مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برایه خرید مانیتور تا سقف200 تومن
سلام
اولویت اصلی من برنامه نویسی و خواندن EBOOK و تماشای فیلم هست.کلا مطلب از رویه مانیتور زیاد می خونم و یه مانیتوری می خوام که چشمو زیاد اذیت نکنه چون یه مقدار شماره چشمم بالا است و می خوام که کمترین فشار ممکن به چشم بیاد. بازی هم اگه وقتش باشه انجام میدم و اگه ساپورت کنه خوبه ولی اولویت اصلیم نیست.
با تشکر:40:
Ultra_Black
03-06-2010, 16:22
سلام
22 اینچ:
LG W2261VP حدود 210
LG W2262TQ حدود 220
20 اینچ:
LG W2053TQ و Samsung P20500 هر دو حدود 185 تومن
ultra جان واقعا درس میگن من خودم با راهنمایی هاشون پی 20500 گرفتم 191000
عالیه برا چشم مفیده :21: ولی دکمه های جلوش که لمسی اند خیلی خرن هر چی میزنی نمیفهمن پیر ادم در میاد تا یه دستکاری میخاد بکنه شایدم ماله من اینجوریه
orkideh07
06-06-2010, 09:22
با اجازه از صاحب تاپیک منم سوال مشابهی داشتم واسه همین اینجا مطرحش میکنم ...من یه کارت گرفیک 4550 انداختم رو سیستم ...کارای گرافیکی قوی ای ندارم که فعلا بیشتر از این نیازم باشه البته مساله بودجه هم مطرح بود ...بگذریم من میخواستم یه مانیتور19 -20 اینچ زیر 200 بگیرم که hdmi رو ساپورت کنه ولی توی مدلهایی که دیدم چیزی نبود...بنا به تعریف هایی که شنیدم مدل 2261 ال جی با انداکی تفاوت قیمت هم فول اچ دیه و هم hdmi داره و البته 22 اینچه.. فقط شنیدم که این مانیتور در رزولوشن زیر 1080 تصویر مناسبی نداره با توجه به ضعیف بودن کارت گرافیک من خریدن این مانیتور رو توصیه میکنید ؟ گزینه های بهتری از مانیتور با این شرایط واسه من هست (hdmi فراموش نشه!)
sir payman
06-06-2010, 12:22
اگر بازی میکنید اصلا توصیه نمیشه چون کارتتون نمیتونه فریم مناسبی بده ولی اگر بازی نمیکنید هیچ مشکلی نیست و همین 2261 خیلی خوبه
JEskandari
06-06-2010, 12:26
من دلیل اصرار شما را برای HDMI نمیدونم . آیا دلیل خاصی برای این امر دارید ؟
orkideh07
06-06-2010, 12:52
اگر بازی میکنید اصلا توصیه نمیشه چون کارتتون نمیتونه فریم مناسبی بده ولی اگر بازی نمیکنید هیچ مشکلی نیست و همین 2261 خیلی خوبه
ممنون ...نه فعلا که اهل بازی نیستم ..این کارت گرافیکیم که من خریدم میخوندم نوشته بود کلا به درد بازی نمیخوره !
من دلیل اصرار شما را برای HDMI نمیدونم . آیا دلیل خاصی برای این امر دارید ؟
خب اگه اشتباه نکنم کارت من دو تا خروجی داره : Vga و hdmi ...نباید واسه داشتن خروجی دیجیتال مناسب hdmi بخوام ؟:23:
من زیاد از تکنولوژی مانیتور ها سر در نیاوردم DCB ، DCF ، انیکس ، کریستال ،کنتراست مناسب چقدره ، تفاوت led و lcd از جهت کیفیت تصویر و...
کلا اگه پیشنهادای بهتری دارین بدین...با این تصور که بشه فعلا با رزولوشن های پایین تر از 1080 ازش تصویر مناسب داشت!
JEskandari
06-06-2010, 13:37
ممنون ...نه فعلا که اهل بازی نیستم ..این کارت گرافیکیم که من خریدم میخوندم نوشته بود کلا به درد بازی نمیخوره !
