ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم adsl" wifi بدون برق ( باتری )

rgrgred
02-06-2010, 21:53
سلام من 1 مودم adsl که وایرلس هم داره می خوام که با باتری هم کار کنه

اینطور مودمی هست ؟ :10:

rgrgred
04-06-2010, 01:39
کسی نیست ؟

sina-star
04-06-2010, 11:13
فکر نکنم همچین مودمی باشه ، ولی خودت میتونی به طور دستی از بیرون به تهیه یک باطی کتابی 9 ولت برقش را تامین کنی !!!!

ولی سوال من اینه که !!! آخه خوب به جای برق از باطری استفاده کردی ، به جای سیم تلفن از چی میخای استفاده کنی ؟ :31:

rgrgred
04-06-2010, 13:02
فکر نکنم همچین مودمی باشه ، ولی خودت میتونی به طور دستی از بیرون به تهیه یک باطی کتابی 9 ولت برقش را تامین کنی !!!!

ولی سوال من اینه که !!! آخه خوب به جای برق از باطری استفاده کردی ، به جای سیم تلفن از چی میخای استفاده کنی ؟ :31:

سیم تلفن رو کاری ندارم اخه برقش که هیچ وقت نمی ره

خوب با باتری کتابی می شه یعنی ؟ اینطوری هر 20 دقیقه فکر کنم باید باتری عوض کنم :13:

sina-star
05-06-2010, 20:47
ای بابا خوب اصلا چنین مودمی که شما میگید باشه ( که نیست ) اونم باید هر 20 دقیقه 6 تا باتری قلمی عوض کنی !

ehsanonlineco
06-06-2010, 23:14
سلام . . .
مودمی که با باتری کار کنه تابحال ندیدم. اما شما می تونین براحتی با یک باتری خشک (مثلا باتری موتور ) برقشو تامین کنین. بسته به این که ورودی مودمی که خریداری می کنین چند ولت هست، شما هم باید برقی که به مودم میدین رو تنظیم کنین. اگر 12 ولت بود که هیچ، باتری رو مستقیم بهش وصل کنین و اگرم کمتر بود، (معمولا 9 ولت هستن) با یک آی سی رگولاتور 9 ولت (7809) میتونین برق رو به 9 ولت کاهش بدین. اگر بخواین کلا راحت بشین، کافیه یک شارژر اتوماتیک باتری هم بگریرین یا خودتون بسازین (اگر از الکترونیک سر رشته ای دارید) تا نیاز به شارژ دستی باتری نباشه .

موفق باشید

sina-star
08-06-2010, 17:43
سلام . . .
مودمی که با باتری کار کنه تابحال ندیدم. اما شما می تونین براحتی با یک باتری خشک (مثلا باتری موتور ) برقشو تامین کنین. بسته به این که ورودی مودمی که خریداری می کنین چند ولت هست، شما هم باید برقی که به مودم میدین رو تنظیم کنین. اگر 12 ولت بود که هیچ، باتری رو مستقیم بهش وصل کنین و اگرم کمتر بود، (معمولا 9 ولت هستن) با یک آی سی رگولاتور 9 ولت (7809) میتونین برق رو به 9 ولت کاهش بدین. اگر بخواین کلا راحت بشین، کافیه یک شارژر اتوماتیک باتری هم بگریرین یا خودتون بسازین (اگر از الکترونیک سر رشته ای دارید) تا نیاز به شارژ دستی باتری نباشه .

موفق باشید

آمپر باطری موتور میدونی چقدره ؟ :31: اگه مستقیم وصل کنید 100% میسوزه و بقول شما باید از آیسی رگولاتر برای تثبیت ولتاژ و افت آمپر استفاده کنه !

ehsanonlineco
10-06-2010, 08:50
آمپر باطری موتور میدونی چقدره ؟ :31: اگه مستقیم وصل کنید 100% میسوزه و بقول شما باید از آیسی رگولاتر برای تثبیت ولتاژ و افت آمپر استفاده کنه !

دوست عزیز! شما به آمپرش چکار داری؟ مهم اینه که شما ولتاژ رو تنظیم کنی ! اگر برق 12 ولت 90 آمپر هم بدی به یک وسیله 12 ولتی که فقط 100 میلی آمپر جریان نیاز داره، مشکلی پیش نمیاد. چون اون بقدر نیازش برداشت می کنه :46:

بذار یه مثال ساده بگم همه متوجه بشن. مثلا شما گرسنه هستید، یک سفره نون جلوتون می ذارن. اما شما همشو نمیخورین و نمیتونین بخورین، فقط به قدر نیازتون میخورین !

ضمنا آیسی رگولاتور، جریان رو کاهش نمیده، بلکه ولتاژ رو کاهش میده به اندازه ای که باید(طبق مدلش) و تثبیت می کنه و بسته به مدلی که شما میخرین میتونه از 1.5 آمپر به بالا رو تغذیه کنه. اگر مودم شما 12 ولتی هست نیاز به رگولاتور ندارید و یک ولتی که باتری بیشتر میده مشکلی ایجاد نمیکنه

اینکه گفتم باطری موتور بخاطر این بود که سادگی کار رو درک کنین و الا هر باتری با ولتاژ مناسب. میخواد 1 آمپرساعت باشه یا 1000

این دیگه حداقل چیزیه که کسی باید در موردش بدونه تا بتونه یکم الکترونیک کار کنه. منم عرض کردم که به اندک دانشی در الکترونیک نیاز داره

موفق باشید :31: