ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک تیم ملی فرانسه

صفحه ها : 1 [2]

xerxes again
19-06-2010, 09:17
آخه چرا آنری رو نیاورد........
حقشه وقتی شوتش کردن بیرون می فهمه.............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم داره این بشر. حق فرانسویا بود که اوت شن.:5: اینو نگه داشتن گند بزنه به جام جهانی؟

AMIR REZAs
19-06-2010, 09:53
حق فرانسویا بود که اوت شن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دومنک فحش بده ولی به فرانسه:5:
فقط فرانسه

xerxes again
19-06-2010, 13:39
به دومنک فحش بده ولی به فرانسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط فرانسه
همون فرانسه ازش حمایت کرد دیگه.

AMIR REZAs
19-06-2010, 14:20
خوب تقصیر بازیکنان چیه مربی کم داره...............:38::38:

bax_021
19-06-2010, 15:33
فحاشی ناموسی بازیکن تیم ملی فرانسه به "دومنش"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش شبکه ایران، باخت ناگهانی تیم ملی فرانسه مقابل تیم ملی مکزیک و کاهش شانس این تیم برای صعود به دور بعدی مسابقات جام جهانی حاشیه‌های بسیار زیادی را برای فرانسوی‌های به وجود آوزذ که مهم‌ترین اتفاقی که در این بین روی داد فحاشی مهاجم تیم ملی فرانسه به "ریموند دومنش" بود.
"نیکولاس آنلکا" که پیراهن تیم چلسی انگلستان را در لیگ جزیره به تن می‌کند پس از شکست تیمش مقابل مکزیک نتوانست بر اعصاب خود مسلط شود از این رو در حالی که همه بازیکنان در رختکن تیم حضور داشتند به شدت با "ریموند دومنش" درگیر شد و با به کار بردن الفاظ ناشایست و ناموسی سرمربی تیم ملی کشورش را مورد خطاب قرار داد.
این اتفاق پس از چهل و هشت ساعت در رسانه‌های فرانسوی بازتاب داشت به گونه‌ای که روزنامه "اکیپ" با به کار بردن کلمه‌ای که "آنلکا" خطاب به "دومنش" به زبان آورده عمق فاجعه در اردوی فرانسه را به نمایش درآورده است.
گفتنی است پس از این که فرانسه در رقابت‌های جام جهانی نتایج دور از انتظاری را به دست آورد هواداران این تیم به شدت از نوع عملکرد سرمربی و بازیکنان تیم ملی انتقاد کردند و خواستار بازنگری در فعالیت آنها شدند

hamid_diablo
19-06-2010, 16:30
سلام دوستان
به نظر من خیلی بده منتظر نتیجه بازی مکزیک و اروگوئه باشیم تا ببینیم
فرانسه صعود میکنه یا نه:41:
به نظر من صعود نکنه بهتره چون در مرحله بعدی بیشتر تحقیر میشه
این تیم نمیتونه حتی تا یک هشتم م بره:13:
پس بهتره به دلمون صابون نزنیم
دومنک هم ثابت کرد اصلا مربی نیست:5:
همینکه تولالان سانیا و سیدنی گوو تو ترکیب بودن به مزخرف بودن افکار دومنک اشاره میکرد

AMIR REZAs
19-06-2010, 17:53
نه اگه صعود کنه ممکنه بهتر بازی کنه...........
همیشه فرانسه تو گروه مشکل داشت!
صعود کنه تا فینال هم میره..........................

H A M A S
19-06-2010, 20:26
فحاشی ناموسی بازیکن تیم ملی فرانسه به "دومنش"

به گزارش شبکه ایران، باخت ناگهانی تیم ملی فرانسه مقابل تیم ملی مکزیک و کاهش شانس این تیم برای صعود به دور بعدی مسابقات جام جهانی حاشیه‌های بسیار زیادی را برای فرانسوی‌های به وجود آوزذ که مهم‌ترین اتفاقی که در این بین روی داد فحاشی مهاجم تیم ملی فرانسه به "ریموند دومنش" بود.
"نیکولاس آنلکا" که پیراهن تیم چلسی انگلستان را در لیگ جزیره به تن می‌کند پس از شکست تیمش مقابل مکزیک نتوانست بر اعصاب خود مسلط شود از این رو در حالی که همه بازیکنان در رختکن تیم حضور داشتند به شدت با "ریموند دومنش" درگیر شد و با به کار بردن الفاظ ناشایست و ناموسی سرمربی تیم ملی کشورش را مورد خطاب قرار داد.
این اتفاق پس از چهل و هشت ساعت در رسانه‌های فرانسوی بازتاب داشت به گونه‌ای که روزنامه "اکیپ" با به کار بردن کلمه‌ای که "آنلکا" خطاب به "دومنش" به زبان آورده عمق فاجعه در اردوی فرانسه را به نمایش درآورده است.
گفتنی است پس از این که فرانسه در رقابت‌های جام جهانی نتایج دور از انتظاری را به دست آورد هواداران این تیم به شدت از نوع عملکرد سرمربی و بازیکنان تیم ملی انتقاد کردند و خواستار بازنگری در فعالیت آنها شدند

خیلی کار زشتی کرده
هرچی باشه دومنک سرمربی هست و جای پدر آنلکا
من که جدا از دومنک بدم نمیاد
حتی اگر فرانسه هم صعود نکنه اونم بدون گل زده بازم دومنک رو قبول دارم مخصوصا با این اتفاقی که براش افتاد
دلم براش میشوزه واقعا
راستی اون شب جواد خیابانی گفت دومنک بازیگر تئاتر هستند
خیلی جالبه ایشون هنرمند هم هستند
من که خیلی دلم میخواد دومنک سرمربی تیم ملی ایران بشه
اگر جای کفاشیان بودم بجای پول ریختن میلیاردی توی حلقوم دایی و قطبی
همین دومنک رو می آوردم

H A M A S
19-06-2010, 20:45
خبر فوری: آنلکا از اردوی فرانسه اخراج شد
مهاجم باتجربه فرانسوی حاضر به عذرخواهی رسمی از مربی تیمش نشد وبنابراین امروز می بایست اردوی خروسها را ترک کند.
2010/6/19 20:38:00

سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال فرانسه به نیکلا آنلکا دستوردادند تا همین امروز اردوی این تیم در آفریقای جنوبی را ترک کرده و به فرانسه بازگردد.

در بیانیه منتشره از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال فرانسه می خوانیم:« اظهارنظر آنلکا خطاب به ریموند دومنک،سرمربی تیم ملی فرانسه از سوی مسئولان فدراسیون این کشور کاملا غیر قابل قبول بوده است.»

عصر روز جمعه اخباری مبنی بر برخورد تند ستاره فرانسوی در بین دو نیمه دیدار فرانسه و مکزیک منتشر شد.

آنلکا در بین دو نیمه خطاب به سرمربی تیمش با لحن غیرقابل قبولی او را "حرامزاده " خواند و اکنون ژان پیر اسکاله ته ، رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه در حضور کاپیتان پاتریس اورا از آنلکا خواسته تا رسما از مردم فرانسه عذرخواهی کند؛درخواستی که آنلکا حاضر به پذیرش آن نشد.

پس از امتناع آنلکا در عذرخواهی رسمی از سرمربی تیم ملی کشورش، اسکاله ته ،پس از مشورت با مربی و اعضای فدراسیون فوتبال فرانسه در آفریقای جنوبی این تصمیم را اتخاذ کرد و بدین ترتیب نیکلا آنلکا از اردوی خروسها اخراج شد..

آنلکا عصر روز شنبه اردوی تیم ملی فرانسه را ترک خواهد کرد.

uness30
19-06-2010, 23:36
برای فرانسه متاسفم .
واقعا چه بلایی سر این تیم اومده !:41:
یاد فرانسه دهه 80 بخیر ، یاد نسل پلاتینی بخیر .

united
19-06-2010, 23:42
من همین جا حمایت خودمو از طرفداران مظلوم فرانسه اعلام میکنم
واقعا شماها چی میکشید از دست این تیم!
اون از 2002 که بدون گل زده حذف شدید، 2006 هم که زیدان با اون کله زدنش حیثیت برای فرانسه نزاشت اینم از 2010 که چندین افتضاح به بار آوردند
واقعا شماها مظلومترین طرفدارای جهان هستید

bax_021
20-06-2010, 11:25
آنلکا از فوتبال ملي خداحافظي کرد

"نيکولاس آنلکا" پس از کنار گذاشته شدن از تيم ملي فوتبال فرانسه در مسابقات جام جهاني 2010، از فوتبال ملي خداحافظي کرد.

اسکاي اسپورتس نيوز روز يکشنبه نوشت: اين مهاجم چلسي ظاهرا به دليل اختلاف با "ريموند دومنک" سرمربي فرانسه در جريان شکست پنجشنبه گذشته 2 بر 0 مقابل مکزيک، از اين تيم کنار گذاشته شده است.
خبرهاي منتشره حاکي است، آنلکا با عصبانيت به زير سوال بردن عملکردش توسط دومنک در نيمه اول اين بازي واکنش نشان داده و به وي توهين کرده است.
غيبت او در تمرينات روز شنبه تيم ملي فرانسه شايعات منتشره در مورد پايان جام جهاني براي وي را قوت بخشيد. خبري که اندکي بعد فدراسيون فوتبال فرانسه نيز تاييد کرد.
اما اکنون به نظر مي رسد وي به طور کل از تيم ملي فرانسه خداحافظي کرده است.
اين در حاليست که تيم فرانسه در وضعيت دشواري قرار گرفته و براي حفظ هرگونه شانسي براي صعود به دور دوم جام جهاني به برد مقابل آفريقاي جنوبي در آخرين بازي خود در گروه نخست نياز دارد.

hamid_diablo
20-06-2010, 13:08
سلاماکه من جای فدراسیون بودم هم آنلکا و هم دونک رو اخراج میکردمآنلکا هم خوب شد خداحافظی کرد و جا رو برای کریم بنزما باز کرد

robert
21-06-2010, 01:25
همین الان بی بی سی english اعلام کرد بازیکنان تیم ملی فرانسه بدلیل ضربه روحی سر تمرینات حاضر نمیشن...!!

برای تیمی که زمانی نایب قهرمان جام جهانی بوده (( سوم شدن در جدول )) خیلی زور داره....

Mr Andersson
21-06-2010, 01:29
اون از 2002 که بدون گل زده حذف شدید، 2006 هم که زیدان با اون کله زدنش حیثیت برای فرانسه نزاشت اینم از 2010 که چندین افتضاح به بار آوردند

آقای برزات لیا !! این تاپیک میای درست صحبت کن... زیدان جور هر چی مرد و کشید تا نامرداش تو کف حیثیت بمونن.

احتیاط کن...

MOHAMMAD2010
21-06-2010, 10:24

به زیدان توهین نکن عزیز
اگه اون ماتراتزی آشغال نبود اون کارو نمیکرد ، ولی خوشم اومد از کار زیدان

hamid_diablo
21-06-2010, 12:03

به نظر من زیدان کار خوبی کرد :31:

ثابت کردشرف داره و اگه کسی بهش توهین کنه جوابشو با سر میده:5:

ما هم راست میگی خیلی مظلومیم چون فرانسه یه مربی احمق داره

دیروز تو بازی برزیل و ساحل عاج زیدان اومده بود آخ که جیگرم داشت میسوخت:40:

united
21-06-2010, 12:54
به زیدان توهین نکن عزیز
اگه اون ماتراتزی آشغال نبود اون کارو نمیکرد ، ولی خوشم اومد از کار زیدان

به ماتراتزی توهین نکن
اولا معلوم نیست ماتراتزی به زیدان فحش داده یا نه
در ثانی اگه قرار باشه هر کی فحش بشنوه با کله جواب بده که دیگه توی دنیا سنگ رو سنگ بند نمیشه
مخصوصا که یه ورزشکار جهانی هم باشه و جولوی چشم میلیونها بیننده هم باشه

AMIR REZAs
21-06-2010, 13:46
به ماتراتزی توهین نکن
در ثانی اگه قرار باشه هر کی فحش بشنوه با کله جواب بده که دیگه توی دنیا سنگ رو سنگ بند نمیشه
مطمئن باش فحش داده................
هر کی بهت فحش بد بده تو میشینی نگاه می کنی؟؟؟

maziarzar
21-06-2010, 13:58
بیچاره این ستاره ها که زیر دست دومنک هستند هرکدام از این هادر تیم های دیگر می توانستند تیم رایه تنه بالا ببرند اون وقت
ارزش دومنک یک میلیاردم این پولیه که الان دریافت می کنه

hamid_diablo
21-06-2010, 18:15
به ماتراتزی توهین نکن
بابا اصلا به تو چه که زیدان فحش داده یا نه:13:
زورش زیاده با سر میره تو سینه طرف:21:
حرفیه؟:5:

AMIR REZAs
21-06-2010, 18:24
زیدان در جمع خبرنگاران:
هنوز یک بازی مانده و فرانسه می تواند صعود کند.....................

hamid_diablo
22-06-2010, 09:03
خوب باید منتظر بازی امشب باشیم

فرانسه جلوی میزبان کار سختی داره :19:

از اون ور هم اروگوئه حتما باید بازیو ببره

اوضاع اردو هم خوب نیست

اورا و ریبری هم مثل اینکه حرفهایی به دومنک زدن

در کل صعود از گروه کار بسیار سختی شده:41:

gh7reza
22-06-2010, 11:23
به ماتراتزی توهین نکن
نگو که این یکی را دقیقا یادمه.یه مدت که از جام جهانی2006 گذشت ماتراتزی خودش رسما جلو خبرنگار ها اعتراف کرد و همون جا هم معذرت خواهی کرد.حالا میخای این را هم انکار کنی؟
همه چیز با گذشت زمان پاک نمیشه.
اینم بدون زیدان واسه همیشه تو قلب ما جا داره این کارش هم هیچ تاثیری رو علاقه ما ها نداره
only Zidane
:40:

Machid
22-06-2010, 11:54
خوب امشبم که به سلامتی فرانسه حذف میشه

Mohammad King
22-06-2010, 13:06
اگر فرانسه حذف بشه .

عامل حذفش دومنک هست...

bushido
22-06-2010, 13:55
شکی نیست عامل حذف فرانسه دومنکه

كامراني فردم شاهکارش تو اون بازی گل کرد این خروسا برای کمک داور ما فایده داشتن
مگر یک معجزه باعث بشه این تایپک دوباره جونی بگیره ولی هنوزم به یاد زیدان فرانسه رو دوسش داریم

thomas-anders
22-06-2010, 15:20
امیدوارم حداقل مثله 2006 بشه و به سختی بیایم بالا بقیه راه رو میشه یه جوری طی کردش !

masud-000000
22-06-2010, 17:27
امیدوارم حداقل مثله 2006 بشه و به سختی بیایم بالا بقیه راه رو میشه یه جوری طی کردش !
منظورت از یه جوری شانسیه دیگه؟:31:
نه عزیز دیگه از این خبرا نیست.شانس که هیچی پدر شانس هم نمیتونه واسه این فرانسه کاری کنه:27:

Mohammad King
22-06-2010, 17:28
سلام

برای تیم فرانسه آرزوی موفقیت میکنم برای بازیه الانش...

aRThaS_08
22-06-2010, 18:03
تبریک! اولین گل که دریافت شد جناب گورکاف(ژورکوف) هم اخراج شد : دی

S A M S U N G
22-06-2010, 18:04
سلام .

گل اول رو تسلیت میگم :دی انشاالله جام بعدی که با تقلب فرانسه نیومد تو جام حرفی واسه گفتن داشت باشه .

مخلصیم .

aRThaS_08
22-06-2010, 18:08
تبریک مجدد! دومی هم دریافت کردید!

S A M S U N G
22-06-2010, 18:08
واو گل دوم !

بای بای فرانسه :دی پشت گوششم ببینه بتونه ببره :دی

مخلصیم .

aRThaS_08
22-06-2010, 18:09
تبریکات مجدد! سومی هم دریافت کردید! شانس اوردید! افساید : دی

vahid_ba
22-06-2010, 18:19
تسلیت میگم دوستان

sakura
22-06-2010, 18:22
تبریک مجدد چهارمی رو دریافت نکردید :31:

SAMAN-JEEZY
22-06-2010, 18:25
خیلی تابلوئه که میخوان آفریقا صعود کنه.

united
22-06-2010, 18:27
خیلی تابلوئه که میخوان آفریقا صعود کنه.

دقیقا:13::13:

mehryazdan
22-06-2010, 18:28
بابا وضع فرانسه خیلی خرابه حتی خرابتر از تیم ملی ما

aRThaS_08
22-06-2010, 18:28
دعا میکنم اونیکی بازی مساوی شه!

نه حق آفریقائه بالا اومدن نه فرانسه :|

sakura
22-06-2010, 18:38

همشون افسردن فک کنم برن معتاد بشن

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

دعا میکنم اونیکی بازی مساوی شه!

نه حق آفریقائه بالا اومدن نه فرانسه :|

خدا نکنه من بعد از آرژانتین طرفداره آفریقا هستم

xerxes again
22-06-2010, 18:45
دیگه طرفدارای فرانسه هم تو تاپیک نمیان. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حیف هانری
این دومنک .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دومنک چطوری می خواد برگرده فرانسه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره تاپیک هر چه زودت شوت بشه تو ترش. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بی باک بی بال
22-06-2010, 18:50

عمراً:41::21:

attractive_girl
22-06-2010, 19:09
بابا با اين مشكلات و اعتصابايي كه اين فوتباليستاي فرانسوي داشتن به نظر من حذف شدنشون خيلي غيرعادي نيست...
مشكل روحي يكي از بزرگترين مشكلاي فوتباليستائه...

ali-07
22-06-2010, 19:22
بهتره تاپیک هر چه زودت شوت بشه تو ترش.
براي چي بره تو ترش؟

Farbod2
22-06-2010, 19:26
آخ چه خوشحال شدم:31:

pcforlife
22-06-2010, 19:29
یه سری از بازیکنای فرانسه مثل مالودا و ریبری و ... حیف شدن!:41:

sakura
22-06-2010, 19:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لعنتی میزبان حذف شد

مانی 22
22-06-2010, 19:31
حذف شدیم...
گریم در اومد...
یادش بخیر چهار سال پیش وقتی تو رادیو شنیدم که آنری به برزیل گل زد و چن ثانیه بعد تو تلویزیون گل رو دیدم ، زدم زیر گریه...
الانم وقتی فرانسه گل زد گریم در اومد...
ایرادی نداره...
دومنک و دار و دسته اش هم رفتن...بلان خواهد اومد...
امیدوارم توی یورو 2012 یه فرانسه متفاوت رو ببینیم....
نسل جدید فرانسه بدون آنری ، گالاس و خیلی های دیگه باید ساخته بشه...

djmilad_mrb
22-06-2010, 19:31
خوب دیگه رسما باید این تاپیک بسته بشه :31:

sakura
22-06-2010, 19:37
اگه فرانسه اون گل رو نمیزد آفریقا حذف نمیشد ؟؟؟؟؟؟

djmilad_mrb
22-06-2010, 19:38
نه خیر بازم حذف میشدددددددددددددددد!!!!!!!!!!!! !!!!!! چون تفاضل مکزیک +1 و تفاضل آفریقا -1 بود !!!!!!!!!!!!!!

yuseph
22-06-2010, 19:41
حذف شدیم...
گریم در اومد...
یادش بخیر چهار سال پیش وقتی تو رادیو شنیدم که آنری به برزیل گل زد و چن ثانیه بعد تو تلویزیون گل رو دیدم ، زدم زیر گریه...
الانم وقتی فرانسه گل زد گریم در اومد...
ایرادی نداره...
دومنک و دار و دسته اش هم رفتن...بلان خواهد اومد...
امیدوارم توی یورو 2012 یه فرانسه متفاوت رو ببینیم....
نسل جدید فرانسه بدون آنری ، گالاس و خیلی های دیگه باید ساخته بشه...
دوست من فوتبال همینه...
شادباش وخوشحال.
حالانشد؟خب فردا.......این جام نشد؟جام بعدی.......
فرانسه به خودش باخت نه به حریف.....
بقول زیدان:
دومینک سرخروس هاروبرید.

djmilad_mrb
22-06-2010, 19:43
مکزیکی ها************ میمردن بزارن این بدبختا یه حالی بکنن

دوست عزیز جام جهانی محل حضور شایسته ترین تیم هاست ، مطمئن باشید حتما مکزیک شایستگیشو داشته تا به مرحله بعد صعود کنه آفریقایه جنوبی خودش باعث شد که صعود نکنه (بازی با اروگوئه و باخت با 3 گل:13:)

united
22-06-2010, 19:45
فرانسه تو این بازی نشون داد تیمی در حد و اندازهای مالدیو خودمونه:2:

djmilad_mrb
22-06-2010, 19:45
دوست من فوتبال همینه...
شادباش وخوشحال.
حالانشد؟خب فردا.......این جام نشد؟جام بعدی.......
فرانسه به خودش باخت نه به حریف.....
بقول زیدان:
دومینک سرخروس هاروبرید.

درسته اما تیمی که با اون وضع صعود کنه بیشتر از این ازش انتظار نمیره:10:

sakura
22-06-2010, 19:48
دوست عزیز جام جهانی محل حضور شایسته ترین تیم هاست ، مطمئن باشید حتما مکزیک شایستگیشو داشته تا به مرحله بعد صعود کنه آفریقایه جنوبی خودش باعث شد که صعود نکنه (بازی با اروگوئه و باخت با 3 گل:13:)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نباید میزاشتن آفریقا حذف بشه حتی شده با تبانی یا ... هرچی باشه این جام رو گذاشتن تا برای مردمش بهتر باشه

حراقل میزاشتن بره یک شونزدهم نهایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xerxes again
22-06-2010, 19:51
براي چي بره تو ترش؟
حال قفل بشه. هر چی.
گفتم بره تو ترش این جا خلوت میشه. طرفدارای فرانسه هم چششون بهش نمیفته ناراحت نمیشن.

scali
22-06-2010, 19:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نباید میزاشتن آفریقا حذف بشه حتی شده با تبانی یا ... هرچی باشه این جام رو گذاشتن تا برای مردمش بهتر باشه

حراقل میزاشتن بره یک شونزدهم نهایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر منم میزبان حذف نمیشد خیلی بهتر بود ولی خوب .....

H a m e e d
22-06-2010, 20:00
به نظر منم میزبان حذف نمیشد خیلی بهتر بود ولی خوب .....
اینو بدون که همیشه حذف از گروه با 4 امتیاز یه حذف آبرومندانه س که چندان جای اعتراض هم باقی نمیذاره، الآن هم که معلوم شد واقعا اوروگوئه امسال قدرتمنده
به هر حال رقابت خیلی نزدیک بود و کاریش نمیشد کرد.

136209
22-06-2010, 20:01
آخ آخ
گریه نکن زاز زاز میبرمت بازار میفرو شمت 4 هزار
تیم فقط گاو بازها
هلییییییییییییییییییییییی :31:

Mohammad
22-06-2010, 20:09
حق اروگویه و مکزیک بود که صعود کنند !
فرانسه هم آفریقا جنوبی رو با خودش برد ته چاه !!!

MORINIO
22-06-2010, 20:35

چیه دوست داشتی مثل کره بیان بالا تا همه دنیا به فحش بکشنشون؟ !!!

آفریقا آبرومندانه حذف شد ...

در ضمن تو جام جهانی مرحله یک شانزدهم نداریم ...

pcnondaily
22-06-2010, 20:44
اینم آخر عاقبت فرانسه! اینا مثل اینکه بدون زیدان کاری نمی تونن بکنن.
توی 98 زیدان قهرمانشون کرد. توی 2002 رو فرم نبود، همون اول حذف شدن. توی 2006 بازم زیدان اینا رو تا فینال برد. امسالم که اینطوری شد...:41:
خدا بیامرزه!:31:

titanium_zarin
22-06-2010, 20:49
واقعا براي طرفدارهاي فرانسه متاسفم ...
ولي واقعا تيم نيود فرانسه ...

xxxj
22-06-2010, 21:42
بالا خره که فرانسه حذف شد بهتره این تایپک رو دیگه ببندید . خدا حافظ فرانسه:21:

REGISTERED-USER
22-06-2010, 21:44
فرانسه بای بای :دی

abc2
22-06-2010, 21:58
خب تسلیتی میگم به تمام فرانسه دوستان بچه ها هم زحمت کشیدن بلیط برگشت رو رزرو کردن آنلکا هم که هول بود زودتر از همه رفت ولی حیف شد دوست داشتم تو 1/4 به دست ما حذف میشدین ولی عجل امون نداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.:Adieu:. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xxxj
22-06-2010, 22:38
چته دادا؟
یکم آروم باش.چیزی نشده که.
این اتفاق برای هرتیمی ممکنه بیوفته.اگه همه بخوان مثل شما رفتارکنن که سنگ روی سنگ بندنمیشه.
ما طرفدار فوتبالیم نه گاوبازی.
پس رفتارمون باید مثل طرفداران واقعی فوتبال باشه،نه گاوچرون ها.(منظورم شمانیست)

اولا من میگم اینو ببندید مگه حذف نشوده بعدم ما عاشق اسپانیا هستیم پس گاو چران ها که آدم های بدی نیستند.:8:

DJ POLESTAR
22-06-2010, 23:30
ای فرانـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــسه...:41:
واقعا جاش تو مراحل بالا (یک هشتم، یه چهارم و همینطوره اگه بالا میرفت) خالی میمونه! هرچی فکر میکنم میبینم جام جهانیه بدون فرانـــــــــــــــــسه اصلا دلچسب نیست!!!

*Batman*
23-06-2010, 00:18
این موج ببند ببند فکر کنم پروژه جدید باشه آره؟
خوب شاید یه نفر بخواد اینجا صحبت کنه.تا آخر جام صبر کنید.

از اول باید این بابا رو از دب اکبر آویزون میکردن تا این همه بلا سر فرانسه نیاره.

harrypotter
23-06-2010, 00:44
خوشحالم تیمی که با تقلب بالا اومد با آبروریزی به معنای تمام هم حذف شد.(کار خدا رو ببین)

Amin
23-06-2010, 01:02
دوستان
تاپیک بسته نمیشه
اینقدر تو تاپیک درخواست نکنین !!!
اگه اینقدر اسپم نداده بودین
خود تاپیک رفته بود پایین

گرافيكار
23-06-2010, 01:16
ببخشيد من فقط شوخي كردم:31:

Mr Andersson
23-06-2010, 04:27
درود;

اولا جواب یه سری.......... رو بدم که بیکاری زده به سرشون فقط بلدن به جایه درست صحبت کردن بیان ....... بگن:

تبریک! اولین گل که دریافت شد جناب گورکاف(ژورکوف) هم اخراج شد : دی
شما گزارشکری؟ میخوای بگی خونتون تلویزیون داره؟ آفرین آفرین... بزن اون کانال کارتونتو ببین.

گل اول رو تسلیت میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشاالله جام بعدی که با تقلب فرانسه نیومد تو جام حرفی واسه گفتن داشت باشه .
شما هم تو بخش خبری نه؟ برو ایرلند پیتزا بخور اینو برا بقیه فوروارد هم بکن خا... چون کسی اینا رو نمیدونه... تازه مارادونا هم با دست گل زده.. تازه گل خداداد به عربستان آفساید نبود! مرد حسابی شما طرفدار فوتبال روراست و بدون قاب بازی هستی برو به اون ایتالیایی ها یاد بده.. نمیخواد برا ما طرفدار ایرلند بشی.

تبریک مجدد چهارمی رو دریافت نکردید
دو کلام از مادر عروس.

دیگه طرفدارای فرانسه هم تو تاپیک نمیان.
در عوضش بیکار چقدر زیاد شده نه؟؟

آخ چه خوشحال شدم
آخی.. تازه برات قاقا لی لی هم قراره بگیرن.

فرانسه تو این بازی نشون داد تیمی در حد و اندازهای مالدیو خودمونه
آره... مالدیو هم که سرور ایتالیاست.. همه میدونن. دو روز دیگه شما رو هم میبینیم.

خب تسلیتی میگم به تمام فرانسه دوستان بچه ها هم زحمت کشیدن بلیط برگشت رو رزرو کردن آنلکا هم که هول بود زودتر از همه رفت ولی حیف شد دوست داشتم تو 1/4 به دست ما حذف میشدین ولی عجل امون نداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختره تیم باباته؟ به دست مااااا ... اوه چی میگه طرف. خخخخخخخخخخخخخخخخ.

(فقط) از بر و بچ با احترام و باحال پی سی که طرفدار تیم خودشون بودن و در عین حال برای ما طرفداران فرانسه احترام قائل شدند و حرف بی خود نزدند کمال تشکر رو داریم.. من به شخصه تو تاپیک تیم دیگه ای نظر ندادم.. مثلا زمان بازی بد یا نتیجه ی بد آلمان و انگلیس و برزیل و اسپانیا و غیره (منهای تیم زیر آبی روی ایتالیا که البته جای نظر ندارن اصلا) و انتظار داشتم بقیه کاربران هم ادب سرشون بشه نیان اینجا برای ما مسخره بازی راه بندازن.. که چی مثلا؟ خوب باخت ... اصلا با بهترین مربی جهان باخت که چی؟ شما کاسبی این وسط؟ خوب یه سال هم میزنه تیم شما اینطوری میشه. واقعا .... دم دوستان گرم و از اول هم گفتم این پژو زیر پای این پیرمرد دیوانه بالای 10 تا سرعت نمیره ولی سقوطش میده. منتظر تحول رولان بلان باشید.

AMIR REZAs
23-06-2010, 10:58
دیگه طرفدارای فرانسه هم تو تاپیک نمیان.
کی گفته!!!
همیشه فقط فرانسه

hamid_diablo
23-06-2010, 11:55
سلام
بازی دیشبو دیدم وو متاسف شدم که فرانسه حذف شد:20:
تیم این دوره بهتره بگیم اصلا تیم نبود :41:
مربی خوبی هم نداشت
بازیکنا هم تو سطح اندازه های خودشون هم نبودن مثل ریبری
دفا متزلزل بود میانه میدون هم از یه رهبر بزرگ بی بهره بود که نشون میده رفتن زیدان چه ضربه بزرگی به فرانسه زد
خط حمله هم بی انگیزه بود آنلکا همون بهتر که اخراج شد
تو بازی دیشب هم فرانسه بد شانس بود.اخراج گورکف یه تصمیم خصمانه بود

ما همیشه پشت فرانسه هستیم و امیدواریم که تو یورو 2012 موفق بشیم

maziarzar
24-06-2010, 12:28
سایت گل :
امانوئل پتی، ستاره سابق تیم ملی فرانسه در مورد رئیس فدراسیون فوتبال این کشور:«اگر او نمی خواهد استعفا دهد، باید با اردنگی از جایگاهش او را کنار انداخت.»

salarhiv
24-06-2010, 21:18
درود;

اولا جواب یه سری.......... رو بدم که بیکاری زده به سرشون فقط بلدن به جایه درست صحبت کردن بیان ....... بگن:

شما گزارشکری؟ میخوای بگی خونتون تلویزیون داره؟ آفرین آفرین... بزن اون کانال کارتونتو ببین.

شما هم تو بخش خبری نه؟ برو ایرلند پیتزا بخور اینو برا بقیه فوروارد هم بکن خا... چون کسی اینا رو نمیدونه... تازه مارادونا هم با دست گل زده.. تازه گل خداداد به عربستان آفساید نبود! مرد حسابی شما طرفدار فوتبال روراست و بدون قاب بازی هستی برو به اون ایتالیایی ها یاد بده.. نمیخواد برا ما طرفدار ایرلند بشی.

دو کلام از مادر عروس.

در عوضش بیکار چقدر زیاد شده نه؟؟

آخی.. تازه برات قاقا لی لی هم قراره بگیرن.

آره... مالدیو هم که سرور ایتالیاست.. همه میدونن. دو روز دیگه شما رو هم میبینیم.

دختره تیم باباته؟ به دست مااااا ... اوه چی میگه طرف. خخخخخخخخخخخخخخخخ.

(فقط) از بر و بچ با احترام و باحال پی سی که طرفدار تیم خودشون بودن و در عین حال برای ما طرفداران فرانسه احترام قائل شدند و حرف بی خود نزدند کمال تشکر رو داریم.. من به شخصه تو تاپیک تیم دیگه ای نظر ندادم.. مثلا زمان بازی بد یا نتیجه ی بد آلمان و انگلیس و برزیل و اسپانیا و غیره (منهای تیم زیر آبی روی ایتالیا که البته جای نظر ندارن اصلا) و انتظار داشتم بقیه کاربران هم ادب سرشون بشه نیان اینجا برای ما مسخره بازی راه بندازن.. که چی مثلا؟ خوب باخت ... اصلا با بهترین مربی جهان باخت که چی؟ شما کاسبی این وسط؟ خوب یه سال هم میزنه تیم شما اینطوری میشه. واقعا .... دم دوستان گرم و از اول هم گفتم این پژو زیر پای این پیرمرد دیوانه بالای 10 تا سرعت نمیره ولی سقوطش میده. منتظر تحول رولان بلان باشید.

اقا درسته یه سری به طرفدارای فرانسه بی احترامی کردن و من هم که طرفدار ارژانتین هستم از این وضیعت فرانسه به شدت نا راحتم
اما به نظرم این خیلی مسخرست که شما بگردی یه سری حرفارو جدا کنی و به بچگانه ترین شکل ممکن جواب بدی. این حرفا و این طور جواب دادن ها واسه بچه های 14,15 سالست.
حالا بازم اگه دوست داری جواب منو همونجوری بده.

امیدوارم با اومدن سر مربی جدید فرانسه دوباره قدرت قبلشو به دست بیاره و بازهم با بازیهای زیباش هممونو شگفت زده کنه و دوباره از مدعیان باشه.

AMIR REZAs
24-06-2010, 21:38
اما به نظرم این خیلی مسخرست که شما بگردی یه سری حرفارو جدا کنی و به بچگانه ترین شکل ممکن جواب بدی. این حرفا و این طور جواب دادن ها واسه بچه های 14,15 سالست.
عزیز دل ، اولا جواب شما بچه گانه تر بود، ثانیا اینجا تاپیک طرفداران فرانسه هست و در مورد بچه گانه بودن حرفا بحث نمی کنیم.

Mr Andersson
26-06-2010, 17:20
حالا بازم اگه دوست داری جواب منو همونجوری بده.

یه سری بیکار جمع میشن و در حالیکه میبینن ما برا خودمون به اندازه کافی اعصاب خوردی داریم باز میان هپرا میگن. این نامردی ترین شکل رفتاره که شما (مخصوصا باد به پرچمها و دماغ فیل افتاده ها) بیای و بری رو اعصاب کسی, اونم تو این شرایط. این یه رفتار بچه گانه ست نه جواب دادن من که طرف خیال کنه آره دیگه باید تاپیک رو بست!! تیمت حذف شه بعد بیای ببینی اوه باید حالا قد قد یه عده ی دیگه رو هم تحمل کنی. حالا اینم نظر شماست که حتما اگه یه نفر بیاد با شما اینجوری صحبت کنه جوابشو نمیدی. اما به نظر من اظهار نظر شما بی خود و بی مورد بود. من نمیزارم کسی بیاد و چیزایی رو که دوسشون دارم رو مسخره کنه همونطور که خودم اینکار رو نمیکنم. جواب هر کی به اندازه ی درکشه..

hamid_diablo
28-06-2010, 09:27
به امید موفقیت فرانسه در یورو 2012

حرف آخر این تاپیک

مانی 22
05-07-2010, 10:22
آقا من اصلا به این تاپیک بعد پستای اون یوزر عزیز سر نزده بودم !
فقط خواستم بگم، دوستان همه پیش بینی های ما درست دراومد...
حالا هی بگید آرژانتین و برزیل ! به نظر من که یا هلند قهرمان می شه یا آلمان...
خوشم اومد یه سریا که وقتی ما می گفتیم آرژانتین تیم نیست ، برزیل تیم نیست، میومدن حرفای الکی می زدن، الان به حرف ما رسیدن.

به امید موفقیت فرانسه در یورو 2012

حرف آخر این تاپیک