مشاهده نسخه کامل
: سیم کارت مجهول الهویه
Plutonium
04-06-2010, 11:44
سلام
من یه سیم کارت رسیده دستم که احتمالا خارجی پشتشم نوشته victorvox زیرشم نوشته D2 زیر اونم نوشته شده mannesmann روشم یه سری عدد نوشته شده حالا دوتا مشکل دارم یکی اینکه سیم کارت کجایی و مال کدوم اپراتوره و مهم تر اینکه pin شو ندارم و می خواهم بذارم تو گوشی روشنش کنم حالا اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه .
پیشاپیش متشکرم:11:
Old_Chater
04-06-2010, 12:06
يه عكس ازش بنداز تا بيشتر بتونيم كمكت كنيم
به نظر میاد یه اپراتور آلمانیه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:blink:
Old_Chater
04-06-2010, 12:30
به نظر میاد یه اپراتور آلمانیه :
تو ايران ميشه ازش استفاده كرد؟
Plutonium
06-06-2010, 18:54
يه عكس ازش بنداز تا بيشتر بتونيم كمكت كنيم
فکر نکنم لازم باشه مثل سیم کارتای معمولیه دیگه منتها با اون مشخصاتی که دادم به هر حال اگه فکر می کنید لازمه بگید تا بزارم.
من که میزارمش تو گوشی آنتن تا نصفه پر می شه ولی واسه بالا اومدن پین میخاد
در ضمن سیم کارت حد اقل مال 4-5 ساله پیشه
هرکی راهی برا شکستن پین بلده تورو خدا کمک کنه یا اگه ممکن نیست بگید تا دست از سرش بردارم:13:
خوب وقتی ایشون میگه میزاره تو گوشی آنتن تا نصفه پر میشه یعنی با ایرانم رومینگ داره... :
فکر نکنم لازم باشه مثل سیم کارتای معمولیه دیگه منتها با اون مشخصاتی که دادم به هر حال اگه فکر می کنید لازمه بگید تا بزارم.
من که میزارمش تو گوشی آنتن تا نصفه پر می شه ولی واسه بالا اومدن پین میخاد
در ضمن سیم کارت حد اقل مال 4-5 ساله پیشه
هرکی راهی برا شکستن پین بلده تورو خدا کمک کنه یا اگه ممکن نیست بگید تا دست از سرش بردارم:13:
سیم کارتای ایرانسل پشت بسته ـش و پشت سیم کارت یه عدد 9 رقمی نوشته که پینشه... معمولاً همه سیم کارتا همینطورین و به هر حال یه جای جعبه و پشت سیم کارت و غیره یه عددی نوشتن...! مخصوصاً پشت سیم کارت...
Plutonium
08-06-2010, 14:32
خوب وقتی ایشون میگه میزاره تو گوشی آنتن تا نصفه پر میشه یعنی با ایرانم رومینگ داره... :
سیم کارتای ایرانسل پشت بسته ـش و پشت سیم کارت یه عدد 9 رقمی نوشته که پینشه... معمولاً همه سیم کارتا همینطورین و به هر حال یه جای جعبه و پشت سیم کارت و غیره یه عددی نوشتن...! مخصوصاً پشت سیم کارت...
پشت این یه عدد 2 رقمی یه 6 رقمی یه 1 رقمی یه 5 رقمی بایه 4 رقمی و یه حرف s نوشته من 4 رقمیه و 5 رقمیه رو قبلا چک کردم ولی می ترسم 6 رقمی رو چک کنم(چقد نوشتم رقمی:31:) چون اگه اشتباه باشه و سیم قفل بشه شاید اگر هم راهی برای باز کردنش باشه دیگه نشه کاری کرد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.