مشاهده نسخه کامل
: fattal eror
amir_eshgh01
02-06-2010, 15:03
سلام دوستان fattal eror چیه؟
غلط املایی داره ببخشید دیگه.
smspersia
02-06-2010, 16:03
خیلی خوب میشه یه کم راجبش توضیح می دادی
RezaTayebiJ
02-06-2010, 16:30
قبل از اینکه پروسه رندر آغاز بشه باید کتابخانه اطلاعات مدل ها، تکسچرها و ... وارد حافظه کامپیوتر - رم - بشن. اگر رم کم بیاد نرم افزار فتال ارور می ده.
amir_eshgh01
02-06-2010, 21:58
خب نمیشه کاریش کرد که حداقل کارت سیو بشه ؟
RezaTayebiJ
02-06-2010, 23:04
خب نمیشه کاریش کرد که حداقل کارت سیو بشه ؟
چرا فایل صحنه را که می شه save کرد.
شما توی چه نرم افزاری با مشکل فتال ارور مواجه شدی؟
amir_eshgh01
05-06-2010, 19:41
چرا فایل صحنه را که می شه save کرد.
شما توی چه نرم افزاری با مشکل فتال ارور مواجه شدی؟
سلام دوست من
مایا کار میکردم اینجوری شد زود تو حالم
smspersia
13-06-2010, 09:21
من دیشب داشتم با مایا کار می کردم فتال ارور داد -(4 گیگ رم دارم ) یه کمی باهاش ور رفتم فهمیدم چرا این ارورو میده -
به یکی از ابجکتام تکسچر داده بودم ، بعدش اومدم اون تکسچر رو تو یه درایو دیگه کوت -پست کردم - تو مایا وقتی روی اون ابجکت کلیک می کردم مایا فتال ارور میداد برنامه بسته میشد - اون تکسچرو دوباره گذاشتم سر جای اولش این بار وقتی روی ابجکت کلیک می کردم دیگه ارور نداد
smspersia
13-06-2010, 09:34
یادم رفته بود !!!
واسه این که مطمن بشم - بایکی دوتا دیگه از کارای که انجام داده بودم این کارو کردم ( یعنی تکسچری که تو مایا به ابجک داده بوم داخل ویندوز پاک کردم ) بازم همون فتال ارور داد.یعنی مشکل رم نداری مشکلت تکسچره
البته چیزی که RezaTayebiJ کاملشه
قبل از اینکه پروسه رندر آغاز بشه باید کتابخانه اطلاعات مدل ها، تکسچرها و ... وارد حافظه کامپیوتر - رم - بشن. اگر رم کم بیاد نرم افزار فتال ارور می ده.
چون تکسچری دیگه نیست پس لوادم نمیشه
RezaTayebiJ
14-06-2010, 00:27
من دیشب داشتم با مایا کار می کردم فتال ارور داد -(4 گیگ رم دارم ) یه کمی باهاش ور رفتم فهمیدم چرا این ارورو میده -
به یکی از ابجکتام تکسچر داده بودم ، بعدش اومدم اون تکسچر رو تو یه درایو دیگه کوت -پست کردم - تو مایا وقتی روی اون ابجکت کلیک می کردم مایا فتال ارور میداد برنامه بسته میشد - اون تکسچرو دوباره گذاشتم سر جای اولش این بار وقتی روی ابجکت کلیک می کردم دیگه ارور نداد
این مشکلی که شما داری جالبه. شاید باگ باشه.
توی چه ورژنی از مایا به این مشکل بر می خوری؟
سلام دوست من
مایا کار میکردم اینجوری شد زود تو حالم
یک راه حل برای خلاصی از شر مشکل fetal error اینه که از مایا ۶۴ بیتی استفاده کنی.
smspersia
14-06-2010, 07:39
مایا 2010
ولی 32 بیتی
حل شد ممنون از لطفت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.