ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک تیم ملی پرتغال

صفحه ها : 1 [2]

Boy Ka
30-06-2010, 00:11
واقعا این رونالدو باعث باختن پرتقال بود.
به جز شوت از راه دور هیچ نقش دیگه ای نداشت.

رونالدو تو پرتغال هیچوقت نتونسته خوش بدرخشه چون این تیم واسه این بازیکن خیلی کوچیکه.

به رونالدو باید پاس تو فضا بدی که اینا عاجز بودن. باید باهاش یک دو و پاسکاری سریع بکنی که اینا عاجز بودن. باید درکش بکنی و بدونی کی توپو بهش بدی که اینا عاجز بودن.

از این گذشته کل برنامه پرتغال شده بود انداختن توپ واسه رونالدو. توپ رو میگرفتن میزدن زیرش رونالدو باید میدوید دنبالش! حق داشت اینقدر عصبانی بشه.

فکرش رو بکن تو اسپانیا ورون و دی ماریا و توز و هیگواین و اگرو دور مسی بازی میکنن رونالدو باید با لیدسون و تیاگو و المیدا و سیمائو بازی بکنه.

SAEED_BARCELONA
30-06-2010, 00:13
والا ما جز ایستادن و منتظر توپ بودن هیچی ازش ندیدیم. ما هم عاجز شده بودیم از دیدنش:دی
یه مربی مثه دونگا باید بالا سرش باشه که اصلا دعوتش نکنه به تیم!!!

Boy Ka
30-06-2010, 00:15
والا ما جز ایستادن و منتظر توپ بودن هیچی ازش ندیدیم. ما هم عاجز شده بودیم از دیدنش:دی
یه مربی مثه دونگا باید بالا سرش باشه که اصلا دعوتش نکنه به تیم!!!

شما لازم نکرده بیای نظر بدی. برو اون رونالدو 200 کیلوییت رو بچسب.

runner
30-06-2010, 00:19
رونالدو تو پرتغال هیچوقت نتونسته خوش بدرخشه چون این تیم واسه این بازیکن خیلی کوچیکه.

بابا ما شنیده بودیم که بگن فلان باشگاه برا فلان بازیکن کوچیکه ولی تیم ملی رو دیگه نشنیده بودیم!!
اگه پرتغال برا رونالدو کوچیکه می خوای بره تو آرژانتین بازی کنه!!
در ضمن رونالدو که همه جا براش کوچیکه تو رئالم همینجوریه

yuseph
30-06-2010, 00:20

به رونالدو باید پاس تو فضا بدی که اینا عاجز بودن. باید باهاش یک دو و پاسکاری سریع بکنی که اینا عاجز بودن. باید درکش بکنی و بدونی کی توپو بهش بدی که اینا عاجز بودن.

از این گذشته کل برنامه پرتغال شده بود انداختن توپ واسه رونالدو. توپ رو میگرفتن میزدن زیرش رونالدو باید میدوید دنبالش! حق داشت اینقدر عصبانی بشه.

فکرش رو بکن تو اسپانیا ورون و دی ماریا و توز و هیگواین و اگرو دور مسی بازی میکنن رونالدو باید با لیدسون و تیاگو و المیدا و سیمائو بازی بکنه.
حرف حساب جواب نداره.
انشاءالله دوره بعدی...

runner
30-06-2010, 00:20

اینا که گفتی تو آرژانتینن

Boy Ka
30-06-2010, 00:22
گل آفساییییییییییییییییید بود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

اینا که گفتی تو آرژانتینن

همون منظورم آرژانتین بود.

B L A S T E R
30-06-2010, 00:25
من فقط واسه رونالدو ناراحت شدم .
تیم خوبی نداره !

SAEED_BARCELONA
30-06-2010, 00:26
شما لازم نکرده بیای نظر بدی. برو اون رونالدو 200 کیلوییت رو بچسب.
حالا چزا زورت میگیره؟ حقیقت تلخه. رونالدو زیادی مغرور شده هیچی هم نیست. اون رونالده 200کیلویی دوره قبل خیلی موثر تر از رونالدوی 50کیلویه شما بود!!!
--------------------
بقیه دوستان هم که دلشون از جای دیگه پره میان اینجا پای پستارو علیه بقیه تشکر میزنن. خودش میدونه کیو میگم!!!

=CYBER=
30-06-2010, 00:26
تصویر مال بعد پاس دادنه ;)
در ضمن تسلیت میگم ، به این رونالدو زیاد رو دادین پر رو شده :))

teza
30-06-2010, 00:28
ای تو روح داوری های امسال گند زدن به جام
ادم یاد لیگ ایران میفته
بابا این مسعود مرادی و مظفری زاده وقهرمانی از این داورها بهتر قضاوت میکنند
که البته اکثر این صحنه ها مربوط به کمک هست فقط کامرانی فر تو ایران هست

farshidmm
30-06-2010, 01:11
چرا تلویزیون آفریقای جنوبی صحنه آفساید رو نشون نداد؟
خیلی عجیب بود!
چون هر گلی که به ثمر می رسه موقع دادن پست به زننده گل یه خط فرضی میکشن و موقعیت آفساید رو نشون میدن ولی تو این بزای اصلا این کار رو نکردن!

noble savior
30-06-2010, 06:24
چون تو بازی آرژانتین مکزیک که نشون داد گل آفسایده بازکینا به داور خیلی اعتراض کردن قرار شد دیگه نشون ندن

shabkard
30-06-2010, 06:42
پرتقال پر
کریس رونالدو پر
--------------------تسلیت غم اخرتون باشه

Arrowtic
30-06-2010, 07:29
حالا شما هم باختيد به زمين و زمان دليل مياريد كه نامردي بود.
خوب بگيد باختم.تلاش كنيد 4 سال بعد بهتر كار كنيد.

bax_021
30-06-2010, 07:31
حذف شدیم که :41:
ای بابا
این کرش چرا آلمیدا رو کشید بیرون مثلا ؟؟؟
کریس نوک حمله واقعا از کنار زمین بهتره به نظر این ؟؟؟
آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا ؟ :19:
من کنکور قبول نشم می رم این کرش رو خفه می کنم :47:
ولی امیدوارم اسپانیا حذف شه
این تیم به درد قهرمانی نمی خوره
تو این تیم هایی که مونده فقط از آلمان خوشم میاد
ولی من پرتغالمو می خوام :37:

HOJ-JAT
30-06-2010, 08:26
این رونادو بدرد چی میخوره این وسط ...اههه حالمو بهم زد با این بازی مسخرش..

united
30-06-2010, 08:32
این تنفر ایرانیها از رونالدو به خاطر تنفر تلوزیون ضرقامی از اروپاییهاس
ولی در عوض کاکا و مسی و مارادنا با اون همه فساد چون از کشورهای دوست و برادر برزیل و آرژانتین هستند برای اینها محبوب و اسطورن
جالبه که اینجا هم همه میان حرفهای صدا و سیمای ضرقامی رو مثل بل بل تکرار میکنن

arash66_2m
30-06-2010, 09:07
حیف ...
واقعا دو سه موقعیت توپ دستمون اومد خیلی راحت خرابش کردنن به نوعی !
این تعویض رو هم که نگو .. منو بگو که فکر می کردم داره یه نفر هم به حمله می خواد اضافه کنه !
این اسپانیا جز پاس چیز زیادی بلد نیست
این دو سه تا شوتی هم که کردن همئن اول بازی واسه سنجش اینا بود وگرنه هیچی نداشت گلم که آفساید بود
حیف ای کاش یه خطایی تو 20 متری اینا میشد میزدن تو گل حیفففففففف !:13:
اگه گل رو نمی خوردیم من خیلی امیدوارم بودم بتونیم گل رو بزنیم !
این رونالدور به نظر من عیب نداره فقط عیبش اینه که تک و تنها منتظر توپه تا با سرعتش بره تو گل ! که این اشتباهه حداقل بایستی سه تا حمله می بود که رونالدو تو رو از وسط یا بزنه یا به گوشه ها پاس بده تا بتونن بازیکن ها موقعیت گل ایجاد کنن !
ای کاش مربی هر چه زودتر عوض بشه تا اینجوری بازیکن ها رو تعویض نکنه و این که انشالا یورو 2012 قهرمان میشیم /. :27:
ولی بازم میگم حیفففففف :13::41:

