ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست برای خرید DVDWriter از بین دو مدل pioneer و asus

hamidrezaj
04-06-2010, 07:55
سلام می خوام تا یکشنبه یه dvdwriter جدید بخرم
سه سال پیش dvdwriter sony گرفتم که دو ماه نشده کلا خراب شد و با توجه به اینکه گارانتی داشت یکی دیگشو
برام فرستادند و این یکی که مارکش همونه و فکر کنم dru 830a بود نزدیک دو سال برام کار کرد و چند هفته بود که
خوب رایت نمی کرد و dvd ها میسوختند که فکر کردم مشکل از dvd یا نرم افزاره که چند روز پیش درش دیگه
باز نشد که بردم پیش فروشگاه که گفت چون گارانتی یه ساله هست شامل نمیشه و گفت موتور درش سوخته و دیگه
پیدا نمیشه ولی جای دیگه ای بردم پسره فکر کنم مهندس برق بود با چند تا دستگاه امتحان کرد و گفت برد ( board )
هم کاملا سوخته و خلاصه اصلا راضی نبودم و چندین جا و سایت که سر زدم مارک plextor رو گفتند که خب گرونه و
من در حد 40 تومن می خوام و اکثر جاها asus و pioneer رو گفتن حالا موندم بین این دو تا کدومش بهتره؟
لطفا راهنمایی کامل با ذکر مدل بگید و من مصرفم خانگیه ولی زیاد رایت و read می کنم
منتظرم خیلی ممنون

Ultra_Black
04-06-2010, 09:56
سلام
بهترین DVD RW حال حاضر بازار HP 1270i هست حدود 33-34 تومن

hamidrezaj
04-06-2010, 17:37
ممنون ولی این رایتر رو اوی همین سایت گفتن خیلی داغ می کنه و صدا میده و گارانتی درست حسابی نداره و بعد از 8-9 ماه

باید عوضش کرد.

لطفا بین asus و pioneer انتخاب کنید

arazboy
05-06-2010, 08:18
hp به نظر من بهتر هست بعد اش pioneer
من مدل 1070 دارم خوب کار می کنه واز اشم راضیم

kinglife
06-06-2010, 10:24
1270 بهترین رایتر موجود در بازار نیست و علت معروف شدنش بیشتر به خاطر light scribe هست و کارایی خوبی که داره

به نظر من شما با 10 هزارتومن افزایش بودجه ناقابل که این روزها پول 10 لیتر بنزین هم نیست برو سر وقت پلکستور که الان حدود 45 تا 50 مدلاش قیمت داره ، ولی مرگ نداره به علت اپتیک ژاپنیش

در غیر این صورت

بهترین انتخاب 218 پایونیر هست به قیمت 37 تومن ، البته صداش زیاده ولی لنز بسیار قوی داره ، رایتر های ایسوس بزرگترین ایرادی که دارن این هست که بعد از مدتی اون میدان مغناطیسیشون خراب میشه و dvd رو خوب نمی تونن نگه دارن و بعد از مدتی اسانسورشون خراب میشه

behrang_shadow
06-06-2010, 18:09
hp به نظر من بهتر هست بعد اش pioneer
من مدل 1070 دارم خوب کار می کنه واز اشم راضیم
با سلام
من یه رایتر HP 2سال پیش خریدم که رایتش خوبه ولی لنزش خیلی ضعیفه و بیشتر دیسک ها رو نمیخونه، یه پایونیر هم یه سالیه که دارم و با بعضی دیسک ها خوب رایت نمیکنه و دیسکو میسوزونه، فکر میکنم ایندفعه سراغ ASUS برم.:13:

ozarp
07-06-2010, 07:23
منم pioneer fx-18 رو پيشنهاد ميدم .. الان تو بازار زياد شده و ميشه با 39 تومن خريدش و به نظر من بهترين انتخابه البته بعد از plextor ... دوست عزيز اگه ميخواي پشيمون نشي تو مدلاي pioneer حتما اين مدل رو بگير

zoorg2
07-06-2010, 23:44
دوستان 1270i خیلی وحشیه.لنزش مث چشم عقاب می مونه.خیلی هم سرعت بالا.چشم بسته می تونی بگی رایتش خوبه.مکانیکش رو باید تست کنم.بر فرض مثال اگه مکانیکش هم مشکل دار بشه تا یک سال که گارانتی هست.تا بیاد 1 سال بشه 2000 تا دی وی دی باهاش رایت می کنی.30 توم ندیگه چیه

اگه بیش از یک سال و دو سال هم کار کنه که خوب فبها

در رایتر که باز می شه نور لنز رو می تونی ببینی!!!

ببین دیگه چی گذاشتن روش.به نظر من لنز مهمترین چیزه تو رایتر

piroooz
08-06-2010, 16:38
من 5 ساله پاییونر دارم ...
البته DVD ROM هست...
تا حالا CD یا DVD را جواب نکرده:31:
ولی الان شنیدم کیفیت الان بخوبی قدیمی ها نیست...
یکی از رفقا چند روز پیش رفته بود بخره میگفت ایسوس تو را که تست کرده از همه بهتر بوده

hamidrezaj
11-06-2010, 00:58
خیلی ممنون از همه دوستان

من بالاخره asus مدل DRW-22B2ST گرفتم که ماشاالله تعالی واقعا بی صداست و تو 6-7 دقیقه یه دی وی دی کامل 4.7 گیگ

رو رایت می کنه خدا کنه خوب از آب دربیاد , فقط تو سایت اصلیش براش FIRMWARE نمی تونم پیدا کنم و برای این مدل انگار موجود نیست.

hamidrezaj
11-06-2010, 01:04
خیلی ممنون از همه دوستان

من بالاخره asus مدل DRW-22B2ST گرفتم که ماشاالله تعالی واقعا بی صداست و تو 6-7 دقیقه یه دی وی دی کامل 4.7 گیگ

رو رایت می کنه خدا کنه خوب از آب دربیاد , فقط تو سایت اصلیش براش FIRMWARE نمی تونم پیدا کنم و برای این مدل انگار موجود نیست.

hamidrezaj
11-06-2010, 01:10
خیلی ممنون از همه دوستان

hamidrezaj
11-06-2010, 02:54
خیلی ممنون از همه دوستان