ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ببخشید در مورد یه برنامه ی میکس حرفه ای راهنماییم کنید

samadsam
03-06-2010, 17:18
سلام دوستان
من قبلا با برنامه های میکس از جمله یولید پریمیر کار کردم اما از امکانات هر دو راضی نبود

دنبال یه برنامه خوب می گردم مثل برنامه صدا و سیما خواهش می کنم راهنماییم کنید

چه برنامه ای برای میکس حرفه ای تره

متاسفانه همگی هم به فارسی نمیشه تایپ کرد

:11::11:

PaRkOr
03-06-2010, 21:31
سلام دوست پروفشنال
شما یه نمه بیشتر توضیح بده که انتظاراتت از یه برنامه ی خوب چیه تا بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.
برای مثال برای چه کاری پریمیر نمیتونست خوب باشه؟

یا هووووووووووووووووو مددی

samadsam
03-06-2010, 22:48
ممنونم دوست عزیز
دنبال یه برنامه هستم که بشه روی افکت هاش به صورت حرفه ای کار کرد از کیقیت ویدیو کاسته نشه
می خوام افکت هاش مثل افکت های صدا سیما باشه (یه برنامه بود قبل از اذان می گذاشت) که خیلی افکت های حرفه ی استفاده شده بود
در کل یه برنامه باشه با امکانات پیشرفته
حالا خودتون کدوم برنامه رو پیشنهاد می کنید شاید من به پریمیر اهمیت ندادم

specter-1369
03-06-2010, 23:39
ممنونم دوست عزیز
دنبال یه برنامه هستم که بشه روی افکت هاش به صورت حرفه ای کار کرد از کیقیت ویدیو کاسته نشه
می خوام افکت هاش مثل افکت های صدا سیما باشه (یه برنامه بود قبل از اذان می گذاشت) که خیلی افکت های حرفه ی استفاده شده بود
در کل یه برنامه باشه با امکانات پیشرفته
حالا خودتون کدوم برنامه رو پیشنهاد می کنید شاید من به پریمیر اهمیت ندادم
تمامی وله ها و تیزرهای صدا سیما با نرم افزار افتر افکت و یا ترکیب این نرم افزار با نرم افزار های سه بعدی ساز نظیر مکس ومایا هست

mortezaon
04-06-2010, 01:07
براي اين كار به تركيب برنامه هاي پريمير تري دي مكس و از همه مهمتر افترافكت نياز داري
با كمي ذوق و سليقه
با همين پريمير كه گفتي يه عالمه كاراي جالب مي توني انجام بدي

.

PaRkOr
04-06-2010, 03:06
با تشکر از دوستان
دوست عزیز، نرم افزار های پریمیر و افتر افکتز هر دو پلاگین های فوق العاده ی بسیاری دارند. شما میتونی از اونها هم بهره ببری. همچنین شدیدا بهت پیشنهاد میکنم یه سری به سایت زیر بزنی تا به قدرت افتر افکتز پی ببری :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا هووووووووووووووووو

akp_german
04-06-2010, 03:42
با عرض پوزش از دوستان عزيز
من خودم توي صدا سيما كار ميكنم . برنامه هاي سازمان همون Premier & Ulead هستند و اصلآ از After effect استفاده نميشه و يه برنامه هم براي پخش زنده هست كه آلماني و اسمش رو هم نميدونم و اصلآ نميتوني گير بياري چون اختصاصي .
ولي براي جلوه هاي ويژه همون افتر خيلي عالي ولي براي تدوين ميكس و منتاژ با Premier & Ulead كار كن هم سريع تره و هم كاربردي تره . چيزهايي كه توي شبكه ميبينيد و After هست ، اكثرآ كارهاي سفارشي كه بيرون سازمان انجام ميدن .
در مورد افت كيفيت هم احتمالآ براي Comperesorete كارهاي سازمان اصلآ فشرده نميشه ،‌چون افت كيفيت پيدا ميكنه ...

specter-1369
04-06-2010, 10:34
با عرض پوزش از دوستان عزيز
من خودم توي صدا سيما كار ميكنم . برنامه هاي سازمان همون Premier & Ulead هستند و اصلآ از After effect استفاده نميشه
دوست گرامی شما تو کدام بخش صدا و سیما کار میکنید؟:18: بخش استانی؟
تو بخش استانی ممکنه که استفاده نشه من خودم چند هفته ای تو صدا و سیمای خوزستان-اهواز بودم که از پریمیر 6.5 استفاده میکردن اما برای ساخت وله های بعضی برنامه هاشون از افتر استفاده میکردن البته به صورت خیلی مبتدیانه اگر چه که الان سیستمشون رو به ادیوس تغییر دادن
دوست عزیز یعنی شما میگید وله های برنامه نود رو با یولید ساختن؟ :18:
شاید منظورتون تدوین فیلم بوده هنگامی که نیازی به افکت و این چیزها نیست اما جمله ی شما کلا وجود افتر رو انکار میکنه :13:

samadsam
04-06-2010, 23:37
ممنونم از جواب های همتون

من بیشتر هدفم ساخت تیزر هست مثل پیام های ماهواره می خوام باشه و فکر کنم افتر افکت بهترین باشه برای تیزر راستی افتر افت کیفیتش زیادتره یا پریمیر
:40:
ببخشید راستی من فردا می خوام برم افتر افکت بخرم می خواستم بدونم ایا شرکتی هست که این برنامه رو به طور کامل به همراه پلاگین ها ارائه بدهد

PaRkOr
04-06-2010, 23:57
با به پیر. به پیغمبر افتر افکتز ــه. نه افتر افکت

شما مطمئن باش جلوه های ویژه ای که با افترافکتز میتونی بسازه رو هیچ (احتمال قریب به یقین) نرم افزار دیگه ای نمیتونه
هرچی نباشه فقط 1000 دلار پول نسخه ی cs4 ش بود. cs5 رو که دیگه الله اعلم.

من پیشنهاد میکنم با آموزش های مقدماتی اندرو کریمر شروع کنی. خداییش تا به حال هنرآموز مثلش ندیدم. با اینکه امریکایی صحبت میکنه، اما کامل میفهمی چی میگه.

یا هووووووووووووووووو مددی

samadsam
05-06-2010, 00:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا چیکارش کنم رو زبونم نمی چرخه
من به جوابمو گرفتم فردا هم می رم نرم افزار رو می خرم من بیشتر می خواستم فکت های حرفه ای طراحی کنم که شما منو راهنمایی کردید
از کلیه ی دوستا متشکرم ممنونم
:11:

samadsam
05-06-2010, 01:10
با به پیر. به پیغمبر افتر افکتز ــه. نه افتر افکت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

specter-1369
05-06-2010, 15:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه شو بگیرید :18: حالا شما شتر دیدید ندید دیگه جناب samadsam :27: بی خیال :دی ولی درستش افتر افکتز هست که جناب پارکور گفتن

Gita1
07-06-2010, 11:29
سلام
سه شو بگیرید.منظورتون cs3افتر افکتز هست؟ چرا وقتی cs4 و cs5 هست! cs3؟! میتونم خواهش کنم در این مورد منو راهنمایی کنید. و در ضمن این مجموعه ی اموزش های حرفه ای افتر افکتز که در فروم قرار داره .واقعا برای اموزش مفیده؟و سوال اخر سورس یعنی چی؟
با تشکر

specter-1369
07-06-2010, 12:11
سلام
سه شو بگیرید.منظورتون cs3افتر افکتز هست؟ چرا وقتی cs4 و cs5 هست! cs3؟! میتونم خواهش کنم در این مورد منو راهنمایی کنید. و در ضمن این مجموعه ی اموزش های حرفه ای افتر افکتز که در فروم قرار داره .واقعا برای اموزش مفیده؟و سوال اخر سورس یعنی چی؟
با تشکر
بله منظورم افتر افکتز بود در مورد سئوال دوم باید بگم که خارجی ها به دلیل قیمت بالای نرم افزار خیلی علاقه ای به بروز بودن ندارن برای مثال چون قیمت هر مجموعه از Adobe چیزی نزدیک به 2000 دلار براشون آب می خوره اما در مواقعی که بدونن کارشون با نسخه ی قدیمی نرم افزار لنگ میمونه میرن سراغ ورژن جدید اما در ایران بحث فرق میکنه به لطف عدم وجود قانون کپی رایت ما ایرانی ها نرم افزاری که قیمتش حدود 1000 دلار هست رو با قیمت 3000 هزار تومان و یا کم تر تهیه میکنیم و هدفمون هم فقط داشتن ورژن جدید نرم افزار هست بدون این که بدونیم اصلا چه قابلیت هایی در نرم افزار نسخه جدید اضافه شده .اما در مورد سئوال سوم باید بگم من شخصا این مجموعه رو خریداری کردم از نظر من یکی از بهترین و پر بار ترین و کاملترین مجموعه هایی هست که تا بحال دیدم اگر دوست دارید افتر رو یاد بگیرید اول سعی و تلاش خودتون و بعد این مجموعه میتونه خیلی بهتون کمک کنه و در مورد سئوال آخرتون سورس به معنای منبع هست حالا سورس در نرم افزار افتر به چه معناست؟ به معنای یک فایل پروژه حاوی تمامی لایه ها و تصاویر و افکت هایی هست که در ساخت یک پروژه به کار رفته هست

PaRkOr
07-06-2010, 15:24
ما ایرانی ها نرم افزاری که قیمتش حدود 1000 دلار هست رو با قیمت 3000 هزار تومان و یا کم تر تهیه میکنیم
من 300 تا تک تومنی براش دادم :دی

هدفمون هم فقط داشتن ورژن جدید نرم افزار هست بدون این که بدونیم اصلا چه قابلیت هایی در نرم افزار نسخه جدید اضافه شده
شدیدا موافقم :دی

یا هوووووووووووووو

samiei_m_j
23-06-2010, 21:39
بابا چرا اينقدر دعوا ميكنيد من خودم با premiereميتونم 90% كاراي تو تلويزيون رو انجام بدم
فقط يكم فكر و وقت ميخواد همين
شما دوست عزيز هم به نظر من با همين برنامه ميتوني 90% كاراي تلويزيون رو بسازي
باور كن