ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آغاز ساخت بازی zaal

NINJA0098
04-06-2010, 10:33
سلام به همه.
خوب تاپیکو زدم برای بازیم چون مدل زال داره تموم میشه. فعلا عکس از مدل زال میزارم تا هفته ی بعد از 4 یا 5 شنبه مراحل رو هم شروع به ساخت میکنم.مدلای مراحل رو هم دارم شروع میکنم.
خوب اگه میتونین نظرتونو در مورد زال بگید اگه جاییش مشکل داره بگید تا اصلاح کنیم.
موزیکشم دارم آماده میکنم.فقط برای صدا گذاری زال مشکل دارم که اونم کم کم درست میکنم.
اینم از تصویر کاراکتر تا حالا. نظرتونو بگید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soha is the beSt
04-06-2010, 11:49
سلام به همه.
خوب تاپیکو زدم برای بازیم چون مدل زال داره تموم میشه. فعلا عکس از مدل زال میزارم تا هفته ی بعد از 4 یا 5 شنبه مراحل رو هم شروع به ساخت میکنم.مدلای مراحل رو هم دارم شروع میکنم.
خوب اگه میتونین نظرتونو در مورد زال بگید اگه جاییش مشکل داره بگید تا اصلاح کنیم.
موزیکشم دارم آماده میکنم.فقط برای صدا گذاری زال مشکل دارم که اونم کم کم درست میکنم.
اینم از تصویر کاراکتر تا حالا. نظرتونو بگید:

خیلی باحال شده :8:ولی چرا موهاش رفته تو لباسش؟

amir raya
04-06-2010, 12:18
چشماشو میشه بازتر کنی؟

AMIR REZAs
04-06-2010, 12:28
سلام
فوق العادست فقط یه کم کتفش کلفته.........

soha is the beSt
04-06-2010, 12:31
چشماشو میشه بازتر کنی؟
delet.................

ehsan_wwe
04-06-2010, 12:37
كاراكتر خوبي شده اما نه براي بازي يي كه تو سال 2010 ساخته ميشه موشو با mesh در بيار كلا مو و پشت سر رو پاك كن
موفق و پيروز باشي رفيق جان

parvizamd
04-06-2010, 13:22
خیلی خوب شده اما چشاش بازتر کرد آدم فکر می کنه کوره:31:ولی خیلی باحال شده چند گرفته اند مدل رو برات ساخته اند؟

MARTIN
04-06-2010, 13:50
سلام.
به نظرم جلو (دور)بازوش یه خورده نامتوازنه(بزرگه) نسبت به سینه و کتفش.
کلا خوب شده.

amir raya
04-06-2010, 14:04
شما باز کردی بسه:13:
من با شما نبودم. در مورد طرحی که کشیدن گفتم.:10:

NINJA0098
04-06-2010, 15:13
اول بگم که گفتم که هنوز کامل نشده.واسه همسنم زودتر عکسشو گذاشتم که نظراتونو بگین مدلو بهتر کنیم
جوابارو همینجا کلی میگم دیگه هی نقل قول نکنم:
1.موهاشو باید بلند تا شونه بزارم چون از ویزگی های اصلی زاله.موهارو بهتر میکنیم .چشم
2.چشاشم چون داریم از روی قیافه های سیستانی میسازیم باید حالت نسبتا همینجوری بگیره. بازم چشم یکم باز تر میکنم.
3.کتفشم درست میکنم فقط میخوام بازو ها یه مقدار از حالت عادی بزرگتر باشه چون یه شخصت افسانه ایه و نباید شبیه انسانای عادی باشه و.
4.آقا احسان منظورتونو درست نفهمیدم مگه کریتوس ماله 2010 نیست (افسانه ایه دیگه). یا همین گرشاسپ خودمون یا بایونتا و یا...من خصوصیات ظاهری زال رو از شاهنامه و پرسیدن از چند تا استاد دانشگاه گرفتم .اگه پیشنهادی داری که بهتر بشه حتما بگو منتظرما:10:
5. جلو بازو و دور بازو رو که گفتم چرا ولی یه کم متناسب تر میکنمش .
بازم ممنون.
6.آقا پرویز مدلایی که سفارش بدی بستگی به مدلت داره که چه قیمتی بدن مدلو میسازن بعد باهم سر قیمت صحبت میکنین. از 20 تومن یا کمتر هست تا 200 یا 300 تومن .(فقط یه مدلکاراکتر)
به زودی آهنگارو هم میزارم نظراتتون رو بگین

parvizamd
04-06-2010, 15:20
حالا شما چقدر دادی با این تفسیر فکر کنم بازی تجاری باشه ؟

NINJA0098
04-06-2010, 15:34
حالا شما چقدر دادی با این تفسیر فکر کنم بازی تجاری باشه ؟
تجاری که امیدواریم بشه. تمام اعضا یا دوستن یا فامیل.برای همینم پول نمیگیرن که اگه تجاری نشد ضرر نکنم.
من برای این مدل تا حالا 30 تومن دادم که برنامه دارم بهترش کنم واسه همین یه 50 تومنی در میاد.
من فقط برای این بازیم یه مشکل دارم اونم برنامه نویسه که داشت روunreal script کار میکرد ولی به دلایلی گذاشت رفت. برای همینم الان تقریبا تمام بخشا رو داریم تموم میکنیم ولی چون برنامه نویسی رو هم خودم دارم شروع میکنم به انجامش احتمالا یه کم طول میکشه.

ehsan_wwe
04-06-2010, 18:59
.آقا احسان منظورتونو درست نفهمیدم مگه کریتوس ماله 2010 نیست (افسانه ایه دیگه). یا همین گرشاسپ خودمون یا بایونتا و یا...من خصوصیات ظاهری زال رو از شاهنامه و پرسیدن از چند تا استاد دانشگاه گرفتم .اگه پیشنهادی داری که بهتر بشه حتما بگو منتظرمامو رو يك تيكه نكن با مش و nvidia physics يه مويه خوب در بيار كه واقعي نشون بده
مثل عكس زير

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكه در حقيقت با استفاده از alpha روي تكسچر مو و دادن physix به مش ها اين حالت خوب درو اومده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در زمن براي اين مدل بي كيفيت 30 خيلي زياده ...............خيلي خيلي زياده

soha is the beSt
04-06-2010, 19:09
من با شما نبودم. در مورد طرحی که کشیدن گفتم.:10:
ببخشید :11:

AMIR REZAs
04-06-2010, 19:53
خیلی خوب میشه اگر تجاری بشه........:46:
فقط امیدوارم بتونی از عهده ی برنامه نویسیش بر بیای.

MARTIN
04-06-2010, 20:00
اول بگم که گفتم که هنوز کامل نشده.واسه همسنم زودتر عکسشو گذاشتم که نظراتونو بگین مدلو بهتر کنیم
]چین و چروک ماهیچه ها و عضلاتش و بیش تر کن.

NINJA0098
04-06-2010, 20:14
احسان جان كفتم كه من براي مدل نهايي 50 تومن توافق كردم 30 تومنو به يه سري دلايل دادم.
موهاشم وقتي تغيير داديم يه عكس ميزارم.

Prince_ of _Persia
06-06-2010, 06:48
خیلی خوب شده فقط ظاهرا دستش از لحاظ آناتومی مشکل داره.
یه عکس لو پلی هم بزار بیبنیم چی شکلیه.

NINJA0098
06-06-2010, 20:08
خیلی خوب شده فقط ظاهرا دستش از لحاظ آناتومی مشکل داره.
یه عکس لو پلی هم بزار بیبنیم چی شکلیه.

به به جناب مهديار خان افتخار دادين.
يه سري تغييرات توش داديم فردا يه عكس ازش ميزارم .
موزيكم دو سه روز كار داره بعد ميزارم ببينين.

Prince_ of _Persia
06-06-2010, 22:26
به به جناب مهديار خان افتخار دادين.
يه سري تغييرات توش داديم فردا يه عكس ازش ميزارم .
موزيكم دو سه روز كار داره بعد ميزارم ببينين.

مخلصیم . شرمنده من تاپیکهای جدید رو دیر می بینم. حتما عکست لو پلی باشه . با این مدلهای زی براش مدلسازت گولت نزنه ها . اصل اون لو پلی هست که باید قشنگ در بیاد. یک نرمال مپ هم برای جزییات باید بهت بده. با این حال قیمتش رو خوب گفته.

NINJA0098
07-06-2010, 14:08
مخلصیم . شرمنده من تاپیکهای جدید رو دیر می بینم. حتما عکست لو پلی باشه . با این مدلهای زی براش مدلسازت گولت نزنه ها . اصل اون لو پلی هست که باید قشنگ در بیاد. یک نرمال مپ هم برای جزییات باید بهت بده. با این حال قیمتش رو خوب گفته.
چشم عکس لو پلی هم میزارم.
نورمال مپم قبلا باهاش صحبت کردم و توافق کردیم . حالا یه سری تغییرات توش دادیم که تو زیر می بینین:

parvizamd
07-06-2010, 14:14
خیلی بهتر شد ولی چشاش اصلا معلوم نیست

Prince_ of _Persia
07-06-2010, 14:25
تکسچرش خوب نیست . ظاهرا فقط تو زیبراش رنگش کرده باید برای لباس ها از تکسچر طبیعی استفاده بشه.
در کل کاراکتر خوب و پر جزییاتیی هست.

tovamohammad
07-06-2010, 14:57
به به نینجاجان

مثل اینکه کاراکترو سفارش دادی مثل خودت خشن باشه، هان؟:31:

فقط رو تکسچر های پوستش بیشتر کار کن، در صورتی که تو بازیت صورت تو دوربین دیده می شه، حواست به یه مورد باشه. صورت کمتر از 4 درصد کل مدل رو تشکیل می ده ولی کاربر صورتو به اندازه ی 1/3 بدن دقیق می شه توش. کلا سعی کن به صورتش زیاد برسی اگه دیده می شه.

فعلا.:8:

NINJA0098
07-06-2010, 15:08
به به نینجاجان

مثل اینکه کاراکترو سفارش دادی مثل خودت خشن باشه، هان؟:31:

فقط رو تکسچر های پوستش بیشتر کار کن، در صورتی که تو بازیت صورت تو دوربین دیده می شه، حواست به یه مورد باشه. صورت کمتر از 4 درصد کل مدل رو تشکیل می ده ولی کاربر صورتو به اندازه ی 1/3 بدن دقیق می شه توش. کلا سعی کن به صورتش زیاد برسی اگه دیده می شه.

فعلا.:8:
نه بابا من ** کی باشم . این یارو زاله خشنه دیگه.
باشه این تکستچر پوستش نیست فقط برای رنگ و جلا گرفتن بهش دادیم فعلا.
دمو هارو داریم به صورت کومیک میسازیم صورت تو بازی زیاد معلوم نیست (تقریبا اصلا معلوم نیست تا حالا) اصلا دوربین بازی ثابته یعنی یه چیز تو مایه های خدای جنگ یا همین گرشاسپ. ولی میخوام یه سری دموی به صورت سه بعدی بسازم(انیمیشن) واسه همین رو صورت سعی میکنیم بیشتر کار کنیم. فعلا واسه حرکات و سرعت کاراکتر تو آنریل دارم کار میکنم(سرعت راه رفتن) تا به یه سرعت قابل قبول و انیمیشن مناسب برسم. البته هنوز چون دارم رو موزیک کار میکنم زیاد به غیر از موزیک و مدلا روی انجین کار نکردم. بعدا برای موزیک ازتون نظر میخوام و برای کار با انجینم به همتون حتما نیاز پیدا میکنم.

AMIR REZAs
07-06-2010, 19:10
سلام
چشم هاش و شلوارش مشکل داره............
موفق باشید......

ehsan_wwe
07-06-2010, 20:36
خودتو داري بي خودي الاف ميكني Bass كار مشكل داره
به نظر من يا ديگه ادامه نده يا بشين از اول كاركتر گيم بساز كاركتر گيم يك سري ويژگي داره كه ازشون استفاده كن
اگه منبع مي خواي من هستم پرنس هست محسن خرد مند و ... همه براي اين اينجا جم شديم تا علم روز بازي سازي رو رواج بديم
دلو بزن به دريا
ببينم چي كار ميكني

NINJA0098
07-06-2010, 22:19
آقا احسان من اين مدلو طراحي نميكنم من دارم مدلاي ديو رو طراحي ميكنم.به منبع براي ساخت مدل كاراكتر نياز دارم .من قبلا با مكس كار كردم (يه دوره ديدم) ولي خيلي نياز به اين منابع دارم مخصوصا از زيبراش آخه كم باهاش كار كردم(خيلي كم/

AMIR REZAs
08-06-2010, 10:32
این همه گرافیست خوب همین برهان جون فوق العادست!
هر سوالی داشتی تو قسمت گرافیک و سه بعدی سازی بپرس.
میتونی تو قسمت کارهای در حال ساخت دیو و زال رو هم بذاری نظر بدن.
:10:

ehsan_wwe
08-06-2010, 13:02
بهترين منبع ها و با تجربه تريناشون به نظر من هميناس كه اين زير اسمشون ميارم

گه منبع مي خواي من هستم پرنس هست محسن خرد مند

Prince_ of _Persia
08-06-2010, 22:52
محسن خرد مند و ... همه براي اين اينجا جم شديم تا علم روز بازي سازي رو رواج بديم
جان من محسن هست ؟پس چرا من نمی بینمش . دلم براش تنگ شده :19::40:
نمی دونم چرا اینقدر کم سر میزنه.:19:

بهترين منبع ها و با تجربه تريناشون به نظر من هميناس كه اين زير اسمشون ميارم
نه بابا من چی کارم بخوام در مورد کاراکتر نظر بدم . خودم هم کارام از نظر آناتومی مشکل داره . نمونش سندباده که دیدی خودت.
نینجا جان به نظر من به مدلسازت بگو اگه از آناتومی سر در نمی یاره مدل رو از روی رفرنس بزنه تا بازوهاش اینجور تخیلی نشه. درسته که کاراکتر عظیم الجثه ست ولی باید همه چیزش به هم بخوره البته منم چیزی از نسبتهایی که در آناتومی باید رعایت شه نمی دونم ولی این ظاهرش پیداس که مشکل داره

NINJA0098
11-06-2010, 17:43
خوب مدل نهایی زال. دیگه گیر ندید همین خوبه.کم کم موزیک و مدل دیو ها رو هم میزارم ببینین نظر بدید بهترش کنم.

armin_555
11-06-2010, 21:31
مدل های بالا که خوبه حالا ببینیم بقیه ی مدل ها رو چی کار می کنی.:31:

parvizamd
12-06-2010, 07:59
نینجا جان بازی سوم شخص دیگه نه ! دوربین چطور تنزیم می کنه

NINJA0098
12-06-2010, 17:50
نینجا جان بازی سوم شخص دیگه نه ! دوربین چطور تنزیم می کنه
اینهمه رو مدل کاراکتر کار نکردیم که بازی اول شخص باشه.:31:
دوربین مثل بازی خدای جنگ درواقع دوربین ثابت با یه سری انیمیشنا تو بعضی از نقات نقشه. البته وقتی به تنظیم دوربین تو بازی برسیم اینجا شات میزارم ازتون نظر بگیرم.
میخوام تو هر مرحله کار با انجین آموزشای مربوط به همون قسمت رو هم بزارم. مثلا همین زاویه ی دوربین برای استراتزیک یا سوم شخص آموزشم براش میزارم.فعلا خودم با دادن انیمیشن برای دوربین مشکل دارم که دارم روش کار میکنم.
آهنگا هم تموم شد (خودم ساختم) یکم روش کار کنم فردا برای دانلودمیزارم ببینیم چطوره.

Prince_ of _Persia
12-06-2010, 21:19
خوب شده ولی تکسچر هنوز ضعیفه ولی اگه می گی همین خوبه قبوله.
این مایا 2011 کجا بوده من کف کردم من هنوز دارم با 2009 کار می کنم جقدر محیطش خوشگل شده.

دوربین مثل بازی خدای جنگ درواقع دوربین ثابت با یه سری انیمیشنا تو بعضی از نقات نقشه. البته وقتی به تنظیم دوربین تو بازی برسیم اینجا شات میزارم ازتون نظر بگیرم.

دوربین به کنار با کیسمت ردیف میشه . من موندم این انیمیشن های سوم شخص و برخوردها و خون کم کردن از دشمن ها رو چجوری می خوای اجرا کنی اینا دیگه کار کیسمت فکر نکنم باشه .

parvizamd
12-06-2010, 22:16
واقعا کاش آنریل آسونی اش مثل گیم استدیو بود . نینجا اگه اینکار کار بکنی واقعا دمت گرم