مشاهده نسخه کامل
: sony s550 , sharp A37 , lg lh200 کدوم رو بخرم!!!!
rezaei313
01-06-2010, 19:40
از بین 3 مدل زیر که در رنج 500 تومان هستند کدوم رو بگیرم؟
1- sony s550
2-lg lh 200
3-sharp A 37
لطفا کمک کنید. تو این هفته میخوام بگیرم.
samsung021
08-06-2010, 10:11
1- sony s550
2-lg lh 200
3-sharp A 37
سري s سوني متاسفانه كيفيت خوبي نداره
بنابراين به شما پيشنهاد ميكنم a37 شارپ رو بگيريد حتما
كيفيتش عاليه من ديدم
t_tanhayam
08-06-2010, 13:45
1- sony s550
2-lg lh 200
3-sharp A 37
سلام دوست عزيز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر 3 پنل يك مگ هستند و FULL HD نيستند البته گويا 40 S550 كه قرار بوده توي جون بياد FUUL HD هست
در مورد كنتراست ها برتري با LH200 با كنتراست 1:60000 البته توي 37 اينچش
در مورد سوني فكر ميكنم 1:30000 و شارپ 1:10000 هست
در مورد مقايسه واينكه كدوم بهتر ه يا بدتر نميشه تصميم گرفت وقطعي حرف زد من نظر شخص خودم رو ميگم :
هر چند S سوني جزو پايين ترين رده هاي سوني محسوب ميشه ولي از موتور براويا 3 استفاده ميكنه و تا حدودي همون تركيب رنگ خوب سوني رو توش داريم و همچنين ديزاين قشنگتر نسبت به 2 مدل ديگه
البته مدل LH200 هم گزينه خوبيه
rezaei313
08-06-2010, 14:57
ممنون از 2 دوست عزیز. ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.
فروشنده میگفت پنل شارپ اصل ژاپنه و پنلش هم گارانتی هست. فکر میکنم شارپ بهتره.
کسی میدونه شارپ منو فارسی داره؟ تلتکس فارسی رو ساپورت میکنه؟
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
یه چیز دیگه میگفت کنتراست شارپ 1:10000 واقعی هست و اینی که ال جی یا سامسونگ مینویسه درست نیست و کیفیت شارپ بهتره!!!!!
erfan_abedi_CB
09-06-2010, 12:26
ممنون از 2 دوست عزیز. ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.
فروشنده میگفت پنل شارپ اصل ژاپنه و پنلش هم گارانتی هست. فکر میکنم شارپ بهتره.
کسی میدونه شارپ منو فارسی داره؟ تلتکس فارسی رو ساپورت میکنه؟
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
یه چیز دیگه میگفت کنتراست شارپ 1:10000 واقعی هست و اینی که ال جی یا سامسونگ مینویسه درست نیست و کیفیت شارپ بهتره!!!!!
1- حرف فروشنده در مورد كنتراست واقعا درسته. كنتراست 10.000 شارپ رو بذاري بغل 50.000 ال جي واقعا با هم رقابت ميكنند
2-پنل شارپ كيفيتش خيلي بالاتر از برند هاي كره ايه
3- كدوم مدلش ؟ همون a37?? ببين يه پيغام بذار تو وبلاگ ماديران بهت ميگه كه كدوماش تلتكست داره و كودوم نداره:
ولي تا جايي كه من ميدونم شارپ ها همش تلتكست فارسي داره. منو فارسي رو كه مطمئنم ولي تلتكست رو يكي ازمدل هاش نداشت چون اصل ژاپن هست روش تعبيه نكرده بودن
t_tanhayam
09-06-2010, 12:39
عرفان جان در مورد اصل ژاپن بودن فكر ميكنم ماديران و فروشنده هاي محترمممم يك كوچولو غرض داشتند ها
پنل هايي كه توي ايران مونتاژ ميشه نه اينكه MADE IN JAPAN باشه
