.
Mostafa NBA
03-06-2010, 11:44
برای بنده هم بعضی مواقع این مشکل پیش میاد، اما مثلا یه 20 دقیقه بعد تست می کنم یا از بازی خارج می شم درست میشه.
دو نکته دیگه هم در این موضوع دخیل هستند،
یکی اینکه اگر روی سیستم خودتون firewall دارید یا این بسته های Internet Security شرکت های مختلف رو نصب دارید امکانش هست که اونها block کنند. که در اون صورت می بایست تنظیمات لازم رو انجام بدهید.
دوم اینکه بله امکانش هست از ISP هم باشه، به طور مثال وقتی باندویت دچار مشکل بشه و سرعت بسیار و در بیت پایین بیاد. در اون جور موارد تست کنید ببینید اصلا سایتی بالا میاد یا نه.
من که Kasper دارم و همیشه قبل اینکه برم داخل بازی به دلیل گیر دادن به کرک, کلاً Disable میکنمش و فایروال خوده ویندوز هم که غیر فعاله. من ISP ایم شاتله و شاتل در مشهد 2 مگابیت هست سرعتش ! بعدش هم بلافاصله چک کردم, سایت ها باز شدند. شما لطفا کرکی که ازش استفاده میکنید رو برام بزار شاید مشکل از کرک باشه ! مرسی :40:
سلام
من احتمال رو از سرعت کانکشن میدم. برای من وایمکسه. بعضی وقتها که داخل بازی نمیشه مربوط به اینه که رسیو میره. همین. احتمالا برای شما هم مشکل از رسیو باشه. شاید...
فکر نمیکنم, شاتل کارش درسته در بالا گفتم که 2 مگابیت ه سرعتش.
...
در ضمن راهی هم دوستمون گفت که اول برید به قسمت LAN هم جواب نداد.
راستی سیو های بازی فقط در My Documents\Disney Interactive Studios دخیره میشه دیگه ؟ یعنی برای بک آپ گرفتن از سیو ها فقط باید این پوشه رو ازش بک آپ بگیرم ؟ این واسه این پرسیدم چون بعضی بازی های مثل همین Dirt در جای دیگه هم ذخیره میشد و کلی از سیو هام پرید. من که در قسمت های دیگه گشتم اثری از سیو های این بازی ندیدم.شما اگه اطلاعی دارید بگید لطفاً.
hesam_g59
03-06-2010, 12:11
یه ساعت بزارین... همه با هم آنلاین بزنیم...
حجمی هم نمیبره...
کلا 50 دقیقه بازی کردم... شد 5 مگ
ای دی من Pezhman
هر وقت بشه میرم.
hosseincode2008
03-06-2010, 15:16
حجمی هم نمیبره...
کلا 50 دقیقه بازی کردم... شد 5 مگ
خيلي خوبه ! پس بذاريد بعد امتحانا نشونتون ميدم :31:
يه ماشيني هست كنترل و دريفت بالايي داره و سرعت و قدرتش خيلي كمه . من هميشه اون رو انتخاب ميكنم و ميتونم بگم تو خيابون راست هم با دريفت رد ميشم :31:
saman3230
03-06-2010, 16:20
آقا من چند باریه اول شدم چجندتا ماشین شاخ گیرم اومده
بیا که تو آنلاین همرو بفرستم هوا:27:
سلام رفقا . جای منم تو آنلاین خالی کنین . من دارم دانلود میکنم الآن ، بمحض تموم شدن دانلود میرم سراغ بازی و ایشالا تا هفته ی بعد که یه نموره قلقش بیاد دستم و نیمچه حرفه ای شم ، میام با هم یه مسابقه بزنیم تو رگ :27:. خلاصع غرض ازین یست این بود که : حریـــــــــــف میطلبــــــــــــــــــــ ـیم !!:31:.
راستی isp من شاتل هست و سرویس 128 دارم که روی 288 بسته شده البته . میتونم راحت بازی کنم یعنی ؟!!! یینگم اگه دوروبر چقد باشه میتونم بدون مشکل بازی کنم ؟!
ID بچه های P30world که تا بدین لحظه در این تاپیک اعلام شده:
SAWYER1331
D A S H
mohsen
hesam
kortol
mosolim
Pezhman
iRAN
سعی کنید همدیگر رو add کنید. البته برای اینکار نیاز هست تا هر 2 تون آنلاین باشید. اما حالا به هر صورت هرز گاه یه امتحانی بزنید.
بقیه دوستان هم لطفا ID هاشون رو قرار بدند.
hesam_g59
03-06-2010, 16:56
من الان آن هستم..بیاین
من الان آن هستم..بیاین
سلام حسام
منم الان آن هستم .کجا باید add ت کنم؟؟؟
hesam_g59
03-06-2010, 17:21
آیدیت چیه؟؟ بگو من اددت کنم
آیدیت چیه؟؟ بگو من اددت کنم
آیدیم:
Omid
دقیقا کجا باید برم؟منظورم تو منوی بازی
برم تو آنلاین بعدش.........؟؟؟
hesam_g59
03-06-2010, 17:44
وقتی میری توی آنلاین...ساین این میشی...
بعد...اگه یکی دعوتت کنه.. میره تو بخش invite ..اونجا باید ببینی
یا اینکه..توی public هم میتونی بری... اگر روم خالی نباشه..یه روم بهت میده..میتونی دوستاتو هم دعوت کنی
چرا مال من همش ارور میده . اصلا Sing in نمیشه.
gameselect
04-06-2010, 05:26
سلام آقا آیدی من هم saeedendgame
قرار بزارید امشب مثلا ساعت 8 منم بیام دم شما گرم...:10:
من الان با خارجیا چند دست زدم بهتر از سوم نشدم
matrix_3s
04-06-2010, 09:25
سلام آقا آیدی من هم saeedendgame
قرار بزارید امشب مثلا ساعت 8 منم بیام دم شما گرم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان با خارجیا چند دست زدم بهتر از سوم نشدم
ای کاش بازی هر چه زودتر دستم میرسید
دارم دیوونه میشم:19:
gameselect
04-06-2010, 10:13
آقا من آنلاین رو حرفه ای شدم...دارم همشونو میترکونم...چند دست هی اول میشم..خارجیا رو همه رو لوله کردم :31:
پس کی قرار میزارین با هم بازی کنیم؟؟:10:
آقا id من saeedendgame
برادر من دعوتت کردم، بیا.
به جای Public Game بیا تو قسمت Invitations
اونجا باید دعوتنامه منو ببینی
سلام
منم موافقم یه ساعت مشخص کنید همه دوستان بیان . مثلا همون 8 شب امشب . جمعه.
hesam_g59
04-06-2010, 13:59
8 خوبه؟؟؟ منم میام...
آیدیم هم همون hesam
azizalizad
04-06-2010, 14:16
ساعت 8 منم می یام
ایدیم : azizalizad
Mostafa NBA
04-06-2010, 14:28
لطفا پاک بشه.
hesam_g59
04-06-2010, 14:43
چرا نمیره؟؟ مشکلت چیه؟؟؟ چه پیام خطایی میده؟
gameselect
04-06-2010, 15:03
آقا پس قرار ساعت 8 امشب .جمعه
saeedendgame آیدی من
اون دوستمون که میگه مشکل ساین این داره باید حداقل 10 بار تلاش کنی میای تو بالاخره
من خودم بعضی وقتها 1 باره میرم ولی بعضی وقتها 5 بار میزنم میگه cannot connect to server ولی بار 6 دیگه میره
Mostafa NBA
04-06-2010, 15:03
چرا نمیره؟؟ مشکلت چیه؟؟؟ چه پیام خطایی میده؟
با اعمال عجیبی تونستم برم آنلاین و چنتا هم بازی کردم.. یکیشو آخر و یکی دیگشو چهارم شدم.
آیدی من در بازی : Mahdi
لطفا ادد کنید. اگر هم کسی میاد من تا ساعت 4.30 هستم بیاد آنلاین.
gameselect
04-06-2010, 15:09
با اعمال عجیبی تونستم برم آنلاین و چنتا هم بازی کردم.. یکیشو آخر و یکی دیگشو چهارم شدم.
لطفا ادد کنید. اگر هم کسی میاد من تا ساعت 4.30 هستم بیاد آنلاین.
من الان هستم مهدی ...من saeedendgame
بیا ادد کنیم
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
آقا ادد میکنم میگه آفلاینی
Mostafa NBA
04-06-2010, 15:10
من الان هستم مهدی ...من saeedendgame
بیا ادد کنیم
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
آقا ادد میکنم میگه آفلاینی
من اددت کردم. شما الان توی هیچ روم و لابی ای نرو. تا به یک ریس خصوصی دعوتت کنم.
Mostafa NBA
04-06-2010, 15:27
ایول. با سعید جان چند دست ریس و Survival زدیم بسی حال داد. پیشنهاد میکنم حتماً همه ساعت 8 جمع بشید و همدیگرو ادد کنید و یک ریس 6 نفره بزاریم عجب صفایی میده.
در ضمن من یک ساعت آنلاین که بازی کردم کمتر از 5 مگابایت دانلود شد و 2 مگابایت هم سند شد. تیک هم نمیزنه داخل بازی :31:
gameselect
04-06-2010, 15:31
من اددت کردم. شما الان توی هیچ روم و لابی ای نرو. تا به یک ریس خصوصی دعوتت کنم.
کجا رفتی مهدی؟؟
داشتیم بازی میکردیم . خیلی حال داد 2 دست تو بردی 1 دست هم من اول شدم.
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
ولی مهدی خدایی ریس اول رو من هنوز ماشین رو عوض نکرده بودم بازی شروع شد رویه ماشین ضعیفه بود وگرنه نمیباختم.
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
ایول. با سعید جان چند دست ریس و Survival زدیم بسی حال داد. پیشنهاد میکنم حتماً همه ساعت 8 جمع بشید و همدیگرو ادد کنید و یک ریس 6 نفره بزاریم عجب صفایی میده.
در ضمن من یک ساعت آنلاین که بازی کردم کمتر از 5 مگابایت دانلود شد و 2 مگابایت هم سند شد. تیک هم نمیزنه داخل بازی :31:
آقا نرو ترو خدا ...خیلی حال میده ....داشتیم حال میکردیم بیا تولابی میخام حالتو بگیرم :31:
gameselect
04-06-2010, 15:36
azizalizad
آقا من شما رو پیدا کردم بیا ریس بزنیم ...من الان تو لابی هستم شما هم هستی
Mostafa NBA
04-06-2010, 15:38
کجا رفتی مهدی؟؟
داشتیم بازی میکردیم . خیلی حال داد 2 دست تو بردی 1 دست هم من اول شدم.
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
ولی مهدی خدایی ریس اول رو من هنوز ماشین رو عوض نکرده بودم بازی شروع شد رویه ماشین ضعیفه بود وگرنه نمیباختم.
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
آقا نرو ترو خدا ...خیلی حال میده ....داشتیم حال میکردیم بیا تولابی میخام حالتو بگیرم :31:
ُSurvival آخر رو دیدی ؟ تا 5X جلو رفتم بعدش پسر خالم ماشینو ازم گرفت همش میترکید :دی
باشه همون ساعت 8 که احتمالا من اون موقع نتونم بیام :دی حالا وقت زیاده بعداً خودم حالتو میگیرم.
gameselect
04-06-2010, 16:07
ساعت 8 منم می یام
ایدیم : azizalizad
آقا مارو ترکوندی :18:
چه تمرکزی داری !
5 دست اول شدی :18:
ولی من خدایی تمرکز نداشتم تازه از خواب بیدار شده بودم...وگرنه اینقدر نمیباختم
ولی خیلی حال کردم با هم بازی کردیم
امشب ساعت 8 همه میام دیگه:10:
بچه این azizAlizad خیلی بازیش قویه ! تمام جاده رو حفظه ناقلا بعضی جاها ترمز میزد من برم جلو
بعد ctrl میزد منو میترکوند ....
دوستان اگه میخواید آخر نشید بنده رو اد کنید : Divid ( با David اشتباه نشه :دی )
P A R S A
04-06-2010, 18:45
مال من ارور میده، چه کنم؟
«اتصال به سرور امکان پذیر نیست» یا یه چیزی تو همین مایه ها!
azizalizad
04-06-2010, 19:02
ساعت 8 ها چرا هیچ کسی نیست؟
اره کسی نبود. البته چرا عزیز بود ولی براش دعوت نامه هم فرستادم اف شد.
gameselect
04-06-2010, 19:08
آقا ساعت 8 من ساین اینم.... منم ادد کنید
saeedendgame
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
مال من ارور میده، چه کنم؟
«اتصال به سرور امکان پذیر نیست» یا یه چیزی تو همین مایه ها!
چند بار سعی کن میره تو...حداقل 10 بار سعی کن
..................................
آقا بیایید دیگه
ساعت هشته
saeedendgame آِیدیه من
Mostafa NBA
04-06-2010, 19:09
دوستان من هم با وجود بد بختی ها یی ک داشتم اومدم. آیدی من Mahdi البته اسمم همونطور که از یوزر پی سی معلومه مصطفی هست و این مهدی قضایا داره :دی
کسانی که هستن منو ادد کنن تا یه کم حال کنیم :دی
hesam_g59
04-06-2010, 19:11
کوشین پس؟
منتظرم
gameselect
04-06-2010, 19:13
آقا من hesam رو پیدا کردم
بریم بقیه چی شدن؟؟
Mostafa NBA
04-06-2010, 19:14
ای خدا ! باز واسه من نمیره توی آنلاین.
gameselect
04-06-2010, 19:15
hesam من پیش تو هستم بقیه هم بیان دیگه!
hesam_g59
04-06-2010, 19:16
ما وایسادیم...بیا
من اددت کردم اما هنوز آفی
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
یه بدی داره که چت آنلاین نداره... بقیه بازی ها دارن
عزیزعلیزاد... اددت کردم...برو توی اینوایت رو ببین بیا
gameselect
04-06-2010, 19:17
hesam شما azizalizad و mahdi و هر کی که آنلاینه رو ادد کن
hesam_g59
04-06-2010, 19:18
من ادد کردم... نمیاد
مهدی هم هنوز آفه..
divid هم فرستادم.. هنوز نیومده
gameselect
04-06-2010, 19:21
azizalizad شما الان کجایی؟؟
ساینی؟؟
یا آفی؟؟
چرا ادد نمیشی؟؟
Mostafa NBA
04-06-2010, 19:21
من آیدیمو به همین Mostafa NBA تغییر دادم. این جدیده رو ادد کنید ولی من هنوز نمیتونم وارد آنلاین بشم :41:
hesam_g59
04-06-2010, 19:23
چرا نمیاید؟؟؟؟؟
من هی باید بیام بیرون.. هی برم تو بازی..یه دفعه قاط میزنه...
Divid
mahdi
mosolim
aziz
کجایین پس؟
azizalizad
04-06-2010, 19:25
اقا من می زنم ارور میده
من می سازم شما بیاین
gameselect
04-06-2010, 19:26
بچه ها بیایید تو invate بیاید تو اسم hesam همه اونجا باشید
من الان azializad رو دیدم
من تا قبل 8 تا حدود 8 .15 ان بودم دیدم کسی نیومد اومدم بیرون ببینم چه خبر الان که میخوام وارد بشم نمیره.
کانکت نمیشه.
gameselect
04-06-2010, 19:27
آقا من برای azizalizad و hesam دعوتنامه فرستادم میخاید بیاید پیش هم شاید بهم رسیدیم
hesam_g59
04-06-2010, 19:29
حالا من ساین نمیشم !!!
الان میام
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
من رفتم پیش موسولیم
gameselect
04-06-2010, 19:30
mosolim من و aziz پیش تو هستیم شدیم 3 نفر
hesam_g59
04-06-2010, 19:31
الان منم میام..دی سی شد
azizalizad
04-06-2010, 19:32
وقتی می خواد join ارور می ده
hesam_g59
یکی منو دعوت کنه
azizalizad
منم دعوت نشدم
Mostafa NBA
من بدبخت رو یکی بیاره ! آیدیم Mostafa NBA ه ادد کنید. در تلاش برای کانکت شدن هستم.
gameselect
04-06-2010, 19:35
آقا چی شد !
الان با moslim تو بازی بودیم قطع شد
azizalizad
04-06-2010, 19:35
اقا mosolim واسه من join نمی شه
ارور میده
hesam_g59
04-06-2010, 19:36
تا کانکت نشی نمیشه مصطفی جان...
نمیشه اسمت رو کوتاهتر کنی؟؟؟ سخته هی باید تاپیش کنم
gameselect
hesam من اومدم پیشت
سلام
ریس خوبی با سعید و حسام زدیم ولی چرا رفتید؟ اگه یکی دیگه از دوستان داره میسهزه منو اد کنه. ممنون.
hesam_g59
موسولیم خاموشه....
دوستان... همه برید توی اینوایت...
من همه رو ادد میکنم بیاین
بعدا همدیگه رو ادد میکنیم
gameselect
04-06-2010, 19:37
آقا اینجوری نمیشه یه نفر همه رو ادد کنه
الانت پیش کی بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hesam و mosolim هستند تو اینویت من پیش کی باید رفت
hesam_g59
04-06-2010, 19:39
عزیز؟؟؟ تو چرا رفتی؟؟؟
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
سعید.. تو همه رو دعوت کن
azizalizad
04-06-2010, 19:39
اقا بیاین تو واسه ما من و سعید الان با هم هستیم
hesam_g59
04-06-2010, 19:40
پس منو دعوت کنین
دوستان بیاد یاهو یه کنفرانس بدید.
mosolim_safa
gameselect
04-06-2010, 19:42
عزیز؟؟؟ تو چرا رفتی؟؟؟
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
سعید.. تو همه رو دعوت کن
من aziz و hesam v رو دعوت کردم عزیز بیا تو اینویت من
hesam_g59
04-06-2010, 19:43
دوستان..توجه توجه...
هول نکنید...
برید همه توی invite ... اونوقت دعوت سعید رو جواب گو باشید
دوستان همین الان مشخص کنید یکی بسازه بقیه رو دعوت کنه. من منتظر دعوتنامه هستم.
azizalizad
04-06-2010, 19:46
من منتظر دعوتم!
hesam_g59
04-06-2010, 19:48
سعید..همه رو دعوت کن
اول شدی؟؟؟
gameselect
04-06-2010, 19:48
آقا من با hesam داریم بازی میکنیم
azizalizad
04-06-2010, 19:49
چرا همه رفتند همه افلاینند
hesam_g59
04-06-2010, 19:49
سعید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا ملت رو دعوت کن ببینم... دههع...
خسته نباشی. بابا ما رو هم دعوت کن.
hesam_g59
04-06-2010, 19:51
سعید.. منم دوباره دعوت کن...
gameselect
04-06-2010, 19:51
آقا من الان همه رو دعوت میکنم
hesam
azizalizad
mosolim
mostafa nba ya mahdi
hesam_g59
04-06-2010, 19:55
اه... حالا من ساین نمیشم باز...
می خواید من بسازم . حداقل یه ریس موفق داشتیم.
hesam_g59
04-06-2010, 19:56
چی شد پس؟
چرا رفتین؟
دوستان..کسی نیست؟؟؟
اگه نیستین که برم با خارجی ها...
موسولیم جان..شما هم برا دفعه آخر بساز.. همه رو هم دعوت کن
Mostafa NBA
04-06-2010, 19:58
تا کانکت نشی نمیشه مصطفی جان...
نمیشه اسمت رو کوتاهتر کنی؟؟؟ سخته هی باید تاپیش کنم
من هر وقت تونستم کانکت بشم بهتون میگم تا ادد کنید.:40:
mes que un club
04-06-2010, 20:00
salam dostan:31:
man dishab bazi kharidam vala man mikhastam online bazi konam
chizi mikhad?
verzen bazi ham 1 has.bazim ham 1 dvd bood
hala miram to ghesmate online mizanam amma bad az chand sanie eror mide mige nemitoni be server vas beshi
:19:
plz help me
Mostafa NBA
04-06-2010, 20:01
الکی نبوده که گیم اسپات به آنلاین بازی ایراد گرفته. سرور های بازی خیلی اوضاعش داغونه !
gameselect
04-06-2010, 20:02
hesam ترو به قرآن بیا پیشه من
mosolim شما هم آفلاین میزنه
mostafa nba رو ساخته نشده میزنه mahdi رو آفلاین
hesam_g59
04-06-2010, 20:02
اره...سرورش مزخرفه...
رفتم پیش موسولیم
سعید بیا موسولیم
gameselect
04-06-2010, 20:06
آقا من اومدم پیشه mosolim
aziz تو هم بیا پیشه موسولیم
موسولیم با هسام الان و.سط مسابقن
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
azizalizad
بیا تو لابیه mosolim من و هسام اونجاییم تو بیا بشیم 4 نفر
Mostafa NBA
04-06-2010, 20:08
لطفاً کسانی که تونستن وارد آنلاین بازی بشن, بگن از کدوم شرکت اینترنت دارن. من شاتل
hesam_g59
04-06-2010, 20:10
موسولیم دی سی شد....
منم دی سی شدم :)
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
برای همه دعوت فرستادم
نه بابا من تو بازی بودم. برا شما رو دی سی زد. من یه باره دیگه اد میزنم.
hesam_g59
04-06-2010, 20:13
:))))
قاطی کردیم ها...
موسولیم جان... خودت دعوت کن
azizalizad
04-06-2010, 20:16
اقا mosolim یه دعوت نامه به ما بده
Mostafa NBA
04-06-2010, 20:18
موسولیم دی سی شد....
منم دی سی شدم :)
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
برای همه دعوت فرستادم
اینطوری فایده نداره. به نظر من از این به بعد باید ظهر حدود ساعت 2 تا 5 قرار بزاریم تا مشکلاتی مثل دی سی نداشته باشیم .
gameselect
04-06-2010, 20:22
بچه ها خداحافظ من دیگه نمیام تا پس فردا
داریم میریم شمال با رفقا :20:
حسام تو لابی باش ببینم عزیز میاد؟
azizalizad
04-06-2010, 20:24
نه من نمی یام اعصابم خورد شد.تا پس فردا خدا حافظ
چرا؟ ان نیستی دعوتنامه هم برات فرستادم. درست شدولی نیومدی. بابا 4 نفر دیگه هم بیان . من و حسام داریم دو تا ریس میریم دوتایی کلی حال میده تازه اگه بیشتر باشیم حالش بیشتره. بیان دیگه. همه افید.
hesam_g59
04-06-2010, 20:31
موسولیم ...میکشمت...
سر پیچ آخر... زدی بهم....
خیلییییییییییییی...
:)))
hesam_g59
04-06-2010, 20:38
من رفتم...
خیلی خوش گذشت موسولیم... و سعید عزیز
ایشالا وقتی برگشتین.. یه برنامه حسابی و درست بریزیم...
فقط یه نفر همه رو دعوت کنه..
مرسی
شب خوش
موسولیم ...میکشمت...
سر پیچ آخر... زدی بهم....
خیلییییییییییییی...
:)))
بیخیال بابا بازیه دیگه. گفتم اینجا همه با هم دوستیم اما همین که رفتیم تو بازی انگار دشمن قسم خورده شدیم. ولی بت حق میدم تمام بازی اول بودی آخرش ینمه نامردی کردم. sorry:31:
Mostafa NBA
04-06-2010, 20:39
چرا؟ ان نیستی دعوتنامه هم برات فرستادم. درست شدولی نیومدی. بابا 4 نفر دیگه هم بیان . من و حسام داریم دو تا ریس میریم دوتایی کلی حال میده تازه اگه بیشتر باشیم حالش بیشتره. بیان دیگه. همه افید.
من که اونجای خودمو پاره کردم ولی نشد کانکت شم :41:
دوستان ارتباط از طریق یاهو باشه بهتره. به چند دلیل . اول اینکه خوده بازی چت باکس نداره. بعد اینکه اینجا اسپم بازار نشه. دیگه اینکه هی نخوایم صفحه رو رفرش کنیم بیام ببینیم چی نوشتیم چه تقاضایی داریم. یه مورد دیگه سریعتر میشه صحبت کرد و هماهنگ کرد. اینجا که پست میزنیم مثلا میگم من رفتم بازی بسازم ولی یکی از دوستان چون پست منو ندیده اونم یکی میسازه قاطی پاتی میشه. این ای دی منه : mosolim_safa
خوشحال میشم یه کنفرانس درست و حسابی بزاریم و با برنامه ریزی دقیق بازی کنیم . یعنی قبل از اینکه بریم تو بازی بیام هماهنگ کنیم کی بازی بسازه بعد وقتی همه آن شدن بیان بگن تا دعوت نامه براشون ارسال بشه. و خلاصه تمام هماهنگی ها از طریق یاهو باشه. بهتر نیست...؟؟؟ برا امروز تجربه خوبی بود (برای بار اول ) من که دل سیر از بازی در اوردم سه تا ریس با حسام و یه ریس هم با عزیز و حسام. ان شاا... که دیگه مشکلات مشابه امروز پیش نیاد که یکی بگه من دعوت نشدم یکی بگه من ساختم بیان و بعضی دوستان هم بدون مشکل کانکت بشن. راستی راجع به کانکت شدن باید بگم که عصر ها و شب ها با مصیبت کانکت میشه و لی صبح مثل هلو میره تو سرور. پس کاش قرار بازی هارو برا صبح بزاریم.
با تشکر از همه امیدوارم پر حرفی نکرده باشم.
hadi_gamer
04-06-2010, 21:14
آقا بازیش چطوریه؟ دانلودیه یا باید بخریم؟ چه سیستمی میخواد؟
من با یوزر Alireza الان آنلاین هستم هرکس خواست بیاد لوله بشه به هم.
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
آیدی منم اینه. Magic_Black2000
Amin.P30
05-06-2010, 10:06
آقا بازیش چطوریه؟ دانلودیه یا باید بخریم؟ چه سیستمی میخواد؟
بازیش عالیه..
میتونس دانلود کنی یا بخری..
لینک مستقیم و تست شده در بخش دانلود موجوده...
بازی های جدید را اگر روی سیستمت اجرا کردی این را هم براحتی میتونی بازی کنی.
Mostafa NBA
05-06-2010, 13:50
دوستان ارتباط از طریق یاهو باشه بهتره. به چند دلیل . اول اینکه خوده بازی چت باکس نداره. بعد اینکه اینجا اسپم بازار نشه. دیگه اینکه هی نخوایم صفحه رو رفرش کنیم بیام ببینیم چی نوشتیم چه تقاضایی داریم. یه مورد دیگه سریعتر میشه صحبت کرد و هماهنگ کرد. اینجا که پست میزنیم مثلا میگم من رفتم بازی بسازم ولی یکی از دوستان چون پست منو ندیده اونم یکی میسازه قاطی پاتی میشه. این ای دی منه : mosolim_safa
خوشحال میشم یه کنفرانس درست و حسابی بزاریم و با برنامه ریزی دقیق بازی کنیم . یعنی قبل از اینکه بریم تو بازی بیام هماهنگ کنیم کی بازی بسازه بعد وقتی همه آن شدن بیان بگن تا دعوت نامه براشون ارسال بشه. و خلاصه تمام هماهنگی ها از طریق یاهو باشه. بهتر نیست...؟؟؟ برا امروز تجربه خوبی بود (برای بار اول ) من که دل سیر از بازی در اوردم سه تا ریس با حسام و یه ریس هم با عزیز و حسام. ان شاا... که دیگه مشکلات مشابه امروز پیش نیاد که یکی بگه من دعوت نشدم یکی بگه من ساختم بیان و بعضی دوستان هم بدون مشکل کانکت بشن. راستی راجع به کانکت شدن باید بگم که عصر ها و شب ها با مصیبت کانکت میشه و لی صبح مثل هلو میره تو سرور. پس کاش قرار بازی هارو برا صبح بزاریم.
با تشکر از همه امیدوارم پر حرفی نکرده باشم.
کاملاً باهات موافقم. در ضمن من دیشب ساعت 11 مثل آب خوردن با اولین کلیک کانکت شدم. ظاهراً فقط بین ساعات 6 تا 11 شب نمیشه راحت کانکت شد. میتونیم قرار ها رو ظهر ها بزاریم.:40:
gameselect
06-06-2010, 06:32
سلام دوستان..
پس تا اینجا 3 تا آیدی یاهو داریم
mosolim_safa
magik_black2000
اینم آیدی یاهو من saeed.skystar
الان هر کی میاد آیدیه یاهوش رو بگه که بقیه ادد کنن.
آیدی بازی split second
hesam
mosolim
azizalizad
mostafa nba
saeedendgame
قرار بازی امروز ساعت چند باشه؟
black.assassin
06-06-2010, 09:46
من adsl 128 دارم و نمی تونم کانکت شم . اولش میگه این یوزر و پس موجود نیست می خوای بسازی . yes رو که میزنم 1-2 دقیقه جون میکنه می گه connection failed . راهنمایی کنید .
gameselect
06-06-2010, 10:51
من adsl 128 دارم و نمی تونم کانکت شم . اولش میگه این یوزر و پس موجود نیست می خوای بسازی . yes رو که میزنم 1-2 دقیقه جون میکنه می گه connection failed . راهنمایی کنید .
باید چند بار سعی کنید ..چون سرور این بازی بچه ها میگن مورد داره !
یا اینکه قبل از 6 بعد ازظهر یا بعد از 11 شب سعی کن دوباره . درست میشه.
صبها میگن خوب و راحت ساین این میشه !
خوب ساعت چند بیایم امروز !
ساعت 5 خوبه ؟
azizalizad
06-06-2010, 11:28
سلام دوستان..
الان هر کی میاد آیدیه یاهوش رو بگه که بقیه ادد کنن.
قرار بازی امروز ساعت چند باشه؟
ابنم ایدی یاهو من aziz.alizad ایدی s/s هست azizalizad
راستی من میگم قرار رو هر وقت می زارین شب نزارین که دوباره هی بدبختی داشته باشیم و هیشکی نیاد.
gameselect
06-06-2010, 11:40
ابنم ایدی یاهو من aziz.alizad ایدی s/s هست azizalizad
راستی من میگم قرار رو هر وقت می زارین شب نزارین که دوباره هی بدبختی داشته باشیم و هیشکی نیاد.
سلام عزیز ..
من الان هستم بیا 1 دست بزنیم :10:
بعد با بقیه بچه ها هم وقتی اومدن میزنیم
esigamer
06-06-2010, 12:34
سلام خدمت همه
من تازه واردم .نسخه ی ایکسش رو رفتم تا آخر منو دعوت کنید.E30gamer
gameselect
06-06-2010, 12:36
آقا قرار امروز ساعت 5 بعد از ظهر
من و عزیز میایم
saeedendgame
azizalizad
gameselect
06-06-2010, 13:07
آقا الان کی آنلاین هست؟؟
saeedendgame و azizalizad هستیم 2 نفریم دیگه کی هست همین الان ؟؟؟؟
بیایید بازی من و عزیز 1 ساعته داریم بازی میکنیم
سلام
ساعت 5 خوبه . فقط امیدوارم کانکت بشم. تمام دیروز که اصلا نشد برم تو انلاین. پس تا بعد ازظهر.
esigamer
06-06-2010, 13:44
من هستم
e30gamer
shahabprince
06-06-2010, 14:09
بچه ها منم اد کنید:
shahabprince
gameselect
06-06-2010, 15:14
دوستان عزیز
آیدیهای iran و sadra را میاین آنلاین خبر نمیدید؟؟
الان آنلاینید قبلش اینجا بگید تا همه با هم باشیم
gameselect
06-06-2010, 15:21
iran
و
sadra
آیدیه یاهوتون چیه؟؟
azizalizad
06-06-2010, 16:00
الان رفتم تو قسمت public game با 7 نفر دیگه بازی کردیم همه حرفه ای خیلی حال داد بچه هایی که انلاین بازی میکنند .دور و ور 4-5 بیاین انلاین همین جوری از اسمون و زمین گیمر می ریزه تو روم.
gameselect
06-06-2010, 17:06
آقا کی الان پایس آنلاین بازی کنیم؟؟
gameselect
06-06-2010, 17:17
این بازی سروراش بعد از ظهرها از ساعت 3 به بعد مشکل داره !
هر کی میخاد موقع آنلاین بازی کردن اعصابش خورد نشه صبح ساعت 12 قرار بزارید بیایم بازی !
اینم لیست کسایی که کلا میان آنلاین و تو لیست دوستان من هستن
( نصویر):
الان کی هستش تا آنلاین بازی کنیم؟
gameselect
06-06-2010, 17:28
آنلاین این بازی اعصاب همه رو خراب کرد .
به موقع sign in میشه یه موقع نمیشه معلوم نیست چه خبره
mosolim دیگه بهش 1 ملیاردم بدن نمیاد آنلاین اعصابش خورد شد امروز اینقدر که بازی ....پیچوندش به بازی...
بعضی ها هم که به هیچکی نمیگن و تنهایی میرن آنلاین بازی...
حالا الان کی هستش بیاد بازی کنیم؟
بیا برادر. دعوت نامت رو چک کن
gameselect
06-06-2010, 17:35
id yahoo رو هم بگید بد جور لازم میشه
دستت درد نکنه
دوست عزیز با کارت اصلا حال نکردم :41:
دیگه دو نفره، trainer و cheat زدن نداره. با این حال بارم باختی. :31:
اما من دیگه باهات بازی نمی کنم. :5: :46:
gameselect
06-06-2010, 17:47
آقا چی شد؟
2 دست زدیم حال داد ولی بعدش آفلاین شدی . حتما باز سرور بازی پیچید به بازی
آقا آیدی یاهوت رو بده که از احوالت جویا بشیم وقتی که آفلاین میشی :11:
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
دوست عزیز با کارت اصلا حال نکردم :41:
دیگه دو نفره، trainer و cheat زدن نداره. با این حال بارم باختی. :31:
اما من دیگه باهات بازی نمی کنم. :5: :46:
خوب باید طی کنی مثلا قانون یزاری که ترینر نداریم
من دیگه استفاده نمیکنم
ولی اگر میخای ترینر رو بهت بدم
که هر دو استفاده کنیم
gameselect
06-06-2010, 17:53
آقا کس دیگه ای نیست بیاد بازی کنیم؟؟
...............................................
بازی قانون خاصی نداره !
ترینر هم داریم .
هر کی میخاد دانلود کنه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mostafa NBA
06-06-2010, 18:14
پس دیگه آنلاین این بازی خیلی خیلی ایراد داره که میشه توش از ترینر هم استفاده کرد. اون از سرور های بازی اینم از open بودن چیت و ترینر!
در مجموع, نباید از ترینر استفاده بشه تا از رئال بودن بازی کم نشه.
gameselect
06-06-2010, 18:19
پس دیگه آنلاین این بازی خیلی خیلی ایراد داره که میشه توش از ترینر هم استفاده کرد. اون از سرور های بازی اینم از open بودن چیت و ترینر!
در مجموع, نباید از ترینر استفاده بشه تا از رئال بودن بازی کم نشه.
آخه میدونی یه قضیه ای هست که این بازی کلا خودش طبیطی نیست !:19:
مگه شما نمیگی باید همه چیز مساوی باشه !
خوب وقتی 1 نفر بازی رو تا فصل 4 بره تو آنلاین یه ماشین تقریبا ضعیف داره!
وقتی کشی که تا فصل آخر بره بهترین ماشین رو تو آنلاین داره !
کسی هم که بازی رو اصلا نرفته باشه بدترین ماشین رو داره تو آنلاین !
پس باید از ترینر استفاده کرد که همه بهترین ماشین رو انتخاب کنند .
وگرنه من که اصلا بدون ترینر بازی نمیکنم مگر اینکه 1 هفته دیگه که تا آخر بازی برم
gameselect
06-06-2010, 18:26
ولی من یه فکر بکر به سرم زد !
اگه میخاید از ترینر استفاده نشه قبول !
ولی باید همه یک مدل ماشین انتخاب کنیم
ماشینی که شما که فصل 11 هستید رو منی که فصل 4 هستم ندارم !
حالا من که با دوستانم داریم با ترینر بازی میکنیم و کلی حال میکنیم.
اونایی که با بودن ترینر ناراحت میشن قبوله ولی همون ماشینی که ما داریم رو بردارن نه اینکه برن ماشین فصل 11 رو بردارن
توجیه شما اصلا منطقی نیست دوست من. :2:
اصلا لذت بازی و تمام عجله آدم که برای اتمام بازی داره این هست که ماشینهای بیشتری رو باز کنه تا بتونه با اونها آنلاین بازی کنه و به قولی گفتنی قد علم کنه.
Cheat و Trainer کار بچه های کوچولو هست نه یه مرد :27:
بنده قبل از اینکه بازی رو تموم کنم یکبار اون اوایل آنلاین بازی کردم و دیدم که واقعا حرفی برای گفتن ندارم، بعد رفتم ظرف 48 ساعت بازی رو تموم کردم و بعد آره.... حریف بدون کلک می طلبیم :21:
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
البته هم سطحمون هم باشه،
یعنی بازی رو تموم کرده باشه. :46:
gameselect
06-06-2010, 18:34
توجیه شما اصلا منطقی نیست دوست من. :2:
اصلا لذت بازی و تمام عجله آدم که برای اتمام بازی داره این هست که ماشینهای بیشتری رو باز کنه تا بتونه با اونها آنلاین بازی کنه و به قولی گفتنی قد علم کنه.
Cheat و Trainer کار بچه های کوچولو هست نه یه مرد :27:
بنده قبل از اینکه بازی رو تموم کنم یکبار اون اوایل آنلاین بازی کردم و دیدم که واقعا حرفی برای گفتن ندارم، بعد رفتم ظرف 48 ساعت بازی رو تموم کردم و بعد آره.... حریف بدون کلک می طلبیم :21:
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
البته هم سطحمون هم باشه،
یعنی بازی رو تموم کرده باشه. :46:
خوب به حرکت دیگه هم میشه زد
ترینر دارا با ترینر دارا بازی کنن
بدون ترینر ها با بدون ترینر ها
بنده همینجا اعلام می کنم، کلا با استفاده از trainer اون هم در بازی های online مخالف هستم. :31:
تکبیر!! :42:
gameselect
06-06-2010, 18:58
فردا ساعت 12 ظهر ما 2 نفر هستیم saeedendgame و azizalizad باری میکنیم. ( ترینر هم داریم)
و اصلا برد و باخت مهم نیست برامون بازی آنلاین بهانه ای برای دوست شدن باهم
و چون وقت و حوصله رفتن بازی تا آخر رو نداریم از ترینر استفاده میکنیم که بازی اکشن بیشتری داشته باشه
و لذت بیشتری ببریم
هر کی دوست داره بیاد بازی ساعت 12 ترینر هم صفحه قبل گذاشتم برای دانلود ..
یادتون باشه سرور اذیت میکنه ...برد و باخت مهم نیست مهم اینکه داریم با هموطنانمون بازی میکنیم
وگرنه اینقدر خارجیها هستن که اصلا نگاهشون نمیکنیم ! چه برسه باهاشون بازی کنیم
azizalizad
06-06-2010, 19:03
اره البته ترینر مشکل داره اونم مخصوصا در online من که می گم از trainer نمیشه استفاده کرد ولی برای این که سعید هم بتونه ماشین های مارو داشته باشه می تونیم سیو هامونو بهش بدیم تا دیگه trainer استفاده نکنه.
اینجوری نه سیخ می سوزه و نه کباب.
البته این جوری با سیو دیگران هم مشکل داره ها ولی خوب تساوی کامل برقرار است.تا دیگه نگن نامردی بود ما ماشین نداشتیم و ...
بعدشم من فقط وقتی با سعید بازی می کنم از ترینر استفاده می کنم.اونم برای این که اینجوری به نظر بنده بیش تر حال میده!!!
اقا سعید اینم سیو من برای تو وکسانی که حوصله ی رفتن تا آخر بازی رو ندارند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gameselect
06-06-2010, 19:08
عزیز اصلا قضیه یه چیزه دیگست !
ببین اگه بخاد بازی از این قرار باشه که موقعی که بازی میکنی اینقدر استرس داشته باشی که طرفت برد بیاد و تو اینجا
مسخرت کنه که اصلا بازی نکنی بهتره !
آدم بازی میکنه که شاد بشه نه اینکه واسه خودش اعصاب خوردی درست کنه !
اینقدر تو این دنیا مشکل هست جالب اینکه ما داریم یه بازی رو که 1 ثانیه میشه uninstal ش کرد برای خودمون مشکل و
استرسش میکنیم.
سلام رفقا .
من بازی رو که گرفتم نتونستم برم تو آنلاین و متصل نمیشد اصلا . ولی از دیشب تاحالا دیگه invalid password میده و هر چی هم که بعنوان یسورد میزنم همین رو میگه . یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟!!!!!!
gameselect
06-06-2010, 19:10
بعدشم من فقط وقتی با سعید بازی می کنم از ترینر استفاده می کنم.اونم برای این که اینجوری به نظر بنده بیش تر حال میده!!!
خوب این بخاطر اینه که من و تو تجربش کردیم کسایه دیگه نمیدونن که با ترینر اکت بازی بیشتر میشه !
فکر میکنن قضیه جرزنی و نامردی !
نه بابا بیاید شاد باشیم ترینر کیلو چنده!
همه ترینر دانلود کنید و شاد باشید !
سلام رفقا .
من بازی رو که گرفتم نتونستم برم تو آنلاین و متصل نمیشد اصلا . ولی از دیشب تاحالا دیگه invalid password میده و هر چی هم که بعنوان یسورد میزنم همین رو میگه . یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟!!!!!!
سلام
دوست عزیز یعنی اینکه یوزر هایی که انتخاب می کنی قبلا انتخاب شده و پسورد هاشم دست صاحباشونو. یه یوزری بسازه که یه جور اصطلاح بین خودت باشه.
gameselect
06-06-2010, 19:13
سلام رفقا .
یه اکانت جدید بساز و اگر نرفت تو .....صبح سعی کن میره احتمالا
azizalizad
06-06-2010, 19:14
عزیز اصلا قضیه یه چیزه دیگست !
ببین اگه بخاد بازی از این قرار باشه که موقعی که بازی میکنی اینقدر استرس داشته باشی که طرفت برد بیاد و تو اینجا
مسخرت کنه که اصلا بازی نکنی بهتره !
آدم بازی میکنه که شاد بشه نه اینکه واسه خودش اعصاب خوردی درست کنه !
اینقدر تو این دنیا مشکل هست جالب اینکه ما داریم یه بازی رو که 1 ثانیه میشه uninstal ش کرد برای خودمون مشکل و
استرسش میکنیم.
ولی سعید به نظر بنده استفاده از ترینر نامردیه دیگه چون طرف سه ساعتی دیریفت و ... میزنه با بدبختی تا قابلیت استفاده قدرت ها رو بدست بیاره و ما با ترینر بدون هیچ زحمتی اونا رو داریم در ضمن این جوری بدون ترینر بهتره چون تو دست فرمونت خوب می شه قدر لحظات رو میدونی و....
حالا شما سیو مارو بگیر و استفاده کن دیگه هم وقتی با بقیه بچه ها بازی می کنی سعی کن از ترینر استفاده نکنی.این مسائلم پیش نمی یاد.
اینم سیو
gameselect
06-06-2010, 19:18
ولی سعید به نظر بنده استفاده از ترینر نامردیه دیگه چون طرف سه ساعتی دیریفت و ... میزنه با بدبختی تا قابلیت استفاده قدرت ها رو بدست بیاره و ما با ترینر بدون هیچ زحمتی اونا رو داریم در ضمن این جوری بدون ترینر حالشم بیشتره جون تو دست فرمونت خوب می شه قدر لحظات رو میدونی و....
حالا شما سیو مارو بگیر و استفاده کن دیگه هم وقتی با بقیه بچه ها بازی می کنی سعی کن از ترینر استفاده نکنی.
آخه خراب میشه !
باید خودم برم !
من هم که حوصلشو ندارم ! پس من دیگه بازی نمیکنم !
خیلی حال داد دلم برات تنگ میشه عزیز ..خیلی پسر خوشگلی بودی وقتی تو وبکم دیدمت :10:
دوست داشتم بازم باهات بازی کنم ولی بخاطر یه ترینر 800 کیلوبایتی نمیتونم..
سلام برسون
سلام
رفتم تو بازی کسی نیست؟ یوزر جدیده منم اینه : moslem با قبلی که mosolim بود اشتباه نشه. این اسممه . مسلم.
moslem
یوزر قبلی به خاطر یه مشکلی دوستانو به دردسر انداخته بود برای اد مردن. ولی این دیگه هیچ مشکلی نداره. البته اگه بشه کانکت شد. و بدون مشکل خوده بازی رو بازی کرد.
سلام .
یکی منو دعوت کنه . مردم از ذوق زدگی :31:!! یوزرم okey هست .
azizalizad
06-06-2010, 19:41
سلام .
یکی منو دعوت کنه . مردم از ذوق زدگی :31:!! یوزرم okey هست .
بیا دعوتت کردم
بیا دعوتت کردم
اومدم دادا . بشرط اینکه هوامو داشته باشی ، تازه کارم :27:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
unable to join the game because in no longer exists . این چه کوفتیه دیگه ؟:2: بعدشم از آنلاین مییره بیرون .
azizalizad
06-06-2010, 19:46
اومدم دادا . بشرط اینکه هوامو داشته باشی ، تازه کارم :27:
بیا غمت نباشه
تو مارو دعوت کن
azizalizad
بیا غمت نباشه
تو مارو دعوت کن
azizalizad
بیا ببین میشه رفیق . من دعوتت کردم .
esigamer
06-06-2010, 20:35
منم دعوت کنید
Mostafa NBA
06-06-2010, 21:16
آخه خراب میشه !
باید خودم برم !
من هم که حوصلشو ندارم ! پس من دیگه بازی نمیکنم !
خیلی حال داد دلم برات تنگ میشه عزیز ..خیلی پسر خوشگلی بودی وقتی تو وبکم دیدمت :10:
دوست داشتم بازم باهات بازی کنم ولی بخاطر یه ترینر 800 کیلوبایتی نمیتونم..
سلام برسون
چرا باید سیو هات خراب بشه سعید جان. شما سیو های خودتو یک جایی کپی کن و سیو های عزیز رو بریز جای اونها و هروقت که خواستی خودت تا آخر بازی بری, دوباره سیو های خودتو جایگزین اونها کن. درست نیست اینطوری از هم جدا بشیم :10:
black.assassin
06-06-2010, 21:54
اونقدر امتحان کردم که خسته شدم . هنوز نتونستم یوزر بسازم . یه ساعت خلوت امتحان می کنم . خدا کنه که بشه درست کنم .
gameselect
عزیز من می گم از ترینر استفاده نکن، نکن دیگه! پا می شم از ماشین میارمت بیرون کل تربنرهاب دنیا رو اجرا می کنم و بعد اون موقع روت Ctrl + Shift و کلا همه دکمه های دبگه کیبرد رو یک جا با هم می زنم ها!! :34: :31:
من یه مقدار که چه عرض کنم، کاملا رک هستم عزیزم، تعارف ندارم با هیچ آدمی. کار شما زشته بدون اینکه بگی از trainer استفاده می کنی، یعنی اگه به روت نمی اوردم که صدات در نمی اومد. :31: :5:
و کلا به قول یکی از دوستان، با استفاده از ترینر دیگه آدم چیزی از بازی نمی فهمه و جز صدای انفجار رو این ور اون ور شدن ماشین به در دیوار خوردن چیزی نمی فهمه. تصویر هم که همش لرزش خواهد داشت به اون صورت. اصلا لذتی نداره، من نمی دونم شما از چیش خوشت میاد!!!
باور کن بعد از اون دستی که با شما بازی کردم، چشمام به شدت درد گرفت و سردرد گرفتم. اینقدر که این تصویر می لزرید. سانت به سانت انفجار، لرزش!!! واقعا روی خارجی ها رو تو دیونه بازی کم کردی :31:
خارجی ها هم متاسفانه اصلا بازی بلد نیستند و فقط الکی وحشی بازی در میارند، هیچ کاری هم نمی تونند بکنند. حرفی برای گفتن هم ندارند، اما حس می کنم ایرانی ها باید بازیشون بهتر باشه. به خاطر همین امیدوارم دوستان ایرانی بیشتری رو ببینم به صورت آنلاین، در سطح های بالا.
:46:
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
الان هم من یک یه ساعتی آنلاین هستم، کسی خواست اینجا آیدیش رو بگه من دعوتش کنم.
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
و اصلا برد و باخت مهم نیست برامون بازی آنلاین بهانه ای برای دوست شدن باهم
دوست چیه عزیزم،
اینجا انجمن دوست یابی نیست که!! :31: :16:
آنلاین می خوایم بازی کنیم. :5:
shahabprince
06-06-2010, 22:37
داداش ما رو هم add کن :shahabprince
shahabprince
06-06-2010, 22:51
من امروز ساعت 3 بعد از ظهر تونستم انلاین بشم ولی الان هر کاری میکنم انلاین نمیشم
shahabprince
06-06-2010, 23:02
خیلی سرور انلاین این بازی اذیت میکنه ببینیم فردا میشه بازی کرد یانه.
اقای sa3er فردا 9 صبح میتونید انلاین بشید؟
من ساعات دیگه نمیتونم انلاین بشم اخه درس دارم.
سلام
آنم کسی هست پایه باشه؟
moslem
P A R S A
07-06-2010, 08:06
من که هر وقت میزدم ارور میداد، دیشب در نهایت تعجب همون اول پرید توش!:18:
هنوز بازی رو تموم نکردم، ماشین هام اصلا خفن نیستن ولی میام شب ها، آی.دی (یوزر)،(اکانت) یا (هرچیز دیگه!): parsa
shahabprince
07-06-2010, 08:46
اره منم دیروز بعد از ظهر همین که رو انلاین اینتر کردم سریع ساین این این ولی امروز خودم رو کشتم اصلا ساین این نمیشه
gameselect
07-06-2010, 09:11
آقا سلام...
من الان هستم و اصلا از ترینر استفاده نمیکنم...
بیایید بازی کنیم..
shahabprince
07-06-2010, 09:15
من که هر کاری میکنم انلاین نمیشم
gameselect
07-06-2010, 09:17
من که هر کاری میکنم انلاین نمیشم
سعیتو بکن من منتظرتم..
آیدی یاهو نداری؟
shahabprince
07-06-2010, 09:23
shahabprince.2009@yahoo
این ایدی یاهومه
سعید خان شما که آنلاین نیستی الان!
gameselect
07-06-2010, 09:28
سعید خان شما که آنلاین نیستی الان!
دارم سعیمو میکنم...ارور میده طبق معمول:41:
انهمه دیشب نشستم رفتم تا اپیزود 10 آخراشم ...که ماشینم خوب باشه
حالا نمیره تو آنلاین
دارم سعیمو میکنم...ارور میده طبق معمول:41:
انهمه دیشب نشستم رفتم تا اپیزود 10 آخراشم ...که ماشینم خوب باشه
حالا نمیره تو آنلاین
مواقعی که error میده یکبار کلا از بازی خارج شو و دوباره برو.
gameselect
07-06-2010, 09:38
من خدارو شکر آنلاین شدم !:42:
الان هر کی هست منو دعوت کنه من ترینر ندارم ...دیشب تا اپیزود آخرای 10 رفتم ماشینم خوب شده
saeedendgame
gameselect
07-06-2010, 10:27
آقا شرمنده من بازیم یه لحظه dont send داد
الان میام
ولی بدجور منو ترکوندی 4 دست بردی مارو...ایول دمت گرم
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
آقا درست شد ...آۀنلاین شدم ...دعوت کن داشتم میباختم حال میکردم
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
iran عزیز من بازیم رفتم آهنگ رو عوض کنم وقتی اومدم تو بازی dont send داد
شما کجا رفتی؟؟؟؟؟؟
من دوباره اومدم تو شما رفتی؟؟
ولی خدایی بازیت حرف نداره ....یکی شما یکی هم عزیز علیزاد
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
iran عزیز شما نکنه فکر کردی من از غص رفتم بیرون از لابی؟!
به قرآن بازیم خراب شد تازه 4 دست هم که باختم داشتم از شما بازی رو یاد میگرفتم کجا رفتی؟؟
بیا جون من دیگه نمیزارم بازی dont send بده ! آهنگ نمیزارم!
نمیای؟!
داشتم ازتون بازی یاد میگرفتم
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
iran عزیز فکر کنم از من بدت اومد چون هی میباختم ولی خوب دارم یاد میگیرم از شما چرا رفتی؟؟
بابا چی میگی سعید جون!! :31:
من تو مغازه زیاد نمی تونم بازی کنم. نمی تونم همه مشتری ها رو دک کنم. بازی آنلاین هم که نمی شه stop کرد :13:
بازیت خوبه، از خارجی ها بهتره :46:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
شب ها بیا آنلاین شو... از ساعت 10 به بعد تا صبح هم خواستی بازی می کنیم :31:
azizalizad
07-06-2010, 11:20
الان کسی میاد انلاین یا نه؟
azizalizad
07-06-2010, 11:32
یک دقیقه وایسا اومدم
gameselect
07-06-2010, 11:33
منم دعوت کنید ..منم اومدم آنلاین
azizalizad
07-06-2010, 11:36
اقا واسه من ارور می ده نمیاد تو لابی
gameselect
07-06-2010, 11:42
آقا من میام بیرون عزیز بیاد تو
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
اقا واسه من ارور می ده نمیاد تو لابی
عزیز برو تو اومدم بیرون تو با ایران بازی کنید :40:
شما یه لابی بسازید منو دعوت کنید
gameselect
07-06-2010, 11:47
شما یه لابی بسازید منو دعوت کنید
این بازی 2 نفر بیشتر راه نمیده ایران جان شما با عزیز رو دعوت کن با عزیز بازی کنید
بعد اگه شد منم میام:11:
azizalizad
07-06-2010, 11:48
من دعوتت کردم بیا
نه ربطی نداره.
یه مشکلی هست. دقیقا هنوز نفهمیدم چی. یه چیزی باعث این Error میشه.
شما از trainer که استفاده نمی کنی آقای Aziz
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
دعوتنامه آقای عزیز رو که Accept کردم از بازی پرید بیرون.
آقا سعید شما هم که یادت هست سه نفری بازی کردیم دیشب با صدرا. :46:
azizalizad
07-06-2010, 11:54
اقا وایسا من یک بار کامپیوتر و با اینترنت قطع و وصل کنم
من همین چند دقیقه پیش داشتم با 7 نفره دیگه بازی می کردم
gameselect
07-06-2010, 11:57
من الان آنلاینم منتظر دعوت شما
azizalizad
07-06-2010, 12:00
iran چرا الان افلاین شدی الان من و سعید تو لابی هستیم
آقا 60 ثانیه دیگه منو دعوت کنید.
azizalizad
07-06-2010, 12:30
الان بیا تو دعوت moslem
hesam_g59
07-06-2010, 12:42
منم الان میام
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
یکی منو دعوت کنه
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
موسولیم؟ دعوت کردی؟؟؟ بعد چرا رفتی؟
یکی منو دعوت کنه
azizalizad
07-06-2010, 12:42
hesam و iran بیاین تو دعوت موسلم
معلوم نیست چه بدبختی گیر کردیم هر کی مارو دعوت می کنه ارور می ده.ببینید برا شمام همین جوریه؟؟
hesam_g59
07-06-2010, 12:51
منو مجدد دعوت کن... ایران هم هست؟؟ پس چرا نمیاد؟
hesam_g59
07-06-2010, 13:08
من الان پیش ایرانم...
بیاید اونجا
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
ایران جان... دوباره منو موسولیم رو دعوت کن
راستی ..آیدی یاهوت رو هم بده.. اونجا بحرفیم
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
ایران رو دعوت کردم... الان پیش منه..
موسولیم بیا
آقا محبت کن اون دکمه end رو کیبردت رو بزن :5:
hesam_g59
07-06-2010, 13:14
ایران جان..منتظر مسلم بودم
الان برات دعوت نامه فرستاد...
بیا پیشمون
Mostafa NBA
07-06-2010, 13:18
دوستان منم اگر بتونم آنلاین بشم به جمع شما اضافه خواهم شد :دی
hesam_g59
07-06-2010, 13:26
هر وقت آن شدی..بگو..
یا آیدی یاهو بده...اونجا آنلاین صحبت کنیم..
آیدی بازیت رو هم بده
ایران عزیز هم..زحمت بکشه..دعوتمون کنه
Mostafa NBA
07-06-2010, 13:27
هر وقت آن شدی..بگو..
یا آیدی یاهو بده...اونجا آنلاین صحبت کنیم..
آیدی بازیت رو هم بده
ایران عزیز هم..زحمت بکشه..دعوتمون کنه
آیدی یاهوی من mgh_nba و آیدی بازی هم Mostafa NBA که هروقت آنلاین شدم میگگ ادد کنید.
shahabprince
07-06-2010, 13:54
بچه ها اختلاف رو حال میکنید:27:
sina_xzibit
07-06-2010, 16:56
الان کسی آنلاین هست
منو دعوت کنید sina_xzibit
mojtaba57
07-06-2010, 19:30
دوستان یه توضیح کلی بدید چه جوری میشه آن بازی کرد. من وارد قسمتش شدم. یه اسم و پسورد خواست بعد پرسید به این اسم می خواید یوزر جدید درست کنم . بعد از اوکی کردن اینتر رو می زنم ولی بعد از یه مدت که می خواد وصل بشه پیغام میده اتصال به سرور فیلد شدو دوباره سعی کنید . اشکال از چیه ؟ (سرعت اینترنتم هم بد نیست. حدود 128 )
دوستان یه توضیح کلی بدید چه جوری میشه آن بازی کرد. من وارد قسمتش شدم. یه اسم و پسورد خواست بعد پرسید به این اسم می خواید یوزر جدید درست کنم . بعد از اوکی کردن اینتر رو می زنم ولی بعد از یه مدت که می خواد وصل بشه پیغام میده اتصال به سرور فیلد شدو دوباره سعی کنید . اشکال از چیه ؟ (سرعت اینترنتم هم بد نیست. حدود 128 )
سلام
دقیقا اکثر دوستان هم همینجا مشکل دارند. سرور های بازی چندان جالب نیست. شما تمام مراحل رو درست رفتید باید چند بار سعی کنید تا بتونید با موفقیت اکانت خودتونو بسازید. وقتی ساختید دیگه همه چی واضحه. بنابراین هیچ مشکلی از لحاظ کاراهایی که کردید ندارید و تمام مراحل درسته. بچه من یه چی بگم تجربه شخصی این دو روز. بنده تا پریروز روی سون بازی میکردم و هر بار که می خواستم کانکت بشم با مصیبت بود. چند بار میزدم ایا بشه یا نه. اما الان از دیروز تا حالا که اکس پی ریختم هر لحظه و هر ساعت که وارد بازی می شم بدون مشکل با بار اول کانکت میشم. راحت میرم تو بازی و بازی میکنم. یه نکته رو باید اضافه کنم من سرویس وایمکس دارم راضیم . اما چیزی که من متوجه شدم اینه که وایمکس من با اکس پی مچتره یعنی روی اکس پی راحت سایت باز میکنه و راحت کانکت میشم در حالی که روی سون هر چند لحظه یکبار رسیو میرفت در حالی که روی اکس پی رسیو ثابته. نمی دونم حالا علت روون شدن انلاین بازی روی اکس پی بر میگرده به ویندوز یا اینکه وایمکس روی اکس پی بهتر جواب میده. اینم گفتم شاید کمک کنه.
سلام به همگي .
من اين بازي با دوستم تو حالت lan بازي كردم فوق العاده بود .
الان تو شركت دارم پست ها تون رو ميخونم هوس كردم online بازي كنم .
اميدوارم عصر كسي آنلاين باشه
آيدي ياهوي من : acc.1383
واسه بازي هم به همين اسم مي سازم .
راستي من تا حالا كلا بازي آنلاين نكردم . چقدر از شارژ اينترنتم ميره ؟
و اينكه من با 250 كيلو بايت down ميكنم . اين سرعت براي بازي مناسبه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.