ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب بعضی نرم افزارها در ویندوز ویستا

mehrdad38
02-06-2010, 12:19
با سلام به تمام دوستان و کاربران گل P30world

من دیروز بعد از عمری کارکردن با XP سرویس پک 3 ویندوز Vista نسخه Ultimate رو نصب کردم. اما تو نصب بعضی از نرم افزار ها مشکل دارم که با اجازه به ترتیب شرح می دم:

1- نصب Explorer 8 Final و Explorer 9: نرم افزار رو دانلود کردم اما موقع نصب پیام می ده که آپدیتهای لازم برای نصب این نرم افزار تو سیستم شما نصب نشده من آپدیت ها رو دانلود کردم. 2 تا آپدیت لازم بود اولی بدون درد سر نصب شد ولی دومی که مربوط به GenuineChec هست و برای چک کردن کد جینیون ویندوز باید نصب بشه پیام می ده که نمی تونه کد جینیون ویندوز رو پیدا کنه. در نتیجه نصب نرم افزار در نهایت ناموفق میشه ( ویندوز من اکتیو هست )

در مورد Explorer 9 هم ارورر می ده که این نسخه سیستم عامل های سرویس پک 2 به پایین رو ساپورت نمی کنه مگه Ultimate آخرین نسخه ویستا نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- نرم افزار جاوا رو نصب کردم اما هر بار که ویندوز بالا میاد پیام میده که نرم افزار با ویندوز سازگار نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صمیمانه و پیشاپیش از دوستان تشکر می کنم.

pcnondaily
02-06-2010, 12:49
دوست من، Ultimate یه نگارش از ویندوزه و ربطی به اینکه کودوم سرویس پک هست نداره. برای مشکل جنیون هم باید کرکش رو برای ویستا دانلود کنیآ انشالله کار می کنه! (ولی بهتره 7 نصب کنی!)
:31:

mehrdad38
02-06-2010, 13:18
دوست من، Ultimate یه نگارش از ویندوزه و ربطی به اینکه کودوم سرویس پک هست نداره. برای مشکل جنیون هم باید کرکش رو برای ویستا دانلود کنیآ انشالله کار می کنه! (ولی بهتره 7 نصب کنی!)

ممنونم دوست من :11:

من واقعا نمی دونستم مثل اینکه خیط کردم :13: از کجا باید بدونم نسخه Ultimate ویندوز من پک چند هست؟ جایی هست نشون بده ؟

بهترین کرک ویستا چیه لطفا می شه به من معذفی کنید؟

pcnondaily
02-06-2010, 19:01
اینجا رو بخون:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehrdad38
02-06-2010, 21:00
چرا اینقدر به من می خندی :31: خوب من تازه ویستا نصب کردم تجربه ندارم :41: الان تازه فهمیدن نسخه Ultimate ویندوز من اصلا پک نداره یعنی حتی پک 1 هم نیست الان دارم آپدیت پک 1 و بعدش پک 2 رو از مایکروسافت می گیرم حدود 900 مگابایت :13:

راستی Explorer 8 نصب شد و مشکل نرم افزار جاوا با آپدیتهای مایکروسافت حل شد فقط باید آپدیت پک 2 رو نصب کنم تا Explorer 9 هم بتونم نصب کنم.

pcnondaily
02-06-2010, 22:32
چرا اینقدر به من می خندی :31: خوب من تازه ویستا نصب کردم تجربه ندارم :41: الان تازه فهمیدن نسخه Ultimate ویندوز من اصلا پک نداره یعنی حتی پک 1 هم نیست الان دارم آپدیت پک 1 و بعدش پک 2 رو از مایکروسافت می گیرم حدود 900 مگابایت :13:

راستی Explorer 8 نصب شد و مشکل نرم افزار جاوا با آپدیتهای مایکروسافت حل شد فقط باید آپدیت پک 2 رو نصب کنم تا Explorer 9 هم بتونم نصب کنم.
من بهت نمی خندم، اگه منظورت اینه: :31:
این دیگه تقریبا جز همه پستهامه!
انشالله!

dumann
07-06-2010, 09:02
ممنونم دوست من :11:

من واقعا نمی دونستم مثل اینکه خیط کردم :13: از کجا باید بدونم نسخه Ultimate ویندوز من پک چند هست؟ جایی هست نشون بده ؟

بهترین کرک ویستا چیه لطفا می شه به من معذفی کنید؟
تو run بنویس slmgr.vbs -dli یه کم صبر کنی می یاره می تونین تو run بنویسین winver یا msinfo32