djjamal
02-06-2010, 23:05
سلام دوستان قضیه از این قراره که یکی از دوستام سیستمش این ویروس رو داشت و من با بوت دیسک کپی کردم تو فلشم تا با آنتی وسروس سیستم خودم که همیشه آپدیت هستن و مک آفی و اسمارت سکوریتی رو با هم دارم چک کنم.ولی در نهایت حماقت و ابلهیت چون خیلی عجله داشتم یه بار دو بار رو فلش خودم کلبیک کردم و 1میلی ثانیه بعدش به ریش خودم خندیدم که این چه کاری بود آخهههههههههههههه؟؟! خوب به هر حال فکر کردم ویروس ساده ایه و فقط فولدر آپشن و ... رو از کار میندازه پس باز با بوت دیسک رفتم تو پوشه ی Temp ویندوز خودم و ویروس رو پاک کردم البته گویا این ویروس با کمک یه ویروس دیگه به نام dsoog.exe اجرا میشه که اطلاعاتش اینجا هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویروس از طریق فلش پخش میشه و با یه فایل اتوران خودش رو تو همه درایو ها کپی میکنه.بعد از اینکگه تمام ویروسها رو به صورت دستی پاک کردم سیستم رو بالا آرودم و با Virus Effect Remover بعضی چیزها مثل خراب شدن فولدر آپشن و نمایش فایل های سوپر هایدن رو درست کدم ولی اتفاقات عجیبی افتاده مثلا اینکه نه مک آفی نه اسمارت سکوریتی نه ویروس رو میشناسن نه آپدیت میشن.مثل اینکه ویروس دیتابیسشون رو مختل کرده.حالا اگه راهی دارید تا تمامی معضلات پگس از این ویروس از بین بره بی نهایت ممنون میشم اگه برام بزارین.:10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویروس از طریق فلش پخش میشه و با یه فایل اتوران خودش رو تو همه درایو ها کپی میکنه.بعد از اینکگه تمام ویروسها رو به صورت دستی پاک کردم سیستم رو بالا آرودم و با Virus Effect Remover بعضی چیزها مثل خراب شدن فولدر آپشن و نمایش فایل های سوپر هایدن رو درست کدم ولی اتفاقات عجیبی افتاده مثلا اینکه نه مک آفی نه اسمارت سکوریتی نه ویروس رو میشناسن نه آپدیت میشن.مثل اینکه ویروس دیتابیسشون رو مختل کرده.حالا اگه راهی دارید تا تمامی معضلات پگس از این ویروس از بین بره بی نهایت ممنون میشم اگه برام بزارین.:10: