ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ASUS - DSL-G31 یا Linksys Wireless-N WAG120N؟ مسئله اینست!

sadeghbb
03-06-2010, 21:19
سلام خدمت دوستان عزیز!
دوستان به نظر شما کردوم مدل از اون یکی سرتره با جزییاتش لطفا چون بعده کلی تحقیق به این دو مدل رسیدم حالا هم موندم کدومش بهتره بگیرم!
ممنون میشم راهنایی بفرمایید!:11:

Exir
03-06-2010, 21:38
linksys خیلی بهتره.
لطفا از باز کردن تاپیک جدید خودداری کنید.
موفق باشید.

alpha007
04-06-2010, 08:09
سلام خدمت دوستان عزیز!
دوستان به نظر شما کردوم مدل از اون یکی سرتره با جزییاتش لطفا چون بعده کلی تحقیق به این دو مدل رسیدم حالا هم موندم کدومش بهتره بگیرم!
ممنون میشم راهنایی بفرمایید!:11:
برد wag120 کمه
از لحاظ برد و اینا باید خودتون حسابشو بکنید
درسته که از سری n هست ولی معجزه نمیکنه یادتون باشه
تجربشو دارم

sadeghbb
04-06-2010, 11:35
برد wag120 کمه
تجربشو دارم
پس یعنی کدوم بهتره؟

KING_DESIGNER
04-06-2010, 13:25
من ایسوز 604 دارم و راضی ام بردش هم خوبه و تا 20 متر با 3 تا دیوار رو جواب میده
15 تا وایرلس داره + 4 تا لن
ضمن اینکه اگر شما وایرلس دار بگیرید فردا برای گوشی هم به مشکل نمیخورید.
خیلیها بعد از خرید مودم تازه متوجه شدند که به وایرلس نیاز دازند.

alpha007
04-06-2010, 22:08
پس یعنی کدوم بهتره؟
ببینید بهتر و بدتر نداریم
بسته به کاربردتونه
ایسیوس لینکسیس یا حتی مدلها و برندهای معتبر خوب دیگه ای هم هست
برد wag120n زیاد نیست ، جوابگو هست ولی تو مواردی dc connection هم خواهید داشت.موانع روش خیلی تاثیر داره
تو محصولات سخت افزاری چیزی باسم بهترین نداریم منظورم همه قطعاته نه فقط مودم
اگه در مورد خودرو صحبت کنیم بهتر و بهترین مفهوم داره مثل بی. ام. و و پژو 405 ایران خودرو! ولی سخت افزار کامپیوتر نه
گاهی بهترین برندها هم پاسخوی نیاز کاربر نیست
خودتون بسنجید که متناسب با نیازتون چی لازم دارید
یکی از دوستان برای یه محیط 80 متری چیزی حدود قیمت 500 تومان اکسس پوینت و gateway و کارت شبکه رو برای یه پی.سی و یه لپتاپ هزینه کرده
فقط برای اینکه میخواسته چیزی از وایرلس و شبکه (که تنها ازش شنیده بوده) داشته باشه
ولی دونستن اینکه خودتون متناسب با نیازتون هزینه کنید یه چیز دیگه س
موفق باشید

dsa dsa
04-06-2010, 22:12
wag 320n ؟؟ خیلی خفنه ..

alpha007
05-06-2010, 08:01
wag 320n ؟؟ خیلی خفنه ..
فعلا قصد وارد کردنش رو ندارن

!Yahoo
05-06-2010, 12:32
linksys wag54g2
دارم که روتره و 4 تا کابل adsl و وایرلس داره
بسیار عالی هست
وایرلس رو که من تا برد 60-70 متری رو گرفتم
تنها ایرادش نداشتن دکمه خاموش و روشن روی خود دستگاه و عدم امکان برنامه ریزی برای روشن شدن در ساعت خاصی هست !!
که من این دومی رو با خریدن یه تایمر برق به صورت جداگانه جبران کردم !( واسه روشن شدن خودکار دستگاه واسه دانلود فری نصفه شب)!!

