ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Uaral

XirowN
01-06-2010, 20:20
سلام !
با اجازه دوستان ( metaler-soad و Gilopa )
این گروه واقعااااااااااا چیز عجیبی هستش !
جدی عجیبه !
بعضی از آهنگ های این گروه واقعا غمگین هستش و اشک آدم در میاد !
تا کنون هیچ عکس تایید شده ای از این گروه رویت نشده !
تا الان دو آلبوم رسمی منتشر شده که اولی در سال 2005 به نام Sounds Of Pain و بعدی در سال 2007 به نام Lamentos A Poema Muerto
با تشکر

mmiladd
02-06-2010, 08:59
سلام !
با اجازه دوستان ( metaler-soad و Gilopa )
این گروه واقعااااااااااا چیز عجیبی هستش !
جدی عجیبه !
بعضی از آهنگ های این گروه واقعا غمگین هستش و اشک آدم در میاد !
تا کنون هیچ عکس تایید شده ای از این گروه رویت نشده !
تنها عکسی که دیدم از این گروه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا الان دو آلبوم رسمی منتشر شده که اولی در سال 2005 به نام Sounds Of Pain و بعدی در سال 2007 به نام Lamentos A Poema Muerto
با تشکر

سبکشون..؟ واسه کجان..؟

capitan black
02-06-2010, 17:27
دوست عزیز این بند از متفاوت ترین بند های متال دنیاست...به شخصه کاراشو به هر کسی توصیه نمیکنم...مخاطب های خاص خودشو داره ( ازجمله خودم)...
uaral بی نظیره اما افراد خاص باهاش ارتباط برقرار میکنند...
اون عکس هیچ ربطی به uaral نداره...

mmiladd
02-06-2010, 22:26
دوست عزیز این بند از متفاوت ترین بند های متال دنیاست...به شخصه کاراشو به هر کسی توصیه نمیکنم...مخاطب های خاص خودشو داره ( ازجمله خودم)...
uaral بی نظیره اما افراد خاص باهاش ارتباط برقرار میکنند...
اون عکس هیچ ربطی به uaral نداره...

ما هم جز افراد خاصیم..! کاراشو داری یه جا آپلود کن..

piishii
02-06-2010, 22:33
===
سلام
منظورم شما نیست ولی کسی که سالی یکبار به این بخش نمیاد و یک سرچ نمیزنه که ببینه آهنگ های کلاس این بند گذاشته شده به هیچ وجه از آهنگ های این گروه خوشش نمیاد
همون طوری که من زمانی که آهنگ های این گروه رو گوش میدم و داد میزنند کسی اطرافم باشه فحشم میده ولی من میدونم قضیه چیه
گاهی اوقات دوست نداری مثلا یک گروه خز بشه :19:
بلایی که داره سر اینا میاد
من به شخصه جلو کسی این آهنگاشون رو گوش نمیدم
چون.........
همون Sounds Of Pain به قدری آهنگ عظیمی هست که بدونم زمانی که ضجه میزنه یعنی چی و هیستریک میخنده

XirowN
03-06-2010, 00:23
شما میتونی از بری به این تاپیک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

===
سلام
منظورم شما نیست ولی کسی که سالی یکبار به این بخش نمیاد و یک سرچ نمیزنه که ببینه آهنگ های کلاس این بند گذاشته شده به هیچ وجه از آهنگ های این گروه خوشش نمیاد
همون طوری که من زمانی که آهنگ های این گروه رو گوش میدم و داد میزنند کسی اطرافم باشه فحشم میده ولی من میدونم قضیه چیه
گاهی اوقات دوست نداری مثلا یک گروه خز بشه :19:
بلایی که داره سر اینا میاد
من به شخصه جلو کسی این آهنگاشون رو گوش نمیدم
چون.........
همون Sounds Of Pain به قدری آهنگ عظیمی هست که بدونم زمانی که ضجه میزنه یعنی چی و هیستریک میخنده
واقعا زمانی که ضجه میزنه آدم یه جوری میشه !
صدای درد هستش واقعا !!!

Gilopa
03-06-2010, 02:17

این گروه تا اونجایی که من اطلاع دارم دیسبند شده و متاسفانه دیگه فعالیتی نخواهند داشت

pandemonium
03-06-2010, 02:36
چند سال پیش نمونه آهنگ از Uaral در انجمن گذاشتم همراه با ترجمه فارسی :

Eterno En Mi

XirowN
03-06-2010, 11:18
من شنیدم اعضای گروهشون 4 سال تو جنگل زندگی کردن !

vahid_ba
05-06-2010, 02:26
نه بابا الکی شایعه درس نکن جنگل کجا بود بیچاره ها!

ولی جدی منم موافقم دوس ندارم اهنگاشون خز بشه:5:

واسه همین چیزی نمیگم دربارشون:21:

در کل به نظر من هم کاراشون عالیه

و همینش خوبه که هر کسی نمیپسنده:5:

thecrow
05-06-2010, 10:16
چند سال پیش نمونه آهنگ از Uaral در انجمن گذاشتم همراه با ترجمه فارسی :

Eterno En Mi

واقعا چند سال گذشت؟؟؟؟ :18:

چه قدر زودمی گذره :13:

capitan black
05-06-2010, 10:59
البته فکر نکنم چند سال گذشته باشه چون Last edited by pandemonium; 17-12-2009 at 02:52 PM

البته اگه محمد عزیز :40: دوباره ویرایش نکرده باشند پستشون رو..

pandemonium
05-06-2010, 12:48
البته فکر نکنم چند سال گذشته باشه چون Last edited by pandemonium; 17-12-2009 at 02:52 PM

البته اگه محمد عزیز :40: دوباره ویرایش نکرده باشند پستشون رو..

چرا اتفاقا بارها ویرایش کردم اون پست رو !:31:

یک چیزهایی اضافه یا کم میکردم .

از تاریخ بالای پست ،خود پست رو 1.5 سال پیش تو p30 زدم .

اما به نظر خودم بیشتر میاد ! چون اون روزی که این پست رو زدم توی این خونه جدیدم نبودم . و الان 2 سال هست که تو این خونه ام !

والا !

metaler-soad
05-06-2010, 13:03
چه خوب شد تاپیکش رو افتتاح کردین بچه ها
واقعا عالیه
من با ترک Uaral روانی میشم....این بند واقعا شاهکاره.....یه چیزی خیلی بالاتر از بند Empyrium هست.....آخه من Uaral رو با empyrium مقایسه میکردم.....ولی الان کاملا نظرم عوض شد.....چون سبک Uaral یه سبک واقعا خاصه

metaler-soad
05-06-2010, 13:21
سبکشون..؟ واسه کجان..؟

به نقل از متال کینگدوم:

Band : Uaral
Label : Octagon Music Group
Country : Chile
Genre(s) : Dark/Folk Metal

Line-up :
Aciago : all instruments
Caudal : vocals

به نقل از متال ارکایو:

Genre(s)
Folk/Doom Metal

Lyrical theme(s)
Beauty, Loneliness, Nature, Sorrow

Origin
Chile (Curicó)

Formed in
1996

Current label
Octagon Music Group

Status
Active

Current line-up
Aciago - All Instruments
Caudal - Vocals

یکی از دوستان گفته بودن که این گروه دیسبند شدن....ولی با توجه به اطلاعات بالا معلوم میشه که این گروه هنوز فعالیت میکنند و دیسبند نشدن

اینم Discography

Uaral - Demo, 1997
Laments - EP, 1998
From the Agony to the Hopelessness - Demo, 1998
Acidal - Demo, 2004
Sounds of Pain - Studio, 2005
Lamentos a Poema Muerto - Studio, 2007

Gilopa
05-06-2010, 17:07
Origin
Chile (Curicó)

Formed in
1996

Current label
Octagon Music Group

Status
Active

Current line-up
Aciago - All Instruments
Caudal - Vocals[/LEFT]

یکی از دوستان گفته بودن که این گروه دیسبند شدن....ولی با توجه به اطلاعات بالا معلوم میشه که این گروه هنوز فعالیت میکنند و دیسبند نشدن

اینم Discography

Uaral - Demo, 1997
Laments - EP, 1998
From the Agony to the Hopelessness - Demo, 1998
Acidal - Demo, 2004
Sounds of Pain - Studio, 2005
Lamentos a Poema Muerto - Studio, 2007]

اون دوستی که گفتید من بودم ..
من گفتم احتمالا اینها دیسبند شده باشند و به هیچ وجه مطلق صحبت نکردم!
یعنی به نظرتون من اینها رو قبلا نخوندم ؟ شما از کجای این نوشته فهمیدید که اینا دیسبند شدند یا نشدند ؟ چون آخرش اعلام نشده دیسببند شدند رو ادله خودتون در اثبات قرار دادید !

اطلاعات این بند به هیچ وجه کامل نیست , اینرو مطمئن باشید در طول این چند سال جزو افرادی هستم که بیشترین اطلاعات رو در مورد اینها دارم چون باهاشون زندگی کردم ...

این سایتهایی که شما ازشون اطلاعات گذاشتید فقط یه اطلاعات کلی رو نوشتند و چیز خاص دیگه ای نگفتند و اونهم به صورت طوطیوار از هم کپی گرفتند و به هیچ وجه در مورد بندهایی مثل uaral منبع خوبی نمیتونند باشند چون اینها اونقدر منزوی هستند که حتی فایله تصویری هم که ازشون موجوده صورتشون کاملا پوشوندست از تاریکی ! شواهد حاکی از اینه که به کارشون خاتمه دادند .. نه اینکه حتما اینطور باشه

grand theft auto
05-06-2010, 19:34
منم از این گروه خوشم میاد.
خوبه.
ولی صدای طرف یه جوریه انگار حنجرش پارست!

metaler-soad
05-06-2010, 22:42
]

یعنی به نظرتون من اینها رو قبلا نخوندم ؟ شما از کجای این نوشته فهمیدید که اینا دیسبند شدند یا نشدند ؟ چون آخرش اعلام نشده دیسببند شدند رو ادله خودتون در اثبات قرار دادید !

اطلاعات این بند به هیچ وجه کامل نیست , اینرو مطمئن باشید در طول این چند سال جزو افرادی هستم که بیشترین اطلاعات رو در مورد اینها دارم چون باهاشون زندگی کردم ...

این سایتهایی که شما ازشون اطلاعات گذاشتید فقط یه اطلاعات کلی رو نوشتند و چیز خاص دیگه ای نگفتند و اونهم به صورت طوطیوار از هم کپی گرفتند و به هیچ وجه در مورد بندهایی مثل uaral منبع خوبی نمیتونند باشند چون اینها اونقدر منزوی هستند که حتی فایله تصویری هم که ازشون موجوده صورتشون کاملا پوشوندست از تاریکی ! شواهد حاکی از اینه که به کارشون خاتمه دادند .. نه اینکه حتما اینطور باشه

شما اول اگه دوست داری بیا بنده رو بزن .... بعد صحبت میکنیم

]

این گروه تا اونجایی که من اطلاع دارم دیسبند شده و متاسفانه دیگه فعالیتی نخواهند داشت
ببخشید این احتمالا که گفتید کجاست که من نمیبینم ..... لحن بیانتونم که این احتمالا رو نمیرسونه
[وضعیت] به انگلیسی چی میشه به نظر شما؟....یه دقت به مطالب بالا بکن .... میفهمی از کجا گفتم هنوز اینا فعالیت دارن .... انقدرم با تعصب راجع به یه گروه صحبت نکن .... منم با گروههای زیادی زندگی کردم و به چنتا گروه تعصب دارم .....ولی دلیل نمیشه که هرچی من میگم درست باشه دوست عزیز....این سایتهاییم که من ازشون اطلاعات گذاشتم سایتهای خوب و درستی هستند ..... خیالت راحت باشه ..... راجع به عکس هم که گفتید که همیشه صورتشون پوشوندست لازمه بگم که اصلا قبول ندارم حرفت رو دوست من.....بعد یه مقدار راجع به شواهدی که نشون میده این گروه دیس شده برام بگو .....شاید منم هم عقیده شما شدم.....موفق باشید

XirowN
05-06-2010, 22:59
]

لینک از این ویدئو دارین ؟

kiuq
05-06-2010, 23:35
دوستان یه آهنگشو بذارین تا دان کنم ببینم چطوره!:46:

XirowN
05-06-2010, 23:39
گذاشتن لینک دانلود در انجمن موسیقی بر خلاف قوانین هستش دوست عزیز
شما میتونی سرچ کنی !
:40:

mmiladd
05-06-2010, 23:44

یه سرچ کنی تو گوگل ( فارسی) به راحتی پیدا میشه ...

kiuq
06-06-2010, 00:04
گذاشتن لینک دانلود در انجمن موسیقی بر خلاف قوانین هستش دوست عزیز
شما میتونی سرچ کنی !
فک کردم انجمن دانلودم حواسم نبود..:11:
پس اسم بهترین آهنگشو بگین چون من اطلاعاتی در این مورد ندارم

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------

یه سرچ کنی تو گوگل ( فارسی) به راحتی پیدا میشه ...
کدوم آهنگ رو از نظر خود شما بهترین آهنگش؟:40:

metaler-soad
06-06-2010, 00:10
فک کردم انجمن دانلودم حواسم نبود..:11:
پس اسم بهترین آهنگشو بگین چون من اطلاعاتی در این مورد ندارم

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------

کدوم آهنگ رو از نظر خود شما بهترین آهنگش؟:40:

همه آهنگاش عالیه
به عنوان مثال بیا:

03 - Laments

08. Uaral

02 - La Escritura Y El Alarido

اینم تاپیک دانلودش:

S0R3N4
06-06-2010, 00:12
آقا
کسی فول آلبوم داره!!
چندتا کار شنیدم از اینااا واقعا توپ بود!!

metaler-soad
06-06-2010, 00:21
آقا
کسی فول آلبوم داره!!
چندتا کار شنیدم از اینااا واقعا توپ بود!!

پست 8 تاپیکی که گذاشتم لینک مستقیم هست

Gilopa
06-06-2010, 00:33

ببخشید این احتمالا که گفتید کجاست که من نمیبینم ..... لحن بیانتونم که این احتمالا رو نمیرسونه
[وضعیت] به انگلیسی چی میشه به نظر شما؟....یه دقت به مطالب بالا بکن .... میفهمی از کجا گفتم هنوز اینا فعالیت دارن .... انقدرم با تعصب راجع به یه گروه صحبت نکن .... منم با گروههای زیادی زندگی کردم و به چنتا گروه تعصب دارم .....ولی دلیل نمیشه که هرچی من میگم درست باشه دوست عزیز....این سایتهاییم که من ازشون اطلاعات گذاشتم سایتهای خوب و درستی هستند ..... خیالت راحت باشه ..... راجع به عکس هم که گفتید که همیشه صورتشون پوشوندست لازمه بگم که اصلا قبول ندارم حرفت رو دوست من.....بعد یه مقدار راجع به شواهدی که نشون میده این گروه دیس شده برام بگو .....شاید منم هم عقیده شما شدم.....موفق باشید

من الان با این لحن صحبت (درکل جملاتتون ) باید جواب شما رو بدم ؟:46: نمیدونم چرا بد برداشت کردید که منظور بنده حمله وار بوده یا چیز دیگه ای ..

ببخشید این احتمالا که گفتید کجاست که من نمیبینم .....

