ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانيتور (FULL HD,LED) ال اي دي فول اچ دي LG با قيمت مناسب وارد شده--- حتما ببينيد

samira_googleOne
02-06-2010, 14:42
سلام به همه دوستان

بالاخره ماينتور FULL HD و ال اي دي كه منتظر بوديم و برند هاي ديگه با قيمت 350 و 340 عرضه ميكردن داره با قيمت زير 300 تومن ارائه ميشه

كنتراست اين مانيتور 1:5.000.000 و 22 اينچ هست

مشخصات و لينك رو ببينيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين وسطي كه مثل قاب عكسه خيلي باحاله

21.5" Wide
1920 x 1080
f-Engine
(5,000,000:1) DFC
Mega Contrast
5ms
LED
DVI
Full HD
Smart Package
كنتراست 5,000,000:1
داراي بدنه مشكي براق
امكان استفاده از دو مدل پايه
مجهز به تکنولوژي DFC
داراي نور پس زمينه LED
داراي ورودي DVI
زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
مجهز به موتور پردازش تصوير
مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات

لينك مشخصات فني كامل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MAGIDIYUM
02-06-2010, 14:46
دوست عزیز حدود 6 روزی میشه که اومده ولی متاسفانه رسپانس تایمش 5ms است و برای بازی زیاد چنگی به دل نمیزنه.

samira_googleOne
02-06-2010, 15:07
اگر بخواي به كنسول وصل كني آره
ولي براي بازي با pc عالي و پرفكت و هيچ مشكلي نداره
در ضمن قيمتش رو دقت كن.... تا 2 روز پيش همه با crt هاي 8 ميلي ثانيه بازي ميكرديمااااا... حالا روي 2 و 5 گير ميديم . LOL:31:

MAGIDIYUM
02-06-2010, 16:33
آره دیگه...:31:تکنولوژی که پیشرفت کنه انتظارات هم زیاد میشه.

البته این مانیتور فقط در بازی ضعف داره.ولی برای کار در منزل و همینطور رندر و اینها خوبه و سرعتش مناسبه.

abbass65
02-06-2010, 17:10
البته اینچش هم پایین تر از مانیتورهای 350 تومنی هست
ولی خوب خیلی خوبه و قابل رقابته
امیدوارم مانیتورهای بیشتری از این مجموعه بیاد

Alshak
03-06-2010, 19:33
دوستا خبر دارین مانیتور e2350v کی وارد بازار میشه؟

peyman_nn
05-06-2010, 10:50
وای

این e2350v خیلی محشره
کاشکی خبری از امدنش میگرفتید

من که کم کم دارم از 2370 سامسونگ دل میکنم ، تا قیامت که نمیشه وایساد

alilosting
06-06-2010, 08:39
دوست عزیز حدود 6 روزی میشه که اومده ولی متاسفانه رسپانس تایمش 5ms است و برای بازی زیاد چنگی به دل نمیزنه.

نه عيز
شما اگر كنسول داري البته بهتره 2 ميلي ثايه بگيري ولي براي استفاده بازي در PC همه چيش عاليه. خصوصا قيمتش

البته اینچش هم پایین تر از مانیتورهای 350 تومنی هست
ولی خوب خیلی خوبه و قابل رقابته
امیدوارم مانیتورهای بیشتری از این مجموعه بیاد

مگه 350 تومنه؟؟
قيمتش بايد حدود 290 باشه

sir payman
06-06-2010, 12:00
مگه 350 تومنه؟؟
قيمتش بايد حدود 290 باشه
ایشون با xl2370 مقایسه کرده.البته 2370 هم 330 هست نه 350
ولی در کل قیمتش نسبت به امکاناتش مناسب نیست. شما با همین 2370 مقایسه کنید
1.5" سایز کمتر
نداشتن HDMI
ریسپانز تام 5 در مقابل 2
این مانیتور باید ارزونتر از این حرفها باشه
این قیمتش هم فقط به خاطر اسم led هست , من شخصا اگر بخوام از محصولات LG خرید کنم 2261 رو به این مانیتور ترجیح میدم چون به نظرم 80 تومن پول اضافه دادن ارزش نداره فقط برای اینکه اسمش اینه که بک لایت led داره ولی در مقابله 2261 رسپانز تایمش بدتره و hdmi هم نداره.

samsung021
08-06-2010, 13:00
ایشون با xl2370 مقایسه کرده.البته 2370 هم 330 هست نه 350
ولی در کل قیمتش نسبت به امکاناتش مناسب نیست. شما با همین 2370 مقایسه کنید
1.5" سایز کمتر
نداشتن HDMI
ریسپانز تام 5 در مقابل 2
این مانیتور باید ارزونتر از این حرفها باشه
این قیمتش هم فقط به خاطر اسم led هست , من شخصا اگر بخوام از محصولات LG خرید کنم 2261 رو به این مانیتور ترجیح میدم چون به نظرم 80 تومن پول اضافه دادن ارزش نداره فقط برای اینکه اسمش اینه که بک لایت led داره ولی در مقابله 2261 رسپانز تایمش بدتره و hdmi هم نداره.

چه حرفا
شما واقعا تشخيص مميدي فرق 5 با 2 رو؟ به جز تو بازي هاي خيلي اكشن؟؟؟ واقعا شما چه راهنمايي هستي براي اين فروم؟ هر كي مايتور ميخوواد بدون توجه به نيازش ميگي X2370L . فقط همين
هيچ ايده ديگه اي هم نداريد خدارو شكر.

2370 ارزش 350 تومن داره ولي 2250 ارزش 290 تومن نداره؟؟؟ شما از اطلاعات شخصيتون اين تشخيص رو دادي؟ اصلا ديدي اين مانيتور رو كه 5 روزه اومده؟؟؟
رستانس تايم 5 با 2 براي كاربري كه فيلم ميبينه هيچ فرقي نداره . ضمن اينكه كابل HDMI براي بازي خوبه كه براي اون فقط 2261 پيشنهاد ميشه. چون از همه لحاظي امتحانشو پس داده

alpha007
08-06-2010, 13:17
چه حرفا
شما واقعا تشخيص مميدي فرق 5 با 2 رو؟ به جز تو بازي هاي خيلي اكشن؟؟؟ واقعا شما چه راهنمايي هستي براي اين فروم؟ هر كي مايتور ميخوواد بدون توجه به نيازش ميگي X2370L . فقط همين

2370 ارزش 350 تومن داره ولي 2250 ارزش 290 تومن نداره؟؟؟ شما از اطلاعات شخصيتون اين تشخيص رو دادي؟ اصلا ديدي اين مانيتور رو كه 5 روزه اومده؟؟؟
رستانس تايم 5 با 2 براي كاربري كه فيلم ميبينه هيچ فرقي نداره . ضمن اينكه كابل HDMI براي بازي خوبه كه براي اون فقط 2261 پيشنهاد ميشه. چون از همه لحاظي امتحانشو پس داده
شما بهتره بیخود و بیجهت درباره چیزی که اطلاعاتی ندارید اظهار نظر نکنید
نظرات sir payman درباره مقایسه دو مانیتور ذکر شده بجا و تایید شده ست
فکر نمیکنم من و sir payman این نظر شما رو داشته باشیم که هر کس مانیتور بخواد بهش 2370 پیشنهاد بدیم!
2370 یه نمونه بحق بی نقص و ایراده
این رو باید به شما گفت که بی مورد از بعضی اقلام ایراد میگیرید نمونش 2370
بله
اگه کسی تو رنج قیمت 2370 مانیتوری بخواد من خودم اونو پیشنهاد میدم بهش چون اینجا جاییه که باید درست اظهار نظر کرد نه از روی امیال شخصی
اما درباره نظرات غیر کارشناسانه شما:
رسپانس 2 و 5 تفاوتی چندانی نداره ولی وجود رسپانس 2 برای یه مانیتور حسنه
وجود پورت HDMI برای یه مانیتور حسنه
led بودن یا نبودن یه مانیتور چندان مهم نیست ولی وجود اون تو یه مانیتور حسنه
پس میبینید که همه اینها تو 2370 جمع شده
و دلیلی نداره به کسی که بودجش میرسه برای خرید پیشنهادش ندیم
مانیتورهای زیاد دیگه ای هم هست که من خودم تو پست ها و تاپیک های مختلف دربارش اطلاعاتی ارائه کردم ولی خیلی خوبه که از روی درایت نظر بدید نه تنها از روی شنیده ها و صحبتهای فروشنده ها و ...
شما خودت این مانیتور رو دیدی که به قول خودت 5 روزه اومده؟
حتما کاملا هم بررسیش کردی نه؟

sir payman
08-06-2010, 13:26
چه حرفا
نه تنها من بلکه توی بازی یک بچه هم میتونه تشخیص بده اختلافشوم رو , شما برو یک مانیتور که میشه رسپانز تایمش رو تنظیم کرد رو گیر بیار و تایمهای مختلف رو توی گیمهای مختلف امتحان کن اون موقع میبینید که کاملا قابل تشخیص هست.
واقعا این صحبتهای بی اساس و یک طرفه خسته کننده هست , شما اگر تمام پستهای منو بخونید میبینید که توی خیلیهاشون که سیستمهای پایین دارند مانیتور fullHD رو پیشنهاد نکردم و خیلیها هم که برای گیم میخواستن بهشون 2261 رو پیشنهاد کردم.در مورد راهنما بودن هم ما اینجا به زور محصولی رو تحمیل نمیکنیم بلکه انتخاب مناسب رو میگیم حالا اگر از نظر شما این راهنمایی ها غلط هست به من ربطی نداره و شما میتونید با دلیل و مدرک اشتباه بودن حرفهای من رو ثابت کنید.

توی بازار محدودی که محصولات خوب توش خیلی کم هست نمیشه ایده های زیادی داشت مگر اینکه قصد گمراه کردن کسی رو داشته باشید.
2370
ارزش 350 تومن داره ولي 2250 ارزش 290 تومن نداره؟؟؟ شما از اطلاعات شخصيتون اين تشخيص رو دادي؟ اصلا ديدي اين مانيتور رو كه 5 روزه اومده؟؟؟
1.5" سایز کمتر(دیگه خوددتون به دلیل سایز پایین مشکلات کوچیک شدن متن و ایکونها رو حساب کنید)
نداشتن HDMI
زمان پاسخگویی 5
واقعا ارزش داره 2370 رو نگیری و این مانیتور رو بگیری
این مانیتور حتی نسبت به 2261 هم هیچ برتری نداره.
امثال شما کلا دوست دارن بدون دلیل بحث کنن اگر پستم رو درست میخوندی متوجه میشدی که گفتم حتی در مقابل 2261 هم ارزش خرید نداره چه برسه به 2370

رستانس تايم 5 با 2 براي كاربري كه فيلم ميبينه هيچ فرقي نداره .
290 تومن بدی برای مانیتوری که ضعفش توی فیلم مشخص نمیشه و توی بازی مشخص میشه:13:اصلا برای چی باید برای مانیتوری که اینچنین ضعفهایی داره 290 تومن داد:27:؟

ضمن اينكه كابل HDMI براي بازي خوبه كه براي اون فقط 2261 پيشنهاد ميشه. چون از همه لحاظي امتحانشو پس داده
2261 هم برای کسی که میخواد مانیتورش رو به کنسول وصل کنه و پول زیادی نداره پیشنهاد میشه و اگر بالای 300 تومن بخواد هزینه کنه ایا گزینه بهتری غیر از 2370 هست؟ اگر شما میشناسید بگید.

peyman_nn
08-06-2010, 16:45
دوستان به نظر من زیاد در این مرود با هم بحث نکنیم بهتره
هر کس اینجا نظر خودش رو میده و کسانی مثل من هم جزییات رو کنار هم میذارم و مقایسه میکنم
حال اگر شما نظرات همدیگر رو مورد شماتت قرار بدین من فکر میکنم لابد یکی این بین میخاد دروغ بگه یا اینکه نفعی براش داره

که صد البته اینجوری نیست