ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسابقات جام جهانی را 3D ببینید...

2.5.8.14.1.13
03-06-2010, 12:18
برای اولین بار در ایران پخش بازیهای جام جهانی ۲۰۱۰ به صورت 3D

پخش این مسابقات در تهران و با نمایشگر ۸۲ اینچی پخش خواهد شد.
بلیط هایی که از طریق سایت خریداری می شوند با پست ارسال خواهند شد.
ظرفیت سالن ۵۰ نفر می باشد.
به ازای هر بلیط ۵ امتیاز و در پایان مسابقات به کسانی که بیشترین امتیاز را کسب کنند جوایز ارزنده داده خواهد شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما حرفی از اینکه از چه نمایشگری استفاده می شود  نزده شده,اما حدس من Mitsubishi WD-82738 هست که 82 اینچی هست و 3800 دلار قیمت دارد.

amir 777
03-06-2010, 13:18
به احتمال زیاد led های سامسونگ هست چون ارم 3D که گذاشته ارم 3ِD های سامسونگ هست

2.5.8.14.1.13
03-06-2010, 13:43
آره منم وقتی آرم رو دیدم گفتم سامسونگه.
اما اصلا سامسونگ 82 اینچ نداره...

bzt
03-06-2010, 16:55
من که کاملآ درباره این تکنولوژی گیج گیج شدم...........

آخه چجوری میشه بازیهای جام جهانی رو به صورت سه بعدی دید در حالیکه هنوز رسیوری که قادر به انتقال تصاویر 3d باشه ساخته نشده....

شبکه الجزیره اسپورت در ماهواره نایلست شبکه سه بعدی برای پخش این بازیها راه اندازی کرده ولی اگه برای دیدن بازیها به صورت سه بعدی حتمآ نیاز به نمایشگر سه بعدی و ----- سه بعدی باشه در حالیکه که هنوز چنین رسیوری ساخته نشده و نمایشگرهای سه بعدی هم آنچنان فراگیر نشده اند , پس چرا این شبکه راه اندازی شده ؟!.........

حدس من این است که بتوان با یک نمایشگر فول اچ دی معمولی و یک ----- ساده و عینک مخصوص نیز بتوان بازیها را به صورت سه بعدی دید و حتمآ نیازی به نمایشگر و ----- سه بعدی نیست....

FAHIM2
04-06-2010, 14:03
من اين شبكه را ميتونم ببينم
ولي تصويرش به دو تصوير كاملا مجزا هست يعني انكار شما تلويزيون را به شكل تصوير در تصوير دراورديد و يك تصوير داره به اين شكل پخش ميشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا ايا اينكه با عينكهاي سه بعدي ميشه از اين تصوير يك تصوير واحد و سه بعدي ديد سوال من هم هست ؟
و ايا اينكه بايد حتما تلويزيون سه بعدي باشه تا تصوير يكپارچه و واحد باشه يا بايد ريسيور هم سه بعدي باشه
اخه تا حالا تو هيچ رفرنسي از ريسيور سه بعدي حرفي زده نشده

mehryazdan
04-06-2010, 14:10
کدوم شبکه هست که شما میبینید ؟

FAHIM2
04-06-2010, 14:24
عرض كردم الجزيره اسپورت 3D

bzt
04-06-2010, 14:48
ظاهرآ هنوز هیچکس اطلاعات چندانی درباره چگونگی دیدن فیلمها و یا بازیهای جام جهانی به صورت سه بعدی نداره

اینکه آیا حتما نیاز به نمایشگر سه بعدی هست یا خیر سئوالی که من پاسخی پیدا نکردم...........

bzt
04-06-2010, 14:54
اینطور که این تصاویر نشان میدهند برای دیدن بازیها به صورت سه بعدی نیاز به یک ----- اچ دی و نمایشگر سه بعدی اچ دی و عینک مخصوصی است که به همراه نمایشگر سه بعدی میباشد ...
پس بنابراین باید گفت که امکان دیدن بازیها به صورت سه بعدی در ایران ممکن نیست.....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FAHIM2
04-06-2010, 15:06
يعني من اگر تلويزبون 3d داشته باشم قضيه حله
كسي اينجا تلويزيون B7000 سامسونگ 40 اينچ نميخواد :5:

bzt
04-06-2010, 15:18
دوستان این مطلب از سایت سی نت گرفتم...
به صورت سئوال جواب هستش و به اکثر سئوالات پاسخ داده...دوستانی که به زبان انگلیسی مسلط هستند ممنون میشیم که بگن چه پاسخی داده.....ظاهرا گفته که نمایشگرهای فول اچ دی معمولی که بالاتر از 120 هرتز باشند هم با آپگرید میتونن پخش کنن.......امیدوارم با کمک دوستان به یه نتایجی برسیم که بلاخره به چه تجهیزاتی برای دیدن تصاویر سه بعدی نیاز است چون وافعآ اطلاع رسانی درستی در سایتهای فارسی زبان در این مورد نشده.......

8. Do I need a new TV?
Yes. With one exception, none of the TV manufacturers we spoke with said that any of their current HDTVs can be upgraded to support the new 3D formats used by Blu-ray, DirecTV and others. One reason we've been given is that the TV must be able to accept a higher-bandwidth signal (technically 120Hz) to display Blu-ray 3D, and older TVs can typically only accept relatively lower-bandwidth (60Hz or less) signals. That's potentially confusing because many non-3D LCDs have 120Hz and 240Hz refresh rates ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), and manufacturer marketing also mentions "600Hz" plasmas. Regardless of the "Hz" spec, these non-3D models can only handle a source that outputs at 60Hz or less via HDMI--the "conversion" to a higher rate, if applicable, occurs inside the TV itself.
Another reason is that 3D requires different video processing and additional hardware, including some way to send the necessary Infrared or Bluetooth signal to the 3D glasses. We're not ruling our the possibility of third-party add-ons overcoming these limitations, but as of now there's no way to convert any 2D TV to be compatible with the new 3D TV formats.

7. Does everyone watching a 3D TV need to wear the glasses?
Yes. Every member of a family sitting around the 3D TV, for example, must wear the glasses to see the 3D effect. If they don't, the image on the screen will appear doubled, distorted, and, for most practical purposes, unwatchable. Currently, there's no technology that lets a single TV display both 2D and 3D content simultaneously without glasses.
People who wear normal prescription lenses already can experience the full effect--and generally suffer little or no discomfort--by wearing the 3D glasses too, which are designed to fit over an existing pair of glasses.

FAHIM2
04-06-2010, 19:08
تو اين سوال و جوابها گفته شده كه نميشه با تلويزيونهاي معمولي hdtv تصاوير 3d را تماشا كرد

amir_amd
04-06-2010, 20:43
پس بنابراین باید گفت که امکان دیدن بازیها به صورت سه بعدی در ایران ممکن نیست.....

چرا ممکن نیست فقط تلوزیون 3d میخواد.

mehran2190
05-06-2010, 13:20
چرا اینقدر داستانو واسه خودتون پیچیده میکنید.در حال حاضر تمام شبکه های 3D که از ماهواره های مختلف پخش میشن HD/MPEG 4 هستند بنابر این نیاز به ----- HD دارید،اگر هم احیانا دیدید که با ----- معمولی قابل دریافت هست مطمئن باشید که در حد تست هست و 3D واقعی نیست چون با تعداد زیادی دوربین Full HD فیلمبرداری میشه و به پهنای باند زیادی برای ارسال نیاز داره واسه همین اگه با بیت ریت پایین ارسال میشه فقط و فقط واسه تست هستش.
دوم اینکه تلویزیون حتما باید 3D باشه.البته چند وقت پیش خوندم که دارن یه کارهایی می کنن که قطعه ای رو طراحی کنن و روی تلویزیون های غیر 3D نصب کنند تا بدون نیاز به تعویض تلویزیون بشه تصاویر 3D رو دید یا به قول دوستمون یجوری تلویزیون رو آپگرید کنن که البته واسه دی وی دی پلیرها فکر کنم آپگرید اومده باشه.ولی از اونجاییکه که تمام شرکت های دنیا به دنبال منافع مالی هستند احتمالا چاره ای جز تعویض تلویزیون نمیمونه.
سوم اینکه نیاز به یک عینک 3D مخصوص دارید که با خود تلویزیون به شما داده میشه و هر شرکتی عینک و تلویزیون مخصوص به خودشو تولید می کنه،حالا اینکه بشه با عینک سونی تصاویر پخش شده از مثلا تلویزیون سامسونگ رو دید مطمئن نیستم.چون ممکنه کاری بکنند که اینکار امکانپذیر نباشه یا کیفیت واقعی خودشو نداشته باشه ولی چیزی که مهمه اینکه اصلا به فکر عینک قلابی یا ساختن عینک نباشید که اگه موفق هم بشید باید با چشمتون خداحافاظی کنید چون در طولانی مدت صد در صدر در دیدتون اختلال ایجاد میکنه.
گذشته از همه اینها 3D تکنولوژی آینده هست چون هزینه زیادی داره.حداقل برای TV ،رسیور و عینک بین 2.5 تا 3 میلیون باید هزینه کنید.همین الان چند درصد در ایران از ----- HD استفاده می کنند.تازه تمام شبکه های HD کدشده هستند و باید توانایی باز کردن شبکه هارو با رسیورهای HD داشته باشید.
موفق باشید.