وقتی حرف منطقی زده بشه اهل سفسطه بازی نیستم و قبول میکنم .. نمیدونم چرا یادم رفته بوده احتمالا رو بیارم ! اما همیشه در صحبتهام یا حتی در وبلاگ شخصی خودم احتمال رو ذکر میکردم وهیچ وقت به صورت قطعی صحبت نمیکردم ولی اینجا واقعا حواسم نبوده گرچه باز هم در جمله ذکر کردم تا اونجایی که اطلاع دارم !!! اما خواب بهتر بود بیشتر حواسم رو جمع میکردم

یه دقت به مطالب بالا بکن .... میفهمی از کجا گفتم هنوز اینا فعالیت دارن

مطالب بالا رو 20 بار خوندم و هر پستی که در مورد این بند در وب شخصی خودم یا همین پیسی دادم این اطلاعات رو به عنوان اطلاعات ضمیمه فایلهام آوردم ..

اما نمیتونم متوجه بشم چه ربطی به دیسبند شدن یا نشدن داره !!!!!!!!!!! :13:

انقدرم با تعصب راجع به یه گروه صحبت نکن .... منم با گروههای زیادی زندگی کردم و به چنتا گروه تعصب دارم .....ولی دلیل نمیشه که هرچی من میگم درست باشه دوست عزیز....

بی تارف شما نمیخواد بحث تعصب رو به من یاد بدید !
خوشبختانه بچه های انجمن موسیقی منرو خوب میشناسند که هیچ موقع اهل تعصب نبودم و خودشون بهترین قاضی در این زمینه هستند ! در مورد uaral اولین بار هستش که دارم بحث میکنم و هیچ پیشینه دیگه ای ندارم تا بخواین تعصب رو اینچنین برام معنا کنید من فقط پست در پاسخ حرفتون ارسال کردم و هیچ تعصبی مطرح نیست که البته شاید اصلا در دلم خیلی هم تعصب داشته باشم ...

این سایتهاییم که من ازشون اطلاعات گذاشتم سایتهای خوب و درستی هستند ..... خیالت راحت باشه .....

شما اطلاعات خاصی نذاشتید که ما بگیم چیز جدیدی گفته شده وبتونیم در مقام تاییدش بر بیایم! گذاشتن دیسکوگرافی چیز خاصی نیست !
اصلا این 2 تا سایت بهترینهای جهان هستند ولی وقتی یکی از بچه های همین انجمن با مردم شیلی صحبت میکنندو اونها هم اطلاع خاصی از بند نداشتند تا منتقل کنند شما انتظار داری این سایت منبع خوبی برای uaral باشه ؟ uaral از همون اول منزوی بوده و حتی بیوگرافیهاشون هم در فاصله زمانی زیاد اونم به صورت خیلی ساده در نت پخش شد ..

راجع به عکس هم که گفتید که همیشه صورتشون پوشوندست لازمه بگم که اصلا قبول ندارم حرفت رو دوست من

اولا من در اینجا نگفتم عکس ! گفتم فایل تصویری...
ثانیا این ویدیویی که درنت ازشون پخش شده و مربوط به کاور کارهای آنادما و امپریوم هستش چهرشون رو از قصد در سایه ای از تاریکی قرار دادند که کاملا مشخصه از مشهور شدن خیلی خوششون نمیاد و اهل تجاری بودن نیستند

و در مورد عکسها هم به شخصه هیچ دلیلی نمیدونم که بگم عکسهای منتشر شده ازشون واقعی هستند چون اولا خیلی باهم در تضاد هستند و ثانیا هیچ جایی ندیدم تایید بشند و ثالثا در یکی از فرومها یکی از فنهاشون که ادعای سکونت در شیلی داشت عکسی از آکیاگو منتشر کرده بود که کاملا تمام عکسهای منتشر شده رو رد میکرد

بعد یه مقدار راجع به شواهدی که نشون میده این گروه دیس شده برام بگو

پس از گذشت 3سال از از انتشار آخرین آلبوم رسمی گروه تا الان حتی یک مصاحبه و یا حتی یک نقل قول ساده از زبانشون انجام نگرفته که ما بتونیم امید به ادامه کارشون داشته باشیم پس میشه این تحلیل رو داشته باشیم که احتمالا قصد ادامه دادن ندارند ! و اینکه اوایل آشنایی با بند بارها در فرومها خونده بودم که گروه دیسبند شدست

Gilopa
06-06-2010, 00:39

رو هاردم دارمش
فکر کنم تو یوتیوب باشه با یه سرچ راحت پیدا میکنی
مثلا بزن

Video- Uaral- One last goodbye
که کاور آهنگ آنادماست و یه اجرای شخصیه

metaler-soad
06-06-2010, 02:16
من الان با این لحن صحبت (درکل جملاتتون ) باید جواب شما رو بدم ؟:46: نمیدونم چرا بد برداشت کردید که منظور بنده حمله وار بوده یا چیز دیگه ای ...

بنده بد برداشت نکردم...من فقط گفتم یکی از دوستان گفته که بند دیس شده ولی اینطور نیست...ولی شما در جواب جور دیگری صحبت کردین

وقتی حرف منطقی زده بشه اهل سفسطه بازی نیستم و قبول میکنم .. نمیدونم چرا یادم رفته بوده احتمالا رو بیارم ! اما همیشه در صحبتهام یا حتی در وبلاگ شخصی خودم احتمال رو ذکر میکردم وهیچ وقت به صورت قطعی صحبت نمیکردم ولی اینجا واقعا حواسم نبوده گرچه باز هم در جمله ذکر کردم تا اونجایی که اطلاع دارم !!! اما خواب بهتر بود بیشتر حواسم رو جمع میکردم

در این قضیه که بنده بی تقصیرم

مطالب بالا رو 20 بار خوندم و هر پستی که در مورد این بند در وب شخصی خودم یا همین پیسی دادم این اطلاعات رو به عنوان اطلاعات ضمیمه فایلهام آوردم ..

اما نمیتونم متوجه بشم چه ربطی به دیسبند شدن یا نشدن داره !!!!!!!!!!! :13:

Status
Active

بی تارف شما نمیخواد بحث تعصب رو به من یاد بدید !
خوشبختانه بچه های انجمن موسیقی منرو خوب میشناسند که هیچ موقع اهل تعصب نبودم و خودشون بهترین قاضی در این زمینه هستند ! در مورد uaral اولین بار هستش که دارم بحث میکنم و هیچ پیشینه دیگه ای ندارم تا بخواین تعصب رو اینچنین برام معنا کنید من فقط پست در پاسخ حرفتون ارسال کردم و هیچ تعصبی مطرح نیست که البته شاید اصلا در دلم خیلی هم تعصب داشته باشم ...

شاید شما تعصب نداشته باشی به گروه خاصی ولی لحن صحبتت درباره این گروه کاملا تعصب آمیز بود...خودتم اینو گفتی

شما اطلاعات خاصی نذاشتید که ما بگیم چیز جدیدی گفته شده وبتونیم در مقام تاییدش بر بیایم! گذاشتن دیسکوگرافی چیز خاصی نیست !

من اطلاعات خاصی نذاشتم ..درست....ولی وقتی یکی میاد تو تاپیک میگه این گروه اهل کجان....سبکشون چیه؟....نباید جواب داد!

اصلا این 2 تا سایت بهترینهای جهان هستند ولی وقتی یکی از بچه های همین انجمن با مردم شیلی صحبت میکنندو اونها هم اطلاع خاصی از بند نداشتند تا منتقل کنند شما انتظار داری این سایت منبع خوبی برای uaral باشه ؟ uaral از همون اول منزوی بوده و حتی بیوگرافیهاشون هم در فاصله زمانی زیاد اونم به صورت خیلی ساده در نت پخش شد ..

هیچ دلیلی نداره که هر کسی از هر گروهی که تو کشورش دارن فعالیت میکنن خبر داشته باشه

اولا من در اینجا نگفتم عکس ! گفتم فایل تصویری...
ثانیا این ویدیویی که درنت ازشون پخش شده و مربوط به کاور کارهای آنادما و امپریوم هستش چهرشون رو از قصد در سایه ای از تاریکی قرار دادند که کاملا مشخصه از مشهور شدن خیلی خوششون نمیاد و اهل تجاری بودن نیستند

این قضیه رو بنده تو تاپیک درخواست موسیقی هم گفته بودم

و در مورد عکسها هم به شخصه هیچ دلیلی نمیدونم که بگم عکسهای منتشر شده ازشون واقعی هستند چون اولا خیلی باهم در تضاد هستند و ثانیا هیچ جایی ندیدم تایید بشند و ثالثا در یکی از فرومها یکی از فنهاشون که ادعای سکونت در شیلی داشت عکسی از آکیاگو منتشر کرده بود که کاملا تمام عکسهای منتشر شده رو رد میکرد

این جور گروهها معمولا همین شکلی هستن....حرفتونو قبول دارم....ولی میشه پیدا کرد

پس از گذشت 3سال از از انتشار آخرین آلبوم رسمی گروه تا الان حتی یک مصاحبه و یا حتی یک نقل قول ساده از زبانشون انجام نگرفته که ما بتونیم امید به ادامه کارشون داشته باشیم پس میشه این تحلیل رو داشته باشیم که احتمالا قصد ادامه دادن ندارند ! و اینکه اوایل آشنایی با بند بارها در فرومها خونده بودم که گروه دیسبند شدست

این حرفتون هم برداشتی هست از جانب خودتون....من همچین عقیده ای ندارم
در کل از ادامه بحث خوشم نمیاد دیگه .... حالا هر جور که شما راحتی....موفق باشید

Gilopa
06-06-2010, 07:30
بنده بد برداشت نکردم...من فقط گفتم یکی از دوستان گفته که بند دیس شده ولی اینطور نیست...ولی شما در جواب جور دیگری صحبت کردین

در انشا حس نویسنده مشخص نیست و این واژه هان که احساس رو منتقل میکنند ..
دیدگاه و منش انسانها در بیان و خواندن جملات و واژه ها خیلی تاثیر گذاره ..
شما میتونستی با لحن خوب بنده جملات رو بخونی چون دعوایی نداشتیم که بخواین لحن بنده رو مغرضانه یا تند برداشت کنید

در این قضیه که بنده بی تقصیرم

حق با شماست و مقصر اصلی منم در این زمینه که بی دقت حرف زدم
گرچه شاید میشد تا حدودی به طور غیر مستقیم و مفهومی از جمله بنده مساله احتمال رو برداشت کرد :11:

Status
Active

منتظر این پاسختون بودم اما
ملاک شما اینه: صرفا نوشتن یک کلمه فعال
با منطق من اصلا نمیخونه که گفته سایتی رو که هیچ مصاحبه و نقل قولی از این بند منطقه امریکای جنوبی نداره رو ملاک قرار بدم حتی در سایتهای بومی هم فکر نکنم اشاره ای به این مساله شده باشه
من هم میتونم الان در سایتم این جمله رو بنویسم همانطور که این سایتها با تغییر دو 3 تا کلمه از همدیگه تقلید میکنند .. این خودش نشان از اینه که هیچ اطلاعات معتبری در این مورد از بند وجود نداره

دو نمونه از اطلاعات این سایتهارو میارم (شباهت نوشتاری رو دقت کنید ):

شاید شما تعصب نداشته باشی به گروه خاصی ولی لحن صحبتت درباره این گروه کاملا تعصب آمیز بود...خودتم اینو گفتی

نمیدونم .. شاید ! احترام میذارم به نظرتون
اما بر این عقیدم که تعصب خاصی رو از خودم نشون ندادم گرچه در واقعیت شاید خیلی دوسشون دارم اما در گفته های خودم سعی میکنم از چارچوب عقلانی خارج نشم حتی اگر بندی رو خیلی دوست داشته باشم !

من اطلاعات خاصی نذاشتم ..درست....ولی وقتی یکی میاد تو تاپیک میگه این گروه اهل کجان....سبکشون چیه؟....نباید جواب داد!

من به هیچ وجه منظوری مبنی بر اشتباه در این کارتون نداشتم اتفاقا شما کار درستی رو انجام دادید منتها این پاسخم رو در قبال جمله زیر قرار دادم
(این سایتهاییم که من ازشون اطلاعات گذاشتم سایتهای خوب و درستی هستند)

و با این حساب این جوابتون رو با توجه به پاسخ خودم کاملا بی ربط میدونم:11:

هیچ دلیلی نداره که هر کسی از هر گروهی که تو کشورش دارن فعالیت میکنن خبر داشته باشه

در این پاسخ از منطق خارج شدید :46: خواهشا سفسطه نکنید !

این قضیه رو بنده تو تاپیک درخواست موسیقی هم گفته بودم

من اصلا به اونجا کاری ندارم و دلیل خودم رو نوشتم براتون .. هر فردی آزاد در عقاید هستش اما حقایق با همین صحبتها آشکار میشه و هیچ گفته ای بهتر از واقعیت نیست

این جور گروهها معمولا همین شکلی هستن....حرفتونو قبول دارم....ولی میشه پیدا کرد

اتفاقا در مورد uaral خیالتون جمع اصلا نمیشه با اطمینان گفت میشه پیدا کرد !

P.S
البته به شخصه یکی از عکسهاشون رو از آن خودشون میدونم

این حرفتون هم برداشتی هست از جانب خودتون....من همچین عقیده ای ندارم
خیلیم برداشتی نیست حرفم و سعی کردم از روی منطق حداقل این برداشت رو داشته باشم .. شاید شما از دید خاصی نگاه کردید

در کل از ادامه بحث خوشم نمیاد دیگه .... حالا هر جور که شما راحتی....موفق باشید

از این بحثها گاها در همه جا پیش میاد و مطمئن باشید من هم علاقه ای به ادامه ی بحث ندارم چون موسیقی رو به خاطر شاخه ای از هنر بودن و آرامشی که بهم میده دوست دارم و نه به خاطر حاشیه هاش .. از حاشیه های موسیقی و کل کلها و ادعاهایی که در ایران در باب بندهای راک و متال مطرحه بیزارم .. مهم اینه که از شنیدن آثار این بند لذت میبریم و همینو بس ..ولی باید در مقام دفاع پاسخی بنویسم .. این ذات انسانه ! بهرحال با شما هم عقیدم و بهتره بیش از این ادامه ندیم اگرم تمایل به ادامه بحث داشتید میتونیم خصوصی با هم صحبت کنیم ..

شما هم موفق باشید :11::10:

jamalu
06-06-2010, 11:04

رو هاردم دارمش
فکر کنم تو یوتیوب باشه با یه سرچ راحت پیدا میکنی
مثلا بزن

Video- Uaral- One last goodbye
که کاور آهنگ آنادماست و یه اجرای شخصیه

من هم اینو دانلود کرده بودم... اصلن فک کنم از تو همین فوروم لینکشو پیدا کرده بودم... ویدئو عملا سیاهه همش! هیچی معلوم نیس...

Gilopa
06-06-2010, 13:21
من هم اینو دانلود کرده بودم... اصلن فک کنم از تو همین فوروم لینکشو پیدا کرده بودم... ویدئو عملا سیاهه همش! هیچی معلوم نیس...

به همین دلایله که میگم این بند منزوی هستش و عکسهایی که ازشون وجود داره معتبر نیستند !:46: کاملا مشخصه که از قصد این کارو کردند که چهرشون معلوم نباشه

a.z.p.z
06-06-2010, 13:57
به شخصه با اینکه کار های کمی از این گروه دارم و با همون چندتایی هم که دارم زندگی کردم و ازش کلی خاطره دارم و به قول معروف اونا رو باید در خلوت و تنهایی گوش کرد چون یه حس غیر قابل توصیف رو به انسان منتقل میکنه(البته هرکسی از سبک کارها خوشش نمیاد) ...
مورد بعدی به شخصه برای کسایی که سعی میکنن گم نام باشن و کار بدن و نخوان مشهور بشن واقعا ارزش زیادی قائل هستم
ولی امروزه کل صنعت موسیقی از متالیکا تا یه سری رپر عقده ای(نه همشون) به طور کلی تجاری شدن :13:

*** : به شخصه با اهنگ Depression دنیایی دارم ... واقعا نمیتونم توصیفش کنم ... البته شاید از دیدگاه خیلی ها در ظاهر موسیقی این گروه هیچی نداشته باشه ولی به نظر اون ها نمیتونن موسیقی این گروه رو درک بکنن ! ... به همین دلیل موسیقی خاص این گروه خاص برای افرادی خاص مثل خودشون هست ... !

metaler-soad
06-06-2010, 22:26
احساس میکنم تو این تاپیکم پست sina و من پاک شده...البته این یکی رو قبول دارم که اسپم بوده پستهامون

XirowN
06-06-2010, 22:30
احساس میکنم تو این تاپیکم پست sina و من پاک شده...البته این یکی رو قبول دارم که اسپم بوده پستهامون
مدیر های انجمن موسیقی سخت گیرن !
به دل نگیر !

kiuq
08-06-2010, 23:00
دوستان من هر سه آلبوم رو دانلود کردم ( که البته یکیش رو نمیشد البوم گفت قاطی پاطی بو) همش رو هم با ضبر گوش دادم..
ولی نظرم اینه:
نوازندگی گوش نواز ، خوانندگی عجیب.
عجیب رو نمیدونستم کلمه ای دیگه پیدا کنم منظورم بی ربط نیست نمیدونم کلا متفاوته اصلا واسه خوندن نیومده یه جورایی وقتی گوش میدی انگار یکی تو اتاق بغلی داره زجه میزنه و روی صحبتش با توه و این قلبم رو درد میاره!!(مثلا دقیقه 9:28 آهنگه Lamenos دقیقا زجه آخری واقعا قب رو درد میاره!)
در ضمن من فک میکنم حداکثر دو نفر باشن..!!!:20:

capitan black
10-06-2010, 11:58
این تاپیک به جایی نخواهد رسید..
ولشون کنید..
بذارید هم اونا توی دنیای خودشون باشند و هم ما..

سکوت گاهی اوقات خیلی زیباست..

mmiladd
10-06-2010, 12:02
از دید من اهنگساززیشون خیلی خوبه.. صداشونم شاید چون ما معنی شعر و خوب نیم فهمیم یه ذره

عجیب می زنه... به هر حال بیخود نیست که بهشون خاص می گن...

XirowN
10-06-2010, 12:02
این تاپیک به جایی نخواهد رسید..
ولشون کنید..
بذارید هم اونا توی دنیای خودشون باشند و هم ما..

سکوت گاهی اوقات خیلی زیباست..
مگه ما گفتیم تو خودشون نباشن ؟!
هدف این تاپیک تبادل نظر در باره این گروه هست نه مشخص کردن هویت این گروه !

karkan
10-06-2010, 12:38
اسماشون لو رفته؟یا فقط همین Uaral ؟؟ اگه میدونید بگید لطفا..

thecrow
10-06-2010, 22:37
نمی دونم این واژه ی خاص چیه جدیدا ورد زبون بچه های موسیقی شده؟؟

مثلا همه دنبال یه خواننده ی پرت از یه کشور پرت می گردن آهنگاشو گوش بدن بگن به به ما خیلی کارمون درسته آهنگای خاص گوش می دیم.

منزوی بودن و پرت بودن نمی تونه معیاری برای کاردرست بودن یه خواننده یا یه گروه باشه.
----------------------

منظورم به این گروه نیست شخصا کارهای این گروه رو از اون اول که eterno en mi رو محمد جان معرفی کردند دنبال کردم و قبولشون دارم.

kiuq
10-06-2010, 22:45
نمی دونم این واژه ی خاص چیه جدیدا ورد زبون بچه های موسیقی شده؟؟

مثلا همه دنبال یه خواننده ی پرت از یه کشور پرت می گردن آهنگاشو گوش بدن بگن به به ما خیلی کارمون درسته آهنگای خاص گوش می دیم.

منزوی بودن و پرت بودن نمی تونه معیاری برای کاردرست بودن یه خواننده یا یه گروه باشه.
----------------------

منظورم به این گروه نیست شخصا کارهای این گروه رو از اون اول که eterno en mi رو محمد جان معرفی کردند دنبال کردم و قبولشون دارم.

خب شما درست میگین ولی مثلا خود من بعد از گوش دادن همه ی آهنگهای این گروه اومدم نظر دادم..
میشه گفت که این گروه از اون الکی هاش نیست.:10:

SHADEL
12-06-2010, 06:33
بچه ها منم یکی از آلبوم های این گروه رو گوش دادم از همون اولم خوشم اومد.
یه حالت آروم و غم ناک داره.
یعنی کشور شیلی همچین ستاره های موسیقی داشته ما خبر نداشتیم.فکر کنم اینا تو اسپانیا و شیلی خیلی معروف باشن.
عکسی نداره این بند.کلیپی چیزی؟

XirowN
12-06-2010, 11:13
بچه ها منم یکی از آلبوم های این گروه رو گوش دادم از همون اولم خوشم اومد.
یه حالت آروم و غم ناک داره.
یعنی کشور شیلی همچین ستاره های موسیقی داشته ما خبر نداشتیم.فکر کنم اینا تو اسپانیا و شیلی خیلی معروف باشن.
عکسی نداره این بند.کلیپی چیزی؟
همونطور که در پست اول گفتم هیچ عکسی از اینا وجود نداره
ولی یکی از دوستان میگفت یه کلیپ دارن ولی همش تاریکه و اصلا معلوم نیستن

SHADEL
13-06-2010, 00:31
همونطور که در پست اول گفتم هیچ عکسی از اینا وجود نداره
ولی یکی از دوستان میگفت یه کلیپ دارن ولی همش تاریکه و اصلا معلوم نیستن

منم تو گوگل سرچ کردم 2 تا کلیپ از یوتوب توش بود.
کسی لینک نداره.بذاره.کلیپشو.
واقعا بند مرموزی هستند نه عکسی نه کنسرتی نه چیزی . هدفشون از این کارا باید خیلی خاص باشه.نه؟

XirowN
13-06-2010, 12:07
منم تو گوگل سرچ کردم 2 تا کلیپ از یوتوب توش بود.
کسی لینک نداره.بذاره.کلیپشو.
واقعا بند مرموزی هستند نه عکسی نه کنسرتی نه چیزی . هدفشون از این کارا باید خیلی خاص باشه.نه؟
هدف والایی دارن :دی
مثل خیلی بند های دیگه نیستن که فقط برای شهرت بخونن و برای رسیدن به شهرت دست به هرکاری بزنن و اسم خودشونم بذازن شیطان پرست ولی اصلا هیچ اعتقادیم به شیطان پرستی ندارن و فقط برای کسب شهرت این کارو میکنن !

feri007
13-06-2010, 17:31
هدف والایی دارن :دی
مثل خیلی بند های دیگه نیستن که فقط برای شهرت بخونن و برای رسیدن به شهرت دست به هرکاری بزنن و اسم خودشونم بذازن شیطان پرست ولی اصلا هیچ اعتقادیم به شیطان پرستی ندارن و فقط برای کسب شهرت این کارو میکنن !

حالا مگه اینا شیطان پرستن؟
2-3 تا آهنگایی که من متنشو دیدم اصلا ربطی به این مسائل نداشت!!!!
بنده خداها تو کار رفیق از دست رفتشونو طبیعت و غم و... بودن!

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

دوستان هیچکدوم متن Lament رو دارید؟
من هیچ جا نتونستم گیر بیارم
ممنون میشم کمک کنید.

Sha7ab
13-06-2010, 17:32
ایول پس uaral هم کلوب داره. منم عاشق این بندم.

metaler-soad
15-06-2010, 00:09
حالا مگه اینا شیطان پرستن؟
2-3 تا آهنگایی که من متنشو دیدم اصلا ربطی به این مسائل نداشت!!!!
بنده خداها تو کار رفیق از دست رفتشونو طبیعت و غم و... بودن!

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

دوستان هیچکدوم متن Lament رو دارید؟
من هیچ جا نتونستم گیر بیارم
ممنون میشم کمک کنید.

سلام دوست عزیز .... سینا هم قضیه شیطان پرست بودن رو نقض کرد....نگفت اینا شیطان پرستن که

kiuq
15-06-2010, 01:28
از اونجایی که اطلاعات در مورد تین بند کمه پس بهتره هرکس هرطور دوست داره تصورشون کنه..
مثلا یکی با دید شیطان پرستی یکی هم نه...!!
میبینید دوستان هرچی انسانها کمتر در مورد یه چیزی بدونن هم بیشتر دنبالشن هم اینکه ناخودآگاه از اون خوششون میاد..!!نمونش خدا!!:40:

feri007
15-06-2010, 08:20
سلام دوست عزیز .... سینا هم قضیه شیطان پرست بودن رو نقض کرد....نگفت اینا شیطان پرستن که

سلام
دوباره خوندم ولی برداشتم همون بود
احتمالا اشکال از گیرندست!!! :دی

Unholy
19-06-2010, 13:49
اسماشون لو رفته؟یا فقط همین Uaral ؟؟ اگه میدونید بگید لطفا..

تو سایت metal-archives.com در باره ی اسما نوشته ....
صحت داره یا نه شو نمیدونم

vahid_ba
01-08-2011, 12:12
هی ...
عجب بندی بود
جاودانه:40:

linkin_park
02-08-2011, 12:02
من عاشق شونم .... فقط یه خورده ناراحت شدم تاپیکشو اینجا دیدم ... این گروه مثل بقیه گروه های Doom خیلی Under rated هست وآدم حس خوبی بهش دس نمیده تو اینجا تاپیکشو میون این همه گروه Mainstream دیگه میبینه !