m9780d
05-06-2010, 16:08
برد wag120 کمه
تجربشو دارم

من با این حرفت موافق نیستم
ساختمون ما یه ساختمون 12 طبقه هست ما چهارم هستیم و دوستم هم 12 اون راحت مودم منو پیدا میکنه میتونه استفاده کنه! جدای از اینکه 8طبقه اختلاف و 8 سقف در ضمن تا حالا شده از تو خونه اش 2.5 ساعت آن بودیم و دی سی نداده همین طور تو لابی مجتمع با لپ تاپم آن شدم !

nima2424
05-06-2010, 18:28
سلام
من هم با حرف m9780d موافقم
چون خود من مدل linksys wag54g2 دارم و بردش رو تا 4 طبقه هم تست کردم.
در ضمن برای یکی از دوستان همین مدل wag120 رو براش گرفتم وخونشون طبقه 3 هست و تا پارکینگ که خودشم -1 است ( 4 طبقه ) براحتی connect میشه و میشه استفاده کرد
بنظر من مدل لیکسیس برد خوبی داره.

alpha007
05-06-2010, 18:32
من با این حرفت موافق نیستم
ساختمون ما یه ساختمون 12 طبقه هست ما چهارم هستیم و دوستم هم 12 اون راحت مودم منو پیدا میکنه میتونه استفاده کنه! جدای از اینکه 8طبقه اختلاف و 8 سقف در ضمن تا حالا شده از تو خونه اش 2.5 ساعت آن بودیم و دی سی نداده همین طور تو لابی مجتمع با لپ تاپم آن شدم !

سلام
من هم با حرف m9780d موافقم
چون خود من مدل linksys wag54g2 دارم و بردش رو تا 4 طبقه هم تست کردم.
در ضمن برای یکی از دوستان همین مدل wag120 رو براش گرفتم وخونشون طبقه 3 هست و تا پارکینگ که خودشم -1 است ( 4 طبقه ) براحتی connect میشه و میشه استفاده کرد
بنظر من مدل لیکسیس برد خوبی داره.
موانع روی این نوع مودم ها خیلی اثر میزارن
بستگی به موقعیت داره
کسی نمیگه این مودم ها بده
من خودم کار کردم برای پوشش کارت شبکه بین دو آپارتمان به فاصله کمتر از 50 متر مشکل داشتیم که آخرش مجبور شدیم از اکسس پوینت برای اون نقطه استفاده بکنیم
چیزی که برام جالب بوده اینه که امواج این دستگاه بین طبقات خیلی خوبه و من حرف شما رو تایید میکنم ولی تو فضاهای باز نه. مثل پوشش دو ساختمون کنار هم یا پوشش برای مثلا استفاده از نت تو حیاط و ...
این چیزیه که من خودم به عینه تجربش کردم
دلیلش هم اگه تخصصی تر بخوایم بهش نگاه کنیم اینه که هم پوشانی هر دو وسیله برای مثال لپ تاپ و مودم یا مودم و گوشی تو فضاهای باز خیلی کمتر از فضاهای بسته ست
برای همین نه فقط تو حیاط(که شاید کمتر کسی بخواد از نت تو حیاط استفاده کنه) بلکه بینا بین دو ساختمون امکان سیگنالدهی خیلی کم میشه

ieeeman
05-06-2010, 20:34
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

برادرها موج به صورت مستقیم وذره ای پخش میشود من کنار پنجره باشم دوستم 10 طبقه پایین کنار پنجره مشکلی پیش نمیاد
ولی مردین برین تو تو جایی که از هر طرف چندین دیوار باشه نگکاه کنین وصل میشه!
برادر لابی آپارتمان رو بیشتر تو ضیح میدی روتر کجا بود شما کجا مثلا تو اسانسور آنتن میداد؟
از همه مهمتر روتری بگیرید که قابلیت تعویض آنتن رو داشته باشین برین آنتن 5 دی بی 7 دی بی نشد 9 دی بی بگیرین بعضی هاشون که مثل آنتن بیرون نصب میشن و یه شهرک رو به فیض میرسونن!!!!!!!!!!