خب اگه اشتباه نکنم کارت من دو تا خروجی داره : Vga و hdmi ...نباید واسه داشتن خروجی دیجیتال مناسب hdmi بخوام ؟:23:
من زیاد از تکنولوژی مانیتور ها سر در نیاوردم DCB ، DCF ، انیکس ، کریستال ،کنتراست مناسب چقدره ، تفاوت led و lcd از جهت کیفیت تصویر و...
کلا اگه پیشنهادای بهتری دارین بدین...با این تصور که بشه فعلا با رزولوشن های پایین تر از 1080 ازش تصویر مناسب داشت!
خوب کارت شما اصولا یک خروجی HDMI داره و یک خروجی DVI که هردوی آنها دیجیتال بوده و دقیقا یک کیفیت خروجی
گرافیک دارند . شما یک خروجی آنالوگ VGA هم روی کارت دارید که کیفیت پایینتری دارد .
تنها تفاوت HDMI با DVI در توانایی انتقال صوت با کابل HDMI است.
در ضمن اگه شما بازی نمیکنید من به شما توصیه میکنیم یک مانیتور FullHD بگیرید که بهتر هست.
اون ورودی HDMI هم زمانی عملکرد خود را نشان میدهد که شما بخواهید کنسول بازی را به مانیتور متصل کنید
samsung021
08-06-2010, 13:14
سلام
اولویت اصلی من برنامه نویسی و خواندن EBOOK و تماشای فیلم هست.کلا مطلب از رویه مانیتور زیاد می خونم و یه مانیتوری می خوام که چشمو زیاد اذیت نکنه چون یه مقدار شماره چشمم بالا است و می خوام که کمترین فشار ممکن به چشم بیاد. بازی هم اگه وقتش باشه انجام میدم و اگه ساپورت کنه خوبه ولی اولویت اصلیم نیست.
با تشکر:40:
سلام به شما دوست عزيز
من بهتون پيشنهاد ميكنم اول 2262 بگيريد چون كيفيت پنل خيلي بالايي داره . ولي يه نكته اي هست رزولوشن خيلي بالاي اين مدل باعث ميشه text ها از حد معمول كوچكتر باشن و شما همش مجبوريد زوم كنيد كه براي چشمتون خوب نيست. پسبهتره مانيتوري با رزولوشن پايين تر بگيريد. مدل 1942 براي كار هاي ايبوك و تكست خوندن عاليه و قيمتش هم فك كنم حدود160 هست:
1942SE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19" Wide
1440 x 900
f-Engine
(8,000:1) DFC
5ms
ساير مشخصات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته 1953 هم خيلي عايه . من خودم اين مدل رو دارم و كشتمش. ولي هيچيش نميشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه از صاحب تاپیک منم سوال مشابهی داشتم واسه همین اینجا مطرحش میکنم ...من یه کارت گرفیک 4550 انداختم رو سیستم ...کارای گرافیکی قوی ای ندارم که فعلا بیشتر از این نیازم باشه البته مساله بودجه هم مطرح بود ...بگذریم من میخواستم یه مانیتور19 -20 اینچ زیر 200 بگیرم که hdmi رو ساپورت کنه ولی توی مدلهایی که دیدم چیزی نبود...بنا به تعریف هایی که شنیدم مدل 2261 ال جی با انداکی تفاوت قیمت هم فول اچ دیه و هم hdmi داره و البته 22 اینچه.. فقط شنیدم که این مانیتور در رزولوشن زیر 1080 تصویر مناسبی نداره با توجه به ضعیف بودن کارت گرافیک من خریدن این مانیتور رو توصیه میکنید ؟ گزینه های بهتری از مانیتور با این شرایط واسه من هست (hdmi فراموش نشه!)
هر ماينتروي براي اينكه بهترين كيفيت رو داشته باشه بايد روي رزولوشن خودش تنظيم شه. اين مخصوص 2261 نيتس. من الان اگر مانيتورم رو بزارم رو رزولوشن كمتر از رزولوشن خودش، خراب ميشه. ربطي به 2261 بودنش ندارد
2261 گزينه خوبي هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.