ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رادیو و موبایل

Help118
01-06-2010, 17:12
سلام
سلام دوستان
گاهی که از گوشی به رادیو گوش میدم دوس دارم گوشی تو بخش رادیوش تو منوهاش گزینه ای واسه ضبط صدای پخش شده از رادیو رو داشته باشه تا باون برنامه شامل موسیقی، گفتمان یا هر چی رو ضبط کنم حالا میخوام بدونم تو گوشی های نوکیا این قابلیت وجود داره و کدوم مدلش!

بهتر بگم تو کدوم یکی از گوشی های نوکیا همچی قابلیتی تو منوهای رادیوش وجود داره که مستقیما ضبط کنه

من موضوعی خوندم راجع به 5030 از نوکیا که مخصوص رادیوهستش و یه بلندگوی بزرگی داره و واسه گوش کردن به رادیوش مشکلی نیست و ایکه چون گیرنده و آنتن داخلی داره نیازی نداره به وصل هدست به عنوان آنتن!
کسی از دوستان این گوشی رو داره ؟ میدونه چه جوریه و ایکه تو منوهاش واسه ضبط صدا مستقیما از رادیو گزینه داره بدون دنگ و فنگ!

4870x2
01-06-2010, 19:46
اصولا این چنین گوشی فکر نکنم باشه
ولی می تونی با یه هزینه خیلی کم یه پلیر بگیری که برات ذخیره کنه

Mojtaba N87
02-06-2010, 14:09
دقیقا موضوع شما مربوط به نرم افزار ها هست . به جای انتقاد از مدیریت ، قوانین رو مطالعه کن دوست من! حد اقل جای انتقاد تو عنوان یا متن یک تاپیک عمومی نیست .

شما از نرم افزار alon mp3 dictaphone می تونی رادیو رو ضبط کنی . من رو N82 این کار رو می کردم

NINTENDO_DS
02-06-2010, 14:24
بله دوست من یک سری گوشی های نوکیا و بعضی گوشی های سری e نوکیا آنتن داخای رادیو دارن و بدون هدست سیم دار رادیو رو پخش می کنن

واسه اون موضوع اول هم که ضبط از رادیوست گوشی های سامسونگ جدیداش البته دقیقا مدلش رو نمی دونم ولی این امکان را داره

Help118
02-06-2010, 21:29
دقیقا موضوع شما مربوط به نرم افزار ها هست . به جای انتقاد از مدیریت ، قوانین رو مطالعه کن دوست من! حد اقل جای انتقاد تو عنوان یا متن یک تاپیک عمومی نیست .

شما از نرم افزار alon mp3 dictaphone می تونی رادیو رو ضبط کنی . من رو N82 این کار رو می کردم

داداش من مگع الان من تقاضای نرم افزاری کردم؟
من فقط پرسیدم کدم یکی از گوشی ها تو منوهای رادیوش گزینه ضبط صدای رادیو رو داره!
والا فارسی دارم میگم:10:

Hadi King
02-06-2010, 23:16
داداش من مگع الان من تقاضای نرم افزاری کردم؟
من فقط پرسیدم کدم یکی از گوشی ها تو منوهای رادیوش گزینه ضبط صدای رادیو رو داره!
والا فارسی دارم میگم:10:

گاهی که از گوشی به رادیو گوش میدم دوس دارم گوشی تو بخش رادیوش تو منوهاش گزینه ای واسه ضبط صدای پخش شده از رادیو رو داشته باشه تا باون برنامه شامل موسیقی، گفتمان یا هر چی رو ضبط کنم
دوست عزيز اين درخواست برنامه نميشـــه :20:
بعد اومديد همچين ارسالي كرديد :

حالا میخوام بدونم تو گوشی های نوکیا این قابلیت وجود داره و کدوم مدلش!

بهتر بگم تو کدوم یکی از گوشی های نوکیا همچی قابلیتی تو منوهای رادیوش وجود داره که مستقیما ضبط کنه
گوشي هاي نوكيا رو من نديدم همچين امكاني بدون نرم افزار داشته باشه و راديو رو ضبط كنــه !
گوشي هاي جديد رو نميدونم :41:
موفق باشيد!:40:

NINTENDO_DS
03-06-2010, 11:31
الان مشکلتون ضبط از رادیوست بالاخره یا گوش دادن به رادیو بدون هدست؟

مورد دوم رو که توضیح دادم ولی ضبط از رادیو تو نوکیا وجود نداره

Help118
04-06-2010, 22:06
بنده ممنونم جوابمو گرفتم مشکل بنده این بود که بدون نرم افزار اضافی تو خود رادیو این امکان باشه که برنامه ها رو ضبط کنم که فهمیدم نیست
مورد دوم هم که این بود که بعضی از گوشی های مخصوص رادیو ی نوکیا که آیا این امکان رو داره فرمودید نداره بازم ممنون

Legend
05-06-2010, 09:15
این 3 گوشی به تازگی معرفی شدند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2 تاش 2 سیم کارته هست و هر 3 قابلیت ضبط از رادیو دارند..

t2download
15-06-2010, 10:06
سلام دوست خوب من تاپیک جدید مبارک و امیدوارم موفق یاشی
:20: