PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با صدا در ویندوز 7

Khazuk
01-06-2010, 21:15
سلام دوستان من توی ویندوز 7 توی تسکبار آیکن Speaker و Realtek دارم ولی وقتی میخواهم ریکورد کنم مینویسه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یا با Jet audio این پیغام میاد

توی Jet audio قسمت record هم هیچی چیزی مشاهده نمیشه

درایور کارت صدا هم آپ کردم ولی هیچ فرقی نکرد
دوستان مشکل از چی هست ؟

join me
01-06-2010, 22:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مال من مشکلی نداره امتحان کردم /درایور صدات مخصوص 7 هست یا نه ؟؟؟ تنظیمات صدا برای رکورد از کنترل پنل چک کردی ؟؟؟ نسخه جت ادیو مشکل نداره ؟؟؟
:40::40::40:

Dew Drop
02-06-2010, 00:03
سلام
تو همون ایکون speaker تو taskbar کلیک راست کنید و recording device رو انتخاب کنید و تو تب recording کلیک راست کنید وshow disable ,show disconnect device رو بزنید ببینید چیزی براتون میاره.اگه اورد اونارو enable کنید درست میشه.

Khazuk
02-06-2010, 00:08
مال من مشکلی نداره امتحان کردم /درایور صدات مخصوص 7 هست یا نه ؟؟؟ تنظیمات صدا برای رکورد از کنترل پنل چک کردی ؟؟؟ نسخه جت ادیو مشکل نداره ؟؟؟
:40::40::40:

مال 7 هست توی کنترل پنل هم موردی نداشت جت هم هم ورژن Exe هم 2 ورژن پورتابل چک کردم :41:
اینم عکس از کنترل پنل:

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

سلام
تو همون ایکون speaker تو taskbar کلیک راست کنید و recording device رو انتخاب کنید و تو تب recording کلیک راست کنید وshow disable ,show disconnect device رو بزنید ببینید چیزی براتون میاره.اگه اورد اونارو enable کنید درست میشه.
خدا خیرت بده درست شد :27::42: