ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودلینگ

Lord-Voldemort
03-06-2010, 23:37
سلام من می خواستم یه مودلینگ انجام بدم برای مثال همین موس ولی نمی تونم وسط کار کم می ارم یعنی شکل اصلی موس رو درست می کنم (یعنی هیچ کاری نمی کنم ) بقیه اش رو نمی تونم
فکر کنم یکیش اینکه از عکس یا مودلی استفاده نمی کنم و می خوام ذهنی بسازم
شما فکر می کنید چرا من نمی تونم :11:....

SevenART
04-06-2010, 00:06
آره من هم همينطوريم ... يه چيزي رو شروع مي كنم .. وسطا كار ديگه حوصلم ته ميكشه ..

يافتم ..:دي .... مشكل اينه كه بازي نكردم خيلي وقته .. يعني ذهنم ت بهر گرافيك و اينا نيس ... اين هم ميشه كلا :دي

Mostafa 3D
04-06-2010, 00:18
کاری نداره از موس خودتون یه عکس بگیرید و شروع کنید به ساختن اگه به مشکل برخوردید توی تاپیکتون بگید بقیه کمک میکنن

Mostafa 3D
04-06-2010, 00:18
دابل پست شد ...

SevenART
04-06-2010, 00:25
کاری نداره از موس خودتون یه عکس بگیرید و شروع کنید به ساختن اگه به مشکل برخوردید توی تاپیکتون بگید بقیه کمک میکنن

خوب من از رو بلو پرينت هم بكشم .. وسط كار انرژي كم ميارم ... يعني حوصلشو ديگه ندارم ....:( ...

Borhan72
04-06-2010, 09:23
خوب يه عكس از مدلی كه تا الان زديد بذاريد كه بگيم چيكارا بايد روش بكنی....

pclord
04-06-2010, 10:41
اگه حوصله ندارید، بر میگرده به علاقتون به مدلسازی.اگه با مجبوری داری مدلینگ رو یاد میگیرید، فایده ای نداره.روی یه قسمت دیگه تمرکز کنید و تخصصی یاد بگیرید که بهش علاقه دارید. اگه هم توی مدلینگ به جایی میرسید که دیگه نمیدونید چیکار کنید ، چون زیاد مدلینگ انجام ندادین طبیعیه، بعد از یه مدت که تمرین کنید ، این مشکلات دیگه به وجود نمیاد.

موفق باشید.:40:

ehsan_old
04-06-2010, 11:08
سلام من می خواستم یه مودلینگ انجام بدم برای مثال همین موس ولی نمی تونم وسط کار کم می ارم یعنی شکل اصلی موس رو درست می کنم (یعنی هیچ کاری نمی کنم ) بقیه اش رو نمی تونم
فکر کنم یکیش اینکه از عکس یا مودلی استفاده نمی کنم و می خوام ذهنی بسازم
شما فکر می کنید چرا من نمی تونم :11:....

سلام

برای مدل کردن به این شکل 2 حالت میتونه پیش بیاد.

یکی اینکه از روی یک طرح یا مدل واقعی، با نرم افزارهای مرتبط، شروع به مدل کردن کنید.

دوم اینکه به صورت ذهنی این کارو انجام بدید که باز خیلی از شیب ها، منحنی ها، زوایا، ابعاد و ... میتونه از طریق مهندسی و تحلیل مشخص بشه که این بخشش نیاز شما نمیشه و صرفاً هر چیزی که به ذهن بیاد کافیه.

یه آموزش کلی رو بگم:

در ارتباط با همین موس که مثال زدید، (نمیدونم با چه نرم افزاری کار میکنید)، گام اول اینه که شکل بیرونی موس رو بدون قسمت های تورفتگی یا برجستگی بسازید. بعد قسمت های تورفتگی و برجستگی رو مثل دکمه های موس روش ایجاد کنید. بعد هم بنا به سلیقه تون میتونید نوشته ها و رنگ های مختلف رو روش پیاده کنید.

اگر با نرم افزارهای CAD این کارو میکنید که نوشته ها و رنگامیزیش اصلاً نیازی نیست. و اگر هم با نرم افزارهای گرافیکی این کارو میکنید که میتونید به راحتی این کارو انجام بدید.

Lord-Voldemort
04-06-2010, 20:14
سلام
این کارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحلا فهمیدم مشکل چیه مشکل اینکه من اعتماد بنفس و هم بلوپرینت نداشت من کارم رو روی این دوتا انجام می دم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاپیک اصلی توی فروم wip

pclord
04-06-2010, 20:31
سلام
این کارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحلا فهمیدم مشکل چیه مشکل اینکه من اعتماد بنفس و هم بلوپرینت نداشت من کارم رو روی این دوتا انجام می دم

تاپیک اصلی توی فروم wip

شکل موس در اومده، حالا فقط با چند تا Extrud دکمه ها رو ایجاد کن، بعد شاید زیاد خوب نباشه، اما وقتی تکسچر یا متریال رو بدی حله و کاملا مثل یه موس میشه.

فقط با چه برنامه ای کار میکنی، تا اگه سوال برات پیش اومد ، بهتر بشه کمکت کرد.

موفق باشی.:40:

Lord-Voldemort
04-06-2010, 20:58
از نرم افزار 3d max استفاده می کنم