ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در جستجو با like

pourya_lover
03-06-2010, 02:47
با سلام
من سرچ کردم همه دستوراتم امتحان کردم ولی هیچکدام جواب نداد من میخوام با like در رویداد onchange یک ادیت باکس جستجو کنم که با زدن یه حرف کلماتی که با اون حرف شروع میشه رو بیاره
کد من این هستش
که از دستوارت sql که فرهاد جان توی تایپیک آموزش و سوالات مربوط به استفاده از دستورات Sql در دلفی زده بودم استفاده کردم که بازم اروور میگیره
این کدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک عکس اروورش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دوستان سریع جواب بدن ممنون میشم

pourya_lover
04-06-2010, 11:23
کسی نبود جواب ما رو بده شدیدا" احتیاج دارم لطفا" کمکم کنید

pourya_lover
05-06-2010, 23:08
ای بابا دوستان چقدر کم لطف شدن کسی نبود یه راهی جلو پای ما بذاره؟

مرد مباح
06-06-2010, 07:16
با سلام
من سرچ کردم همه دستوراتم امتحان کردم ولی هیچکدام جواب نداد من میخوام با like در رویداد onchange یک ادیت باکس جستجو کنم که با زدن یه حرف کلماتی که با اون حرف شروع میشه رو بیاره
کد من این هستش
که از دستوارت sql که فرهاد جان توی تایپیک آموزش و سوالات مربوط به استفاده از دستورات Sql در دلفی زده بودم استفاده کردم که بازم اروور میگیره
این کدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک عکس اروورش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دوستان سریع جواب بدن ممنون میشم

سلام و خسته نباشی پویا جان.
من 2-3 روز نبودم. برای همین دیر شد. فرمانی که نوشتی درست هست. ولی من خودم ADODataSet رو ترجیح میدم. چون گیر الکی کمتر میده.
برای اون هم میتونی از کد زیر استفاده کنی.
البته وقتی این پیغام رو دارم میدم هنوز تصویر خطا رو ندیدم. اگه چیز جدیدی به ذهنم رسید، حتما خبرت میکنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pourya_lover
07-06-2010, 01:24
سلام داش مباح عزیز
سالاری به خدا بخش دلفی بی شما هیچه
سالار من طبق گفته شما از ADODataSet استفاده کردم توی دیتا ماژولم یه ADODataSet گذاشتم که کانکشنشو به آیدیو کانکشنم وصل کردم و از کد شما استفاده کردم که باز اروور گرفت که معنی اررورشو نفهمیدم من نوع فیلدشم عوض کردم text کردم که باز کار نکرد حالا از نوع nvarchar هستش عکس اروور رو براتون میذارم
خیلی ممنون که جواب دادین
اینم لینک عکس

مرد مباح
07-06-2010, 07:51
مطمئن هستی که کانکشنت درست هست؟
یعنی بعد از ایجاد کانکشن، دکمه test رو زدی. چون این ارر فکر کنم از کانکشن باشه. یا اینکه استم تیبلت رو اشتباه زده باشی.

pourya_lover
07-06-2010, 14:12
چک میکنم خبر میدم مرسی

pourya_lover
07-06-2010, 16:25
سلام سالار من بررسی کردم ولی مشکل رو نیافتم همه چیزاش حله کانکشنش وصله و اسم تیبلشم درست براتون یه عکس گزاشتم که معلمومه همه چی توش
این لینک عکس

مرد مباح
08-06-2010, 07:21
به جای استفاده از کد SQL از فیلتر استفاده کن ببین مشکلت حل میشه یا نه!

pourya_lover
09-06-2010, 22:15
نه مرد مباح عزیز با فیلترم نشد میشه مثال از یکی از این دوتا بزنی like یا فیاتر یه نمونه پروژه برای مثال میخوام که عمل بکنه
بعد با پروژه خودم نکته یه نکته شو مقایسه کنم تا ببینم مشکل از کجاست ممنون میشم

مرد مباح
13-06-2010, 07:11
از هر دو نمونه قبلا خیلی مثال زده شد.
توی تاپیک امضای من : همه چیز در مورد دیتابیسها
و تاپیک فرهاد عزیز : فرامین SQL در دلفی