من خاطرم نيست محصولي تو بازار در هر برند و كالايي ژاپني باشه وقيمت مناسبي داشته باشه (ژاپني از لحاظ اون تعريفي كه توي ذهن اكثر ادمهاست يعني كيفيت ساخت وتكنولوژي)
در مورد محصولات شارپ بايد بگم خيلي خوب هستند وقيمت هاي مناسبي هم دارند با توجه به چيزهايي كه روي كاغذ نوشتن
ولي در مورد برندهاي ديگه هم بايد نيم نگاه مثبتي حداقل داشت
erfan_abedi_CB
09-06-2010, 13:43
عرفان جان در مورد اصل ژاپن بودن فكر ميكنم ماديران و فروشنده هاي محترمممم يك كوچولو غرض داشتند ها
پنل هايي كه توي ايران مونتاژ ميشه نه اينكه MADE IN JAPAN باشه
من خاطرم نيست محصولي تو بازار در هر برند و كالايي ژاپني باشه وقيمت مناسبي داشته باشه (ژاپني از لحاظ اون تعريفي كه توي ذهن اكثر ادمهاست يعني كيفيت ساخت وتكنولوژي)
در مورد محصولات شارپ بايد بگم خيلي خوب هستند وقيمت هاي مناسبي هم دارند با توجه به چيزهايي كه روي كاغذ نوشتن
ولي در مورد برندهاي ديگه هم بايد نيم نگاه مثبتي حداقل داشت
تنهاي عزيز
1- چرا تنهايي؟
2- تا جايي كه من ميدونم ، ماديران خودش محصولات ساخت خودش رو اعلام ميكنه. الان مثلا LE700 پنل شارپه و اسمبل خود ماديران هست و مانيتور هاي ال حي هم همينطور . خود ماديران اسمبل ميكنه ولي كيفيت همون پنل وارداتي هم بايد خوب باشه
3- من از شما رو بابت لحنتون واقعا تحسين ميكنم و تشكر به خاطر ادب شما
4- نگاهم مثبته. حتي خونواده كه مياد گاهي براي مشاوره و ميگه مثلا ميخوام حتما تلوزين USB داشته باشه يا فلان فيچر رو از سام يا الجي پيشنهاد ميدم حتما. ولي دارم در مقام مقايسه ميگم به نظرم اين مدل X بهتره مثثلا. بي احترامي نباشه به نظر شما و سايرين
t_tanhayam
09-06-2010, 14:13
قربانت عرفان خان كوچيكم والا چي بگم تنهاييم خلاصه ولي دوستان خوبي مثل شما داريم ديگه در اومديم از تنهايي :10:
لطف داري عزيز
بله عرفان جان خودموني بگم شما ببين سوني X450ژاپنيه چه قيمت كذايي داره؟
هر چند ژاپني بودن لاجرم به معناي بهتر بودن نيست
حالا ديگه اينكه ماديران چيكار ميكنه ديگه خدا عالم است
در مورد نگاه مثبت خوب خدا روشكر ميدوني عزيز مشكل خيلي زيادي كه به شارپ ميدن بيشتر در مورد صداي ريز وبدون بيسش هست
رويو ها رو يك مروري بكن از اين قضيه خيلي شاكي هستند هرچند چيزي از مزيت هاي اين برند كم نميكنه
در عين حالي كه مشكليه مربوط به اگثر برندها از جمله سامسونگ و البته اين قضيه توي سوني تقريبا كمتر مشاهده ميشه
در مورد نظر اين چه حرفيه قربان؟
تاج سر مايي داريم از همديگه ياد ميگيريم ديگه مگه اينطور نيست؟من كه به شخص خوشحال ميشم نظر دوستان ديگه رو هم بدونم واقعا ثروتيست كه تجربه ونظر ديگران رو هم بتونيم داشته باشيو و مدنظر كنيم توي نه تنها ايمجا بلكه در زندگي
از منبر اومديم پايين :10:
rezaei313
09-06-2010, 15:34
درسته دوست عزیز. قطعات پنل شارپ ساخت ژاپنه ولی تو ایران مونتاژ میشه.
احتمالا جمعه میرم بخرم. از بین lg 32 lh200 و sharp 32 a37 یکی رو انتخاب میکنم.
یک دستگاه dvd (احتمالا فیلیپس 3360) و اسپیکرم هم میگیرم.
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
دوستان اگر باز هم نظری داشته باشند خوشحال میشم
erfan_abedi_CB
12-06-2010, 08:55
درسته دوست عزیز. قطعات پنل شارپ ساخت ژاپنه ولی تو ایران مونتاژ میشه.
احتمالا جمعه میرم بخرم. از بین lg 32 lh200 و sharp 32 a37 یکی رو انتخاب میکنم.
یک دستگاه dvd (احتمالا فیلیپس 3360) و اسپیکرم هم میگیرم.
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
دوستان اگر باز هم نظری داشته باشند خوشحال میشم
آره DVD رو حتما فيليپس ويا پايونيير بگير. سينما نميخواي بگيري. سينماي پايونير هم خيلي خوبه داداش
---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
قربانت عرفان خان كوچيكم والا چي بگم تنهاييم خلاصه ولي دوستان خوبي مثل شما داريم ديگه در اومديم از تنهايي :10:
لطف داري عزيز
بله عرفان جان خودموني بگم شما ببين سوني X450ژاپنيه چه قيمت كذايي داره؟
هر چند ژاپني بودن لاجرم به معناي بهتر بودن نيست
حالا ديگه اينكه ماديران چيكار ميكنه ديگه خدا عالم است
در مورد نگاه مثبت خوب خدا روشكر ميدوني عزيز مشكل خيلي زيادي كه به شارپ ميدن بيشتر در مورد صداي ريز وبدون بيسش هست
رويو ها رو يك مروري بكن از اين قضيه خيلي شاكي هستند هرچند چيزي از مزيت هاي اين برند كم نميكنه
در عين حالي كه مشكليه مربوط به اگثر برندها از جمله سامسونگ و البته اين قضيه توي سوني تقريبا كمتر مشاهده ميشه
در مورد نظر اين چه حرفيه قربان؟
تاج سر مايي داريم از همديگه ياد ميگيريم ديگه مگه اينطور نيست؟من كه به شخص خوشحال ميشم نظر دوستان ديگه رو هم بدونم واقعا ثروتيست كه تجربه ونظر ديگران رو هم بتونيم داشته باشيو و مدنظر كنيم توي نه تنها ايمجا بلكه در زندگي
از منبر اومديم پايين :10:
آقا ديگه تنها نيستي پس
خدايي ولي چقدر واسه هم نوشابه باز كرديما
فكركنم بقيه حالشون بد شد
t_tanhayam
12-06-2010, 09:25
آره DVD رو حتما فيليپس ويا پايونيير بگير. سينما نميخواي بگيري. سينماي پايونير هم خيلي خوبه داداش
---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
آقا ديگه تنها نيستي پس
خدايي ولي چقدر واسه هم نوشابه باز كرديما
فكركنم بقيه حالشون بد شد
اسپم :
هوا گرمه ديگه :دي
البته اگه شارپ usb و صداش رو بهتر ميكرد قطعا گزينه خيلي فوق العاده اي ميشد (البته براي من )
persiantoolsbaz
13-06-2010, 11:26
صداي همه ال سي ها نامناسبه و بايد باهاش سينما تهيه كرد. وقتي هم سينما بخري ديگه usb لازم نيست آقاي ....t_tani
t_tanhayam
13-06-2010, 12:04
صداي همه ال سي ها نامناسبه و بايد باهاش سينما تهيه كرد. وقتي هم سينما بخري ديگه usb لازم نيست آقاي ....t_tani
دوست گلم من تا حدودي باهاتون موافقم ولي عموميت نداره براي نمونه ميتونيد صداي sony w550 رو گوش بديد مطمئن هستم حرفم تصديق ميكنيد كه صداي خوبي داره
در مورد محصولات شارپ اين حرف يوزرهايي هست كه استفاده كردند ومن نقل قول كردم هر جند من گفتم نظر شخصيم هست هيچ چيز از قابليت هاي اين تلويزيون كم نخواهد كرد
در مورد usb هم بحث خيلي گسترده ميشه بهتر نهايت تصميم رو به عهده خريدار بگذاريم:46::10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.