مشاهده نسخه کامل
: توروخداکمک....من از آنتی وسروس هیچی نمی دونم
hastimasiha
03-06-2010, 09:42
دوستان خوبم سلام من از این سایت خوب ودوستانش خیلی چیزها یاد گرفتم الان هم طبق معمول سوال دارم
من درمورد کامپیوتر هیچی بلد نیستم یعنی صفر صفرم
الان می خوام یه آنتی ویروس در کامپیوترم نصب کنم :41:نمی دونم چه جوری نصب کنم وچه جوری بعد از اینکه دانلود کردم نصب کنم وچه جوری آپدیت کنم
توروخدا اگر کسی کتابی ...مطلبی داره ...یا وقت داره به من خنگ یاد بده:40:
البته انتی ویروسی که در شبکه محل کارم هست را که ESET است را ریختم تو فلشم ولی نمی دونم چه جوری نصب کنم واین تا چندروز کار می کنه از طرفی من در منزل به اینترنت دسترسی ندارم
می شه از اینترنت محل کار آپدیت کنم بعد بریزم تو کامپیوتر منزل؟
توروخدا اگه می تونید بهم یاد بدید:11::28:
شما کلا چقدر با رایانه آشنایی دارید؟!!!؟!؟؟ چون این جور کارها نیازی با دانش زیادی در مورد کامپیوتر نداره.....شما فایل رو از سایت مربوطه دانلود میکنید.......(البته هر آنتی ویروسی بخواید لینک دانلودش توی همین فروم هست)..
نحوه کرک شدن رو هم دوستان در پست های اول توضیح دادن....
برای اپ دیت هم باید به اینترنت دسترسی داشته باشید مگه اینکه به صورت آف لاین آپ دیت کنید که نحوه اون کار هم در پست های اول در تاپیک های مربوطه توضیح داده شده........
کلا در مورد هر آنتی ویروس می تونید به تاپیک های مربوطش مراجعه کنید ....دوستان طوری موارد رو توضیح دادن که برای کاربران تازه کار هم قابل فهم باشه..........
در مورد نحوه نصب انتی ویروس هم در سایت های اصلی آنتی ویروس ها ( البته اکثرا سایت فارسی هم دارن که می تونید به اونجا ها هم سر بزنید ) مطالبی رو به صورت PDF قرار دادن که با مطالعه اونها مشکلتون کاملا حل میشه ..........
موفق باشید
سلام
مشخصات سخت افزاری سیستمتون رو بنویسید تا دوستان راهنمایی های لازم رو ارائه کنند .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
Dr Hannibal
03-06-2010, 15:28
اول فایل نصب انتی ویروس رو نصب کنید.
هر مشکلی هم داشتی فقط در تاپیک مربوطه همان انتی ویروس سوال کنید.
دوستان کمک میکنند.
طریقه نصب کاسپرسکی 2010
از این لینک استفاده کنید بصورت PDF هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hastimasiha
06-06-2010, 08:30
:11::11:واقعا از هم دوستان تشکر می کنم فعلا آنتی ویروس محل کار را از روی شبکه کپی کردم وبردم در منزل روی کامپیوتر نصب کردم حالا موندم چه جوری آپدیت کنم آخه تو منزل به اینترنت دسترسی ندارم:41:
:11::11:واقعا از هم دوستان تشکر می کنم فعلا آنتی ویروس محل کار را از روی شبکه کپی کردم وبردم در منزل روی کامپیوتر نصب کردم حالا موندم چه جوری آپدیت کنم آخه تو منزل به اینترنت دسترسی ندارم:41:
به صورت افلاین
سلام
اگه اشتباه نکنم شما نود 32 دارید ، به تاپیک نود مراجعه کنید و طریقه آپدیت آفلاین رو سئوال کنید و یا درخواست
آدرسی رو کنید که قبلا این موضوع در اونجا توضیح داده شده .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
tanha2354
25-08-2010, 06:20
فقط ازطریق اینترنت ابدیت میشه مگه اینکه سری جدید شو اگه به بازار اومده بخری
دوست من شما به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنید اونجا اپدیت افلاین نود32 هست
paul david
25-08-2010, 18:17
دوست عزيز سلام.
در مورد مشكل شما با رعايت كردن چند نكته به نتيجه دلخواهتان خواهيد رسيد.
ببينيد اگر آنتي ويروس NOD32 كه در شركت مورد استفاده قرار ميدهيد آپديت ميشود و بروز هست ديگر كاتان راحت است.فقط كافيه شما از لينك زير اين برنامه را دانلود كنيد و سپس روي همان سيستم شركت اجرا كنيد تا از آپديت NOD32 يي كه روي آن نصب و آپديت است برايتان يك فايل پشتيبان بر روي Desktop ايجاد كند. حالا شما اون فايل رو روي يك فلش يا يك CD كپي كنيد.
حالا اون فايل رو روي سيستم خودتون فقط كافيه اجرا كنيد و سيستم رو يكبار ريست كنيد تا آنتي ويروس با آپديت جديد Load شود.(داخل فايل فشرده يك فايل راهنما هست كه حتما اون رو مطالعه كنيد)
لينك دانلود برنامه پشتيبان گير آپديتها NOD32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amin Azimi
20-10-2010, 18:03
سلام
اگه به اینترنت دسترسی نداری بهتره بری کافی نت و از همین سایت آپدیت آفلاین رو دانلود کنی:27::21::27::21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.