SAEED_BARCELONA
30-06-2010, 09:33
این تنفر ایرانیها از رونالدو به خاطر تنفر تلوزیون ضرقامی از اروپاییهاس
ولی در عوض کاکا و مسی و مارادنا با اون همه فساد چون از کشورهای دوست و برادر برزیل و آرژانتین هستند برای اینها محبوب و اسطورن
جالبه که اینجا هم همه میان حرفهای صدا و سیمای ضرقامی رو مثل بل بل تکرار میکنن
بعضی مواقع حرفایی میشنویم اینجا که شاخ که سهله بال و پر هم در میاره آدم:دی
آقا دلیل میخواید بیارید یه مقدار دلیلتون منطقی باشه
من که 1سال و خورده ایه هیچ فوتبالی رو از شبکه 3 ندیدم حرف ضرغامی رو گوش دادم؟

iman0007
30-06-2010, 09:34
از این رونالدو مغرورتر من تو عمرم ندیدیم....
هر وقت دوربین میره روش،میبینی داره دنبال تصویر خودش توی tv ورزشگاه میگرده...
من با خود پرتغال هیچ مشکلی ندارم،ولی اگه واقعن بخوام خود بازیکنای پرتغال تو این جام رو رتبه بندی کنم،رونالدو جزو 4 تای آخره.....تنها حرکت مثبتش همون شوتش به ساحل عاج بود که خورد به تیر...
راستی پویول برای بار دوم حال رونالدو رو گرفت...:27:اولیش فینال جام قهرمانان اروپا بود که بهش اجازه نداد بازی کنه......
واقعن از کسایی که مسی رو با رونالدو مقایسه میکنن در عجبم.:13:

mehrdad8086
30-06-2010, 10:02
از این رونالدو مغرورتر من تو عمرم ندیدیم....
هر وقت دوربین میره روش،میبینی داره دنبال تصویر خودش توی tv ورزشگاه میگرده...
من با خود پرتغال هیچ مشکلی ندارم،ولی اگه واقعن بخوام خود بازیکنای پرتغال تو این جام رو رتبه بندی کنم،رونالدو جزو 4 تای آخره.....تنها حرکت مثبتش همون شوتش به ساحل عاج بود که خورد به تیر...
راستی پویول برای بار دوم حال رونالدو رو گرفت...:27:اولیش فینال جام قهرمانان اروپا بود که بهش اجازه نداد بازی کنه......
واقعن از کسایی که مسی رو با رونالدو مقایسه میکنن در عجبم.:13:

منم ازش خوشم نمیاد....به خاطر این بابا از پرتغال هم زده شدم:2:

hamijoon
30-06-2010, 10:10
بایدم در عجب باشی چون کریس سر تره :31:

Boy Ka
30-06-2010, 10:20
انشاالله فصل بعد کریس دهن همه تون رو میبنده با رئال. همین فصل قبل اگه مصدوم نمیشد بهتر از مسی میشد.

واسه بازیکنی که تازه به رئال اومده زدن 33 گل تو 35 بازی فوق العادست. مسی حدود 20 بازی بیشتر از رونالدو داشت واسه همین بیشتر به چشم اومد و بیشتر گل زد.

اون کاکا با اون همه اهن و تلپ اومد تو رئال قد یه بازیکن 2 میلیونی بازی نکرد. کل تیم فصل قبل رو شونه های رونالدو بود. این نشون دهنده ارزشهای این بازیکن هست.

بزار فصل بعد شروع بشه یک حالی بگیرم من از این hater ها که کیف کنن.

mr_khodaei2008
30-06-2010, 11:05
منم دوسش دارم ولي تو جام اصلا خوب نبود علي دايي بهتر از اون بازي ميكرد

hamid_diablo
30-06-2010, 11:17
منم دوسش دارم ولي تو جام اصلا خوب نبود علي دايي بهتر از اون بازي ميكرد
همون بهتر که پرتغال حذف شد

چون اگه بالا میومد باید خودخواهی های رونالدو رو بیشتر تحمل میکردیم

farshidmm
30-06-2010, 12:17
چون تو بازی آرژانتین مکزیک که نشون داد گل آفسایده بازکینا به داور خیلی اعتراض کردن قرار شد دیگه نشون ندن
یعنی صحنه های آهسته رو در اسکوربورد ورزشگاه نشون میدن!؟
تینجوری که هم جو ورزشگاه به هم میریزه
هم داور تمرکزشو از دست میده
فکر نکنم نشون بدنا!

united
30-06-2010, 12:40
همون بهتر که پرتغال حذف شد

چون اگه بالا میومد باید خودخواهی های رونالدو رو بیشتر تحمل میکردیم

این خود خواهی رونالدو رو نمیدونم کی انداخته دهن ملت
یعنی از مسی خود خواهتره که همه توپها رو از دست میده، فقط به خاطر اینکه یکی دو نفرو دریبل کنه (که البته نمیتونه)

runner
30-06-2010, 12:49
این خود خواهی رونالدو رو نمیدونم کی انداخته دهن ملت
یعنی از مسی خود خواهتره که همه توپها رو از دست میده، فقط به خاطر اینکه یکی دو نفرو دریبل کنه (که البته نمیتونه)

وای وای وای
شما رونالدو رو با مسی مقایسه می کنی!!!
رونالدو دیشب یه شوت زد و فردوسی پور گفت که حتی هم بازیه های رونالدو هم به خاطر این شوت بهش اعتراض کردن که چرا بهشون پاس نداده
و همون لحظه رونالدو نگاه کرد به نمایشگر ورزشگاه تا خودشو ببینه همه جا منتظر اینه که نشونش بدن:41:
رونالدو یه بازیکن مغرور خود خواه هست که دوست داره همه جا نشونش بدن و همینم خرابش می کنه.

مانی 22
30-06-2010, 12:52
آره منم با این موافقم که رونالدو تو رئال یه تنه تیمو کشوند بالا
اما تو پرتغال خیلی بد بازی کرد...
با اینم موافقم که خودخواه و مغرور بودن رونالدو حرف الکی ایه !

نمی گم اصلا خود خواه نیست، اما اینطوریم که هی فردوسی پور و میرزایی می گن نیس...
ولی حیف پرتغال که حذف شد...
اسپانیا که می ره تا نیمه نهایی راحت، ولی قهرمان بشو نیست !
شرططططططططططط !
یا برزیل ! یا آلمان !
زنده باد فرانسه ... زنده باد برزیل و المان و پرتغال و انگلیس !

runner
30-06-2010, 12:54
برای اینکه ببینی پاساشون چقدر بوده:
مسی 267 پاس داده
رونالدو 140 پاس
و اینکه 76% پاسای مسی سالم بوده و رونالدو 60%
که این نشون می ده رونالدو بازیکن برای کارای گروهی نیست و همیشه دوست داره خودش بره

united
30-06-2010, 13:04
وای وای وای
شما رونالدو رو با مسی مقایسه می کنی!!!
رونالدو دیشب یه شوت زد و فردوسی پور گفت که حتی هم بازیه های رونالدو هم به خاطر این شوت بهش اعتراض کردن که چرا بهشون پاس نداده
و همون لحظه رونالدو نگاه کرد به نمایشگر ورزشگاه تا خودشو ببینه همه جا منتظر اینه که نشونش بدن:41:
رونالدو یه بازیکن مغرور خود خواه هست که دوست داره همه جا نشونش بدن و همینم خرابش می کنه.

فردوسی پور اون حرفی رو میزنه که باید بزنه
ولی من در حیرتم شما چطور از نگاه رونالدو به نمایشگر متوجه شدید رونالدو مقروره!! اصلا چه ربطی داشت؟!
در ضمن مگه هم بازیهای مسی بهش اعتراض نکردن؟
حتی کار به خبر نگارها و رسانه ها کشیده شد

Boy Ka
30-06-2010, 13:04
مسی الان داره هافبک وسط بازی میکنه. رونالدو مهاجم هست. طبیعیه پاسای مسی بیشتر باشه.

تازه آرژانتین اکثرا توپ رو در اختیار داره ولی سیستم پرتغال رو ضد حمله هست و کمتر توپ به رونالدو میرسه. بنابراین تعداد پاسهای کل تیم پرتغال نسبت به ارژانتینی ها طبیعیه که کمتر باشه.

درسته رونالدو یکم مغرور هست و البته کمی خودخواه ولی مسی هم دستکمی از رونالدو نداره. تو بازی قبلی ارژانتین 4-5 موقعیت رو که میتونست با پاس به همتیمی هاش بده رو الکی شوت زد و خراب کرد واسه اینکه خودش گل بزنه.

runner
30-06-2010, 13:10
فردوسی پور اون حرفی رو میزنه که باید بزنه
ولی من در حیرتم شما چطور از نگاه رونالدو به نمایشگر متوجه شدید رونالدو مقروره!! اصلا چه ربطی داشت؟!
در ضمن مگه هم بازیهای مسی بهش اعتراض نکردن؟
حتی کار به خبر نگارها و رسانه ها کشیده شد

دوست من از نگاش نفهمیدیم از این فهمیدم که نا یه شوت میزنه می چرخه سمت نمایشگر!!!
والا ما که نشنیدیم که هم بازی های مسی به خاطر حرکاتش بش چیزی گفته باشن
بدترینش توز بود که گفت آرژانتین فقط مسی نیست و این حرفا که خودشم از روی حرکت خوده مسی یه گل زد!!!

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

مسی الان داره هافبک وسط بازی میکنه. رونالدو مهاجم هست. طبیعیه پاسای مسی بیشتر باشه.

تازه آرژانتین اکثرا توپ رو در اختیار داره ولی سیستم پرتغال رو ضد حمله هست و کمتر توپ به رونالدو میرسه. بنابراین تعداد پاسهای کل تیم پرتغال نسبت به ارژانتینی ها طبیعیه که کمتر باشه.

درسته رونالدو یکم مغرور هست و البته کمی خودخواه ولی مسی هم دستکمی از رونالدو نداره. تو بازی قبلی ارژانتین 4-5 موقعیت رو که میتونست با پاس به همتیمی هاش بده رو الکی شوت زد و خراب کرد واسه اینکه خودش گل بزنه.

دوست عزیز شما مگه نمیگی مسی مغرور هست و پاس نمیده پس این تعداد پاسا و پاسای سالم رو کی داده شما داری میگی مسه همش شوت میزنه و به هم تیمیاش پاس نمیده پس اینارو کی پاس داده؟
در ضمن تو سایت فیفا مسی و رونالدو چفتشون تو حمله قرار دارن

frnsh
30-06-2010, 13:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی زور بود! فکر میکردم حداقل ببیازه توی پنالتی ها باشه! حتی به وقت اضافه هم نرسید!!! ضد حال !

B L A S T E R
30-06-2010, 13:54
این دوستداران مسی هم ادمای جالبین !
میگن مسی سربزیزه و مغرور نیست . اخی نازی ! تو همین بازی یونان یکی مسی رو زد بعد اومد دست دراز کرد مسی رو بلند کنه مسی باهاش دست نداد . این بازیکن با اخلاقه ؟
شما اگه دقت کنی میبینی مانیتور ورزشگاه بسیار بزرگه و هر بازیکنی رو میگیره اون بازیکن نگاهش میره سمت مانیتور . چه رونالدو باشه چه کاکا چه مسی . واقعا این چیزای کوچیک و مسخره رو ول کنید بهتون میخندن!
اما من دلم خیلی واسه رونالدو سوخت . چون تنها اون تو تیم پرتغال خطرناکه تو هر بازی با 3 نفر پرسش میکنن کارش تمومه اصلا هم ساپورت نمیشه مجبور میشه شوت کنه .
رونالدو یکی از زحمت کش ترین بازیکناست . اینو حداقل تو رئال به من یکی ثابت کرد ! امیدوارم امسال مث فصل پیش و بهتر از اون تو رئال عالی بازی کنه تا دهن بقیه بسته بشه !
ممنون دوستان!

Boy Ka
30-06-2010, 13:55
runner جان تو چرا نمیگیری مطلب رو؟ یه مهاجم نسبت به یه هافبک وسط تعداد پاساش طبیعیه که کمتر باشه. من اگه میگم مسی خودخواهه واسه مواقعی هست که جلو دروازه موقعیت داره و شوت زدن رو به پاس دادن ترجیح میده. وگرنه وسط زمین پاس دادن به این و اون که ربطی به خودخواه نبودن نداره.

سایت فیفا هم شعر گفته واسه خودش. بازیها رو نگاه کن میبینی که مسی همیشه وسط زمین هست و پشت سر توز و هیگواین بازی میکنه. در حالیکه رونالدو اون جلو می ایسته تک و تنها منتظر یه توپ که ببینم میدن بهش یا نمیدن!

hamijoon
30-06-2010, 13:56
خوشگله دوس داره خودشو ببینه هی ... حسوداااا.

حسودیشون میشه مسی شون زشته :31:

bax_021
30-06-2010, 14:05
چرا شما طرفدارهای مسی به کریس گیر می دید ؟؟؟
به بازیکن خودتون بچسبید آخه این چی کاریه ؟؟؟
ما به خدا یک دهم شما هم کاری به مسی نداریم مگر اینکه شما شروع کنید
ول کنید دیگه
بچسبید به بازیکن 169 سانتی خودتون و سعی کنید مشکل هرمونیش رو حل کنید (growth hormone deficiency)
و به بازیکن مغرور و بی شخصیت و بی استعداد و زشت ما کاری نداشته باشید
ممنون می شم ازتون :13:

frnsh
30-06-2010, 14:24
حالا رونالدو بد، بازیش بد، قیافه ش بد، اخلاقش بد، پس چطور گرونترین بازیکن جهان شده؟ حتما دلیلی داره.

Alamate Soal
30-06-2010, 14:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(منبع عکس: وبسايت هواداران كره شمالي در پرتغال )

هنگام بازی تیم های فوتبال پرتغال و اسپانیا عادل فردوسی پور که بی دلیل عادت به گفتن مطلبی نداره اشاره ناقصی به خالکولی روی دست سیمائو ساپروسا بازیکن تیم پرتغال کرد و بیش از این اشاره نکرد منظور از واژه ی "مارفتیم" که به قول عادل روی دست سیمائو کوبیده شده چیست؟
در موتورهای جستجو عکس هایی قرار دارد که حکایت از واژه های دیگری دارد و ظاهرا این بازیکن همسری ایرانی دارد و نام فرزندان خود را روی دو دست خود به فارسی خالکوبی کرده و به اشتباه "مارفتیم" خوانده می شود. در حالیکه رو دست چپ سیمائو نوشته "مارتیم" که اسم پسر و روی دست راستش هم نوشته "مریانه" که اسم دخترش است!

malkemid
30-06-2010, 14:58
به نظر من رونالدو بازیکن کاملتریه...سرعت دویدنش وحشتناکه...شوت زنه...سر هم بد نمی زنه...تکنیکش هم جذاب تره برای من...
مسی هم خیلی سریع هست اما بیشتر سرعتش رو دریبل زدنه...دریبل هاشم خوشگل نیست :دی مثلا پا عوض کنه ...نمایشی نیست
ولی شوت مسی واقعا افتضاحه...درسته که معمولا سعی می کنه فنی بزنه و جاهای خوبی رو نشونه می گیره ولی یکی از فاکتورهای مهم شوت قدرت مناسبه که گاهی وقتها انگار شوت مسی به زور به خط دروازه می رسه...

انصافها هم مسی خیلی کم حاشیه تر هست...البته رونالدو خیلی پر تلاشه...چه تو تمرینها چه تو بازی...

pedramch
30-06-2010, 15:05
malkemid عزیز...حرفهاتون کاملا تایید میشه!

منم با رونالدو خیلی خیلی خیلی بیشتر از مسی حال میکنم!
:دی:دی
ممنون/:5:

Heat
30-06-2010, 15:36
رونالدو فقط رونالدوی منچستر

metallica is me
30-06-2010, 17:48
سلام این خالکوبی simao که دیشب فردوسی پور گفتو کسی عکسی ازش داره؟؟؟

Alamate Soal
30-06-2010, 18:12
سلام این خالکوبی simao که دیشب فردوسی پور گفتو کسی عکسی ازش داره؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash66_2m
30-06-2010, 19:02
من در هر حال به این پرتغال افتخار می کنم /.
امید دارم از این به بعد بهترین تیم بشه در هر حال و زمانی ...

امسال هم می خوام برزیل قهرمان بشه تا حداقل تیم های دیگه که به جز آرژانتین که فرقی نمی کنه واسم کلا حذف بشن /.

مخصوصا همین آلمان حالم ازش به هم می خوره /. + اسپانیا هم حذف بشه خوب میشه :31::27:

Amin
30-06-2010, 19:20
سلام
لطفا بحث رئال و بارسا رو تموم کنید
چه تو این تاپیک
چه تو تاپیک اسپانیا