PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Hedgewars

vampyre
03-06-2010, 14:35
سلام.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hedgewars بازی آنلاینیست مانند worms با این تفاوت که:

شخصیتها کرم نیستند و جوجه تیغی هستند.

بازی کاملا رایگان هست و سرعت بالایی نمیخواد و به راحتی میشه اون رو آنلاین بازی کرد.
توی این بازی شما تیمتون و شخصیتهای خودتون رو میسازید و ملیت خودتون و ... رو انتخاب میکنید و وارد بازی میشید.
دیگه توضیحه خاصی ندارم جز اینکه بگم دقیقا مثل worms هست.

اینم عکسهایی از شخصیتهای این بازی:

عکسهایی از داخل بازی:

این سایت بازی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینجا هم میتونید بازی رو با حجم 84 MB دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vampyre
05-06-2010, 06:28
سلام.
یه هیچکسی توی اینجا طرفداره worms نیست؟
بیاین بازی کنیم دیگه آنلاینش یه چیزه دیگست.

shvb
05-06-2010, 10:10
این بازی به worms نمیرسه !! نه از نظر گرافیک و نه از نظر انیمیشن و بازی های تقلیدی معمولاً خوب از آب در نمیان. ولی در کل بازی بدی نیس بعدِ امتحانات ایشالا میام بازی میکنم :27:

راستی همون موقع که تو تاپیک teeworlds اومدی این بازی رو معرفی کردی دانلودش کردم تو هم بیا با برو بچ teeworlds بزنیم که خیلی حال میده، البته اونم بعد امتحانات میشه..

vampyre
05-06-2010, 16:56
این بازی به worms نمیرسه !! نه از نظر گرافیک و نه از نظر انیمیشن و بازی های تقلیدی معمولاً خوب از آب در نمیان. ولی در کل بازی بدی نیس بعدِ امتحانات ایشالا میام بازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی همون موقع که تو تاپیک teeworlds اومدی این بازی رو معرفی کردی دانلودش کردم تو هم بیا با برو بچ teeworlds بزنیم که خیلی حال میده، البته اونم بعد امتحانات میشه..

سلام.
دوسته من شما وقتی بازی رو انجام ندادی چرا بر ضد بازی حرف میزنی.
شما بیا بازی رو انجام بده بعدش میفهمیکه مو نمیزنه و حتی کیفش هم بیشتره.
---------
teeworlds هم من حدود 5-6 ماه بازی میکردم ولی چون چیزه خاصی نداشت واقعا ازش خسته شدم.
اگه ثبت نام کردی توی این بازی لطف کن یوزت رو بگو تا با هم آنلاین بزنیم.

amin_fixfox
05-06-2010, 17:26
منم لیست دانلودم خالی شد اینو دانلود میکنم!
اگه سرعت همینجور بمونه امشب حدود ساعت 3:30 دانلود میشه:31:

vampyre
07-06-2010, 17:51
سلام.
امین جان دانلود کردی؟!

amin_fixfox
07-06-2010, 18:05
آره دانلود شد ولی آنتی ویروسم گیر میده (AVG) کلا به همه چی گیر میده:31:، فعلا ریپورت دادم که فایل مشکلی نداره...
بدبختی اینجاست که نمیشه غیرفعالش کرد:13:

amin_fixfox
07-06-2010, 18:57
آنتی ویروسه رو پاک کردم و اوست رو نصب کردم!
ورم رو بازی نکردم، ولی از این بازیه خوشم نیومد:13:

vampyre
07-06-2010, 19:45
شاید به خاطره اینه که بلد نبودی بازی کنی ولی اگه توی این یا ورمز حرفه ای شی خیلی بهت میچسبه
البته شاید توی مپی رفته باشی که مدش shopa باشه توی این نوع بازی همش باید با طناب اینور و اونور بری تا اسلحه بدست بیاری که اینم به این ربط داره که باید قشنگ بتونی با طناب حرکت کنی ربط داره